تائید میشه...![]()
تائید میشه...![]()
خب دوستان کرک های جدید هم رسید
اینارو خودم شخصا از کلمبیا وارد کردم و طرف معامله هم پسر مرحوم مغفور پابلو اسکبار بود . پس اصل اصل هستن و نون خشک یا سوسیس کالباس قاطی ندارن
تو همشم عالی بصورتی که به یک بار مصرف فیقا 15 هم میتونین بازی کنین !!!! بدون لگ و دیلی
تا اومدن کرک میتونین با کرک های ما زندگی کنین
بشتابید بشتابید . شرکت پابلو اسکبار و پسران![]()
سلام؛
طوری میفرمایید تبانی که انگار کار بدی کردند!![]()
اره باو . تغییرات قشنگ دیده میشه . برای مثال پارسال بعد از اپدیت 1.7 بازی خیلی از قبل روون تر شد و گیم پلی هم حتی جوری شد که بازیکنها کمتر زیر توپ میرفتن موقع توپهای هوایی .
این تغییر رو من از اون اپدیت به بعد قشنگ حس کردم و یکی از اشناهامون هم که اومد خونمون گفت که چقدر بازی فرق کرده چون اون نسخه اولیه رو داشت و 4 دور کریر رو تا اخر رفته بود و وقتی میومد خونه ما خوب نمیتونست بازی کنه .
حرفات کاملا درسته و درست نیست که مایی که پولی نمیدیم بابت بازی همون بازی رو بازی کنیم که یکی دیگه رفته واسش 30 40 دلار خرج کرده . من خودم هم از 12 به بعد ارجینال گرفتم بعد از یه مدتی که کرک زدم به بدن
ولی این یه طرف قضیه است . طرف دیگه قضیه رو هم باید دید . یه چندتا نکته میخوام بگم که چرا این کار رو ما دزدی نمیدونیم و به نظرم کاملا هم حق داریم .
1.تهیه بازی ارجینال برای pc بازهای ایرانی به مراتب سخت تر از خارجیهاست . شما نگاه کن در کشوری که اینترنت ذغال سنگیش فقط شبها رایگانه چجوری میشه از پس این همه حجم به راحتی بر اومد . 7 8 گیگ که بازی رو باید بگیری . کلی هم اپدیت وسطا میاد که اگه روز بخوای بازی کنی باید از حجم روزانه ات بزنی و ...
ولی این دلیل خیلی باعث نمیشه ادم نره سمت نسخه ارجینال . چون بالاخره راههایی هست که این حجم ها رو دور زد . یعنی اگه پولشو داشته باشی غمی نیست .
2.با فرض اینکه ما پول داشته باشیم و راحت هم بازی رو تهیه کنیم . اما وقتی میبینیم که یکی تو خارج میاد اندازه ما پول میده واسه بازی و امکانات بیشتری میگیره این هم باید حساب کرد . الان وضعیت نت ایران جوریه که اکثرا نمیشه با خارجی ها خوب بازی کرد و حتی مود pro club هم کلا تعطیله واسه ماها . کلی از این امکانات هست که ما ایرانی ها به خاطر وضعیت نت نمیتونیم ازش بهره مند بشیم و همون امکاناتی هم که داریم بعضی مواقع مشکل داره .
3.نکته سوم مربوط به نسخه کرکیه . کی گفته کسی که میره پول میده واسه بازی همون بازی ای رو بازی میکنه که یکی دیگه رفته کرکیش رو بازی میکنه . خوبه که والا همه امکانات انلاین بازی به کل قطعه واسه نسخه کرکی . دیگه فیفا بدون انلاین که مزه ای نداره . فوقش ادم تا یکی دو ماه cpu رو تحمل میکنه . پس کسی که یه ماه صبر میکنه تا نسخه کرکی بیاد و با همون امکانات محدود بازی میکنه هم با توجه به دو نکته بالا که گفتم میشه بهش حق داد .
4.مهمترین دلیل که باعث میشه به این عمل به عنوان دزدی نگاه نکنیم اینه که وقتی یه نفر از خونه کسی سرقت میکنه به صاحب خونه ضرر میزنه و خودش سود میکنه . ولی استفاده از نسخه کرکی نه که باعث نمیشه به صاحب اثر ضرر وارد بشه بلکه تشویق و تبلیغی هم هست واسه خرید ارجینال بازی . جدیدا هم توی سایت اسکیدرو که میری واسه هر بازی نوشته که اگه خوشتون اومد از بازی از تولیدکنندگان حمایت کنید و نسخه ارجینال رو بخرید .
پول مهم ترین دلیلیه که ملت ما کپی رایت رو رعایت نمیکنن . چون اگه به فرض نسخه کرکی رو هم نگیرن نمیتونن هم ارجینال بخرن . پس وقتی میبینن با گرفتن نسخه کرکی ضرری به تولیدکننده نمیزنن میرن سمت کرک .
البته اینا بیشتر در مورد فیفا و بازی هایی بود که قسمت انلاینش زمین تا اسمون فرق میکنه . ولی در کل دقیقا حق با شماست در صورتی که قانون کپی رایت اجرا بشه توی مملکت و از اون طرف پولها اینقدر بی ارزش نباشن و ارزون تر باشه خوب چه بهتر ادم نسخه اصل بگیره .
به نظرم کار خوبیه که این گروه ها کمی انصاف داشته باشن و خودشون کرک رو دیر بدن بیرون . چون خیلی وقتها شرکتها نسخه pc رو به خاطر رعایت نکردن کپی رایت چندماه دیر تر میدن بیرون . یه بدبخت هم که بخواد ارجینال بخره باید صبر کنه .
Last edited by Gregar; 25-09-2013 at 17:23.
من و شما چاره ی دیگه ای داریم ؟؟
اینم در نظر داشته باشید که اونا رو بازار کشور ما هیچ حسابی نمی کنن ، اصلا در نظر نمی گیرن مارو ، پس خرید بازیه کرکی تو ایران هیچ ضرری به اونا نمی زنه
این همه در مورد اورجینال گفتین، ولی نگفتین از چه راهی میشه خرید؟
از سایت های ایرانی با صرفه تره یا خارجی؟
فکر نمیکنم ea با این گروها تبانی کرده باشه، چون کلا دارن خلاف میکنن و بهش ضرر میرسونن.
مثل اینه که دزدو بشناسی و به همون دزده بگی لطفا تا یه ماه نیا خونه ما رو بزن. منم یه پولی میذارم کف دستت. خیلی احمقانس. مطمئنا ea سعی میکنه کلک اینا را از بیخ و بن بکنه.
در مورد اینکه ایا کار ما دزدی هست یا نه، باید گفت بله، هست، ولی مثل دزدی که داره از گشنگی میمیره و پولش انقدر کمه که نمیتونه یه کف دست نون بخره و مجبور میشه کف بره.
من خودم به شخصه کلا فقط فیفا و فیفا منیجر و نهایتا بازی های خفن فکری، مثل پرتال (اونم شاید سالی یکی) رو بازی میکنم.
در اخر، تو خیلی از کشور ها که نسخه ارجینال با قیمت نسبتا مناسب (نسبتا چون خودشونم برای خرید بازی برنامه ریزی میکنن) موجوده، همچنان از کرک استفاده میکنن. حالا نمیدونم چرا، ولی استفاده میکنن. شاید بخاطر همون قیمت که از نظرشون ناعادلانس.
تیم فیفا و ea سود خیلی خوبی از فیفای تقریبا مشابهشون در هر سال، بدست میارن. خیلی بیشتر از هزینشون سود میکنن. تازه هزار جور کلکم سوار میکنن که حتی از فروش کنسول مایکروسافت هم سود کنن. به نظرم با تغییرات جزئی فیفا و اون پولی که هر سال در میاره، خود ea هم به نوعی دزده.
تازه بخش بزرگی از سود ea از فیفا، از بخش های انلاین تامین میشه و کرکی ها هم نمیتونن ازش استفاده کنن.
از طرف انجمن معتادان به کرک
نمیدونم چرا دوستان حق و حقدار رو فقط توی خرید گیم میدونن !
اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم شما باید از ویندوزی که روی سیستمت نصب میکنی تا آنتی ویروس - فوتوشاپ - پلیر - دانلود منیجر و .... همگی رو با پرداخت هزینه تهیه کنی تا به اون کمپانی ضرر نزنی .
حالا خودتون حساب کنین قیمت تنها چند نسخه نرم افزار چقدر میشه .... بعد قیمت تک تک نرم افزارهای دیگه ای که نصب میکنین رو هم اضافه کنین .
پس اگه قراره برای پشتیبانی از کمپانی ها هزینه پرداخت کنیم این باید شامل همه موارد بشه ... نه فقط گیم .
حالا کسی هست که حاضر باشه همچین هزینه ای بکنه ؟!
بقیه دوستان هم لطف کنن بحث مواد مخدر و کراک رو خارج از تاپیک دنبال کنن .
همین مونده که تاپیک فیفا 14 برای همچین مواردی قفل بشه !!!
حالا بازی تو اوریجین غیر فعاله و حتما باید 26 سپتامبر بشه تا بذاره بریم تو بازی!
من چک کردم تو اپ آنلاین FUT دیدم یه سری هستن که امتیاز مسابقه گرفتن یعنی بازی کردن! نمی دونم اونا قضیه ش چیه؟!![]()
شما خیلی جالب تشریف دارین . با خوندن مطلبت دل غم زدم شاد شد![]()
Last edited by pc-game; 25-09-2013 at 18:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)