تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 219 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    اين سوال رو قبلاً هم مطرح كردم كه بي جواب موند. اگه كسي پاسخ بده خيلي ممنون ميشم.
    من گوشي رو (k750) كه به كابل usb وصل مي كنم اطلاعات، عكس ها و فيلمها رو مي تونم باهاش به PC رد و بدل كنم. اما بر خلاف گذشته، ديگه كابل USB گوشي رو شارژ نمي كنه. البته پيغام Charging مياد. اما شارژ نمي كنه.
    با شارژر هم بدون مشكل شارژ مي كنه.
    در ضمن رفتم يه يه فروشنده هم مشكلم رو گفتم، يه كابل ديگه داد، اما باز هم پيغام Charging ميومد ولي شارژ نميشد در نتيجه كابل رو پس دادم.
    پس اشكال از كجاست كه با usb شارژ نميشه؟
    با تشكر
    سلام
    از اين همه جوابي كه به سوالم نداديد ممنونم.

حالا يه سوال ديگه دارم، اگه ممكنه جواب بديد:
    همونطور كه مي دونيد در k750 امكان پخش فايل هاي Mp3 وجود داره، اما امكان عقب و جلو كردن فايل ها وجود نداره و فقط گزينه هاي Play/Stop داريم (يعني گزينه هايي مثل Forward/Backward براي رفتن به قسمت دلخواه از يك فايل صوتي) نداريم. خواستم بدونم آيا سري w هم همينطور هست يا اينكه در اون سري دكمه ها (گزينه ها)ي مذكور وجود داره؟

اميدوارم واضح گفته باشم.
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام

همونطور كه مي دونيد در k750 امكان پخش فايل هاي Mp3 وجود داره، اما امكان عقب و جلو كردن فايل ها وجود نداره و فقط گزينه هاي Play/Stop داريم (يعني گزينه هايي مثل Forward/Backward براي رفتن به قسمت دلخواه از يك فايل صوتي) نداريم. خواستم بدونم آيا سري w هم همينطور هست يا اينكه در اون سري دكمه ها (گزينه ها)ي مذكور وجود داره؟

اميدوارم واضح گفته باشم.
    با تشكر
    در سری دبلیو وقتی از مدیا پلیر استفاده کنی هم میتونی فایل صوتی mp3 رو عقب جلو کنی و هم میتونی کلیپ ها رو با حرکت آهسته ببینی

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

3

اقا آرش شما اگه میتونی یکبار هم درایور صفحه نمایش گوشی رو عوض کن شاید درست بشه.یا با فار منیجر برو اون تم رو از روی گوشی پاک کن.

ممنون از پاسخگويي شما
    ولي من چجوري بايد درايور صفحه نمايش را عوض كنم مشكل اينجاست اگه ميشه نرم افزار مورد نياز و فايل هاي مودر نياز را همينجا برام بزاري دانلودكنم خيلي ممنون ميشم

داره خودمونی میشه Mahsa_883's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

اميدوارم واضح گفته باشم.
    با تشكر
    تو K750 هم امکان جلو یا عقب بردن MP3 هست!
    شما اگر joy stick گوشی رو به راست نگه دارید اهنگ میره جلو و اگه به چپ نگه دارید اهنگ میره عقب!
    (در ضمن مطمینا کسی جواب اون سوالتون رو نمی دونسته وگرنه حتما دوستان جواب می دادن ! )
    Last edited by Mahsa_883; 07-07-2007 at 20:44.

در آغاز فعالیت amiran12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا جواد وقتی تو بخش file manager هستی نمیتونی این کار رو انجام بدی باید بری توی بخش media player سری W هم همین طور هستن

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تو K750 هم امکان جلو یا عقب بردن MP3 هست!
    شما اگر joy stick گوشی رو به راست نگه دارید اهنگ میره جلو و اگه به چپ نگه دارید اهنگ میره عقب!
    (در ضمن مطمینا کسی جواب اون سوالتون رو نمی دونسته وگرنه حتما دوستان جواب می دادن ! )
    از مهسا خانم و aloalexa ي عزيز ممنونم
    راستي من نمي دونستم با k750 هم ميشه آهنگ ها رو عقب جلو كرد. آخه تا حالا از Media Player استفاده نكرده بودم. دست شما درد نكنه. جالب بود.

حالا يه سوال ديگه دارم:
    همونطور كه مي دونيد كيفيت ضبط صداي اكثر گوشي هاي موبايل، خيلي بالا نيست. يعني به پاي ضبط صوت ها و mp3 player هايي كه ميكروفون external بهشون وصل ميشه نميرسه. آيا گوشي موبايلي هست (چه SonyErricsson چه مارك ديگه) كه بشه بهش ميكروفون وصل كرد؟

با تشكر

داره خودمونی میشه Amir_5693's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

4

از مهسا خانم و aloalexa ي عزيز ممنونم
    راستي من نمي دونستم با k750 هم ميشه آهنگ ها رو عقب جلو كرد. آخه تا حالا از Media Player استفاده نكرده بودم. دست شما درد نكنه. جالب بود.

حالا يه سوال ديگه دارم:
    همونطور كه مي دونيد كيفيت ضبط صداي اكثر گوشي هاي موبايل، خيلي بالا نيست. يعني به پاي ضبط صوت ها و mp3 player هايي كه ميكروفون external بهشون وصل ميشه نميرسه. آيا گوشي موبايلي هست (چه SonyErricsson چه مارك ديگه) كه بشه بهش ميكروفون وصل كرد؟

با تشكر
    خب ببین عزیز همون هندزفری یه جور میکروفن خارجی حساب می شه!
    کیفیت ضبط صداشم توی k750 خیلی خوبه!

داره خودمونی میشه freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    China - Shenzhen

پيش فرض

چطور میشه حافظه گوشی رو برای دریافت اس ام اس افزایش داد؟ گوشی من رم 1 گیگ داره....

در آغاز فعالیت UP-2-DATE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یکی از مزایای این گوشی دوربین 2 مگاپیکسل اون هست که کیفیت خیلی خوبی داره.

باتری این گوشی هم کیفیت خوبی داره.

در کل تناسب بین قیمت و امکاناتش فوق العاده هست و هیچ گوشی ای با این امکانات و همین قیمت نمی تونید پیدا کنید.

کا 750 جزو گوشی های جاوا بوده و سیستم عامل نداره یعنی سیمبین نیست.

بعضی این موضوع رو یک نقص میدونن ولی این کاملاً یک مورد سلیقه ای هست مثلاً خود من فعلاً ترجیح میدم از گوشی های سیمبین استفاده نکنم.

این گوشی تا 2 گیگابایت رم رو ساپورت میکنه.

راستی کد منوی مخفی گوشی کا 750 و سری های مشابه اون اینه :

راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

جهت های چپ و راست رو با جوی استیک ( یا Arrow Key ) بزنید.

موفق و پیروز باشید.

به نظر من اصلا هم گوشی خوبی نیست یعنی بود ها ولی از وقتی که اوومد زیر 200 تومان دیگه بد جور جواد شد.

در آغاز فعالیت UP-2-DATE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چطور میشه حافظه گوشی رو برای دریافت اس ام اس افزایش داد؟ گوشی من رم 1 گیگ داره....
    من که تا حالا راه حلی برای این مشکلش پیدا نکردم چون اصولا این گوشی های از حافظه فون (phone memory) برای ذخیره اس ام اس استفاده میکنن و هیچ کاریش نمیشه کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •