تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 175 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بعدش سه گل اشتباه؟؟ از خنده دار یه چیز اونور تره این حرف
    ماشالله اینقدر زدیم که دیگه جای حرفی توش نیست و این بحث داوری خیلی خنده داره و حتی اونور ترش!
    من که نمی دونم هدف شما از این کارها چیه؟ تصور می کنید اون برد 0-7 نیاز به دفاع کردن داره تا پذیرفته بشه؟ کدوم حرف دوستان خنده دار بود؟ مگه گفتن اگه اشتباه داوری نبود بایرن نمی برد؟ دوست ما که حتی گفته بایرن به راحتی بارسا رو برد:

انتقام که نمیشه گفت (چون همین 2009 تو یک نیمه کار بایرن رو یکسره کردیم و دو سال پیش برای اونها حالت انتقام داشت) ولی فرصت خوبیه که به بایرن که در مصدومیت مسی و با سه گل اشتباه براحتی ما رو برد درس خوبی بدیم. فکر میکنم انریکه و بازیکنا فوق العاده بیرحم باشن و البته نیمار حسابی خودخواهی کنه
    این گارد گرفتن، رفتار دفاعی و "خنده دار دونستن" صحبت سایرین، و این احساس نیاز چندباره شما برای به ورود به بحث در جایی که اصلا بحثی نیست خودش بیانگر ناامنی های ذهنی درباره اون بازی است.

برای اینکه خیال شما راحت بشه:

بایرن 0-7 بارسا رو برد.
    با اینکه بایرن گلهایی رو با اشتباه داوری زد، گلهای سالمی هم زد و تعداد گلهای سالمش هم بیشتر بود.
    حتی اگه هیچ اشتباه داوری نمی بود باز هم بارسا حریف بایرن نمی شد.
    حتی اگه مسی مصدوم هم نبود، و هیچ اشتباه داوری نمی بود باز هم بارسا حریف بایرن نمی شد.
    بایرن در هر دو بازی چند سر و گردن بهتر از بارسا بود.

امیدوارم قضیه حل و فصل شده باشه و این احساس نیاز شما به دفاع فعالانه از برد بایرن هم برطرف شده باشه، و اگه اجازه بدین دوستان بارسایی برگردن به همون تصوراتشون درباره تلافی کردن اون شکست، و برای شما هم که جای نگرانی نیست چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نصف بازیکن های غیرمصدوم فعلی بایرن (که حتی تعدادشون 11 نفر هم نمیشه که زمین رو پر کنند چون بایرن 18 بازیکن غیرمصدوم داره)، میشه بارسا رو برد. پس جای نگرانی نیست، به امید اینکه این بار برد قاطع بایرن بدون بهانه های شانس و مصدومیت و ... باشه تا بهانه ای دست هواداران بارسا نباشه که در سال های بعد این برد رو کم ارزش کنند تا نیاز به "دفاع فعالانه" هواداران بایرن برای یادآوری اون برد وجود داشته باشه.

2. 16 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مصاحبه بازیکنان بارسا، پیرامون بازی با ختافه

لوئیز سوارز، سرجیو روبرتو، آدریانو و کلودیو براوو پس از پیروزی شگفت انگیز 6-0 مقابل ختافه، با مطبوعات اسپانیا مصاحبه کردند.

لوئیز سوارز

سوارز، زننده دوگل این بازی اذعان داشت: «ما می دانیم هر تیمی که مقابل ما قرار می گیرد، تمام تلاش خود را برای کسب پیروزی می کند، لذا تصمیم گرفتیم که از ابتدا بازی تا آن جا که می توانیم قوی و نیرومندانه عمل کنیم. ما قدرت این را داریم که پیروزی های ارزشمند بیشتری بدست آوریم و در کسب این پیروزی ها، ارتباط محکم تیم با هواداران و مربیان از اهمیت زیادی برخوردار است».

این بازیکن اروگوئه ای بارسا نیز اظهار داشت: «کسب سه امتیاز بازی بیشتر از هر چیز اهمیت داشت. من هم از اینکه توانستم در به ثمر رساندن گل های این پیروزی ارزشمند سهیم باشم خوشحالم. برای من، کمک به تیم اهمیت زیادی دارد».

کلودیو براوو

«این پیروزی روحیه تیم را برای بازی بعد - با کوردوبا - بیشتر کرد، همه ما واقعا خوشحالیم. از همان ابتدا بازی می شد که اشتیاق بازیکنان را برای بردی پرگل حس کرد. از قبل هم ما به نتیجه ای مشابه نتیجه کسب شده فکر می کردیم».

«با اطمینان کامل می گویم که امسال شانس کسب سه گانه را داریم. وظیفه من نگه داشتن کلین شیت است، نیز همه بازیکنان باید در هر شرایطی خوب بازی کنند».

آدریانو

«در طول بازی عملکرد خوب و کاملی داشتیم. کار را در نیمه اول تمام کردیم و با پیروزی به رختکن رفتیم، لذا میسر شد تا در نیمه دوم بازیکنانی که زیاد بازی کرده بودند - و در بازی های مهم بعدی به آن ها نیاز داشتیم - استراحت کنند و با بقیه بازیکنان تعویض شوند. به همه هم تیمی هایم بابت نمایش خوبی که داشتند تبریک می گویم. ما از ابتدا فصل تمرینات زیادی داشتیم و سخت تلاش کردیم».

«من همواره سعی می کنم از هرگونه موقعیتی که ایجاد می شود استفاد کنم. لوئیز انریکه به من می گوید؛ اگر تا آنجا که می توانم همانند سایر بازیکنان تیم خوب بازی کنم اجازه می دهد، در بازی های بیشتری حضور یابم».

«ما می دانیم بازی سختی مقابل بایرن داریم. آن ها تاکنون در هیچ یک از بازی های لیگ قهرمانان شکست نخورده اند. اما اول به بازی با کوردوبا فکر می کنیم و پس از آن ذهن خود را روی بازی با بایرن متمرکز می کنیم، همچنین برای شکست مونیخ به پیروزی ارزشمند، مقابل کوردوبا نیاز داریم».

«مسی، نیمار و سوارز هماهنگی خوبی با یکدیگر دارند. ما خوشحالیم که آن ها همیشه در اوج هستند و قدردان زحماتشان در تیم هستیم. اتفاق خیلی خوبی است که این سه نفر در بارسا همراه ما هستند».

سرجیو روبرتو

«من از هر فرصتی که مربی به من می دهد استفاده می کنم و خوشحالم که می توانم به تیم کمک کنم. میدانیم که بازی با بایرن یکی از مهم ترین بازی های فصل است. آن ها بوندسلیگا را فتح کرند و یکی از بهترین تیم های اروپا هستند. ما باید تمام قدرت خود را برای گرفتن نتیجه ای مطلوب برابر آلمانی هابه نمایش بگذاریم».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: مبینا پولایی / Fcbarcelona.ir

4. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

جواب دادن من تو این تاپیک مربوط به دفاع از چیزی نیست، چون تائید و انکار اون برد از سمت دوستان هیچ ارزشی برای من نداره و اون بازی به تاریخ پیوسته و بایرن قهرمان شد و ...
    هدفم همون قسمتی بود که ادیت شده، خلاصه میگن العاقل یکفی بالاشاره.
    +
    نکته جالب هم اینه که از جواب دادن ما بچه ها رنجیده میشن
    خیلی جالبه اینجا

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من که نمی دونم هدف شما از این کارها چیه؟ تصور می کنید اون برد 0-7 نیاز به دفاع کردن داره تا پذیرفته بشه؟ کدوم حرف دوستان خنده دار بود؟ مگه گفتن اگه اشتباه داوری نبود بایرن نمی برد؟ دوست ما که حتی گفته بایرن به راحتی بارسا رو برد:
    انتقام که نمیشه گفت (چون همین 2009 تو یک نیمه کار بایرن رو یکسره کردیم و دو سال پیش برای اونها حالت انتقام داشت) ولی فرصت خوبیه که به بایرن که در مصدومیت مسی و با سه گل اشتباه براحتی ما رو برد درس خوبی بدیم.
    وقتی گفته میشه "با مصدومیت مسی و سه گل اشتباه براحتی ما رو برد" تاکید جمله اصلا روی "براحتی" نیست، کاملا برغکس، اینجوری القا میشه که عامل تعیین کننده اشتباه داوری/مصدومیت مسی (که البته مسی بازی رفت رو 90 دقیقه بازی کرد، بازی که در مونیخ 0-4 شد و در بازی لیگ هم بازی کرد و فقط در بازی برگشت در نوکمپ، موقعی دیگه ازش استفاده نشد که حذف بارسا محرز شده بود، بهتره بگیم عدم آمادگی کامل، چون اگر مصدوم بود بازی رفت رو 90 دقیقه و بازی لیگ بعدی رو بازی نمیکرد)... بطور خلاصه این دقیقا مثه این می مونه که "داوری سر ما رو برید و مصدومیت هم کار دستمون داد تا براحتی بردنمون" که خلاف واقعیته.

ویرایش: این صحبت مثل این هست که توی یه سناربو مشابه، بازی بین رئال و بایرن سال قبل اشتباهات داوری هم بوجود می اومد و مثلا نتیجه نهایی به جای 0-5 به 0-7 تغییر میکرد، این توی نتیجه نهایی یا اختلاف عملکرد دو تیم در اون بازی ها تغییری ایجاد نمی کرد و یکدفعه "براحتی" به میان نمی اومد.
    Last edited by City 17; 30-04-2015 at 13:12.

7. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

* با 102 گلی که ، خط حمله این فصل بارسلونا به ثمر رساندند (مسی - نیمار - سوارز) آمار بیشترین گل زده برای خط حمله سه نفره را برای بارسلونا به جا گذاشتند.
    * با برد برابر ختافه ، 15مین بازیه متوالیه بدون شکست بارسلونا رقم خورد.
    * نیمار با به ثمر رساندن دو گل در بازی با ختافه ، تعداد گل های خود را با پیراهن بارسا به عدد 47 رساند ، که برابر با آمار رونالدو برزیلی بوده است (نیمار در 84 بازی و رونالدوی برزیلی در 49 بازی به این عدد رسیدند).
    * با گلی که ژاوی به ثمر رساند ، ژاوی به لیست 25گلزن برتر بارسلونا در لالیگا پیوست.
    * مسی در مجموع 49 گل در 49 بازی ای که برای بارسا در این فصل به میدان رفته است به ثمر رسانده.
    * مسی در 15بازی بارسلونا در این فصل اولین گل در آن بازی را به ثمر رسانده.
    * لوییز سوارز تا کنون در 5 بازیه متوالی بارسلونا در کمپ نو موفق به گل زنی شده است.
    * برای اولین بار در 70 بازیه گذشته بارسلونا در لالیگا ، بارسلونا موفق به زدن 4 گل در نیمه اول شده است (آخرین بار این اتفاق در برابر لوانته در دور رفت رقابت های لالیگای فصل قبل رخ داده است).
    * گل دوم سوارز در بازی با ختافه 150مین گل بارسلونا در این فصل بوده است.
    * این 77مین بازی بارسلونا بوده است که مسی در آن موفق به زدن گل و دادن پاس گل (هردو در یک بازی) شده است.
    Last edited by runner; 30-04-2015 at 13:36.

9. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

وقتی گفته میشه "با مصدومیت مسی و سه گل اشتباه براحتی ما رو برد" تاکید جمله اصلا روی "براحتی" نیست، کاملا برغکس، اینجوری القا میشه که عامل تعیین کننده اشتباه داوری/مصدومیت مسی (که البته مسی بازی رفت رو 90 دقیقه بازی کرد، بازی که در مونیخ 0-4 شد و در بازی لیگ هم بازی کرد و فقط در بازی برگشت در نوکمپ، موقعی دیگه ازش استفاده نشد که حذف بارسا محرز شده بود، بهتره بگیم عدم آمادگی کامل، چون اگر مصدوم بود بازی رفت رو 90 دقیقه و بازی لیگ بعدی رو بازی نمیکرد)... بطور خلاصه این دقیقا مثه این می مونه که "داوری سر ما رو برید و مصدومیت هم کار دستمون داد تا براحتی بردنمون" که خلاف واقعیته.

ویرایش: این صحبت مثل این هست که توی یه سناربو مشابه، بازی بین رئال و بایرن سال قبل اشتباهات داوری هم بوجود می اومد و مثلا نتیجه نهایی به جای 0-5 به 0-7 تغییر میکرد، این توی نتیجه نهایی یا اختلاف عملکرد دو تیم در اون بازی ها تغییری ایجاد نمی کرد و یکدفعه "براحتی" به میان نمی اومد.
    چیزی که در مورد اون بازی حرف میاره اینه که گل های خطا گل اول دوم و سوم بودن! سواری دانته روی آلوز، آفساید گومز و تنه مولر به آلبا. تغییر روند که هیچی حتی تعیین کننده نتیجه رفت و برگشت هست این اتفاق. فکر کنید بارسا بازی رو جلوی بایرن سه هیچ شروع کنه.

بارسا هم با 5 گل رئالو برد و گل سوم اگه اشتباه نکنم مشکوک به آفساید بود. اما این کجا و آن کجا. به هر حال نقدی به بایرن وارد نیست و اشتباهی هم که اتفاق افتاده تقصیر تیم داوریه.

مصدومیت مسی از بازی رفت پاریس بوجود اومد که در برگشت هم وقتی بارسا گل خورد و داشت حذف میشد به بازی اومد کار خودشو کرد.

اینکه فکر میکنید مسی بخاطر آماده نبودن در ترکیب قرار نمیگیره نشون میده از توانایی مسی حتی وقتی 70 80 درصد باشه و همینطور محبوبیتش اطلاع ندارین که البته به عنوان یک رئالی خیلی عجیبه. چون صحبت آقای گل و پاس گل تاریخ ال کلاسیکوه.

11. 14 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آمار و ارقام پیروزی برابر ختافه

اعداد و ارقام اخیر، از نزدیک شدن به ثبت کلین شیتی دیگر سخن می گویند. حریفان بارسا تا اینجای فصل در 52 بازی تنها 31 بار موفق شدند تا دروازه گلر متبهر آبی اناری ها را باز کنند، یعنی به طور متوسط در هر بازی 0.59 گل!

در زیر به برخی از نکات حائز اهمیت پیرامون برد 6-0 برابر ختافه می پردازیم: این پیروزی مقابل ختافه دهمین پیروزی بود که بارسا موفق شد تا با نتیجه ای بیش از 5 بر 0 حریف خود را شکست دهد. نه دیدار پرگل قبلی عبارتند از: لوانته (5-0)، گرانادا (6-0)، سویا (5-1)، اسپانیول (5-1)، کوردوبا (5-0)، الچه (0-6)، اتلتیک بیلبائو (2-5)، لوانته (5-0) و رایووایکانو (6-1)

این ششمین بازی بود که لیونل مسی، نیمار جونیور و لوئیز سوارز هر سه در آن گلزنی کردند؛ تکرار شاهکارهای قبلی برابر پاریس سنت ژرمن، الچه، اتلتیکو مادرید، اتلتیک بیلبائو و لوانته.

پنج گلی که مثلت آتشین بارسا در این دیدار به ثمر رساندند باعث شد تا تعداد گل های آن ها به 102 برسد، در این میان مسی 49، نیمار 32 و سوارز 21 گل وارد دروازه حریفان بارسا کردند.

پیش از این، بیشترین رکورد گل های خط حمله تاریخ بارسا به فصل 2008/09، زمانی که اتوئو، مسی و هنری مجموعا 100 گل به ثمر رساندند باز می گشت.

نیمار در 84 بازی خود برای باشگاه 47 گل به ثمر رسانده است، که این آمار دقیقا برابر با رکورد رونالدو برزیلی است.

پدرو رودریگز که در نیمه دوم بازی جایگزین ژاوی شد، 200امین بازی خود را در بارسا به نمایش گذاشت.

در این بازی آدریانو کوریئا با 94 پاس صحیح بیشترین ارسال پاس را نسبت به سایر بازیکنان بارسا داشت. در زیر می توانید پاس های او را که با خط سبز مشخص شده است، مشاده کنید:

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: مبینا پولایی / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چه جالب، پس در دید شما:

با مصدومیت مسی و سه گل اشتباه براحتی ما رو برد = داوری سر ما رو برید و مصدومیت هم کار دستمون داد تا براحتی بردنمون

درباره تفسیر عجیب شما از "راحتی": فکر نمی کنم بحثی باشه که اون وقایع باعث شدن "راحتی" بایرن در برد بارسا بیشتر بشه، و برای اینکه حرف من رو اینطور تفسیر نکنید که دارم میگم این برد راحت به خاطر اشتباهات داوری و ... بود، تکرار می کنم:

بایرن 0-7 بارسا رو برد.
    با اینکه بایرن گلهایی رو با اشتباه داوری زد، گلهای سالمی هم زد و تعداد گلهای سالمش هم بیشتر بود.
    حتی اگه مسی مصدوم هم نبود، و هیچ اشتباه داوری نمی بود باز هم بارسا حریف بایرن نمی شد.

درباره مسی در اون بازی: اینکه بگیم مسی مصدوم نبود و صرفا فقط آماده کامل نبود از اون حرف هاست. مسی از تاریخی که مصدوم شده بود به جز یک نیمه مقابل PSG در مرحله قبل لیگ قهرمانان، تا قبل از اون بازی اصلا بازی نکرده بود. مقابل بایرن در به زمین رفت که به نظر من اشتباه مربی بود، در بازی وسط هفته دقیقه 60 به بازی اومد وقتی بارسا عقب بود، در بازی برگشت با بایرن بازی نکرد، در بازی بعد از بازی مقابل بایرن، دقیقه 56 به زمین اومد، در بازی بعدی بازی رو شروع کرد و مصدومیتش به نظر می رسه بدتر شد و باعث شد از زمین بیرون بره و دیگه تا پایان فصل بازی نکرد و حتی ابتدای فصل بعد رو هم از دست داد. اگه این از نظر شما نشان از مصدومیت نیست و فقط بهش میگن "عدم آمادگی کامل"، اوکی، حرفی نیست

15. 14 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

چه جالب، پس در دید شما:

با مصدومیت مسی و سه گل اشتباه براحتی ما رو برد = داوری سر ما رو برید و مصدومیت هم کار دستمون داد تا براحتی بردنمون

درباره تفسیر عجیب شما از "راحتی": فکر نمی کنم بحثی باشه که اون وقایع باعث شدن "راحتی" بایرن در برد بارسا بیشتر بشه، و برای اینکه حرف من رو اینطور تفسیر نکنید که دارم میگم این برد راحت به خاطر اشتباهات داوری و ... بود، تکرار می کنم:

بایرن 0-7 بارسا رو برد.

درباره مسی در اون بازی: اینکه بگیم مسی مصدوم نبود و صرفا فقط آماده کامل نبود از اون حرف هاست. مسی از تاریخی که مصدوم شده بود به جز یک نیمه مقابل PSG در مرحله قبل لیگ قهرمانان، تا قبل از اون بازی اصلا بازی نکرده بود. مقابل بایرن در به زمین رفت که به نظر من اشتباه مربی بود، در بازی وسط هفته دقیقه 60 به بازی اومد وقتی بارسا عقب بود، در بازی برگشت با بایرن بازی نکرد، در بازی بعد از بازی مقابل بایرن، دقیقه 56 به زمین اومد، در بازی بعدی بازی رو شروع کرد و مصدومیتش به نظر می رسه بدتر شد و باعث شد از زمین بیرون بره و دیگه تا پایان فصل بازی نکرد و حتی ابتدای فصل بعد رو هم از دست داد. اگه این از نظر شما نشان از مصدومیت نیست و فقط بهش میگن "عدم آمادگی کامل"، اوکی، حرفی نیست
    صحبت من راجع به اون قسمت "ایتالیک شده" نبود، اون قسمت رو کاملا باهاش توافق دارم و اون عینا صحبتی هست که من هم داشتم و برای همن از اون قسمت نقل قولی هم نگرفتم. اما توجیه کردن صحبت های سینا جان و تعبیر عجیب از کلمه "براحتی" رو نقل قول گرفتم چون کاملا خلاف صحبتی بود که خود شما داشتی آرمان جان. تفسیر عجیبی بود... وقتی گفته میشه "با داوری و در مصدومیت مسی براحتی بردن" نقش "با" یا "در" چی هست؟ جز آوردن دلیل یا در اینجا توجیه؟ وقتی خود شما میگی بدون مسی/بدون مشکل داوری و ... بایرن چند سروگردن بالاتر بود، دیگه دفاع از اون صحبت چی هست؟
    +
    در مورد قسمت دوم: وقتی مسی بازی رفت رو 90 دقیقه بازی می کنه و بازی لیگ بین دو بازی رو هم از ابتدا به میدان میره تبعا بازیکن شرایط بازی رو داره، اما آمادگی کامل نداره. اینکه کادر فنی در بازی لیگ بین دو بازی به مسی بازی میده یعنی به تشخیص اونها مسی صرفا مشکل عدم آمادگی داره و الا توی اون شرایط بازیکن مصدوم رو بیشتر بازی نمیدن که شرایط بدتری پیدا کنه. به هر حال این قسمت کاملا زیر سایه بحث اصلی قرار می گیره.
    چیزی که در مورد اون بازی حرف میاره اینه که گل های خطا گل اول دوم و سوم بودن! سواری دانته روی آلوز، آفساید گومز و تنه مولر به آلبا. تغییر روند که هیچی حتی تعیین کننده نتیجه رفت و برگشت هست این اتفاق. فکر کنید بارسا بازی رو جلوی بایرن سه هیچ شروع کنه.

بارسا هم با 5 گل رئالو برد و گل سوم اگه اشتباه نکنم مشکوک به آفساید بود. اما این کجا و آن کجا. به هر حال نقدی به بایرن وارد نیست و اشتباهی هم که اتفاق افتاده تقصیر تیم داوریه.

مصدومیت مسی از بازی رفت پاریس بوجود اومد که در برگشت هم وقتی بارسا گل خورد و داشت حذف میشد به بازی اومد کار خودشو کرد.

اینکه فکر میکنید مسی بخاطر آماده نبودن در ترکیب قرار نمیگیره نشون میده از توانایی مسی حتی وقتی 70 80 درصد باشه و همینطور محبوبیتش اطلاع ندارین که البته به عنوان یک رئالی خیلی عجیبه. چون صحبت آقای گل و پاس گل تاریخ ال کلاسیکوه.
    سینا جان شما فقط حاشیه میری. کافیه قسمت ایتالیک شده آرمان جان رو یه مطالعه بفرمایی، چیزی هست که طرفین روش توافق دارن.

19. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •