تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 148 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بدترین اتفاق ممکن اینه که پپ با اون سبک فوتبال اعصاب خوردکنش تو منچستر ببینیم
    بعدش هم سبک فوتبال یونایتد و لیگ برتر زمین تا آسمون با سبک بازی گواردیولا فرق داره و همون اتفاقی که داره تو بایرن برای پپ میفته
    قطعا بدترش تو اولترافورد براش پیش میاد

به شخصه کادر فعلی از همه بیشتر دوست دارم
    فقط در یه صورت دوست دارم این کادر تغییر کنه اونم دیگو سیمئونه هست
    این رو در نظر داشته باش که بین توتال فوتبال که کسی مثل ونگال یکی از نمایندگان اونه و سبک پپ یک خط باریک فاصله هست
    یعنی در اجرای فوتبال با حوصله و ریسکی حمله نکردن تفاوت چندانی با هم ندارن

در مورد سبک خسته کننده پپ هم شاید به خاطر باخت بایرن در این فصل اینجور به نظر اومده باشه
    این سبک چه دوست داشته باشیم چه نه از نظر آماری در چند سال اخیر موفق ترین بوده

آمار میگه سبک گواردیولا 90 درصد موفقیت به همراه داره

و باز این رو هم فراموش نکن که انتخاب اول فرگوسن هم پپ بود
    Last edited by +ali; 02-05-2014 at 23:31.

2. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

این رو در نظر داشته باش که بین توتال فوتبال که کسی مثل ونگال یکی از نمایندگان اونه و سبک پپ یک خط باریک فاصله هست
    یعنی در اجرای فوتبال با حوصله و ریسکی حمله نکردن تفاوت چندانی با هم ندارن

در مورد سبک خسته کننده پپ هم شاید به خاطر باخت بایرن در این فصل اینجور به نظر اومده باشه
    این سبک چه دوست داشته باشیم چه نه از نظر آماری در چند سال اخیر موفق ترین بوده

آمار میگه سبک گواردیولا 90 درصد موفقیت به همراه داره

و باز این رو هم فراموش نکن که انتخاب اول فرگوسن هم پپ بود
    تو ظاهر بله ولی بین توتال فوتبال و تیکی تاکا خیلی فرقه
    الان سبکی که بایرن امسال بازی میکنه به توتال فوتبال نزدیک تره یا بایرن هاینکس ؟؟؟

بعدش هم گفتم که فوتبال انگلیس و بالاخص منچستر زیاد تناسبی با تیکی تاکا نداره
    همون جور که بایرن نداره و با این نتایج خوبی که پپ گرفته بازم ازش ناراضین

آمار میگه پپ همیشه بهترین تیما در اختیار داشته
    و هر موقع یه تیم خوب پلن A تیمش از کار بندازه تیکی تاکا رسما میره تو مخت
    اون موقعست که داور باید بیاد به دادت برسه

فرگوسن مویس هم انتخاب کرد و نتیجش هم دیدیم
    من به شخصه عاشق گیگز هستم و دوست دارم یه روزی گیگز با منچستر بهترین تیم دنیا بشه
    حالا هر چی زودتر بهتر

4. 3 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بعدش هم گفتم که فوتبال انگلیس و بالاخص منچستر زیاد تناسبی با تیکی تاکا نداره
    همین اصل بحث ماست
    توی تاپیک همسایه هم گفتم اصلا پپ قرار نیست تیکی تاکا بازی کنه کما اینکه توی بایرن فعلی هم چنین اتفاقی نیفتاد

پپ یه سبک داره و توی اون به حفظ توپ اصرار داره و سعی میکنه این حفظ توپ رو بر اساس بازیکنایی که داره یا میخره توی تیمش جا بندازه

آمار میگه پپ همیشه بهترین تیما در اختیار داشته
    بارسایی که از رایکارد تحویل گرفت بهترین تیم بود؟
    من حرفی ندارم چون نتایج اون موقع بارسا هست

و هر موقع یه تیم خوب پلن A تیمش از کار بندازه تیکی تاکا رسما میره تو مخت
    سبک گواردیولا تنها مشکلش بازی با تیمهایی هست که بسته بازی میکنن که توی اون موارد هم 80 درصد برنده بوده

اون موقعست که داور باید بیاد به دادت برسه
    با احترام این بحث هم که کلا بچه بازیه

فرگوسن مویس هم انتخاب کرد و نتیجش هم دیدیم
    مشکل، انتخاب دوم فرگوسن نبود عوامل زیادی باعث نتیجه نگرفتن مویس شد
    مربی باید بتونه با تماشاگرا ارتباط برقرار کنه کاری که مویس نتونست انجام بده

من به شخصه عاشق گیگز هستم و دوست دارم یه روزی گیگز با منچستر بهترین تیم دنیا بشه
    حالا هر چی زودتر بهتر
    من از خدامه یکی از مکتب منچستر مثل گیگز اینقدر خوب باشه که منچستر رو برای 20 سال دیگه دست بگیره
    تنها چیزی که باعث میشه من پپ رو در حال حاضر ترجیح بدم(فعلا که مربی بایرن هست و احتمالا هم میمونه بحث ما نظریه) نگاهی هست که به فوتبال هجومی و تا جای ممکن حمله کردن داره
    چیزی که با روح یونایتد کاملا همخونی داره

6. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بازی امروز فن پرسی و رونی نیستن به احتمال زیاد ، باید ببینیم حالا به این چلنج گیگز چه واکنشی نشون میده و چه ترکیب و استراتژی انتخاب میکنه... ساندرلند خیلی فرم خوبی داره این روز ها.
    اتفاقا این چیزیه که خیلی ها بهش معتقدن اما مشکل اینه که ما در حال حاضر خیلی جای ریسک کردن نداریم ...از طرفی خیلی از گزینه ها در دسترس نیستن
    به نظرم یه قرارداد کوتاه مدت 2-3 ساله خوبه و تا اون موقع هم احتمالا گزینه های بهتری در دسترس خواهند بود ...
    دقیقا موافقم ، منم پیرو پست های قبلیم اون صحبت رو کردم ، یعنی با در نظر گرفتن اینکه حتما یه سرمربی اثبات شده 2-3 سال شرایط تیم رو استیبل کنه و در این مدت سرمربی اینده کنارش باشه تا تیم رو قسمت به قسمت تحویل بگیره.فن خال به نظرم گزینه خوبیه، اما یکم نگرانم با برگشتش به انگلیس با ادمای زیادی به مشکل بر بخوره .

در مورد سرمربیگری گیگزی فعلا نتیجه گیری خاصی نمیشه کرد تا ببینیم این بازی های باقی مونده هم به خوبی نوریچ پیش میره یا نه. نکته مثبت گیگزی اینه که چون خودش دوران بازیگریش با دوران سرمربی گریش زیاد فاصله نگرفته (یعنی اصلا نداره) ارتباطش با بازیکنا ، درکش از مسائل بازیکنا و خواسته هاشون رو به خوبی میدونه .همون اتفاقی که واسه اکثر مربی های جوون می افته از جمله پپ. این خودش یه نکته کلیدی هست.

علی جان به نظرم بدترین لیگ ممکن برای پپ لیگ جزیره ست! شاید یکی از فاکتور هاش با ما جور در بیاد ولی هزارتای دیگه اش با ما جور نیس.
    همین الان جلو تیم های فیزیکی کم به مشکل بر نمیخوره ، بازی با من سیتی رو که یادتون هست؟ حالا فکر کن بخواد با 19 تا تیم انگلیسی بازی کنه. شاید توی یکی دو مسابقه که در مسابقات حذفی با این نوع تیم ها داشته ، به موفقیت رسیده باشه ، ولی وقتی بحث استمرار و لیگ پرفشاری مثه لیگ جزیره که تو ژانویه هم دست بردار نیس میشه، مطمئنم که کم میاره تیم هاش.

پپ نشون داده که به بازیکنای با فیزیک کوچک تر و فانتزی تر و با میانگین قد کوتاه علاقه داره، پپ نشون داده زیاد به وینگر ها اتکا نمیکنه ، بازی پر فشار رو دوست نداره ، و همیشه به هر قیمتی میخواد ریتم دلخواهش در زمین پیاده شه چه ببره چه ببازه...
    اینا همه اش در تعارض با فوتبال انگلیسیه، مهمترینشم همون بحث فرسایشی هست که مطمئنم کم میاره.
    اینجا سرزمین جوی بارتون هاست ، نه مسی ها و روبینیو ها!
    Last edited by eman619rv; 03-05-2014 at 14:34.

8. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ایمان عزیز من نمیخوام بحث رو کش بدم
    ولی واقعا نمیتونم این حرفو قبول کنم که هر لیگی سبک خودش رو داره
    اینکه مثلا در انگلیس باید انگلیسی بازی کرد در اسپانیا اسپانیایی

الان اتلتیکو مادرید بر اساس سبک معمول اسپانیایی بازی نمیکنه
    کما اینکه قبلش والنسیا هم اینجوری بود یا تیمهای هکتور کوپر

توی انگلیس هم تیمهایی مثل سیتی یا حتی چلسی بر اساس سبک معمول انگلیسی یا اون چیزی که توی ذهن ماست بازی نمیکنن

یووه در ایتالیا اصلا بر اساس اون چیزی که ما در مورد فوتبال دفاعی ایتالیا فکر میکنیم بازی نمیکنه حتی رم یا تیمهای زدیک زمان که هجومی ترین تیمهای عصر خودشون بودن

جدای از بحث پپ یا ونگال یا گیگز
    من این نگاه کلی رو به کشورها و لیگهاشون و اینکه هر کدوم سبک خاص خودشون رو دارن نمیتونم قبول کنم
    بخصوص بعد از پایان قرن بیستم

10. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

سرمربی موقت منچستر یونایتد رایان گیگز لوئیس فن خال را تحسین کرد و گفت: " شهرت درخشانی دارد.

"او سرمربی موفقی در کشورهای مختلف است. واضح است که او هلند را به جام جهانی برد. یک کارنامه فوق العاده دارد.

"تمرکز من روی سه بازی باقیمانده است و بعد از آن به اتفاقات پایان فصل خواهم پرداخت.

"باید تصمیم بگیرم می خواهم بازی کنم یا نه، بنابراین هیچ نظری در مورد اینکه می خواهم کمک مربی باشم یا در جای دیگری سرمربی باشم ندارم.

"چیزهای زیادی وجود دارد که باید در مورد آنها فکر کنم اما تمام اینها در آینده است. صادقانه بگویم نمی دانم چه کاری
    انجام خواهم داد."

sky SPORTS
    مترجم: Rebecca

12. 6 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه یه درصد هم شک داشتیم خیالمون راحت شد گیگزبراش خیلی زوده سرمربیگری یونایتد
    نانی که بد کار نمی کرد روکشید بیرون ولی یانگ مدت زمان بیشتری تو زمین بود بعدش هم که با سه تا مهاجم بازی کردیم ولی خط هافبک تعطیل
    حداقل خیالمون راحته فن خال تو بازسازی تیمها خوب کار می کنه

14. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یونایتد سر کیسه را شل کرد ؛ 55 میلیون برای جذب فابرگاس

یکشنبه 14 اردیبهشت ساعت 16:25
    پس از ناکامی در خرید این بازیکن در دو فصل گذشته ، شیاطین سرخ به هیچ وجه نمی خواهند که در فصل آینده نیز این ستاره اسپانیایی از دست آنها فرار کند.
    آی اسپورت - نزدیک به دو سال است که علاقه منچستر یونایتد به جذب فابرگاس علنی شده است.
    پس از ناکامی در خرید این بازیکن در دو فصل گذشته ، شیاطین سرخ به هیچ وجه نمی خواهند که در فصل آینده نیز این ستاره اسپانیایی از دست آنها فرار کند.
    بنا بر خبری که امروز دیلی میل منتشر کرد ؛ یونایتد حاضر است تا 55 میلیون یورو برای خرید فابرگاس به بارسلونا بپردازد.
    نمایش های نه چندان خوب فابرگاس در فصل جاری حتی صدای طرفداران بارسا را هم در آورده و بعید نیست که این بازیکن از لیست بازیکنان فصل آینده بارسا خارج شود.
    قرمزهای شهر منچستر که این روزها مشغول پیدا کردن مربی برای فصل آینده خود و بازگشت هر چه سریعتر به لیگ قهرمانان هستند ؛ روی لوئیس فن خال برای جانشینی مویس به توافق رسیده اند و طبق اطلاعات دریافتی این مربی هلندی اعلام کرده که یکی از بازیکنان مورد علاقه او برای حضور در منچستر سسک فابرگاس است.
    بدین ترتیب در صورت محقق شدن این امر فابرگاس سالانه بالغ بر 12.5 میلیون یورو از یونایتد دریافت خواهد کرد.
    موندو دپورتیوو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

چه خبره 55 میلیون!!!
    40 تا کافیه

18. 3 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چه خبره 55 میلیون!!!
    40 تا کافیه
    اگه میخوایم بخریم با این بازاری که روز به روز به لطف تیمهای اسکناسی خرابتر میشه باید سر کیسه رو شل کنیم
    فابرگاس واقعا توی پست هافبک وسط یه چیز دیگه اس

بازی دیشب بارسا رو دیدم از وقتی فابرگاس اومد وسط جای ژاوی
    بارسا یه شکل دیگه بازی کرد

منم دوست دارم با قیمت خیلی مناسب به تیم بیاد اما اگر راضی بشن به فروشش به نظر من این قیمت براش خوبه
    قیمت کاوانی و فالکائو رو ببین اونم فصل پیش همه چیز دستت میاد

فابرگاس و ماتا پشت سر رونی و فن پرسی مربع خوف ناکی میشه

20. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •