دوستان اگه پروويژن بخوايم از تهران بگيريم بهترين قيمت ها كجاست؟
دوستان اگه پروويژن بخوايم از تهران بگيريم بهترين قيمت ها كجاست؟
من براي يكي از نزديكان كه در يكي از شهرستانهايي كه نام برديد زندگي مي كند مي خواهم از اين دستگاهها بگيرم فقط پرسشي دارم:
1 - آيا مطمئنيد در اين شهرها پخش ديجيتال وجود دارد چون فقط براي تهران اطلاع رساني شده است.
2 - آيا مدلي وجود دارد كه هم تيونر آنالوگ داشته باشد و هم ديجيتال؛ كه اگر احياناً هنوز در منطقه مورد نظر پخش ديجيتال راه اندازي نشده باشد از آنالوگ استفاده شود تا زماني كه ديجيتال راه اندازي شد از تيونر ديجيتال استفاده شود؟
3 - ضمناً اين دستگاهها به مانيتورهاي fullHD هم خروجي مي دهند؟
مشخصات فني گيرنده ديجيتال xvision
![]()
سلام
1- بله. ممكن است كه هركدام از اين شهرها فقط چند كانال ابتداً پخش شود وهمه كاتالها در اين شهر ها راه اندازي نشده باشد.
2- پروويژن يك ورودي آنتن دارد يك خروجي آن . مي توانيد از خروجي براي كانالهاي آنالوگ به ورودي آنتن تلويزيون وصل كنيد. ولي تيونر آنالوگ جداگانه ندارد.
3- اگر مانيتور ورودي كامپوننت يا HDMI يا كامپوزيت داشته باشد، مي توان تصاوير خروجي دستگاههاي ست تاپ باكس را به آنها وصل كرد.
سلام
میخواستم ببینم که آیا هنوز هم میتوان تمام شبکه های استانی رو با هم دید یا نه؟
آخه چند وقت پیش روی یه دستگاهی دیدم که فقط یک شبکه ی استانی داشت و میگفت که هر روز به صورت رندوم از یک استان پخش میکنن.
یک سوال دیگه که زیاد به اینجا ربط نداره اینکه آیا اگه با م ا ه و ا ر ه کانالای ایران رو بگیری همه کانالای استانی رو با هم میاره یا اونم اینطوری شده؟
1. نه هنوز هم هر روز فقط يک شبکه استاني است...
2. پخش ماهوارهاي اش اين طور نيست ... هر استان براي خودش پخش مستقل روزانه داره ... و همه را ميتوني داشته باشي.
سلام
فکر کنم همه جا همون 110 هزار تومان باشه . با فولاد رایانه تماس بگیرید اطلاعات کسب کنید.
سلام:
آقا امروز تو تلوزیون یک مدل تبلیغ کرد که گفت همچی داره (ضبط ،تلتکس فارسی ،تقویم و...) تائیدیه صدا سیما هم هست
این چه مدلی هست ؟
به درد بخور هست یا مثل همین ایکس ویژن و پرویژن به مفت نمی ارزه
کاملا موافقم!
با فولاد رایانه تماس بگیر!
دوستان یکی بیاد همونجور که تو یه پست یه نفر مزایا و معایب ایکس ویژن رو گفت ، مزایا و معایب پروویژن هم کامل بگه و کلا یه مقایسه کامل بین دریافت کننده های دیجیتال موجود بکنه آخر ببینیم چی بهتره . این تاپیک بالای 130 صفحه شده و خوندن همش به راحتی امکانپذیر نیست.
ممنون
Last edited by EhsanEricsson; 02-05-2010 at 22:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)