به جز پنل مودم جای دیگه نمیشه snr رو چک کردش؟
به جز پنل مودم جای دیگه نمیشه snr رو چک کردش؟
از خود شرکت میتونی.بهشون زنگ بزنی و ازشون سوال کنی نویز و کیفیتت چقدره
سلام دوستان چند روزه اینترنتم مدام قطع میشه باید هی مودم رو خاموش و روشن کنم تا دوباره وصل بشم مشکل چیه؟![]()
سلام
بنده نت مخابرات دارم و الان یک ماهه دارن ریپ میزنن . خود پشتیبانی میگه مشکل داریم و در حال بررسی هستیم.
اما تا حالا همچین بلایی سرم نیومده بود. یکدفعه دان استریم اومد رو 9 . در حالی که در همین حالت برای چند ساعت سرعت نتم نجومی شد و رفت رو 250 .(256 نامحدود دارم و همش 60 بود سرعت) .بعد اون چند ساعت که دان استریم snr margin پایین بود و سرعت بالا . سرعت از حالت اولیه بنده هم نصف شده و الان رو 30 هست . ولی دان استریم هنوز پایینه.
من مطمئن هستم که نویز از طرف من نیست ولی این تو کت این پشتیبانی مخابرات نمیره. معلوم نیست چه کار دارن می کنن.
به نظرتون چه کار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خطت با اینکه رو 10 مگ بسته شده با این نویز عالی هست و کیفیت خطت هم نسبت به این پهنای باند خوبه درسته یکم پایینه ولی خوبه.به شرکت بگو که دان استریم خطتو بیارن پایین.
خوب این موردی که میگی سرعتت رفت رو 260 حتما یه لحظه اکانتیک رو غیرفعال کردن
ولی اگه میخوای مطمئن بشی که خطت مشکل داره یا نه برو دم در تست کن مشخص میشه که مشکل از اوناست یا نه.
با این حال از نظر من خطت خوبه مشکل حادی هم نداره
به شرکت بگم دان استریم رو بیارن بالا یا بیارن پایین ؟
رو 10 مگ بسته شدهپس چرا سرعت اینجوریه؟
![]()
آره دیگه 10247
بگو بیارن پایین البته اگه متوجه بشن.مخابراته دیگه؟
از اکانتیکت محدود کردن
آره . مخابراته .
یعنی اگه تو rate دان استریم رو بیارن مثلا رو 2 مگ تو snr marge دان استریم میره بالا ؟ و سرعت بهبود پیدا می کنه و به همون 60 سابق بر میگرده؟
یا اینکه نه اصلا این نویز هیچ ربطی به کم شدن سرعت دانلود نداره؟
من الانم مال سایر دوستان هم استانی رو جویا شدم مال اونا همچین نشده .
این اکانتیکت چیه؟
![]()
بگو بیارن رو 5مگ .آره تاثیر داره هم نویزت پایین میاد هم کیفیت خطت بالا میره پهنای باند بالا باشه ولی محدود باشی فایده ای نداره.
اکانتیک مثل همون پنلی هست که میری حسابت رو چک میکنی حالا با امکانات بیشتر از اونجا برای سرویس ها مختلف سرعت خاصی مشخص میکنن.
از دم در هم تست کن
مشکل نویز دارید؟
دقیق توضیح بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)