سلام من برنامه اي مي خواستم مثل بلك بالر منتها به جاي ريجكت كردن شماره كه واسه طرف بوق اشغال ميزنه شمارمو از دسترس مخابرات خارج كنه.
سلام من برنامه اي مي خواستم مثل بلك بالر منتها به جاي ريجكت كردن شماره كه واسه طرف بوق اشغال ميزنه شمارمو از دسترس مخابرات خارج كنه.
سلام برنامه اي نيست كه تعداد كاراكترهاي اس ام اس رو تو گوشي هاي نوكيا(6630) افزايش بده مثلا از 160 به 250 ؟؟؟
سلام . .نوشته شده توسط amir_rahbaran
دوست عزیز گوشی 6630 که خودش این کار رو انجام میده . . و شما میتونی بیش از 160 حرف هم بنویسی . . !
اما تعداد کنتوری ( سایز ) که اس ام است میندازه بیشتر میشه .
سلام دوستام من برنامه pvpplayer رو دارم ولي رجيستر شده نيست لطفا كد رجيسترش رو اگه داريد بديد در ضمن يه ديكشنري ميخوام كه تو 3230 كار كنه البته با كرك
با تشكربابا تورو خدا جواب منم بديد [I]![]()
سلام دوستام من برنامه pvpplayer رو دارم ولي رجيستر شده نيست لطفا كد رجيسترش رو اگه داريد بديد در ضمن يه ديكشنري ميخوام كه تو 3230 كار كنه البته با كرك
با تشكر[FONT=Tahoma]ba tashakor[/FONT]
سلام
من يه گوشي 6020 دارم ميخاستم ببينم چه جوري ميشه ليست شماره تلفن ها و يا مسيج ها رو تو كامپيوتر ريخت؟
سلام دوستام من برنامه pvpplayer رو دارم ولي رجيستر شده نيست لطفا كد رجيسترش رو اگه داريد بديد در ضمن يه ديكشنري فارسي به انگليسي ميخوام كه تو 3230 كار كنه البته اتگه هست
سلام دوستام من برنامه pvpplayer رو دارم ولي رجيستر شده نيست لطفا كد رجيسترش رو اگه داريد بديد در ضمن يه ديكشنري انگليسي فارسي ميخوام كه تو 3230 كار كنه البته اگه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به بروبچ عزیز
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حالش رو ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امید وارم خوب باشید![]()
حالشو ببرید![]()
مشکل حل آقا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)