قلعهنويي: استقلال به حاشيه نميرود
سرمربي تيم فوتبال استقلال در واکنش به برخي اظهار نظرها که اين تيم بعد از حذف از ليگ قهرمانان آسيا به حاشيه ميرود، گفت: مردم از استقلال راضي بودند و تيم به حاشيه نخواهد رفت.
امير قلعهنويي در خصوص انتقادات صورت گرفته از سوي برخيها در رسانهها از ناکامي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: برخيها که عقبهاي در فوتبال ندارند، به دنبال اين هستند که بين من و مردم فاصله ايجاد کنند اما بايد عنوان کنم که تنها حرف مردم براي من مهم بوده و ميزان راي مردم است.
به گزارش مهر ، وي در ادامه خاطرنشان کرد: اين مردم هستند که راجع به من و بازيکنان نظر ميدهند. همه ديدند که بعد از بازي با سئول هواداران تيم را تشويق کردند و اين خيلي با ارزش است.
سرمربي تيم فوتبال استقلال افزود: برد و باخت هميشه در فوتبال است. مردم بازي تيم استقلال را ديدند و از آن رضايت داشتند. ما خيلي مشکلات داشتيم ولي نماينده شايستهاي براي فوتبال ايران بوديم. حالا هم بايد به فکر مسابقات داخلي باشيم.
وي همچنين اضافه کرد: يکسري بازيکن ما به تيم ملي رفتند و چند يار هم در تيم اميد حضور خواهند داشت، ضمن اينکه بازيکن مصدوم نيز داريم. البته من از همه بازيکنانم تشکر ويژه دارم که با تمام وجود تلاش کردند تا تيم به نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا رسيد.
قلعهنويي در پاسخ به اين سوال که آيا فکر نميکنيد استقلال بعد از حذف از ليگ قهرمانان آسيا به حاشيه ميرود؟، گفت: اصلا اين اتفاق رخ نميدهد چون ما در آسيا خوب بازي کرديم و مردم از تيم راضي بودند. از اين پس روي ليگ تمرکز ميکنيم و با قدرت به کار خود ادامه خواهيم داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]