تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 175 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

راستی کسی میدونه لپتاپ گیگابایت مدل P35K کی وارد بازار میشه؟؟؟؟
    اگه وارد بازار شده قیمتش چنده به دلار میگم بعدشم احتمالش هست به ایران بیاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
    اخه این لپتاپ تو ایران گمنامه
    ممنونم
    وقتی وارد می شه که فروشنده بفهمه روش سوده خوبی می کنه

این جور لپ تاپ ها رو روی 6 تومن حساب کنین ( حدسی گفتم با توجه به مدل های مشابه و با توجه به اینکه کم یابه و اگر وارد بشن )

دلایل :

1 - اولا این لپ تاپ هنوز تو بازار نیست و فقط برای پیش فروش قرار داده شده . قیمت پایه اش هم 1300 دلاره . البته ظاهرا بدون هارد SSD . قیمتش تا 1999 دلار متغیره . باید صبر کنیم وارد بازار بشه .

2 - وارد بازار هم شد به صورت انبوه وارد نمی شه . چون همون طور که گفتم فروشنده به فکر جیبشه ! میاد به بهونه اینکه گیمینگه و بدون ویندوز اصل ارائه نمی شه و صفحش فول هچ دی هستش و Limited edition هستش و خیلی کم تولید می شه شما رو متقاعد می کنه . در ضمن همون طور که گفتم به صورت انبوه وارد نمی شه و فروشنده مجبوره به صورت تکی از کشور امارات بیاره که دوستان عزیز در امارات هم کاملا لطف دارن به اندازه کافی از این موضوع سود می برن ! نمونه اش رو در لپ تاپ های مشابه داشتیم و هنوزم هست . شاید شرکت وارد کننده 100 تومنم سرش سود نکنه ولی اونور دوست عزیز تو امارات میلیونی سود می کنه .

3 - با توجه به مارک و تعداد محدود این لپ تاپ اگر با لپ تاپ های مشابه مقایسه کنیم ، می فهمیم این لپ تاپ اگر بیاد با قیمت خیلی بالا میاد

همین الان دیجی کالا رو چک کنین اون لپ تاپی که توی صفحه اول Sony Vaio هستش الان دی جی کالا اورده 13.3 اینچشو با قیمت 6.5 میلیون ناقابل !!!!

ریزر بلید 2000 دلاری رو هم داشتیم که قیمتش 11 میلیون بود که اگر حساب کنیم هر دلار رو پامون 5500 حساب کردن ! ( در صورتی که موقع ورود هزینه دلار آزاد 3400 تا 3700 بود . البته اگر اشتباه نکنم از امارات اومدن )
    Last edited by Public Enemy; 20-09-2013 at 13:02.

2. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این لپتاپها که صفحه اول معرفی شده کدومهاش وارد شده؟اونایی که نشده تقریبا چقدر دیگه میاد؟y510p وارد شده؟

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

GE40 نیومد ؟

داره خودمونی میشه msf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی وارد می شه که فروشنده بفهمه روش سوده خوبی می کنه

این جور لپ تاپ ها رو روی 6 تومن حساب کنین ( حدسی گفتم با توجه به مدل های مشابه و با توجه به اینکه کم یابه و اگر وارد بشن )

دلایل :

1 - اولا این لپ تاپ هنوز تو بازار نیست و فقط برای پیش فروش قرار داده شده . قیمت پایه اش هم 1300 دلاره . البته ظاهرا بدون هارد SSD . قیمتش تا 1999 دلار متغیره . باید صبر کنیم وارد بازار بشه .

2 - وارد بازار هم شد به صورت انبوه وارد نمی شه . چون همون طور که گفتم فروشنده به فکر جیبشه ! میاد به بهونه اینکه گیمینگه و بدون ویندوز اصل ارائه نمی شه و صفحش فول هچ دی هستش و Limited edition هستش و خیلی کم تولید می شه شما رو متقاعد می کنه . در ضمن همون طور که گفتم به صورت انبوه وارد نمی شه و فروشنده مجبوره به صورت تکی از کشور امارات بیاره که دوستان عزیز در امارات هم کاملا لطف دارن به اندازه کافی از این موضوع سود می برن ! نمونه اش رو در لپ تاپ های مشابه داشتیم و هنوزم هست . شاید شرکت وارد کننده 100 تومنم سرش سود نکنه ولی اونور دوست عزیز تو امارات میلیونی سود می کنه .

3 - با توجه به مارک و تعداد محدود این لپ تاپ اگر با لپ تاپ های مشابه مقایسه کنیم ، می فهمیم این لپ تاپ اگر بیاد با قیمت خیلی بالا میاد

همین الان دیجی کالا رو چک کنین اون لپ تاپی که توی صفحه اول Sony Vaio هستش الان دی جی کالا اورده 13.3 اینچشو با قیمت 6.5 میلیون ناقابل !!!!

ریزر بلید 2000 دلاری رو هم داشتیم که قیمتش 11 میلیون بود که اگر حساب کنیم هر دلار رو پامون 5500 حساب کردن ! ( در صورتی که موقع ورود هزینه دلار آزاد 3400 تا 3700 بود . البته اگر اشتباه نکنم از امارات اومدن )
    ممنون بابت توصیحت لذت بردیم
    کلا بودجم 7 تومنه
    و نیاز اصلیم اینه لپتاپ گیمر باشه و از همه مهمتر زیادی کلفت نباشه و وزنش عالی باشه......
    و این گزینه پیدا کردم
    gs70
    P35K
    razer
    رازر که میره کنار به علت قیمت فضایی و msi صفحه بنظرم بزرگه فقط P35K میمونه
    با این توصیح دادی بنظرت از خارجی سفارش بدم و با پول گمرگ کلا بصرفه تره؟؟؟؟
    پول گمرگ نهایت چقدر میگیره؟؟؟؟؟
    ممنونم

این لپتاپها که صفحه اول معرفی شده کدومهاش وارد شده؟اونایی که نشده تقریبا چقدر دیگه میاد؟y510p وارد شده؟
    بله مدل y510p یکماهه وارد شده و قیمت حدودا 3700 هستش.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون بابت توصیحت لذت بردیم
    کلا بودجم 7 تومنه
    و نیاز اصلیم اینه لپتاپ گیمر باشه و از همه مهمتر زیادی کلفت نباشه و وزنش عالی باشه......
    و این گزینه پیدا کردم
    gs70
    P35K
    razer
    رازر که میره کنار به علت قیمت فضایی و msi صفحه بنظرم بزرگه فقط P35K میمونه
    با این توصیح دادی بنظرت از خارجی سفارش بدم و با پول گمرگ کلا بصرفه تره؟؟؟؟
    پول گمرگ نهایت چقدر میگیره؟؟؟؟؟
    ممنونم

بله مدل y510p یکماهه وارد شده و قیمت حدودا 3700 هستش.
    تا اونجا که من یادمه گمرک بدبخت ! 4 % می گیره که برای یه لپ تاپ 5 میلیونی در میاد 200 تومن !!!!

در ضمن P35k 2.3 کیلوگرمه. ولی بازم عالیه

دیگه زنگ بزن شرکتا بپرسی بهتره اینا همون طور که گفتم از امارات و دبی میارن بیشتر پولش می ره واسه همون وریا یعنی اینا ----> .

بزار یه مثال از زمان های خیلی خیلی دور بزنم واست ( 2 سال پیش همین موقع )

لپ تاپ گیمینگ Asus G53 با رم 12 و گرافیک GTX 560M و هارد اگر اشتباه نکنم 750، قیمت به دلار = 1300 دلار

قیمت دلار اون موقع = هزار و صد و خورده ای

همون لپ تاپ با همین مشخصات توی فروشگاه های امارات قیمت = 8000 درهم !!

قیمت درهم اون موقع = 337 تومان

حساب کتابشو خودتون بکنین دیگه

شما یه سر به Hpn.ir بزنی بد نیست البته تا حالا خرید نشده که بگم مطمئن هستش یا نه .

باید صبر کنی تا P35K عرضه رسمی بشه هنوز پیش فروشه
    Last edited by Public Enemy; 20-09-2013 at 17:01.

7. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تا اونجا که من یادمه گمرک بدبخت ! 4 % می گیره که برای یه لپ تاپ 5 میلیونی در میاد 200 تومن !!
    گمرك بدبخت؟!!:eek:

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آقا من فردا میرم یه y510p بگیرم ، از دوستانی هم که خریدن پرسیدم گفتن مشکلی نداره.
    حالا نظرات رو هم خواستم جویا بشم ، نظری ؟ توصیه ای؟ پیشنهادی؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

گمرك بدبخت؟!!:eek:

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
    آره گمرک بدبخت تو زمینه واردات رایانه و لوازم جانبی که زیاد نمی گیرن . همونم چند مدت دیگه کم می شه . سر لپ تاپ های گیمینگ که پول میره تو جیب اینا ----> ( البته سر خیلی موارد دیگه پول خیلی بی زبونی می ره تو جیبشون ) یه مورد هم بالا گفتم تا اونجا که حافظه یاریم کرد .

در مورد بقیه مسائل مثل خودرو که ... صداشو در نیار میان جفتمونو پرت می کنن بیرون ( شوخی ! )

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان به نظرتون برای گیم موزیک و فیلم کدوم بهتره ؟ asus n550jv یا acer v3-772G
    صفحه نمایش TN اذیت نمیکنه ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان به نظرتون برای گیم موزیک و فیلم کدوم بهتره ؟ asus n550jv یا acer v3-772G
    صفحه نمایش TN اذیت نمیکنه ؟
    بهتره asus

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •