تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 269 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

داره خودمونی میشه abbas3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    همین دورو برا

پيش فرض

قلعه‌نويي: استقلال به حاشيه نمي‌رود

سرمربي تيم فوتبال استقلال در واکنش به برخي اظهار نظرها که اين تيم بعد از حذف از ليگ قهرمانان آسيا به حاشيه مي‌رود، گفت: مردم از استقلال راضي بودند و تيم به حاشيه نخواهد رفت.

امير قلعه‌نويي در خصوص انتقادات صورت گرفته از سوي برخي‌ها در رسانه‌ها از ناکامي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: برخي‌ها که عقبه‌اي در فوتبال ندارند، به دنبال اين هستند که بين من و مردم فاصله ايجاد کنند اما بايد عنوان کنم که تنها حرف مردم براي من مهم بوده و ميزان راي مردم است.

به گزارش مهر ، وي در ادامه خاطرنشان کرد: اين مردم هستند که راجع به من و بازيکنان نظر مي‌دهند. همه ديدند که بعد از بازي با سئول هواداران تيم را تشويق کردند و اين خيلي با ارزش است.

سرمربي تيم فوتبال استقلال افزود: برد و باخت هميشه در فوتبال است. مردم بازي تيم استقلال را ديدند و از آن رضايت داشتند. ما خيلي مشکلات داشتيم ولي نماينده شايسته‌اي براي فوتبال ايران بوديم. حالا هم بايد به فکر مسابقات داخلي باشيم.

وي همچنين اضافه کرد: يکسري بازيکن ما به تيم ملي رفتند و چند يار هم در تيم اميد حضور خواهند داشت، ضمن اينکه بازيکن مصدوم نيز داريم. البته من از همه بازيکنانم تشکر ويژه دارم که با تمام وجود تلاش کردند تا تيم به نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا رسيد.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال که آيا فکر نمي‌کنيد استقلال بعد از حذف از ليگ قهرمانان آسيا به حاشيه مي‌رود؟، گفت: اصلا اين اتفاق رخ نمي‌دهد چون ما در آسيا خوب بازي کرديم و مردم از تيم راضي بودند. از اين پس روي ليگ تمرکز مي‌کنيم و با قدرت به کار خود ادامه خواهيم داد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از abbas3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب سروش جان این کاری که شما میکنی الان مغلطه نیست ؟ شما کل بحث ها رو قاطیه هم کردی و نوشتی اصلا جواب صحبت من رو ندادی

برای قهرمانیه آسیا که کلا بازی انجام میشه . اگه انجام نمیشد خوب آره بر اساس امتیازات باید تیم قهرمان مشخص میشد چون به هر حال این مسابقات یه هدفی داره . من هم قهرمانی رو قبول دارم هم نایب قهرمانی هم سومی . شما نایب قهرمانی به اینور رو قبول نداری به من ربط نداره ...

جام حذفی فرق داره چون 4 تا تیم آخر توی یه گروه با هم مسابقه نمیدن !! 2 تا اینور جدول هستن 2 تا اونور پس نمیتونیم بسنجیم چون با هم بازی نمیکنن !! اگه مثل همین لیگ قهرمانان بود اونجا هم من برای شما سومی رو خیلی ساده مشخص میکردم

اصلا تو کت من نمیره تیمی بدون عدد باشه . ما رفتیم 4 تا تیمه آسیا و باید یه رده داشته باشیم و من و خیلی از استقلالیه دیگه و مدیر عاملمونو روزناممونو ... رده ی سوم رو با توجه به دلایلی که گفتم به تیممون میدیم ... حالا اگه ایشاالله تیم شما توی این شرایط قرار گرفت ( که من ... میدونم ! ) شما تواضع داری بکنید و بگید ما سوم نشدیم . ما حرفی میزنیم ؟ اصلا به ما چه که شما چی میگید و چیکار میکنید ؟ حالا تیم ما توی این شرایط قرار داره ما میگیم سوم شدیم و توی افتخاراتمون یه سومی سال 2013 - 2014 میزنیم دیگه باعث خنده یا به نظر من 99% گریه ی بعضیا میشه زیاد مهم نیستتیم مائه هواداراش و مدیر عاملشو نشریش مشخصه و دوست داره اینجوری از مقام تیمش بگه شما برو به فیفا شکایت کن
    محمد عزیز
    درباره بخش بولد شده، نمیخوام خداوکیلی شعار بدم. ولی طرفداری مثل شما که دنبال عدد میگرده، عددی که باید به تیمش تو آسیا بده 1 هست نه سه و چهار... استقلال با وجود امکانات پایینش نسبت به رقبای آسیاییش، با وجود نبود بازیکنانش در مقاطع مختلف و ایضا همین بازی آخرش و نبود دو تا از بهترین هافبک های آسیا و... تونست در جمع 4 تیم برتر آسیا باشه.
    برای یه استقلالی که سالهاست منتظر حضور قدرتمندانه استقلال هست، رقابت این فصل استقلال در آسیا واسش کم از قهرمانی نداره. من که خودم برام آبی و قرمز فرقی ندارن، این فصل لذت بردم از عملکرد استقلال.
    .
    اما این بحث سوم شدن و این حرفا به نظر من بیش از اینکه استقلال رو بزرگ کنه، باعث لوث شدن حضور استقلال در جمع چهار تیم برتر آسیا میشه. مشخصا حضور هر تیم در جمعی از برترین تیم ها در مرحله حذفی تورنومنتی، بر اساس بازی رو در رو انجام میشه. استقلال هم مستثنا از این موضوع نیست و تا نیمه نهایی با غلبه بر حریفان با انجام بازی رو در رو تونست در جمع 4 تیم قرار بگیره. اما چون بازی رو در رویی برای دو تیم بازنده در مرحله نیمه نهایی وجود نداشته (مثل رقابت جام جهانی)، پس هیچ عنوان سوم و چهارمی هم وجود نخواهد داشت (مشابه UCL)
    لذا به نظر من صحبت راجع به اینکه چون اون تیم ژاپنی 8 گل خورده و ما 4 گل، پس ما سومیم، از ارزش های این فصل استقلال در آسیا کم میکنه./
    .
    حالا اگر کسی (با هر علایقی) [بی تعارف منطقی تر از سروش تو انجمن ورزش نداریم] به این موضوع اشاره میکنه، به خاطر خود استقلال هست نه خدایی نکرده توهین یا تحقیر استقلال. بد برداشت نکنید(یم).
    و الا شکی نیست که استقلال هنوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آسیاست، این فصل بهترین عمکلکرد رو پس از مدت ها برای تیم های تهرانی داشته و کماکان هم دو تا ستاره رو قلب هواداراش هست./
    مخلصیم
    یاعلی

4. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دفاع تمام قد نکونام از قلعه‌نویی

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در شرایطی نه چندان دلخواه مسابقه نیم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را تماشا کرد.

بعد از بازی با سئول در تهران بسیاری از رسانه ها تیترهایشان را به مقایسه کی روش با قلعه نویی اختصاص دادند . البته این ماجرا به اظهارات سرمربی استقلال در گذشته بر می گردد . مثلا اینکه قلعه نویی گفته بود که تفکر استقلال ، ایران را به جام جهانی برد و یا اینکه گل قوچان نژاد به کره شانسی بود . برای همین برخی رسانه ها در این مورد دست به انتقام زدندکاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در شرایطی نه چندان دلخواه مسابقه نیم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را تماشا کرد. این جواد نکونام است که در آستانه شروع مجدد اردوی تیم ملی فوتبال ایران با سایت گل به گفت‌وگو می‌نشیند. گفت‌وگویی درباره همه چیز و البته خود نکونام که ممکن است امسال یک افتخار به یادماندنی را به کارنامه‌اش اضافی کند: توپ طلا حرف‌های جواد را بخوانید.

استقلال با لیگ قهرمانان آسیا وداع تلخی داشت . مسابقه برگشت را چطور ارزیابی می کنید ؟

من کاملا مخالف این هستم که شکست استقلال در نیمه نهایی آسیا را یک تراژدی تلخ بنامیم . ما با افتخار این مسابقات را ترک کردیم . اینکه سطح توقع ما و هواداران ، قهرمانی در آسیا بود نباید باعث شود که نتایج موفقی که استقلال به دست آورد را نادیده بگیریم . به همین چند ماه قبل برگردیم . آیا فراموش کردیم که رسانه های ایرانی و خارجی می گفتند که استقلال در گروه مرگ قرار دارد . آیا کسی یادش می آید که می گفتند و می نوشتند که العین امارات بهترین تیم غرب آسیا است ؟ شکست دادن تیم های اماراتی ، عربستانی ، قطری و حتی بوریرام کار بسیار مهمی بود . فراموش نکنید که هر کدام از این تیم ها بازیکنان خارجی بسیار گرانقیمتی داشتند

استقلال هم می توانست از امتیاز جذب بازیکن خارجی استفاده کند

بله اما با کدام پول ؟ بازیکنان خارجی که به لیگ ایران می آیند حداکثر 500 هزار دلار قیمت دارند اما خارجی های حریفان ما حداقل بالای دو میلیون دلار گرفته اند . البته ساموئل به ما خیلی کمک کرد . فکر کنم در این مسابقات سه گل حساس برای استقلال زد و عملکرد خوبی داشت اما همین تیم چینی که به فینال رسیده و به احتمال فراوان قهرمان می شود سه بازیکن خارجی 10 میلیون دلاری دارد و همه تیمشان همین سه بازیکن فوق العاده هستند . ما باید این فاکتورها را در نظر بگیریم . با واقع بینی و نگاه دور از احساس می توان به این نتیجه رسید که استقلال با توجه به همه مشکلات مالی اش نتیجه بسیار خوبی گرفت

به نظر شما استقلال با همین کیفیت دوباره می تواند در آسیا موفق باشد ؟

بله ، من به این موضوع ایمان دارم . ما باید دوباره امیدها را زنده کنیم . استقلال در ایران تنها تیمی است که با توجه به تجربه و پتانسیلی که دارد دوباره می تواند در همین فصل به جمع 8 باشگاه برتر آسیا راه یابد و ما اگر بتوانیم در همین فصل دوباره به یک چهارم نهایی برسیم یک رکورد جدید برای فوتبال ایران رقم زدیم . من شک ندارم که می توانیم و باید دوباره شروع کنیم . استقلال می تواند با کمی حمایت و پشتیبانی همین سال آینده در چنین روزهایی به فینال آسیا برسد

البته ذوب آهن و سپاهان به فینال راه پیدا کردند

بله اما یادتان باشد که امکانات مالی و حمایتی این دو باشگاه صنعتی را هیچ وقت با تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس مقایسه نکنید . رسیدن به مراحل نهایی لیگ قهرمانان آسیا با مشکلات مالی کار بسیار دشواری است . فقط باید در شرایطش قرار بگیرید تا حرف من را باور کنید . به عنوان مثال بررسی کنید که مسیر رفت و برگشت استقلال به تایلند و کره جنوبی با چه شرایط و زمانی صورت گرفت ؟

آینده استقلال در لیگ برتر را چطور می بینید ؟ آیا شما این فصل قهرمان می شوید ؟

ما به لیگ برتر بر می گردیم . با روحیه و انگیزه فراوان . بدون تردید هدف ما کسب یک جام قهرمانی در ایران است . باید روی مسابقات داخلی تمرکز کنیم و فعلا رقابتهای آسیایی را برای چند ماه فراموش کنیم . ما نباید فراموش کنیم که رئال مادرید و مورینیو با آن همه ستاره هر فصل در آستانه رسیدن به فینال اروپا ناموفق بودند . فوتبال هزار رو دارد و شانس و اقبال هم در موفقیت ها دخیل است

بعد از بازی با سئول در تهران بسیاری از رسانه ها تیترهایشان را به مقایسه کی روش با قلعه نویی اختصاص دادند . البته این ماجرا به اظهارات سرمربی استقلال در گذشته بر می گردد . مثلا اینکه قلعه نویی گفته بود که تفکر استقلال ، ایران را به جام جهانی برد و یا اینکه گل قوچان نژاد به کره شانسی بود . برای همین برخی رسانه ها در این مورد دست به انتقام زدند

اولا من طبق صحبتی که داشتم وتحقیقی که کردم آقای قلعه نویی هیچ وقت نگفتند که گل قوچان نژاد به کره شانسی بود . ایشان درباره پاس گل جباری به قوچان نژاد در بازی با قطر صحبت کردند و گفتند که تصادفی توپ به رضا رسید که شاید خیلی ها چنین نظری داشته باشند اما حرف من این است که فوتبال مجموعه ای از همین اشتباهات ، تصادفات و احتمالات است . هیچ دو مسابقه ای در دنیا شبیه هم نیستند . اصلا تیم ملی با استقلال قابل مقایسه نیست اما همه ما برای فوتبال ایران تلاش می کنیم . هم کی روش و هم قلعه نویی هر دو به دنبال موفقیت فوتبال ایران بودند . اگر در فصل گذشته استقلال خوب نبود و نتیجه نمی گرفت مسلما تیم ملی هم تضعیف می شد . بهتر است همه ما به جام جهانی فکر کنیم و به یاد داشته باشیم که تضعیف و تخریب استقلال در این روزها به تیم ملی ضربه می زند و نتیجه اش را همین چند ماه دیگر در برزیل مشاهده می کنیم ! از همه اهالی رسانه و آنهایی که به موفقیت فوتبال ملی فکر می کنند تقاضا می کنم که در این شرایط نگاه حمایتی داشته باشند . استقلال چند ملی پوش تاثیرگذار دارد و ما باید همه این مسائل را در نظر بگیریم

البته برای بازی استقلال با سئول اتحاد خوبی بین طرفداران فوتبال شکل گرفت و حتی تیم های رقیب هم از شما حمایت کردند

من واقعا به این شعور هواداران استقلال تبریک می گویم . حرکت و رفتاری که آنها چهارشنبه شب از خودشان نشان دادند کاملا در شبیه رفتار تماشاگران سطح اول فوتبال دنیا بود . جا دارد از تک تک این عزیزان تشکر کنم و امیدوارم برای هر مسابقه استقلال در لیگ برتر باز هم چنین فضایی را به وجود بیاورند و چهارشنبه شب نقطه عطفی باشد برای ترویج این گونه رفتارهای هواداری در فوتبال ایران

گویا شنیده می شود که نام شما و امیر قلعه نویی در جمع نامزدهای سال آسیا قرار خواهد گرفت . آیا می توانید توپ طلای آسیا را به دست آورید ؟ با توجه به اینکه یک فصل خوب را با استقلال پشت سرگذاشتید و با تیم ملی هم به عنوان کاپیتان و با گلزنی های حساس به جام جهانی راه پیدا کردید ؟

این تنها آرزوی ورزشی من است که به آن دست پیدا نکردم . امیدوارم که این اتفاق بیفتد و اگر هم نشد تاثیری روی فوتبال من نخواهد داشت . درباره آقای قلعه نویی باید بگویم که ایشان به عنوان یک مربی آسیایی عملکرد خوبی در سطح داخلی و بین المللی داشتند و شایستگی کسب این عنوان را دارند

تیم ملی هم صاحب اسپانسر شد و مثل اینکه مشکلات مالی هم برطرف شده است

خوشحالم که حداقل چون این بار بازی رسمی داریم اردوی تیم ملی تشکیل می شود ! خدا را شکر که مشکلات حل شده ، فقط امیدوارم که در این مدت بتوانیم چند بازی دوستانه خوب با تیم های بزرگ دنیا انجام بدهیم .

Goal

6. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دانلود رایگان فیلم مستند تاریخچه و افتخارات تیم فوتبال استقلال

تاریخچه و افتخارات باشگاه فوتبال استقلال از بدو تاسیس تا امروز مورد بررسی قرار گرفته و فیلم مستند ورزشی خواهد شد و در این فیلم پیشکسوتان استقلال بهتاش فریبا، حسن روشن، شاهرخ بیانی راجع به تاریخچه استقلال صحبت کردند و بخش هایی از این فیلم مربوط به عکس های قدیمی دیده نشده است.

استقلال تهران تنها تیمی از ایران است که 4 بار به فینال جام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسیده است که 2 بار به مقام قهرمانی در سطح آسیا رسیده و از این حیث پرافتخارترین تیم ایران است. استقلال در مسابقات سراسری لیگ هشت بار قهرمان شده است. همچنین استقلال با 6 قهرمانی در جام حذفی و 3 نایب قهرمانی پرافتخارترین تیم در این‌زمینه است. همچنین تیم استقلال در مجموع با 3 قهرمانی، 3 نایب قهرمانی، و 3 عنوان سومی پرافتخارترین تیم در دوران لیگ برتر پس از سپاهان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیم در دوران لیگ برتر است.

منبعoostiha

8. 13 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ernest1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برگزاری اولین سالگرد درگذشت والده سرمربی استقلال

اولین سالگرد درگذشت والده سرمربی تیم استقلال، امشب در حسینیه ای در خیابان شریعتی برگزار می‌شود
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، اولین سالگرد درگذشت والده سرمربی تیم استقلال، امشب در حسینیه ای در خیابان شریعتی برگزار می‌شود.
    بر همین اساس، امیر قلعه‌نویی صبح امروز راهی بهشت‌زهرا(س) شد.
    Last edited by ernest1; 06-10-2013 at 14:50.

10. 11 کاربر از ernest1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعلام زمان دو دیدار معوقه استقلال در لیگ/ استقلال - ملوان به زمان دیگری موکول شد

علی کاظمی دبیر سازمان لیگ برتر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزار ی تسنیم اظهار داشت: با توجه به برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال برای دیدار برگشت با تایلند از روز 18 آبان؛ در فاصله زمانی که ما برای زمان‌بندی دیدارهای معوقه استقلال داشتیم زمان دو دیدار معوقه این تیم را مشخص کردیم.
    وی افزود: استقلال روز سوم آبان دیدار خود مقابل فولاد خوزستان را برگزار خواهد کرد و سپس در دو دیدار معوقه خود ابتدا روز هفتم آبان برابر مس کرمان قرار می‌گیرد و دوازدهم آبان مقابل سایپا به میدان می‌رود.
    دبیر سازمان لیگ برتر خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط برگزاری مسابقات لیگ برتر و اردوی تیم ملی در حال حاضر امکان برنامه‌ریزی برای بازی معوقه سوم استقلال برابر ملوان وجود نداشت و آن بازی در تاریخ دیگری برگزار خواهد شد.
    کاظمی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی مسابقات یک شانزدهم نهایی جام حذفی نیز انجام شده به تسنیم گفت: این مسابقات در روزهای مختلفی برگزار خواهد شد که تا فردا (دوشنبه) برنامه آن روی سایت سازمان لیگ اعلام خواهد شد. ضمن اینکه از میان دیدارهای این مرحله تنها بازی استقلال و کاسپین قزوین به زمان دیگری موکول خواهد شد.

پروین: امیر! تو به آرزویت می‌رسی نگران نباش/پشت سر لیست تیم ملی همیشه حرف است

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: استقلال در آسیا تا این مرحله هم که رسید شاهکار کرد اما امیر قلعه‌نویی نگران نباش تو به آرزویت یعنی قهرمانی آسیا می‌رسی.
    علی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: خدا را شکر شنیده‌ام یک اسپانسر خوب برای تیم ملی پیدا شده که جا دارد تبریک خودم را بگویم تا در آینده تیم ملی با خیال راحت کارش را ادامه دهد.
    وی در خصوص لیست تیم ملی افزود: پشت سر تیم ملی همیشه حرف بوده و خواهد بود این نظر سرمربی تیم ملی است و به نظرم هر کس از بازیکنانش حمایت کند این نشان دهنده علاقه‌اش به تیم ملی می‌تواند باشد ولی در کل نظر سرمربی مهم است.
    پروین در مورد بازی پرسپولیس و صبا گفت: در کل دو تیم بازی خوب و جانداری را به نمایش گذاشتند اما توپ‌های پرسپولیس گل نشد مساوی هم بد نبود. من به همه بچه‌ها و کادر فنی خسته نباشید می‌گویم.
    وی در مورد عملکرد استقلال در لیگ قهرمانان آسیا گفت: ما نباید خودمان را فریب بدهیم باید قبول کنیم از تیم‌های شرقی البته بعضی از آنها عقب‌تر هستیم. استقلال تا همین جا هم که آمد شاهکار کرد کره‌ای‌ها با خیال راحت تمرین می‌کردند و بنده خدا استقلالی‌ها از مدیر تا همین امیر قلعه‌نویی گرفته، می‌گفتند بچه‌های ما پول نگفتند و روحیه خوبی ندارند.
    پروین افزود: به نظرم استقلال خوب کار کرد و همین که در بین 4 تیم برتر باشگاه آسیا بود خودش شاهکار است. البته حرفم با قلعه‌نویی است؛ پسر خوب هنوز هیچ چیز تمام نشده تو به آرزویت یعنی قهرمانی در آسیا با استقلال خواهی رسید. زحمت زیاد کشیده‌ای دستت هم درد نکند تو شایسته این بودی که تیمت قهرمان آسیا شود اما نشد.
    وی ادامه داد:‌من بعد از بازی استقلال و اف‌سی‌سئول در دلم گفتم ای کاش استقلال در کره یک گل می‌زد. آنوقت در تهران شاهکار می‌کرد. ولی باز هم بد نبود و به امیر قلعه‌نویی به نوبه خودم تبریک و خسته‌نباشی می‌گویم او زحمت خودش را کشید و هنوز راه دارد که انشاءالله در آینده به آروزیش برسد.
    وی در مورد مشکلات به و جود آمده بین سرمربیان پرسپولیس و صبا گفت: من در این باره فعلا حرفی ندارم.

FARS

پ ن:آتیلا حجازی: استقلال باید ۱۴ گل از اف.سی.سئول می‌خورد!!

12. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ernest1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تماشاگران استقلال در آخرین شکست آسیایی فوتبال ایران، نشان دادند که حرمت مربی و کاپیتان و بازیکن غیور و جنگنده را پاس می‌دارند و اگر تیمشان خوب بازی کند و ببازد، چه باک! که مهم لذت فوتبال است و بودن در کنار هم در شبی کم‌نظیر.
    عصر ایران؛ هومان دوراندیش - حال که چند روزی از تساوی استقلال و اف سی سئول در ورزشگاه آزادی و حذف شدن آبی‌پوشان از لیگ قهرمانان آسیا گذشته و دفتر تسویه حساب دوستان و دشمنان استقلال به پایان رسیده است، بد نیست نکته‌ای فراموش‌شده را درباره بازی استقلال و اف سی سئول به یاد آوریم؛ باشد که الگوی هواداران فوتبال در ایران شود.

در فوتبال ایران سنت تماشاگران چنین است که اگر تیم خودی جلو باشد و در موقعیت برتر، رسم تشویق را به جا می‌آورند و غریو روحیه بخش خود را نثار بازیکنان خودی می‌کنند؛ ولی اگر تیم خودی در موضع شعف باشد و یا از حریف عقب افتاده باشد، تماشاگران که ظاهراً برای روحیه دادن به بازیکنان راهی ورزشگاه شده‌اند، دمغ و مایوس می‌شوند و سکوت می‌کنند و به جای روحیه دادن به بازیکنان، نیازمند روحیه گرفتن از آنان می‌شوند.

سال‌ها پیش محمد پنجعلی، کاپیتان پرسپولیس و تیم ملی ایران، در نقد تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی، به این نکته اشاره کرد که در حین بازی، همیشه وقتی از حریف عقب هستیم و در آن لحظاتی که نیازمند روحیه گرفتن از تماشاگرانیم، آنها سکوت می‌کنند.

نمونه بارز این رفتار تماشاگر ایرانی در بازی مهم ایران و ایرلند جنوبی در ورزشگاه آزادی به ثبت رسید و در تاریخ فوتبال این دیار ماندگار شد. در آن بازی سرنوشت‌ساز، تیم ملی ایران به دو گل نیاز داشت تا از جام جهانی حذف نشود. بازی رفت در ایرلند با برتری 2 بر صفر ایرلندی‌ها به پایان رسیده بود و شاگردان بلاژوویچ در بازی برگشت باید دست کم دو بر صفر حریف را می‌بردند تا کار به وقت اضافی بکشد.

تماشاگران خواستار صعود ایران به جام جهانی، با هیاهو و طبل و شیپور به ورزشگاه آمدند و یک نیمه هم تیم ملی ایران را تشویق کردند اما چون گلی به ثمر نرسید، در نیمه دوم سکوت کردند و به تدریج روحیه خود را باختند و حتی سرانجام، تیم ملی ایران را هو کردند! آنها نه تنها به ملی‌پوشان ایرانی روحیه ندادند، بلکه تتمه روحیه آنها را نیز نابود کردند. وقتی که یحیی گل‌محمدی در وقت‌های تلف شده بازی، تک‌گل ایران را به ثمر رساند، تماشاگران کم‌روحیه ایرانی، دریافتند چه خبطی کرده‌اند که از دقیقه 70 تا 90 را با اعتراض به بازیکنان خودی از دست داده‌اند. آنها به خود آمدند و تیم ملی را تشویق کردند ولی دیگر وقتی نمانده بود ...

در بازی استقلال و اف سی سئول اما، تماشاگر ایرانی قاعده دیگر کرد و با اینکه استقلال در همان نیمه اول از حریف عقب افتاد، دست از تشویق و حمایت تیم خودی نکشید و آن قدر پرشور ظاهر شد که سرانجام استقلال در نیمه دوم به گل رسید.

پس از گل اول استقلال، قلعه‌نویی و شاگردانش برای صعود به سه گل دیگر نیاز داشتند. هر فوتبال‌شناسی می‌دانست که بعید است استقلال بتواند سه گل دیگر به اف سی سئول بزند اما تماشاگران استقلال ناامید نشدند و همچنان با شور و حرارت تیمشان را تشویق کردند و بر لذت تماشای فوتبال خوبی که در زمین بازی در جریان بود، افزودند.

این رفتار تماشاگران استقلال یادآور رفتار تاریخی تماشاگران چکسلواکی در بازی‌های مقدماتی جام ملتهای اروپا در سال 1992 بود. در آن سال چکسلواکی و اسپانیا و فرانسه در یک گروه حضور داشتند و فقط یک تیم به جام ملتهای اروپا می‌توانست برود. چکسلواکی برای اینکه امیدش را به صعود به رقابت‌های یورو 92 از دست ندهد، باید اسپانیا را در پراگ شکست می‌داد. اما ماتادورها در آن بازی دو بر صفر از حریف پیش افتادند. با این حال، تماشاگران گردآمده در ورزشگاه بزرگ شهر پراگ، امیدشان را از دست ندادند و از خاطر نبردند که آنها برای تشویق تیم ملی فوتبال کشورشان در ورزشگاه حاضر شده‌اند؛ و گر نه می‌توانستند در خانه بنشینند و پای تلویزیون بازی را تماشا کنند. باری، دقیقه 60 بازی بود و اسپانیا 2 بر صفر از چکسلواکی جلو بود اما تماشاگران حاضر در ورزشگاه تیم ملی کشورشان را چنان تشویقی کردند که سرانجام چکسلواکی 3 بر 2 بازی را به سود خود تمام کرد! آن تشویق که برآمده از روحیه و وظیفه‌شناسی بالای مردم شهر پراگ در قبال تیم ملی کشورشان بود، در تاریخ فوتبال چکسلواکی (و اکنون چک) ماندگار شده است.

تماشاگران استقلال نیز روز چهارشنبه هفته قبل تقریباً در حد و اندازه تماشاگران تاریخ‌ساز شهر پراگ، بزرگی کردند. آنها کاری نداشتند که استقلال چهار گل باید بزند تا به فینال برود. فقط می‌دیدند که تیمشان در برابر تیم کره‌ای عقب افتاده است و نیاز به حمایت دارد. پس دست غیرت از آستین همت بیرون آوردند و فریاد حمایت سر دادند و لحظاتی زیبا و ماندگار در تاریخ فوتبال ایران آفریدند. سرودهای آنها، بویژه وقتی که استقلال 1 بر صفر از حریف عقب بود و نیمه دوم تازه آغاز شده بود، واقعاً فراموش‌نشدنی است. آن سرودها برآمده از روحیه‌ای بالا و نشانه نوعی تکامل و بلوغ در تماشاگران استقلال بود؛ تماشاگرانی که در ابتدای همین فصل نیز، با هو نکردن مجتبی جباریِ به سپاهان پیوسته، شعور بالای خود را به نمایش گذاشته بودند.

اگر معدود تماشاگرانی را که زودهنگام ورزشگاه را ترک کردند کنار بگذاریم، بی‌غلو باید گفت که آن 90هزار نفری که در پایان بازی و حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا، امیر قلعه‌نویی و بازیکنان استقلال را تشویق کردند، یادآور تماشاگران فهیم آلمان در جام جهانی 2006 بودند که پس از شکست تیم ملی کشورشان در برابر ایتالیا در مرحله نیمه‌نهایی جام، گریان و سرفکنده از ورزشگاه خارج نشدند و ملی‌پوشان خود را، که 120 دقیقه برای رسیدن به فینال جنگیده بودند، فراموش نکردند.

ژرمن‌ها، با همان شکوه و غرور همیشگی‌شان، همگی به احترام تیم ملی کشورشان ایستادند، سرود خواندند و تیم ملی پرافتخار آلمان را تشویق کردند. آنها تلخی نرسیدن به فینال جام جهانی آن با گل‌های دریافتی در دقایق 119 و 121 را با تمام وجود چشیده بودند و به نرمی اشک می‌ریختند ولی در آن لحظات سخت و ویرانگر، مغلوب شکست نشدند. همراه با صدراعظم کشورشان ترانه‌ای غمناک و لطیف را زمرمه کردند و پاک ترین و رمانتیک‌ترین حمایت را نثار تیم ملی کشورشان کردند و بی‌تردید زیباترین لحظه خلق شده توسط تماشاگران در طول تاریخ جام جهانی را رقم زدند.

آری، آن 90هزار نفری که روز چهارشنبه هفته گذشته، تا آخرین دقایق بازی استقلال را تشویق کردند و پس از نرسیدن آبی‌ها به فینال لیگ قهرمانان آسیا، به احترام بازیکنان استقلال در ورزشگاه ماندند و امیر قلعه‌نویی و فرهاد مجیدی و سایر بازیکنان تیمشان را، بابت نبرد دلاورانه با تیم قدرتمند کره‌ای، تشویق کردند، یادآور تماشاگران فهیم و بالغ و تاریخ‌ساز آلمان در جام جهانی 2006 بودند. آنها در تاریخ فوتبال آلمان خوش درخشیدند و این‌ها در تاریخ فوتبال ایران.

تماشاگران استقلال نشان دادند که حرمت مربی و کاپیتان و بازیکن غیور و جنگنده را پاس می‌دارند و اگر تیمشان خوب بازی کند و ببازد، چه باک! که مهم لذت فوتبال است و بودن در کنار هم در شبی کم‌نظیر. تماشاگران استقلال در شب تلخ حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا، برای فوتبال ایران آبرو خریدند. به راستی که باید قدردان آنها بود و از شعور بالایشان تجلیل کرد. آنها نه تنها بلوغ نوظهور و غروانگیز خود را به نمایش گذاشتند، بلکه چونان چونان معلمانی فهیم، به سایر تماشاگران ایرانی "درس حمایت" و راه رسم هواداری را آموختند.

14. 12 کاربر از ernest1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

بازیکنان تیم الاهلی با پارچه نوشته ای به نشانه حمایت از فریدون زندی، بازیکن ایرانی که هفته گذشته دچار شکستگی استخوان پا شد و برای مدت چند ماه مسابقات را از دست داد، وارد زمین شدند. بر روی این پارچه نوشته شده بود: باشگاه الاهلی برای تو آرزوی سلامتی دارد.

سلامتی فریدون زندی

16. 11 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بچه ها منم راه یابی به چهار تیم برتر آسیا و به نوعی سوم شدن رو بهتون تبریک میگم اما واقعا حیف ...

سال بعد معلوم نیست پژمان رو داشته باشیم یا نه خسرو باشه یا نه کاپیتان فرهاد رو و نه ژنرال رو البته نمیخوام از الان واسه سال بعد ناامیدی بدم اما همه میگفتن رویایی ترین تیم امسال بود برای استقلال و بیشتری پتانسیل رو برای قهرمانی داشت . سال بعد اگه فقط و فقط فرهاد و ژنرال رو از تیم حذف کنیم من امید به همین نیمه نهایی هم ندارم !! امیدوارم تیممون حفظ شه اگه همین تیم حفظ شه شک نکنید سال دیگه قهرمان آسیا استقلاله ...

18. 9 کاربر از Leonard-554 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض آخرین وضعیت مصدومان استقلال از زبان دکتر نوروزی

محمد قاضی با توجه به مصدومیت از ناحیه عضله داخل ران پای راست نیاز به دو هفته فیزیوتراپی و آب‌درمانی دارد.
    وی در خصوص وضعیت خسرو حیدری نیز تصریح کرد: حیدری دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه عضله پشت ساق پا بود،اما از آنجایی که او بازیکن بسیار باتعصب و غیرتمندی است به واسطه اینکه مربیان تیم برای بازی مقابل اف.‌سی.‌‌سئول که بازی بسیار حساس و ملی بود همچون بازی مقابل کره‌جنوبی که آندرانیک تیموریان در آن غیرت خود را نشان داد و با استخوان شکسته دست بازی کرد از وی درخواست حضور کردند، او پذیرفت اگرچه که این مهم از نظر پزشکی مورد تایید نبود و این بازیکن نباید بازی می‌کرد. حیدری حالا نیز که به اردوی تیم‌ملی دعوت شده بایستی به مدت دو هفته از دویدن پرهیز کند تا از تشدید آسیب‌دیدگی‌اش جلوگیری شود و حداقل سه هفته کار فیزیوتراپی، تمرینات تقویتی و آب‌درمانی داشته باشد تا مشکلش برطرف گردد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •