مودم 130تومن البته مدل usb همراه 230 به بعد
مودم 130تومن البته مدل usb همراه 230 به بعد
دوستان میشه به 3372 انت خارجی وصل کرد؟ انتن دهی خوبی داره؟ ارزش خرید چی؟ و ایا توی همین سری مودم های دیگه ای هست یانه ؟
بله ولی از آنتن های dual chain استفاده کنید چون ایرانسل داره MIMO 2x2 رو راه اندازی میکنه و سرعت 2برابری رو به نسبت قبل به شما ارائه میده توی انجمن درباه MIMO 2x2 توضیح دادم
لطفا راهنمایی کنید چطوری در e3372 خودم dns ست کنم ... ممنون
من طبق پست اول مودم e3372 رو آپدیت کردم اما الان فقط به اینترنت ایرانسل وصل میشه و رایتل رو با اینکه میشناسه اما به اینترنت وصل نمیشه. مشکلش کجاس؟
Last edited by hotman1234; 26-08-2016 at 03:07.
باید فیرمور رو عوض کنین و یه فایلی هست اونو اجرا کنین تا این امکان تو مودم فعال بشه (تو همین تاپیک تو یکی از پستا قرار داده بودم)
ه مودمیه.....
خیلی ممنون ...
فیرمور طبق آموزش همین تاپیک تغییر دادم و از set_dns_e3372s فایل دست به اجرا adb - clear_dns - set_dns زدم ولی مشکلم حل نشد ...
مشکل ام اینه که در مودم می نویسه سرعت دانلود صقر و وقتی عیب یاب شبکه ویندوز ران میکنم میگه مشکل از dns است ...
کسی برای این مشکل 0 بودن سرعت دانلود و این dns راه حلی دارد ؟ لطفا راهنمایی کنید
البته شما باید set dns رو فقط اجرا میکردی. بعد از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کن ببین درست شده با خیر
یکی هم اینکه dns زمانی خودشون نشون میده که شما از دامنه استفاده کنی. اما اگه آدرس به صورت آی پی باشه ارتباطی به اون مورد نداره. وقتی مشکل دانلود داری این لینکو هم تست کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از لطف و محبت شما
دی ان اس 10.255.255.254 - 8.8.4.4 ست شد درسته ؟
یه مشکل دیگه اینه که یه هو شبکه ایرانسل قطع میشه ... عجیبه ...
دیروز 4 گیگ روزانه داشتم که با این مشکلات پرید ... الان یک گیگ خریدم و داره کار می کنه ...
خیلی ممنون از راهنمایی های شما
ای کاش یه ایندکس برای این تاپیک تهیه شود تا به راحتی به توان پست های خوب پیدا کرد ... مثل پست شما برای تغییر دی ان اس ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)