وقتی وارد می شه که فروشنده بفهمه روش سوده خوبی می کنه
این جور لپ تاپ ها رو روی 6 تومن حساب کنین ( حدسی گفتم با توجه به مدل های مشابه و با توجه به اینکه کم یابه و اگر وارد بشن )
دلایل :
1 - اولا این لپ تاپ هنوز تو بازار نیست و فقط برای پیش فروش قرار داده شده . قیمت پایه اش هم 1300 دلاره . البته ظاهرا بدون هارد SSD . قیمتش تا 1999 دلار متغیره . باید صبر کنیم وارد بازار بشه .
2 - وارد بازار هم شد به صورت انبوه وارد نمی شه . چون همون طور که گفتم فروشنده به فکر جیبشه ! میاد به بهونه اینکه گیمینگه و بدون ویندوز اصل ارائه نمی شه و صفحش فول هچ دی هستش و Limited edition هستش و خیلی کم تولید می شه شما رو متقاعد می کنه . در ضمن همون طور که گفتم به صورت انبوه وارد نمی شه و فروشنده مجبوره به صورت تکی از کشور امارات بیاره که دوستان عزیز در امارات هم کاملا لطف دارن به اندازه کافی از این موضوع سود می برن ! نمونه اش رو در لپ تاپ های مشابه داشتیم و هنوزم هست . شاید شرکت وارد کننده 100 تومنم سرش سود نکنه ولی اونور دوست عزیز تو امارات میلیونی سود می کنه .
3 - با توجه به مارک و تعداد محدود این لپ تاپ اگر با لپ تاپ های مشابه مقایسه کنیم ، می فهمیم این لپ تاپ اگر بیاد با قیمت خیلی بالا میاد
همین الان دیجی کالا رو چک کنین اون لپ تاپی که توی صفحه اول Sony Vaio هستش الان دی جی کالا اورده 13.3 اینچشو با قیمت 6.5 میلیون ناقابل !!!!
ریزر بلید 2000 دلاری رو هم داشتیم که قیمتش 11 میلیون بود که اگر حساب کنیم هر دلار رو پامون 5500 حساب کردن ! ( در صورتی که موقع ورود هزینه دلار آزاد 3400 تا 3700 بود . البته اگر اشتباه نکنم از امارات اومدن )

جواب بصورت نقل قول

و دبی میارن بیشتر پولش می ره واسه همون وریا یعنی اینا ---->
قیمت = 8000 درهم !!

( البته سر خیلی موارد دیگه پول خیلی بی زبونی می ره تو جیبشون ) یه مورد هم بالا گفتم تا اونجا که حافظه یاریم کرد .