تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 266 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

اینم رکورد جدید من

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

اینم رکورد جدیدم با مادربورد فاکسکان
    به نظر من نرم افزاری که برای اور گذاشتن واقعا محشر بود به علاوه امکانات بایوس جالبی داشت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

با سلام بر دوستان و عرض تسلیت
    امروز رفتم برای تست با واترکولینگ و TEC همزمان روی چیپ رو واترکولینگ گذاشتم و روی پردازنده هم TEC و روی قسمت گرمش هم بلاک واتر دیگه رو گذاشتم
    همه چی رو هم چندیدن بار چک کردم وقتی سیستم رو روشن کردم همون اول میخواستم برم داخل ستاپ سیستم هنگ کرد رستارت کردم دیگه سیستم بالا نیامد چند بار Clear CMOS کردم درست نشد بردم مادربرد رو جای دیگه تست کردم بالا نیامد
    به سلامتی خودم مادربرد از گارانتی خارج هست و فلان هم بودجه خرید سیستم جدید ندارم از اونجایی که سوکت 939 بود دست 2 در شهره ما نایاب هست و فلان با سیستم زغال سنگی اورکلاک دیگر دوستان رو میبینم و حسرت میخورم تا زمانی که به امید خدا سیستم جدیدی دست و پا کنم
    موفق باشید
    با عرض پوزش که اینجا مطرح میکنم چون عمده کار من اورکلاک هست مادربرد DFI LP LT X38-T2R به نظر دوستان برای اور در مقایسه با Asus P5Q Deluxe چطوره؟
    Last edited by vivid806; 14-10-2008 at 23:02.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بچه ها يه سوال اورلايك كردن تا اخرش ميمونه يا تا ئقتي كه ويندوز رو عوض كني ميمونه
    يا كي به حالت اوليه بر ميگرده
    با خارج كردن سي پي يو از محل اصليش هم باز به حالت اوليه بر ميگرد

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بچه ها يه سوال اورلايك كردن تا اخرش ميمونه يا تا ئقتي كه ويندوز رو عوض كني ميمونه
    بستگی داره از کجا اور کلاک کنی
    اگه از تو بایوس کار کنی به ویندوز ربطی نداره
    اما اگه از تو ویندوز باشه بعد از تعویض ویندوز از بین میره
    با خارج کردن سی پی یو و برگردوندن همون سر جاش که چیزی نمیشه
    اما اگه یه CPU دیگه بزاری اونوقت مجبوری ویندوز هم عوض کنی
    در ضمن ممکنه CPU دیگه ای که میزاری مالی پلایرش با قلبی فرق داشته باشه
    یا اصلا کدش فرق داشته باشه و بایوس یه چیز جدید بشناسدش که باز هم اور از بین میره

8. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. اورکلاک کردن از محیط بایوس انجام می شه و با تعویض ویندوز تغییر نمی کنه ولی با عوض کردن نسخه ی بایوس و با تعویض پردازنده(توصیه می کنم که قبل از تعویض پردازنده یا اپدیت بایوس ، تنظیمات پیش فرض رو به حالت اول برگردونید تا آسیب نبینه.) از حالت اورکلاک خارج می شه و به حالت پیش فرض بر می گرده.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام. اورکلاک کردن از محیط بایوس انجام می شه و با تعویض ویندوز تغییر نمی کنه ولی با عوض کردن نسخه ی بایوس و با تعویض پردازنده(توصیه می کنم که قبل از تعویض پردازنده یا اپدیت بایوس ، تنظیمات پیش فرض رو به حالت اول برگردونید تا آسیب نبینه.) از حالت اورکلاک خارج می شه و به حالت پیش فرض بر می گرده.
    عزیز خیلی ها هستند که نمی تونن از بایوس اور کنن
    مثل کسانی که از دل یا اچ پی خرید میکنن
    چون بایوس بهشون اجازه این کار رو نمی ده
    بنابر این مجبورن از داخل ویندوز و با یه سری برنامه اور کنن که با تعویض ویندوز از بین میره

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عزیز خیلی ها هستند که نمی تونن از بایوس اور کنن
    مثل کسانی که از دل یا اچ پی خرید میکنن
    چون بایوس بهشون اجازه این کار رو نمی ده
    بنابر این مجبورن از داخل ویندوز و با یه سری برنامه اور کنن که با تعویض ویندوز از بین میره
    دوست عزیز ، پردازنده که مثل کارت گرافیک درایو ویندوز نداره که بشه از طریق ویندوز و به صورت مستقل اورکلاش کرد. هر تغییری هم که از طریق ویندوز توسط نرم افزار هایی مثل albooster , smartdoctor, acc, ,.............. داده می شه ، مستقیمأ روی بایوس تأثیر می زاره و تغییرات رو از بایوس می شه مشاهده کرد ، حتی بعد از انجام تغییرات ، باید سیستم رو ریستارت کرد تا سیستم اورکلاک رو بپذیره. در ضمن با تعویض ویندوز هم اورکلاک پاک نمی شه چون تنظیمات بایوس در سطحی بالاتر از ویندوز انجام می شن و بایوس هیچ نیازی به ویندوز نداره که به خاطر عوض شدنش بخواد تغییر کنه و اورکالک پاک بشه.

12. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز ، پردازنده که مثل کارت گرافیک درایو ویندوز نداره که بشه از طریق ویندوز و به صورت مستقل اورکلاش کرد. هر تغییری هم که از طریق ویندوز توسط نرم افزار هایی مثل albooster , smartdoctor, acc, ,.............. داده می شه ، مستقیمأ روی بایوس تأثیر می زاره و تغییرات رو از بایوس می شه مشاهده کرد ، حتی بعد از انجام تغییرات ، باید سیستم رو ریستارت کرد تا سیستم اورکلاک رو بپذیره. در ضمن با تعویض ویندوز هم اورکلاک پاک نمی شه چون تنظیمات بایوس در سطحی بالاتر از ویندوز انجام می شن و بایوس هیچ نیازی به ویندوز نداره که به خاطر عوض شدنش بخواد تغییر کنه و اورکالک پاک بشه.
    البرز جان،

تا حالا با SetFSB یا ClockGen کار کردی؟
    تغییر FSB در محیط ویندوز و بصورت Realtime امکان پذیره و البته بعد از Restart شدن کامپیوتر به حالت اول برمی گرده. از این تکنیک بیشتر برای زدن رکورد های لحظه ای استفاده میشه.

ولی برنامه هایی که معمولا همراه مادربرد هست برای اورکلاک دقیقا به همون شکل عمل می کنند، تنظیماتی رو که توی ویندوز انجام می دیم بعد از Restart توی بایوس اعمال میشه و بقیه اش همونطوریه که گفتی.

14. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

البرز جان،

تا حالا با SetFSB یا ClockGen کار کردی؟
    تغییر FSB در محیط ویندوز و بصورت Realtime امکان پذیره و البته بعد از Restart شدن کامپیوتر به حالت اول برمی گرده. از این تکنیک بیشتر برای زدن رکورد های لحظه ای استفاده میشه.

ولی برنامه هایی که معمولا همراه مادربرد هست برای اورکلاک دقیقا به همون شکل عمل می کنند، تنظیماتی رو که توی ویندوز انجام می دیم بعد از Restart توی بایوس اعمال میشه و بقیه اش همونطوریه که گفتی.
    ممنون
    منظور من هم همون setfsb بود
    چون دیده بودم که وقتی با این برنامه اور میشه تو بایوس تغییری نمیده و فقط برای اور لحظه ایه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •