یه نامه به سوپرسل نوشتم و کلی شکو شکایت از ضعف این موجود مسخره یعنی لاوا هاند کردم... قبل استفاده در وار سه تا لاوا هاند لول یک به سمت یه ایردیفنس لول شش فرستادم برای اینکه کارشون خوب پیش بره در هنگام حمله روی ایردیفنس اسپل بنفش لول پنج انداختم تا سه تا لاوا هاند از ماکسیمم قدرتشون استفاده کنن... هر سه لاوا هاند که از قدرت اسپل بنفش لول پنج بهره می بردن قبل اینکه توفیق از بین بردن اون ایردیفنس لول شیش رو بدست بیارن دار فانی رو وداع گفتن!!! یعنی بمیر سوپر سل!!! وقتی داریم از سه تا لاوا هاند حرف می زنیم پای 90 تا اسپیس کمپ در میونه!!! ماکسیمم کمپ میتونه 240 تا باشه ما اگه فول لاوا هاند هم حمله کنیم حتی نمی تونیم از شر 2 تا ایردیفنس مثلا لول هفت یا هشت خلاص بشیم! خوب سوپرسل به من بگو هدفت از ساختن این لاوا هاند چیه؟ به نظرم خیلی خراب کاری کرده با این نیروی مسخره اش و من مطمئنم اگهه ایمیل منو جدی بگیرن و کمی در مورد کارایی لاوا هاند تفکر کنن شاید شاهد تغییراتی در این مورد باشیم یا باید لاوا هاند مثل هوگ پنج تا جا بگیره یا قدرتش حتی بیش از دوبرابر فعلی بشه چون عملا هیچ کاریو صورت نمیده و توله های لاوا حتی نصف کارایی یه مینیون لول یک رو هم ندارن و این یعنی سوپر سل گند زدی با این لاوا هاندت من لاوا هاند های لول بالا رو هم چک کردم به لحاظ خون و به لحاظ قدرت تخریب خیلی قوی تر از لول یک نیستن حتی لاوا هاند فول آپ هم به هیچ دردی نمی خوره اگه دوست دارید خودتون عملا می تونید تست کنید که لاوا هاند چقدر یوزلس و بی مصرفه