بايد بگي كه دقيقا چه انتظاراتي از گوشي داري تا بتونم بهت بگم كدوم يكي از اينا به دردت ميخوره
بايد بگي كه دقيقا چه انتظاراتي از گوشي داري تا بتونم بهت بگم كدوم يكي از اينا به دردت ميخوره
آقا يكي نيست جواب مارو بده مگه اينجا تاپيك راهنمايي براي خريد گوشي نيست؟
باید بگی چه فاکتوری واست مهمتره ...اگه کیفیت موزیک واست مهمه و میخوای از گوشیت به عنوان Mp3 player هم استفاده کنی 5700 گزینه ی بهتریه ! اما اگه به یه گوشی تاچ اسکرین نیاز داری قطعا P990 تو رنج قیمت خودش عالیه ! ضمنا دوربین P990 از 5700 یه سرو گردن بالاتر و بهتره !من مي خوام گوشي بگيرم بين p990 و 5700 گير كردم. مي خوام ببينم از همه لحاظ ها كدوم سرتره .
آيا كيفيت فيلم برداري 990 به ان 70 نوكيا مي رسه.؟
كلا مي خوام بدومنم نسبت به پولي كه مي دم كدوم مي ارزه
بین w850 و k800 چه طور؟
اگه لحاظ امكانات بگي همه جوره k800 سره ولي يكم خز شده ،ولي اگه بيشتر دنبال كلاس باشي w850 عاليه
ممنون از لطفت بالاخره يكي پيدا شد جواب مارو بده.ببينم هندزفري p990 چه جوريه ميشه باهاش حال كرد يا همون 5700 براي موزيك بهتره.؟؟![]()
هندزفيري p990 زياد مالي نيست ،اگه موزيك برات مهمه همون 5700 برات خوبه
بد نیستا P990 تو هدفون ! ولی خوب جلو سری W یا سری اکسپرس موزیک نوکیا ( مثه 5700 ) هیچ حرفی واسه گفتن نداره ! اگه میخوای از موبایل برای گوشی کردن Mp3 استفاده کنی بی خیال P990 و صفحه ی تاچ اسکرین و امکانات خوبش شو و برو سراغ 5700 ... البته سری W هم خیلی خوبه کیفیت صداشون ولی جزو انتخابات نبودن پس توضیح بیشتری راجع بهشون نمیدم !ممنون از لطفت بالاخره يكي پيدا شد جواب مارو بده.ببينم هندزفري p990 چه جوريه ميشه باهاش حال كرد يا همون 5700 براي موزيك بهتره.؟؟
به نظر من كه از گوشي هاي ويندوز موبايل هر انتظاري ميتونين داشته باشين![]()
با عرض سلام بنده قصد خرید گوشی موبایل دارم و تا سقف 270000 تومان میتونم تهیه کنم - واسم دوربین گوشی خیلی اهمیت داره؟ ممنون میشم اگه منو تو این مورد راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)