تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 302 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب خدا رو شکر مصدومیت کریس جدی نیس

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گلباران دروازه آلمریا در شب مصدومیت کریس رونالدو

رئال مادرید دیشب در خانه آلمریا به 5 گل رسید تا برد دلنشین و آسان دیگری را به دست بیاورد
    سایت گل- رئال مادرید دیشب در خانه آلمریا نمایشی خیره کننده را به اجرا گذاشت و با گلهای کریستیانو رونالدو، بنزما، ایسکو، موراتا و بیل به سه امتیاز ارزشمند بازی دست یافت تا بار دیگر قدرتش را به رخ رقیبان بکشد
    دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از این بازی را ملاحظه کنید:
      محتوای مخفی: عکس ها 

رونالدو با این حرکت تماشایی گل اول تیمش را زد

یکی از فرصت های بازیکنان تیم میزبان برای باز کردن دروازه دیگولوپس باتجربه

و کریم بنزما با این ضربه گل دوم رئال را به ثمر رساند

بقیه عکس ها در لینک خبر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پرواز بر فراز آسمان

آمار خیره‌کننده رونالدو در سال 2013
    goal.com
    By Ben Hayward | Spanish Football Writer

این بازیکن پرتغالی در بهترین فرم دوران بازی‌اش است و بخت نخست فتح توپ طلا است. سایت گل نگاهی انداخته به آمار امسال او.

سایت گل – زلاتان ایبراهیموویچ در سولنا زیر سایه درخشش فوق‌العاده کریستیانو رونالدو قرار گرفت. بازیکن پرتغالی به جام جهانی 2014 رفت. دو گل زلاتان اسکاندیناویایی‌ها را به صعود امیدوار کرد. اما رونالدو که گل پیروزی‌بخش را در لیسبون زده بود و در بازی برگشت هم اولین گل بازی را به ثمر رسانده بود هت‌تریکش را کامل کرد و تیمش را به جام جهانی برد.

این بازیکن 28ساله در بهترین سال دوران بازی‌اش به سر می‌برد. فیفا تصمیم گرفت زمان رای‌گیری برای توپ طلا را تا پایان ماه تمدید کند (که قرار بود در 15 نوامبر به پایان برسد). بازیکن پرتغالی اکنون بخت اصلی کسب این عنوان برای دومین بار است و می‌تواند به انحصار لیونل مسی بر این جایزه پایان بخشد.

بازیکن آرژانتینی چهار سال پیاپی است که توپ طلا را می‌برد و این بار هم نامزد کسب آن است. اما او در سال 2013 با بحران مصدومیت روبرو بوده و برخلاف سال‌های پیش نامزدی قوی نیست. فرانک ریبری از بایرن مونیخ هم می‌تواند با کسب همه قهرمانی‌ها با بایرن مونیخ فاتح توپ طلا شود، اما از نظر درخشش فردی، سال 2013 متعلق به کریستیانو بوده است.

آمار رونالدو در 11 ماه گذشته حیرت‌انگیز بوده است. او البته حتی یک قهرمانی هم کسب نکرده اما واقعا بهترین بازیکن سال تقویمی بوده است. سایت گل نگاهی انداخته به این آمار:

67 – رونالدو 67 گل در این فصل برای باشگاه و کشورش زده است. او رکورد 63 گل خود در سال 2012 را پشت سر گذاشته است و هنوز پنج بازی دیگر در پیش رو دارد (البته مادرید در سال 2013 هشت بازی دارد که دو تایش در جام حذفی، مقابل المپیک د ژاتیوا است و رونالدو به دلیل محرومیت نمی‌تواند در آنها بازی کند). این 67 گل در تنها 56 بازی برای مادرید و پرتغال به ثمر رسیده است. 63 گل او در سال گذشته در 71 دیدار بود.

64 – اما مسی و ریبری، دو رقیب رونالدو برای توپ طلا، در سال 2013 با هم 64 گل زده‌اند.

57 – این تعداد گل او برای مادرید در سال 2013 است. بازیکن پرتغالی در 47 بازی رسمی برای رئال 57 گل زده است.

47 – مهاجم اهل مادیرا سه گل به سوئد زد و آمار گل‌های ملی‌اش را به 47 رساند. او رکوردی برابر با پائولتا، مهاجم سابق پاری سن‌ژرمن پیدا کرد. رونالدو که 109 بازی ملی دارد با یک گل دیگر بهترین گل‌زن تاریخ تیم ملی پرتغال می‌شود.

37 – رونالدو 37 گل از 67 گل خود در امسال را در لالیگا زده است. در تنها 31 بازی.

34 – کریستیانو در 23 بازی در فصل 14-2013، 33 گل به ثمر رسانده است.

30 – او در آوریل اولین بازیکن تاریخ مادرید شد که در سه فصل متوالی بیش از 30 گل می‌زند. او این فصل هم حتما این آمار را به چهار فصل پیاپی می‌رساند.

25 – بازیکن پرتغالی در این فصل برای رئال 25 گل زده است (از تنها 18 بازی). این بهترین آغاز او در یک فصل در اسپانیا است. تازه مادرید هم مربی جدیدی یافته و هم سیستم بازی‌اش عوض شده و بازیکنان هنوز به آن عادت نکرده‌اند، به علاوه این که مسعود اوزیل هم به آرسنال رفته. او در سه فصل گذشته با 27 بار گل‌سازی برای رونالدو بیش از هر بازیکن دیگری کمک کرد که ستاره پرتغالی گل بزند.

19 – دو گل او در خانه الچه، که البته یکی از آنها یک پنالتی جنجالی دقیقه 96 بود، به این معناست که او اکنون مقابل تمامی تیم‌هایی که در فصول اخیر لالیگا مقابل رئال بازی کرده‌اند گل زده است. او در فصل 12-2011 اولین بازیکنی شد که در یک فصل به همه گل زد. البته الچه تیم تازه‌صعودکرده‌ای بود و رونالدو تاکنون مقابلش بازی نکرده بود.

17 – رونالدو در حال حاضر بهترین گل‌زن لالیگا با 17 گل است. مسی 8 گل زده و در مصدومیت به سر می‌برد. رونالدو در راه کسب مجدد عنوان پیچیچی است.

16 – بازیکن پرتغالی به درخشش فردی بی‌چون‌وچرایش بلوغ را هم افزوده و در سال 2013 توانسته 16 بار گل بسازد. این یعنی او در سال جاری میلادی روی 82 گل تاثیر مستقیم داشته است!

14 – گل کریستیانو به یوونتوس چهاردهمین گل او در لیگ قهرمانان در سال 2013 بود. او رکورد 13 گل مسی در سال 2012 را پشت سر گذاشت.

10 – رونالدو در 9 مسابقه در سال 2013 توانسته 10 گل بزند. این اولین باری است که تعداد گل‌های او در یک سال میلادی برای پرتغال دورقمی می‌شود. بهترین رکورد قبلی او هفت گل در 9 مسابقه بود. در سال 2011.

8 – این بازیکن 28ساله در این فصل لیگ قهرمانان در رده نخست بهترین گل‌زنان قرار دارد. او در 4 مسابقه 8 گل زده و در دو مسابقه آخر گروهی تیمش تنها یک گل می‌خواهد تا رکورد بیشترین گل زده در مرحله گروهی یک فصل لیگ قهرمانان را از آن خود کند و از ارنان کرسپو، فیلیپو اینتزاگی و رود ون‌نیستلروی بگذرد.

6 – رونالدو شش هت‌تریک در سال 2013 برای مادرید داشته است. او در مجموع 23 هت‌تریک برای رئال داشته است. او در شش فصل حضور در منچستریونایتد تنها یک بار هت‌تریک کرد و البته برای تیم سر الکس فرگوسن 118 گل زد.

5 – رونالدو اخیرا به رده پنجم برترین گل‌زنان تاریخ مادرید رسیده و از اوگو سانچس، اسطوره مکزیکی گذشته است. او 226 گل برای رئال در تنها 217 بازی زده است. او با ادامه روند فعلی می‌تواند در سال 2015 به بهترین گل‌زن تاریخ باشگاهش، رائول برسد که در 741 بازی 323 گل زد.

2 – کریستیانو تا پیش از امسال نتوانسته بود برای پرتغال هت‌تریک کند. او اما اکنون دو هت‌تریک دارد: مقابل ایرلند شمالی در بلفاست، و مقابل سوئد در سولنا.

0 – اما رونالدو سال 2013 را بدون قهرمانی به پایان می‌برد. آخرین قهرمانی باشگاه در سوپرجام پارسال بود و در آخرین فصل ژوزه مورینیو در این باشگاه. این عنوان در آگوست 2012 به دست آمد. اما چه این روی رای به رونالدو تاثیر بگذارد و چه نگذارد، کریستیانو با جام و بدون جام بهترین فوتبالیست سال 2013 بوده است.

موفق باشید

5. 8 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

رونالدو مقابل گالاتاسراي به ميدان نمي‌رود

برترين ستاره کهکشاني‌ها به دليل مصدوميت اخيرش در ترکيب رئال مادريد براي بازي مقابل نماينده ترکيه در ليگ قهرمانان اروپا جايي نخواهد داشت.

روزنامه آس اسپانيا اعلام کرد کريستيانو رونالدو، مهاجم پرتغالي رئال مادريد در بازي چهارشنبه شب برابر گالاتاسراي در دور پنجم ديدارهاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتياگوبرنابئوي شهر مادريد به ميدان نخواهد رفت تا از تشديد احتمالي مصدوميت اخير وي جلوگيري شود.

به گزارش تسنيم، رونالدو شنبه شب در جريان پيروزي 5 بر صفر رئال مادريد در خانه آلمريا از ناحيه ران مصدوم و در ابتداي نيمه دوم مجبور به ترک ميدان شد. گفته شده که مصدوميت اين ستاره پرتغالي جدي نيست
    اما با اين حال کادر پزشکي رئال مادريد به کادر فني تيم اجازه ريسک کردن براي حضور رونالدو در جدال با قهرمان فصل گذشته ترکيه را نداده است و احتمال دارد که در بازي شنبه هفته آينده برابر وايادوليد هم روي نيمکت بنشيند.

رئال مادريد در شرايطي ميزبان گالاتاسراي است که با کسب تنها يک تساوي از اين بازي هم صعودش را به عنوان صدرنشين گروه B ليگ قهرمانان اروپا به مرحله يک هشتم نهايي اين رقابت‌ها قطعي مي‌کند.

+

2 بازی باید رو نیمکت بشینه !!!

امیدوارم مشکل جدی نباشه

7. 8 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

************************************************** ************************************************** ************************************************** **

بیل: کریستیانو بهترین است،او خیلی به من کمک می کند؛ برای آمدن به رئال با اوون و بکام مشورت کردم

ستاره ولزی در صحبت هایی اعلام کرده که رقابتی میان او و رونالدو وجود ندارد واز همان روز اول ارتباط خوبی میان این دوایجاد شده
    سایت گل- گرث بیل ستاره جوان باشگاه رئال مادرید در گفتگو با روزنامه دیلی میل به آنالیز حال و روزش در باشگاه رئال مادرید و ارتباطش با کریستیانو رونالدو پرداخته. در اینجا می توانید گزیده ای از صحبت های او را مطالعه کنید:

*رونالدو: هیچ رقابتی با کریستیانو رونالدو ندارم و درمورد نقل و انتقالات احتمالی هیچ صحبتی با هم نداشته ایم. از همان روز اول ارتباط خوبی با هم داشتیم . او رفتار فوق العاده ای با من داشت و در داخل و خارج از زمین خیلی به من کمک می کند

*بهترین بازیکن دنیا: از نظر من کریستیانو بهترین بازیکن دنیاست و بعید می دانم که در حال حاضر بازیکنی حتی نزدیک او باشد.گلهایی که کریس می زند و عملکرد او در رئال و با فشاری که در اردوی تیم ملی پرتغال بردوش می کشید، نشان داده که او بازیکنی در حد واندازه های جهانی است. از نظر من او بهترین بازیکن دنیاست و شایسته دریافت توپ طلاست.تعداد گلهایی که کریس زده خیره کننده است. ما در زمین درکنار هم لذت می بریم. گلهایی که می زنیم و پاس گلهایی که می دهیم نشان دهنده این است که درکنار هم خوب جا افتاده ایم. البته اوضاع بهتر از این می شود و اگر خوش شانس باشیم می توانیم فصل موفقی را پشت سربگذاریم.کریس در هر بازی به من انگیزه واعتماد به نفس می دهد و با تجربیاتی که دراختیارم می گذارد خیلی به من کمک می کند.

*پول پرداختی برای خرید بیل: من به پولی که برای خریداری من پرداخت شده فکر نمی کنم. فقط می خواهم روی فوتبال تمرکز کنم. پولی که برای انتقال من به رئال پرداخت شده، هیچ ارتباطی به من ندارد. تنها چیزی که می خواهم این است که بهترین بازیکن ممکن باشم

*کمک بریتانیایی ها: وقتی صحبت هایی درمورد انتقالم به رئال مطرح شد، دیوید بکام برایم پیغامی فرستاد تا برایم آرزوی موفقیت کند. خیلی دل نشین بود و از او متشکرم. بکام مدتی با تاتنهام تمرین می کرد و او را خوب می شناسم. او برای پیغام فرستاد و به من زنگ زد و از او متشکرم.وودگیت هم در تاتنهام با من هم تیمی بود و گهگاهی با او هم حرف می زنم. یک بار در یک مصاحبه با مک منمن دیدار کردم و کمی باهم صحبت کردیم. آنها هم در این شرایط بودند و به من توصیه هایی کردند که قطعا به من کمک زیادی کرد.

*یادگیری زبان اسپانیایی: زبان اسپانیایی ام کم کم بهتر می شود.من در کلاس زبان شرکت می کنم و مهم است تلاش کنم تا زبان اسپانیایی را یادگرفته وبا فرهنگ این کشور آشنا شوم. همیشه رویای بازی کردن در رئال مادرید را در سر داشتم

9. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

goal.com

روزنامه آ.اس: غیبت رونالدودر بازی با گالاتاسرای برای احتیاط بیشتر

مهاجم پرتغالی رئال مادرید در ابتدای نیمه دوم بازی تیمش مقابل آلمریا زمین مسابقه را ترک کرد؛ البته مصدومیت او جدی نیست

سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید در بازی روز چهارشنبه تیمش در لیگ قهرمانان اروپا مادریدی ها را درمصاف با گالاتاسرای همراهی نخواهد کرد.

با وجودی که مصدومیت کریس جدی نیست، اما خود او و پزشکان باشگاه مادریدی ترجیح می دهند که عجله ای در روند بهبودی او نکنند تا بدین ترتیب از مصدومیت جدی تر او اجتناب نمایند. از همین رو تصمیم گرفته شده تا رونالدو در بازی تیمش مقابل گالاتاسرای در لیگ قهرمانان اروپا به میدان نرفته و روز شنبه و در مصاف با وایادولید به ترکیب کهکشانی ها بازگردد. امروز او تست رزونانس مگنتیک را پشت سرخواهد گذاشت تا از شدت گرفتگی درعضله پایش مطلع شود.

در جریان دیدار شنبه شب رئال مادرید مقابل آلمریاو در دقایق ابتدایی نیمه دوم بود که کریس بعد از خطای یکی از بازیکنان حریف، با درد از زمین خارج شد. او امروز دومین روز بازیابی اش را پشت سرخواهد گذاشت و روز گذشته نیز بعد از یک جلسه تمرینی بازیابی در باشگاه بدنسازی رئال حس و حال خوبی داشت.

غیبت رونالدودر بازی با گالاتاسرای، به منزله پنجمین غیبت او در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا از زمان انتقالش به رئال مادرید خواهد بود. از پنج فصل پیش و از زمان انتقال کریس به برنابئو، رئال 48 دیدار در لیگ قهرمانان اروپا برگزار کرده که او در 44 بازی حضور داشته. او در فصل 10-2009 به خاطر مصدومیت ازناحیه قوزک پا در پی برخورد با دیاوارا، مدافع مارسی، در دو بازی مقابل میلان غایب بود و دو غیبت بعدی او نیز در فصل 2-2011 و در بازی با زاگرب و آژاکس ثبت شد و در هر دوی این بازیها مورینیو که صعود تیمش به دور بعد را قطعی می دید، ترجیح داد تابه کریس استراحت دهد.

با عدم حضور رونالدو در این بازی، حضور او در بازی با آلمریا، در واقع آخرین تلاش او برای متقاعد کردن رای دهندگان برای جایزه توپ طلای سال 2013 بود. چرا که مهلت رای گیری،درروز جمعه، یعنی 4 روز دیگر و قبل از مصاف شنبه شب مادریدی ها به پایان خواهد رسید

11. 7 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تولد 32 سالگی ژابی مبارک!
    به نظرم طی چند سال اخیر، ژابی مهمترین خرید رئال بوده!
    یعنی مشخصا کریس بهترین خریدمون بوده اما پست ژابی، پستی بود که سالها بود ازش ضربه میخوردیم و با اومدنش کلا وسط زمین رو جمع کرد برامون..
    وقتی میبینمش اون وسط، احساس آرامش دارم...
    فوق العادست این بشر و به شخصه علاقه خیلی زیادی بهش دارم...

13. 12 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

امروز تولد آلونسو بود به نظر من بی جایگزین ترین بازیکن رئال مادرید در حال حضار همین آلونسو هست.حتی رونالدو هم میشه یه جورایی جایگزین براش پیدا کرد تا نبودنش زیاد حس نشه، ولی ژابی بدون جایگزینه ..مخصوصا پاس های قطریش (احتمالا آیارامندی تا چند سال آینده میتونه به سبک بازی ژابی نزدیک بشه)

15. 12 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تاتنهام به دنبال انتقام از رئال‌

يک روزنامه انگليسي از علاقه باشگاه تاتنهام براي جذب موراتا ستاره جوان رئال مادريد خبر داد.

يک روزنامه انگليسي از علاقه باشگاه تاتنهام براي جذب آلوارو موراتا مهاجم جوان رئال مادريد خبر داد و نوشت که اين باشگاه لندني قصد دارد انتقام پيوستن گرت بيل را به رئال مادريد با جذب موراتا جوان بگيرد.

اين روزنامه انگيسي نوشت: عملکرد خوب موراتا باعث شده تا دانيل ليفي رييس باشگاه تاتنهام به او علاقمند شود. موراتا هربار که به جاي بنزما در رقابت‌هاي ليگا به ميدان رفته عملکرد خوبي داشته است. بنزما در فصل جديد ليگا عملکرد خوبي نداشته و موراتا مي‌تواند در کنار رونالدو زوج خط حمله کهکشاني‌ها را تشکيل دهد. تاتنهام قصد دارد براي جذب ستاره جوان رئال مادريد در يکي، دو روز آينده پيشنهاد رسمي خود را ارائه دهد.

تاتنهام در فصل جابجايي تابستاني سرانجام پس از کش و قوس‌هاي زياد با فروش گرت بيل به رئال مادريد موافقت کرد. با جدايي بيل از سفيد‌پوشان وايت هارت لين عملکرد اين تيم در خط حمله ضعيف شده است و سران اين باشگاه قصد دارند با جذب موراتا خط حمله خود را تقويت کنند.

تاتنهام در هفته دوازدهم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس متحمل شکست سنگيني شد و با نتيجه 6 بر صفر برابر منچستر سيتي تن به شکست داد تا انتقاد از وياش بواش و تيمش بسيار زياد شود. تاننهام با اين شکست سنگين 20 امتيازي باقي ماند و به رده نهم جدول رده‌بندي سقوط کرد.

در جدول رده‌بندي آرسنال با 28 امتياز در صدر قرار دارد. ليورپول با 24 امتياز و گل زده بيشتر نسبت به چلسي در جايگاه دوم قرار دارد.

+

امیدوارم شایعه باشه

موراتا بازیکن خوبیه و در حال حاضر به دلیل کمبود مهاجم تو رئال خیلی بهش احتیاج داریم
    !!!!!

17. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دی استفانو: رونالدو بهترین است

ستاره پرتغالی رئال در رقابت های این فصل نمایش های خیره کننده ای داشته , به همین دلیل بسیاری او را شانس اصلی کسب توپ طلای سال 2013 می دانند؛ نظری که دی استفانو هم با آن موافق است
    سایت گل- آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال، در گفتگویی با نشریه مارکا، کریس رونالدو را بهترین بازیکن دنیا معرفی کرد.
    ستاره پرتغالی رئال در رقابت های این فصل نمایش های خیره کننده ای داشته و علاوه بر گلزنی های پیاپی برای تیم باشگاهی اش، با به ثمر رساندن چهار گل در دو دیدار مقابل سوئد، پرتغال را به جام جهانی رساند؛ به همین دلیل بسیاری او را شانس اصلی کسب توپ طلای سال 2013 می دانند؛ نظری که دی استفانو هم با آن موافق است.
    " امسال توپ طلا باید به او برسد. او یک پدیده است؛ شماره یک، یک فوتبالیست استثنایی."
    رئیس افتخاری باشگاه رئال همچنین در مورد شرایط تیم آنچلوتی در این فصل گفت:" بازگشت ژابی آلونسو، شرایط را به حالت عادی برگرداند."

************************************************** ************************************************** ************************

19. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •