صابر میگم این مودم های استوک غیر اپراتوری که توی فروشگاه ها میفروشن با برند هواوی یا جم تک یا یه مارک های دیگه که تا حالا اسمشونو نشنیدم ایا اینا قاچاقی میان یا رجیستر شدن ؟ و ایا موقع خرید لازمه که از طریق سامانه همتا استعلام بشن یا نه ؟
صابر میگم این مودم های استوک غیر اپراتوری که توی فروشگاه ها میفروشن با برند هواوی یا جم تک یا یه مارک های دیگه که تا حالا اسمشونو نشنیدم ایا اینا قاچاقی میان یا رجیستر شدن ؟ و ایا موقع خرید لازمه که از طریق سامانه همتا استعلام بشن یا نه ؟
Last edited by morteza_mombeini; 25-10-2019 at 12:02.
بله قبل خرید از طریق سامانه یه استعلام بگیرید مثبت بود بخرید . برا بیشترشون مینویسه قبلا ریجیستر شده یا شامل طرح نمیشه و من تا به حال فقط یک مورد دیدم که ریجیستر نبوده و ریجیستر هم نشده الباقی هر مارکی خودمون وارد کردیم و خودمون انلاک کردیم و در سامانه استعلام زدیم راحت ریجیستر بوده یا شامل طرح اصلا نبوده . خدارو شکر فعلا مشکلی وجود نداره .
فقط میشه بگی چه جوری باید استعلام بگیرم ؟ چون تو سامانه همتا ظاهرا لینک مستقیمی برای وارد کردن imei وجود نداره ؟
لینک زیر : استعلام اصالت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام دوستان
دنبال تهیه یک مودم 4g بودم قیمت های مودم ها رو دیدم نتیجه گرفتم یه مقدار بودجه رو افزایش بدم یه مودم خوب بگیرم الان به مدل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روتر بی سیم LTE دی-لینک مدل DWR-M961
رسیدم کسی از دوستان این مدل رو داره تجربه اش رو بگه ارزش خرید داره؟
این قابلیت تجمیع باند رو من درست نمیدونم به چه صورت هست این مدل تجمیع باند داره؟
این مودمی که توی امضات گذاشتی تجمیع میکنه؟ چه باندهایی داره و سرعتش نسبت به 525 و اینا کمتره یا بیشتر؟
cat6 واقعی هست و تجمیع هم میکنه بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای سرعت هم عینه مودم b525 هست . امکانات هم دقیقا عینه مودم b525 هست . سه تا پورت لن مگابیتی داره و یه دونه lan/wan گیگابیتی . پورت usb و وای فای 5ghz هم داره . پوشش وای فای هم از b525 بیشتر هست .
بله مودم خوبی هست خصوصا از نظر دریافت انتن و پوشش وای فای و cat6 هم هست از باند 20 های وب هم پشتیبانی میکنه فقط قیمت خیلی فضایی هست
پس تایید شد
همه مودم ها الان فضایی هستن 1600/700 باید داد برای مودم های بیخود ایرانسل یه چیزی ادم بگیره چندین سال استفاده کنه بهتره...
ایشالا گرفتم تستش رو میزارم![]()
مودم های ایرانسل بیخود نیستن همین i60 هواوی هست و بیشترین هماهنگی رو با شبکه اینترنت ایران داره چون تمامی زیرساخت اینترنت ایران هواوی هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)