هدفون(روی گوش قرار میگیره) میخوام.
هدفون(روی گوش قرار میگیره) میخوام.
آقا من الان يه هدفون دارم
اما باهاش يه مشكل كوچيك دارم.
وقتي زياد رو سرم باشه موهام ميخوابه.
و حمامم برم بازم همونطوريه!!!!
خيلي ناجور فكر كن وقتي موهامو ميزنم بالا جلوش كاملا ميره بالا عقبش كاملا خوابيده(چسبيده به سرم) خخخخخخخخ
هيچ هدفوني نيست كه اين مشكلو نداشته باشه؟
به نظر شما هدفون بهتره يا ايرفون
خوب طبیعی که هست ... 100% برای شما فول سایز هست ...
من خودم که اچ دی 485 دارم وقتی مدت زیادی رو سرم باشه موهای اون قسمت حالت خوابیده پیدا میکنه یعنی به قول معروف مو پرس میشه هم به خاطر فشار و هم به خاطر عرق کردن هست که مو اون حالت رو میگیره البته یه خورده شونه کنی یا یه بار بری حموم درست میشه.
خوب هدفون های فول سایز این جور مشکلات رو هم دارن البته بستگی داره که جنس قسمتی که رو سر قرار میگیره چی باشه برای من مخمل هست جنسش تو سایتش نوشته !
...
مورد بعدی این هدفون ها این هست که برای کسانی که عینکی هستند مشکل به وجود میاره چون به گوش فشار میاره و دسته عینک مشکل ایجاد میکننه ...
این موضوعات رو هم در نظر باید گرفت.
....
اون دیگه نیاز خودت هست که به چه دسته ای از هدفون ها نیاز داری !
50 تومن میتونی ایرفون یه چیز خوب بگیری ولی واسه هدفون کمه ...
البته مدل هایی هستن تو کارای کریتیو و لاجینتک که به بودجت بخوره ولی توصیه میکنم واسه خرید یه هدفون خوب بودجتو افزایش بده تا یه چیز خوب بگیری که باش حال کنی و عمر کنه واست ...
تا 75 تومن میتونی اقزایش بدی؟
تا 70 تومن میتونی پی اکس 100 از سن هایزر رو بگیری ! ... از نظر باس و کیفیت و تفکیک پذیری بسیار قابل قبول هست ! ...
پیشنهادتون واسه 75 تومن چیه؟
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
سن هایزر هدفونهای خوبی داره، ولی من نمیدونم تو مشهد گیر میاد یا نه!![]()
این آقا محمد کجاست که یه شاهکار بهش بگم؟؟
دیروز داشتم با هدفونم ور میرفتم همون 630 معروف .
همینطوری با سوزن افتدام به جونش ( روی اسپیکرش) هی سوزن زدم و اون سوراخاش یکی از هم باز شدن.
امروز اومدم وصل کردم دیدم صداش شده بود مثه اولش!!!
کلی تعجب کردم. من کاری نکردم باهاش که!! فقط سوراخ سوراخش کردم!!!
یه چیزی که امروز دقت کردم پشت این هدفونه سوراخ نداره!!!؟ امکان داره این جور هدفون ها با صدای بلند مثلا پاره بشه و به خس خس بیفته!؟
دقیقا دوستم گفت ... پیشنهاد من هم همین مدل هستش که خودم هم دارم و واسه رفیقمم گرفتم راضی بود ....
شما اگه با طراحیش مشکلی نداری (کلا یه نیگاه بش بنداز عکساشو زیرو رو کن )
اگه پسند کردی
یه زنگ بزن به نمایندگی توی جمهوری واست با تیپاکس میفرسته به تیپاکس شهرتون و همون روز میرسه به دستت فقط 7 تومن تیپاکسو خودت باید بدی ....
زن بزن در مورد قیمتش باش به توافق برس ..
خوب خدا رو شکر ....
قبلا محمد اینو بهم گفته بود اگه باش ور بری سیماشو جابهجا کنی احتمال داره درست بشه ....
جدی نگیر حواست نبوده زدی درستش کردی(شوخی)
من هر چی باش ور رفتم به هدف درست کردن درست نشد .... و زدم تو کار اکتشاف دل و رودش![]()
در جواب بهزاد :: تو 75 تومن باز میگم ON THE EAR میخوای پی اکس 100 بهترین گزینه هست باز شما پرس و جو بکنید خدا بخواد گیر میاد ...
.................................................. .........................
در جواب اقا میلاد : عزیزم هدفون که پاره نمیشه ! اون دیافراگم هست که پاره میشه و معمولا جنس اون ها از سلولز هست ...
باز بستگی داره ... به مرور زمان اگه با صدای بلند گوش بدی بعد از مدتی امکانش هست که به دیافراگم و حتی در موارد کم به AUDIO DRIVER یا به عبارتی به همون COIL DRIVER هم اسیب هایی بزنه که این موضوع در هدفون های OPEN کمتر دیده شده تا هدفون های CLOSED طبق آماری که گرفته شده ! ...
من با ا ین زیاد احساس راحتی نمیکنم.
یه هدست خوب و کار دست چیه!؟
ببینم هدستهایی که ویبره داره بهتره؟ حدود قیمت یه هدست بدربخور و کاری چی خوبه؟ این تو گوشیا بدرد توی خونه نمیخوره!
تا رنج قیمت حدودا 70 تومن چی در نظرتونه!؟ البته منظورم بدون میکروفونه حالا اسمش چیزه دیگه ایه غیر هدست رو نمیدونم!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)