تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 132 از 218 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

13 پايگاه اينترنتي IOL SPORT : کارلوس کي‌روش فردا به عنوان سرمربي جديد آفريقاي جنوبي معرفي مي‌شود. !!!

ادعاي رسانه‌هاي آفريقايي درباره کي‌روش

رسانه‌هاي آفريقاي جنوبي مدعي شدند کارلوس کي‌روش فردا به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال اين کشور معرفي مي‌شود.

پايگاه اينترنتي IOL SPORT آفريقاي جنوبي امروز با انتشار خبري مدعي شد کارلوس کي‌روش پس از توافقي که با مسئولان فدراسيون فوتبال اين کشور انجام داده فردا به عنوان سرمربي جديد اين تيم معرفي مي‌شود.

به گزارش ايسنا، اين سايت نوشته که کي‌روش ماه گذشته در جريان اردوي ايران در آفريقاي جنوبي با "دني جوردن" ملاقاتي داشته و طي آن جزئيات پيوستن خود به اين کشور را نهايي کرده است.

اين بدين معناست که گوردون ايگسوند سرمربي فعلي "بافانا بافانا" روز جمعه در بازي مقابل نيوزيلند براي آخرين بار روي نيمکت اين تيم مي‌نشيند و به نظر مي‌رسد پيشنهاد تمديد قرارداد هم از سوي فدراسيون آفريقاي جنوبي ديگر در کار نخواهد بود.

علاوه بر اين پايگاه سايت‌هاي ديگري در اين کشور نيز در گزارش هاي جداگانه‌اي به اين موضوع پرداخته و نوشته اند که سرمربي پرتغالي حال حاضر تيم ملي ايران با مسئولان فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي به توافق رسيده و از ماه آگوست، رسما هدايت اين تيم را در دست مي‌گيرد.

کي‌روش دوازده سال پيش در آفريقاي جنوبي کار مي‌کرد و توانست اين تيم را به جام جهاني 2002 برساند. فدراسيون فوتبال اين کشور در آن سال به دليل حذف آفريقاي جنوبي از جام ملت‌هاي آفريقا در مرحله يک‌چهارم نهايي کي‌روش را اخراج کرد.

به نظر مي‌رسد سرمربي پرتغالي در آستانه بازگشت به "بافانا بافانا" است.

البته در اخبار سراسری امروز کیروش این مورد رو رد کرد و گفت صحت ندارد ...
    Last edited by EhsanCPU; 31-05-2014 at 23:02.

2. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خب بوسنی با ارائه یک بازی زیبا تونست تیم قدرتمند ساحل عاج را با گلهای ژکو شکست بده

تا قبل از این 3 بازی دوستانه امیدوار به شکست بوسنی و تساوی با نیجریه بودم اما گویا باز هم باید جمله کلیشه ای و مسخره این 3 شکست چیزی از ارزشهای تیم ما کم نکرد را در جام جهانی بشنویم!!
    Last edited by 30vil; 31-05-2014 at 09:29.

4. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خب بوسنی با ارائه یک بازی زیبا تونست تیم قدرتمند ساحل عاج را با گلهای ژکو شکست بده

تا قبل از این 3 بازی دوستانه امیدوار به شکست بوسنی و تساوی با نیجریه بودم اما گویا باز هم باید جمله کلیشه ای و مسخره این 3 شکست چیزی از ارزشهای تیم ما کم نکرد را در جام جهانی بشنویم!!
    هر تیم و هر جای دیگه ای که باشن و اینطوری شکست بخورن به اینده فکر میکنن که چکار کنن که خودشون رو بالا بشکن . اما ایران ...
    کاش جوری بود که اگرم شکست میخوردیم یه فکری به حال فوتبال مملکت میکردن و یه تحولی ایجاد میشد . اینطوری ادم حتی از شکست هم بدش نمیومد و اون رو به پیروزی با حقارت ترجیح میداد . اما ایران فقط با این شکستهاش مایه ابروریزی میشه و فقط و فقط دهن بعضی ها رو پر میکنه که به تیم ملی انتقاد میکردن .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیروش ٬ مجید صالح را از تیم‌ ملی کنار گذاشت.

تسنیم نیوز

8. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

23 بازيکن نهايي تيم ملي فردا اعلام مي‌شوند

به دنبال درج برخي اخبار در خصوص اعلام اسامي 23 بازيکن نهايي تيم ملي فوتبال، روابط عمومي فدراسيون اطلاعيه‌اي را صادر کرد.

به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، به دنبال درج برخي اخبار در خصوص اعلام اسامي 23 بازيکن نهايي حاضر در رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل سايت رسمي فدراسيون فوتبال اعلام مي‌کند که اسامي که توسط برخي از رسانه‌ها تحت عنوان بازيکن نهايي اعلام شده است، تنها گمانه‌زني رسانه‌اي بوده و تاکنون سرمربي تيم ملي فوتبال، اسامي 23 بازيکن نهايي را اعلام نکرده است.

در واقع اسامي بازيکنان نهايي اعزامي به رقابت‌هاي 2014 برزيل ظهر فردا يازدهم خرداد ماه از طريق سايت رسمي فدراسيون فوتبال اعلام خواهد شد.

10. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 مصاحبه کارلوس کی روش پس از بازگشت از اردوی اتریش در مورد خط خوردگان

کارلوس کی‌روش پس از بازگشت تیم ملی از اردوی اتریش در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران در رابطه با خط خوردگان تیم ملی نیز صحبت کرد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی‌روش در خصوص اینکه آیا در مورد بازیکنان خط خورده تصمیمی گرفته است یا خیر، گفت: امروز به بررسی این موضوع خواهم پرداخت و تصمیم نهایی را خواهم گرفت،
    چون باید برای انتخاب بازیکنان نهایی یک تعادل خوبی در تمام نقاط زمین داشته باشیم. باید این تعادل حفظ شود و من امروز به صورت دقیق به این موضوع فکر خواهم کرد.
    سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال که آیا شایعه پیوستن وی به تیم ملی آفریقای جنوبی صحت دارد یا خیر، گفت:‌
    من خودم هم از شنیدن این خبر بسیار متعجب شدم و در همین جا این خبر را تکذیب میی‌کنم. من با فدراسیون فوتبال ایران قرار داد دارم و جایی نخواهم رفت.
    کی‌روش در مورد شرایط بازیکنان مصدوم تیم ملی ادامه داد:
    بیک زاده تحت یک سری بررسی‌های سطح بالا در برزیل است.
    البته دو سه مصدوم سطحی دیگر در تیم بودند که به خاطر مسائل پیشگیرانه به آنها بازی ندادم. به غیر از هاشم بیک زاده دغدغه خاصی در مورد بازیکنان مصدوم نداریم.

12. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

امروز اخبار ورزشي راديو جوان را گوش ميدادم. ميگفت قراره امروز يك جلسه جدي و تعيين كننده در خصوص ادامه همكاري كارلوس كي روش با فدراسيون فوتبال ايران برگزار بشه كه رئيس فدراسيون و برخي مقامات وزارت ورزش در اون حاضر خواهند بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

بيانيه هاشم بيک‌زاده در تشکر از حاميانش

بازيکن تيم فوتبال کشورمان که در بازي مقابل مونته نگرو مصدوم شد، متني را براي تشکر از هواداران و حاميانش نوشته و در اختيار ورزش سه قرارداده که در زير مي‌خوانيم:

هيچ چيز آنقدرها عجيب نيست که پيش نيايد وقتي چشم اميدتان به خدا باشد.

سالها است که براي موفقيت تلاش کردم و صادقانه زندگي کردم و پس از تحمل سختي هاي فراوان به لطف خدا و نظر مساعد آقاي کي روش توانستم به تيم ملي آن هم در آستانه جام جهاني راه پيدا کنم و باز هم به لطف خدا و دعاي مردم و همت بچه ها توانستيم به جام جهاني صعود کنيم.

وقتي در اردوي اتريش در بازي دوستانه مصدوم شدم ياس و نا اميدي به وجودم راه پيدا کرد و گونه هايم خيس و اشکهايم نمايان شد اما اميدوار به آينده ايستادم اما چيزي که مرا سرپا نگه داشت و خوني تازه در رگهايم جاري کرد حمايت عزيزاني بود که بعد از مصدوميتم از من ياد کردند و با يادشان به تمام وجود من انرژي دادند کساني که براي من دلخوشي هستند و دست تک تک آنها را به گرمي و صميميت مي فشارم.

از جواد نکونام دوست خوبم،کاپيتان پراحترام تيم ملي که قلبش مثل اسمش بزرگ است.

از آقاي کي روش مردي که نشان داد نه تنها مربي بزرگي است بلکه انسان بزرگي هم هست و روح بزرگي دارد و حرفه اي بودنش را با جملات انرژي بخشش و حمايتش به من نشان داد.

از تک تک بچه هاي تيم ملي که با پستهايشان در صفحه هاي شخصي خود براي من دلگرمي درست کردند.

از خانواده ام که هميشه يار و ياور من بوده اند. از تک تک اسمهايي که مرا در رسانه هاي نوشتاري و تصويري ياد کردند سپاسگذارم و در آخر از خداي بزرگ که وجودم و نفس کشيدنم به اراده اوست از خدايي که همين نزديکي هاي وجودم در قلبم و احساسم او را حس مي کنم کسي که هميشه حامي من بوده و اميدوارم به حمايتش از من ادامه دهد.

به اميد روزهاي قشنگ و پر افتخار در جام جهاني برزيل

سرباز کوچک ايران بزرگ و خادم مردم عزيزم

هاشم بيک زاده 11خرداد 1393

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کي‌روش مسافران برزيل را معرفي کرد
    سرمربي پرتغالي تيم ملي با خط کشيدن روي نام 4 بازيکن حاضر در اردوهاي آماده‌سازي در آفريقاي جنوبي و اتريش 23 بازيکن زير را براي حضور در جام جهاني بيستم به برزيل خواهد برد.

کارلوس کي‌روش اسامي 23 بازيکن تيم ملي اعزامي به رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل را در حالي اعلام کرد که فردا بعدازظهر و پس از دريافت آخرين وضعيت پزشکي هاشم بيگ‌زاده، بازيکن بيست‌وسوم از بين بيگ‌زاده و خانزاده اعلام خواهد شد اما در عين حال و در صورت انتخاب هاشم بيگ‌زاده نيز محمدرضا خانزاده به برزيل سفر مي‌کند.

فهرست تيم ملي براي حضور در جام‌جهاني بر اساس اعلام پايگاه اينترنتي فدراسيون فوتبال به شرح زير است:

دروازبانان:

رحمان احمدي، عليرضا حقيقي، دانيل داوري

مدافعان:

مهرداد بيت‌آشور، هاشم بيگ‌زاده، پژمان منتظري، سيدجلال حسيني، اميرحسين صادقي، احمد آل‌نعمه، مهرداد پولادي، حسين ماهيني، خسرو حيدري، محمدرضا خانزاده

هافبک‌ها:

آندرانيک تيموريان، جواد نکونام، قاسم حدادي‌فر، رضا حقيقي‌، بختيار رحماني، احسان حاج‌صفي

مهاجمان:

اشکان دژآگه، مسعود شجاعي، رضا قوچان‌نژاد، عليرضا جهانبخش، کريم انصاري‌فرد

بازيکنان بايد ضمن به همراه داشتن لوازم شخصي خود از جمله کفش‌هاي مربوط به بازي در شرايط باراني و عادي راس ساعت 15:30 دقيقه روز دوشنبه 12 خرداد در محل هتل آزادي خود را به کادر فني معرفي کنند.

فهرست 23 نفر نهايي روز سوم ژوئن (13 خرداد) بر اساس درخواست فيفا اعلام خواهد شد.

fars

16. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خط خورده ها کیان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •