تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 2260000 تومن با دوسال گارانتی سازگار و یک بسته کینگ وارسال رایگان.که یک بسته کینگ وارسال میشه 60 تومن به نظر اتون به صرفه اس!
دیجی بدون حافظه هیبریدی میده 2170000تومن!
تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 2260000 تومن با دوسال گارانتی سازگار و یک بسته کینگ وارسال رایگان.که یک بسته کینگ وارسال میشه 60 تومن به نظر اتون به صرفه اس!
دیجی بدون حافظه هیبریدی میده 2170000تومن!
نمیدونم این سایت چقدر اعتبار داره
اما بنظرم بهتره از سایت های معتبر لپ تاپ بخرید که مشکلی پیش نیاد
تمام نت و بازار رو گشتم اس اس دی دارشو نداشتن.
نماد اعتماد الکترونیکی داره.!
دیجی کالا هم بدون اس اس دی میفروشه
شما جایی میشناسید؟
نخیر من نمیشناسم جایی رو
کلا گفتم قبل خرید تحقیق کنید سایتش مورد اعتماد هست، که لپ تاپ رو نفرستن ببینی ssd نداره
من چند سال پیش از یه سایتی فلش پاتریوت سفارش دادم اما بجاش adata فرستادن و با بدبختی پسشون دادم
من از یکی از دوستان شنیدم که دوستش از همین سایت خرید کرده بوده. z510 البته مدل corei7 و 8 گیگ رم باهارد sshd را 2640 خریده بود با گارانتی سازگار.
شما تماس بگیرید و از صحت اطلاعات و موجودی اش مطمئن شوید و بنظرم فروشگاه معتبری است چون در سایت سازگار ارقام مشخصات این فروشگاه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه در سایت سازگار، مدلهای SSHD این لپ تاپ را گذاشتند ولی من فقط corei7 اش را دیدم.
و Core i5 اش هاردش معمولی است:
بنظرم شما با سازگار هم تماس بگیر و ببین که مدل core i5 با هارد sshd آوردند یا نه. با همان سایت اینترنتی هم تماس بگیر و همانطور که گفتم مطمئن شو که مدلی که میخری sshd باشد.
سلام
من خیلی با دی وی دی رام مشکل دارم!
خیلی از دی وی دی هایی که می زارم رو به زور باز میکنه (وقتی توی PC می زارم خیلی راحت تر باز می کنه) و اگه دی وی دی یه ذره مشکل داشته باشه خیلی سخت بازش می کنه و حتی نمی تونم از اون به هارد کپی پیست کنم.(مثلا همین الآن دارم یه دی وی دی آهنگ رو می ریزم، که یه دونه خش هم نداره (البته مال 2 سال پیشه ولی کاملا نو هست و شاید 2 ، 3 باز ازش استفاده کرده باشم) که 3 بار سرعت کپی 0 شد و مجبور شدم cancell کنم)
چه کار کنم؟ راهی هست؟
Last edited by alittlequestion11; 12-06-2014 at 09:06.
سلام
چه جوری می شه فهمید گرافیکمون قابلیت sli داره؟
نرم افزار خود شرکت چرا بک آپ نمی گیره؟
یه سوال بی ربط:! درسته که آفیس 13 رو وینوز 64 بیتی باید نسخه 32 بیتیشو نصب کنیم؟
و از همه مهمتر چه جوری می شه به استور مایکروسافت وارد شد؟
دوستان چند وقتیه حس می کنم در کارهای عادی کمی تاچ پد گرم میشه در حد 3 4 درجه اختلاف با بخشای دیگه این حالت طبیعیه؟و اینکه در حالت بیکار در نقطه بالای سی پی یو کمی گرما احساس میکنم اونم در حد 4 5 درجه اختلاف با نقاط اطرافش داره.می خوام ببینم این حالت طبیعیه ؟
اگه ممکنه یه تستی رو دستگاه خودتون بکنید
با نرم افزار های کنترل دما بررسی کردم همه چی نرمال بود مثل قبل ولی گرمایی که در این نقاط حس کردم به نظرم قبلا تجربه نکرده بودم شایدم دقت نکرده بودم!
این برنامه energy mannager رو از سایت لنوو برای ویندوز 8.1 گرفتم
ولی بعد از نصب هیچی اجرا نمیشه. چرا؟
enovo Energy Management for for Windows 8.1 (64-bit)
ویندوزم هم 64 بیت 8.1 هست
یه برنامه چینی اجرا میشه ولی هیچی نداره
http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS037055
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)