تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 278 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

خداروشکر که مال شما صفردردص بوده.
    مال من که یک هفته است دارمش و کلا یکی دو روز هم بیشتر باهاش کار نکردم (هر وقت باهاش کار کردم تو برق بوده) و البته باهاش بازی هم نمیکنم الآن 4 درصده !
    ولی فکر میکنم حق با دوستمون Shifter هست. فوقش چندماه بیشتر عمر میکنه. نمیگم نباید مراقب بود، ولی اینقدر حساسیت هم که ما به خرج میدیم خوب نیست. بجای اینکه از لپتاپ استفاده کنیم و لذت ببریم، هی میریم دنبال استهلاک و جور کردن اسباب ناراحتی ذهن برای خودمون می گردیم. من که دیگه پیگیرش نمیشم. فوقش باتری خراب شد اگه تونستم میخرم، اگر هم نشد که همیشه میگذارم تو برق دیگه. بیخیال بابا !

2. 4 کاربر از monaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

اگر بخوای زیاد حساس باشی نمیتونی از کار کردن با لپ تاپت لذت کافی رو ببری

4. 2 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

خداروشکر که مال شما صفردردص بوده.
    مال من که یک هفته است دارمش و کلا یکی دو روز هم بیشتر باهاش کار نکردم (هر وقت باهاش کار کردم تو برق بوده) و البته باهاش بازی هم نمیکنم الآن 4 درصده !
    ولی فکر میکنم حق با دوستمون Shifter هست. فوقش چندماه بیشتر عمر میکنه. نمیگم نباید مراقب بود، ولی اینقدر حساسیت هم که ما به خرج میدیم خوب نیست. بجای اینکه از لپتاپ استفاده کنیم و لذت ببریم، هی میریم دنبال استهلاک و جور کردن اسباب ناراحتی ذهن برای خودمون می گردیم. من که دیگه پیگیرش نمیشم. فوقش باتری خراب شد اگه تونستم میخرم، اگر هم نشد که همیشه میگذارم تو برق دیگه. بیخیال بابا !
    تو 2 روز کار کردن شده 4 درصد !!!
    احتمالا قبل ازنکه بخری انقدر استهلاک از قبل داشته
    یا برنامه داره اشتباه میزنه
    البته برنامه کار خاصی انجام نمیده ، از مقایسه دو مقدار Designed Capacity و Full Charge Capacity این درصد رو ارایه میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

1 ماه میشه که این لپ تاپ رو خریدم..بعد 1 ماه 3 درصد باطریش مستهلک شده..با توجه به اینکه اکثرا به برق وصل بوده..پس چرا 3 درصد مستهلک شده؟؟؟باید چیکار کنم که از این بیشتر نشه(منظورم چه جوری استفاده کنم)؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مسلماً با این گرافیگ براحتی و بدون لگ بازی هارو اجرا می کنه،
    ولی واسه گیم بخوای بخریش و دائم باهاش گیم بزنی خب بهش فشار میاد! زود فرسوده میشه!

والا ما که فقط امیدواریم با اومدن سری جدید لپ تاپ ها، قیمت قبلی ها کمی کاهش پیدا کنه تا بهترین انتخاب رو داشت باشیم
    دوست عزیز.من میخواستم بخرم ولی دست نگه داشتم.نمیدونم.میترسم بخرم و بعد گرافیک بازی ها زود پیشرفت کنه(روند پیشرفتش خیلی تند بوده اخیرا)لطفا راهنماییم کن.gt750 تا کجا جوابگو هست.آیا خریدنش عاقلانه س یا لپ تاپی هست تو همین محدوده قیمت که گرافیک gtx به روز داشته باشه؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست عزیز.من میخواستم بخرم ولی دست نگه داشتم.نمیدونم.میترسم بخرم و بعد گرافیک بازی ها زود پیشرفت کنه(روند پیشرفتش خیلی تند بوده اخیرا)لطفا راهنماییم کن.gt750 تا کجا جوابگو هست.آیا خریدنش عاقلانه س یا لپ تاپی هست تو همین محدوده قیمت که گرافیک gtx به روز داشته باشه؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون
    تو این محدوده ی قیمت بالاتر از ۷۵۰ گیرتون نمیاد. ولی گرافیک این لپتاپ از حافظه ی GDDR3 استفاده میکنه که نسبت به رقباش که از حافظه ی GDDR5 استفاده میکنن ضعیغتره. مثل MSI GE60, LENOVO Y580p

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان

یکی از دوستام رفته دبی میخوام بش بگم n550 را برام بیاره ولی کانفیگ های مختلفی داره.
    میخوام بدونم کانفیگ با صفحه نمایش مات و لمسی و 4 گیگ گرافیک و ci7 مدل نامبرش چیه؟

کلا مات بودن صفحش خیلی برام مهمه و بقیش هر چی قویتر باشه بهتر(بلوری+گرافیک 4 گیگ + صفحه لمسی و ...)

در ضمن آیا لپ تاپ دیگه ای با این مشخصات از برنده های دیگه هست که تو ایران نیمده باشه و بهتر باشه که اونا بگیرم؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من چهار روز هست این لپ تاپ رو خریدم ، می خواستم بدونم کسی خبر داره که برا صفحه تاچش روکش ال سی دی هستش که بچسبونیم تا کمتر آسیب ببینه ؟
    کول پد مناسب با این لپ تاپ چی پیشنهاد می کنید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من چهار روز هست این لپ تاپ رو خریدم ، می خواستم بدونم کسی خبر داره که برا صفحه تاچش روکش ال سی دی هستش که بچسبونیم تا کمتر آسیب ببینه ؟
    کول پد مناسب با این لپ تاپ چی پیشنهاد می کنید ؟
    آره تو بازار ضد خش از اینایی که روی شیشه موبایل یا تبلت میزنن هست من دیدم خیلی هم ارزونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    c:\wamp\tphp\

پيش فرض

استفاده اش مشکل زا نشه برا صفحه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •