اینم رکورد جدید من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم رکورد جدید من
اینم رکورد جدیدم با مادربورد فاکسکان
به نظر من نرم افزاری که برای اور گذاشتن واقعا محشر بود به علاوه امکانات بایوس جالبی داشت
با سلام بر دوستان و عرض تسلیت
امروز رفتم برای تست با واترکولینگ و TEC همزمان روی چیپ رو واترکولینگ گذاشتم و روی پردازنده هم TEC و روی قسمت گرمش هم بلاک واتر دیگه رو گذاشتم
همه چی رو هم چندیدن بار چک کردم وقتی سیستم رو روشن کردم همون اول میخواستم برم داخل ستاپ سیستم هنگ کرد رستارت کردم دیگه سیستم بالا نیامد چند بار Clear CMOS کردم درست نشد بردم مادربرد رو جای دیگه تست کردم بالا نیامد
به سلامتی خودم مادربرد از گارانتی خارج هست و فلان هم بودجه خرید سیستم جدید ندارم از اونجایی که سوکت 939 بود دست 2 در شهره ما نایاب هست و فلان با سیستم زغال سنگی اورکلاک دیگر دوستان رو میبینم و حسرت میخورم تا زمانی که به امید خدا سیستم جدیدی دست و پا کنم
موفق باشید
با عرض پوزش که اینجا مطرح میکنم چون عمده کار من اورکلاک هست مادربرد DFI LP LT X38-T2R به نظر دوستان برای اور در مقایسه با Asus P5Q Deluxe چطوره؟
Last edited by vivid806; 14-10-2008 at 23:02.
سلام بچه ها يه سوال اورلايك كردن تا اخرش ميمونه يا تا ئقتي كه ويندوز رو عوض كني ميمونه
يا كي به حالت اوليه بر ميگرده
با خارج كردن سي پي يو از محل اصليش هم باز به حالت اوليه بر ميگرد
بستگی داره از کجا اور کلاک کنی
اگه از تو بایوس کار کنی به ویندوز ربطی نداره
اما اگه از تو ویندوز باشه بعد از تعویض ویندوز از بین میره
با خارج کردن سی پی یو و برگردوندن همون سر جاش که چیزی نمیشه
اما اگه یه CPU دیگه بزاری اونوقت مجبوری ویندوز هم عوض کنی
در ضمن ممکنه CPU دیگه ای که میزاری مالی پلایرش با قلبی فرق داشته باشه
یا اصلا کدش فرق داشته باشه و بایوس یه چیز جدید بشناسدش که باز هم اور از بین میره
سلام. اورکلاک کردن از محیط بایوس انجام می شه و با تعویض ویندوز تغییر نمی کنه ولی با عوض کردن نسخه ی بایوس و با تعویض پردازنده(توصیه می کنم که قبل از تعویض پردازنده یا اپدیت بایوس ، تنظیمات پیش فرض رو به حالت اول برگردونید تا آسیب نبینه.) از حالت اورکلاک خارج می شه و به حالت پیش فرض بر می گرده.
عزیز خیلی ها هستند که نمی تونن از بایوس اور کنن
مثل کسانی که از دل یا اچ پی خرید میکنن
چون بایوس بهشون اجازه این کار رو نمی ده
بنابر این مجبورن از داخل ویندوز و با یه سری برنامه اور کنن که با تعویض ویندوز از بین میره
دوست عزیز ، پردازنده که مثل کارت گرافیک درایو ویندوز نداره که بشه از طریق ویندوز و به صورت مستقل اورکلاش کرد. هر تغییری هم که از طریق ویندوز توسط نرم افزار هایی مثل albooster , smartdoctor, acc, ,.............. داده می شه ، مستقیمأ روی بایوس تأثیر می زاره و تغییرات رو از بایوس می شه مشاهده کرد ، حتی بعد از انجام تغییرات ، باید سیستم رو ریستارت کرد تا سیستم اورکلاک رو بپذیره. در ضمن با تعویض ویندوز هم اورکلاک پاک نمی شه چون تنظیمات بایوس در سطحی بالاتر از ویندوز انجام می شن و بایوس هیچ نیازی به ویندوز نداره که به خاطر عوض شدنش بخواد تغییر کنه و اورکالک پاک بشه.
البرز جان،
تا حالا با SetFSB یا ClockGen کار کردی؟
تغییر FSB در محیط ویندوز و بصورت Realtime امکان پذیره و البته بعد از Restart شدن کامپیوتر به حالت اول برمی گرده. از این تکنیک بیشتر برای زدن رکورد های لحظه ای استفاده میشه.
ولی برنامه هایی که معمولا همراه مادربرد هست برای اورکلاک دقیقا به همون شکل عمل می کنند، تنظیماتی رو که توی ویندوز انجام می دیم بعد از Restart توی بایوس اعمال میشه و بقیه اش همونطوریه که گفتی.
ممنون
منظور من هم همون setfsb بود
چون دیده بودم که وقتی با این برنامه اور میشه تو بایوس تغییری نمیده و فقط برای اور لحظه ایه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)