تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 827 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سيسه:
    در ليورپول مي مانم
    ----------------------------
    اين مهاجم 24 ساله از تابستان گذشته و ترك آياكس به مقصد ليورپول، تلاش كرده تا جايگاه خود را در آنفيلد ثابت كند، اما شايعاتي مبني بر انتقال وي به موناكو يا مارسي به گوش مي رسيد.
    سيسه در آستانه ديدار روز شنبه خروس هاي آبي برابر جزاير فارو اظهار داشت: "آينده ام در ليورپول رقم خواهد خورد. انتقال من به نيوكاسل، مارسي يا موناكو همه دروغ و كذب بوده است. شايعه در مورد عزيمت من فراوان بود، اما پس از مذاكره با رافائل بنيتس هيچ حرفي از رفتن من زده نشد.
    3 سال تا پايان قراردادم باقيست و من با ليورپول خواهم ماند. هيچ ترس و واهمه اي هم ندارم. چرا بايد با آنفيلد وداع كنم؟ سعي مي كنم هر چه كه در مورد رفتنم درج شده، فراموش كنم، اما واقعاً اذيت مي شوم. هيچگاه درخواست رفتن از آنفيلد را نداشته ام."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پله:
    روبينيو پديده نادري است
    --------------------------------
    پله ستاره سابق فوتبال جهان در گفت و گو با يک روزنامه صبح در برزيل و راديو ورزش اين كشور اذعان داشت که روبينيو پديده نادري است.
    وي گفت: "هواداران سانتوس نبايد انتظار داشته باشند كه خيلي زود يك جانشين مناسب براي روبينيو پيدا كنيم. خيلي طول مي كشد كه ستاره اي مثل روبينيو به فوتبال برزيل عرضه شود و اين كاملاً بديهي است. من و همكارانم تمام تلاشمان را مي كنيم، اما به هر حال اگر قرار بود مثل روبينيو به اين راحتي پيدا شود فوتبال، ارزش خود را از دست مي داد و از طرفي سانتوس هم نبايد براي خريدن يك ستاره اصرار داشته باشد و بهتر است چندين ستاره را به خدمت بگيرند."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گابري دوباره مصدوم شد
    ---------------------------------
    گابري مدافع بارسلونا كه به تازگي از كمند مصدوميت نجات پيدا كرده بود، به خاطر آسيب ديدگي از ناحيه زانو براي 4 ماه از ميادين فوتبال فاصله گرفت.
    گابري در جريان تمرينات روز سه شنبه، ناگهان روي زمين افتاد و در ابتدا پزشكان به تصور گرفتگي عضلات چندان جديت نشان ندادند، اما عكسبرداري هاي بعدي نشان داد كه وي به شدت از ناحيه غضروف تحتاني زانو آسيب ديده و دليل آن چرخش ناگهاني پا روي مفصل زانو توصيف شده است. وي از قبل نيز با زانوي راست خود مشكل داشت و حالا دچار مصدوميت جدي شده كه او را دست كم براي 4 ماه خانه نشين كرده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساكي: از اوون عذر مي خواهيم
    ----------------------------------------
    ساكي گفت: "اوون با هدف درخشش در رئال مادريد راهي اين تيم شد و بارها در مصاحبه هاي خود تاكيد كرد كه از نيمكت نشيني ناراحت نيست و مي خواهد با لباس رئال مادريد از فوتبال حرفه اي خداحافظي كند، اما مربيان چندان به او توجه نكردند و در نهايت او را به نيوكاسل فروختيم.
    اميدوارم از رئال مادريد در ذهن او خاطره بدي باقي نمانده باشد و او اين حادثه را يك تجربه مفيد و شيرين قلمداد كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پريه را:
    روبينيو مقابل شيلي در كنار ما است
    --------------------------------------------
    كارلوس آلبرتو پريه را مربي تيم ملي برزيل تاكيد كرد که روبينيو در ديدار مقابل شيلي حضور پيدا خواهد كرد.
    اين مهاجم 21 ساله هدف اصلي پريه را در آرايش تيم برزيل مقابل شيلي محسوب مي شود و اين مربي كهنه كار در مورد گلزني روبينيو حساب خاصي باز كرده است.
    پريه را از روبينيو خواسته هر چه سريع تر خود را به تيم ملي برزيل معرفي كند .
    وي گفت: "من قصد لجبازي با مادريد را ندارم و آنها بايد به من حق بدهند. تيم ملي بريل به حضور روبينيو نياز دارد و حتي اگر اين مسافرت هاي پي در پي باعث خستگي او شود از ديد من ضروري است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آراگونس: صربستان را خرد مي كنيم
    ---------------------------------------------
    لوئيس آراگونس مربي تيم ملي اسپانيا به هواداران اسپانيايي اطمينان داد که مردانش، تيم ملي صربستان و مونته نگرو را خرد خواهند كرد.
    اسپانيا كه با 7 امتياز محكوم به شكست دادن صربستان و مونته نگرو در خانه خود است، دو ديدار تداركاتي با كانادا و اروگوئه را پشت سر گذاشته و حالا بايد اين حريف نيرومند را شكست دهد. اگر اين اتفاق رخ ندهد، اسپانيا روزهاي سختي را در گروه خود تجربه خواهد کرد و صربستان راحت تر به صعود از گروه به مقصد جام جهاني خواهد انديشيد. آراگونس گفت: "من اطمينان دارم كه مردان من حريف را شكست خواهند داد و به سادگي آنها را از پيش رو برمي داريم كه ديگر شانسي براي صعود احساس نكنند. من به مردان خود اعتقاد كاملي دارم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رمي ها شايعات را تكذيب كردند
    ---------------------------------------
    باشگاه رم شايعه مذاكره با يوونتوس را تكذيب كرد و رسماً اعلام نمود، هيچ يك از مقامات اين باشگاه با مديران يووه ملاقات نكرده است.
    خبرهايي در رسانه هاي گروهي ايتاليا اعلام شد كه همگي از ملاقات نمايندگان رم و يوونتوس در شهر ميلان پرده برمي داشت. ديداري كه بحث اصلي اش مربوط به آنتونيو كاسانو و سپس آلساندور مانسيني هافبك برزيلي تيم جالوروسي بود، اما اين ملاقات توسط دانيه پراده مدير جديد رم تكذيب شد.
    وي اذعان داشت كه هيچ ديداري با يوونتوسي ها نداشته، اما احتمال دارد كه مانسيني به خاطر شرايط خانواده اش رم را ترك كند و راهي يوونتوس شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ليپي: اسپالتي بايد جوابگو باشد
    -----------------------------------------
    مارچلو ليپي سرمربي تيم ملي ايتاليا عقيده دارد در رابطه با مشكل آنتونيو كاسانو بايد لوچانو اسپالتي پاسخگو باشد.
    ليپي در يك كنفرانس مطبوعاتي در رابطه با موضوع مهاجم جوان رم و عدم حضور او در تيم ملي ايتاليا گفت: "همه به كاسانو احترام مي گذارند. به عقيده من مشكل او همانند دل پيه رو است. اختلاف كوچك با اسپالتي دارد، درست مثل شرايطي كه الكس با كاپلو داشت. من تصور مي كنم فقط خود آنها مي تواند اين مشكلات را برطرف كنند و بازهم مي گويم، آنتونيو هنوز هم در برنامه هاي من جاي دارد.
    در مورد دعوت از 2 دروازه بان نيز بايد بگويم که نمي خواهم 3 دروازه بان با خود به اسكاتلند و بلاروس ببرم، زيرا تعداد مصدومان زياد است و من بايد با همين نفرات به سفر بروم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سولانو به نيوكاسل بازمي گردد
    ---------------------------------------
    نيوكاسل يونايتد يك بار ديگر علاقه مندي خود را براي جذب نابي سولانو، هافبك استون ويلا اعلام كرد.
    به رغم علاقه ليورپول، روزنامه سان خبر داد كه اين هافبك پرويي 30 ساله با مبلغ 2 ميليون پوند از ويلا پارك راهي سنت جيمز پارك مي شود.
    اين در حالي است که درست ماه ژانويه گذشته بود كه سولانو راهي استون ويلا شده بو

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تودور و باكيني در سيه نا
    --------------------------------
    سران باشگاه سيه نا براي حضوري پرقدرت در فصل جديد سري A در آخرين ساعات فصل نقل و انتقالات تابستاني هم دست از تلاش براي خريد بازيكنان جديد برنداشتند.
    جي جي ده كانيو مربي اين تيم خبر از آمدن 2 بازيكن تازه وارد داد كه يكي از آنها فصل گذشته را هم با سيه نا سپري كرده بود.
    ايگور تودور مدافع كروات يوونتوس پس از عدم توافق با بولتون به طور قرضي و براي يك سال بازهم پيراهن توسكاني ها را بر تن خواهد كرد. اين بازيكن 27 ساله متولد شهر اسپالاتو كرواسي است. اما خريد دوم جاناتان باكيني هافبك كناري و 30 ساله برشا است كه به عنوان بازيكن آزاد قرارداد 2 ساله خود را امضا كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •