من ترابرد کردم به همراه اول و میخوام برنامه همراه من رو اجرا کنم ولی پیامک حاوی کد فعال سازی برام نمیاد، با پشتیبانی که تماس گرفتم میگن تا ۲۴ ساعت طول میکشه
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
من ترابرد کردم به همراه اول و میخوام برنامه همراه من رو اجرا کنم ولی پیامک حاوی کد فعال سازی برام نمیاد، با پشتیبانی که تماس گرفتم میگن تا ۲۴ ساعت طول میکشه
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
بله 24 ساعت طول میکشه تا تمام خدمات همراه اول برای شما فعال بشه. ولی بعد ترابرد متاسفانه از بعضی شماره ها پیامک نمیاد نمیدونم چه دلیلی داره.
میخوام ترابرد کنم ایرانسل چن روز طول میکشه؟
سیم کارت رو پست میاره ؟
اعتباری حداکثر 3 روز و دائمی حداکثر 5 روز. پیشنهاد میکنم بری نمایندگی هم ثبت نام میکنه و همونجا سیم کارت میده بصورت رایگان.
سیمی ک نمایندگی میده فعاله یا چند روز طول میکشه فعال شه؟
اعتباری حداکثر 3 روز و دائمی حداکثر 5 روز بعد از ثبت نام فعال میشه.
این داستان مسخره عدم دریافت بعضی پیامک ها برای کسانی که ترابرد کردن چرا حل نمیشه؟؟؟ یعنی واقعا اینقدر کار سختی هست که نمیتونن حلش کنن؟؟ یا عمدا حلش نمیکنن تا کمتر کسی ترابرد کنه؟؟ والا به خدا از این *** ها هر کاری بگید برمیاد [emoji19] [emoji19]
Last edited by Mohammad Aghaee; 29-04-2017 at 21:30.
100 درصد عمدی هست این مشکل و الا برطرف کردن این مشکل کاری نداره برای 3 اپراتور! حالا چه دلیلی پشت این موضوع هست نمیدونم
یک مشکل دیگه هم اینکه وقتی کسی باهات تماس میگیره و 2 بوق ترابرد میخوره حدود 2 تا 3 ثانیه طول میکشه تا بوق بخوره که اینم خیلی خیلی مشکل داره!
من به رایتل ترابرد کردم و هیچ مشکلی با پیامک ندارم چه بانکها و داخلی و چه خارجی مثل واتس اپ و... حتی ای مسج و فیس تایم هم روی شمارم فعال شد!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
3_4 ماهه ترابرد از همراه اول به ایرانسل داشتم.
پیامک از 5000 نمیاد واسم. مشکل از طرف منه یا مث قبلا هنوز با بعضی از پیش شماره ها مشکل داره!؟!؟
sent from my xperia™
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)