نه درایور ویندوزش بدرد نمی خوره
از دستور lspci استفاده کن (تو همون پست اول گزینه هاشو گفتم) و بعد خروجی رو بزار ببینم
نه درایور ویندوزش بدرد نمی خوره
از دستور lspci استفاده کن (تو همون پست اول گزینه هاشو گفتم) و بعد خروجی رو بزار ببینم
دوست عزیز درایور فول برای فدورا 10 اومده که با کرنلش سازگار باشه.
ممنون
دوستان من یک سیستم دیگه گرفتم و میخوام اینترنت ویندوز رو تو اون با سیستم قبلیم که لینوکسه به اشتراک بگزارم اگه ممکنه کسی در این مورد اموزشی چیزی بذاره .
در ضمن من فدورا و ویندوز xp رو میخوام شبکه کنم تا با ویندوز کانکت بشم و با لینوکس از اینترنت ویندوز استفاده کنم.
ممنون
من این دستور رو باید کجابزنم من هرچی تو kde3.5دنبال runگشتم پیدا نکردم و حتی و قتی هم که تو terminalزدم not foundزد
خب بنده اون برنامه رو سرچ کردم و پیداش کردم !!! البته اون دستوره هم عمل کرد ولی خب حالا اینو گذاشتم اگه اون رو هم می خوای بگو تا بزارم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/LEFT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
run کجا بود دیگه! مگه اینجا ویندوزه!!!!!
alt+f2 رو بزن بنویس terminal و بعدش launch کن!
تو منوی لینوکست هم هست در قسمت utility !
درایور مودم اسمش ltmodem هست
می تونی بسته هاشو از آدرس زیر دانلود کنی:
راهنمای نصبش در فایل readme داخل بسته هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که می دونید اینها ویندمودم هستند و در گنو/لینوکس بیشتر تولید کننده ها مودمهاشونو ساپورت نمی کنن و این درایور هایی که وجود داره رو معمولا افراد یا گروههای علاقه مندی به صورت غیر رسمی درست می کنند
پس انتظار صد در صد نداشته باش و حتما نصبش هم برات سخت خواهد بود
ولی همینه که هست و کاریشم نمی شه کرد
ممنون !
البته فکر کنم امروز و فردا کارم راه بیوفته ... اخه ای دی اس ال راه می افته و خلاص ! ببینم ! مودم اکسترنال dlink d 200 که با لینوکس سازگاری داره دیگه ؟
Last edited by F@$hist; 21-01-2009 at 06:49.
LOL ! این جا کجاست ما رو فرستادی روتنت ! من که این جا گم شدم ! توی فایل readme هم چیزی ننوشته بود !!!!
جوینده یابنده است ! فعلا که باید برم ! ایشالله ! ظهری می آم کل سیستم رو نابود میکنم !
سلام من وقتی توی KPP ، Query modem رو میزنم میگه Unable to open modem
مشخصات مودم:
Conexant Systems
HSF 56k HSFi Churchill Data/Fax Modem
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)