تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 146 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برای ایشون بجز دوربین دو چشمی هیچ چیز دیگری مناسب نیست، زیرا لذت بسیاری از دوربین خواهند برد...تلسکوپ بدرد ایشون نخواهد خورد...لدت تلسکوپ برای ایشون 10 برابر کمتر از دوربین دو چشمی خواهد بود...
    تلسکوپ که لینک دادید بدرد ایشون نمیخوره، این که نوشته تلسکوپ کامپیوتری، درسته که تلسکوپ به کامپیوتر وصل میشه و تصاویر رو میشه ریخت، ولی کاربر کلمه کامپیوتری در تلسکوپ به سیستم گوتو GO To برمیگرده، که با نرم افزار مختصات نقشه آسمان و میدی به تلسکوپ و گوتو میره روی ستاره بدون اینکه دستی پیداش کنی...این کاربرد اصلی کلمه کامپیوتری در تلسکوپ است و کاربردهای دیگه فرعی هست، بر این مبنا صحبت و فکر کنید.....
    اگر خیلی اصرار کنید بر تلسکوپ یه مدل گالیله ای معرفی میکنم بهتون نه اینا، اینا اشمیت هستند، ایشون نمیتونه استفاده کنه ( نه اینکه نتونه، بدردش نخواهد خورد )

بسیار لذت خواهند برد از دوچشمی ها
    بارش ها را خواهند دید، انبوه ستارگان، سیاره های منظومه شمسی، حفره های ماه.....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + 250 واسه سه پایه جداگانه بزارید کنار ( بودجه رو افزایش بدید تا 800 تومان تا بتونیم 20 در 80 معرفی کنیم وگرنه اجبارآ باید یه درجه ضعیفتر باشه )

لذت دو چشمی برایشان بسیار زیاد خواهد بود با این سن ( راحت میشینن روی صندلی و چششون و میدوزن به ستاره ها و سیاره ها ، غم اندود کردن آینه رو ندارند و خواندن نقشه شب، با کامپوتر درگیر نیستند اینم مکافاتیه که لپ تاپ و ببری بالا پشت بوم و اینا، اینا رو ملاحظه کنید)
    اون چیزایی که بسیار برای تازه کارها هیجان انگیز هست و با دوچشمی خواهند دید، با تلسکوپ ها نخواهند توانست.....
    خیلی ممنون از وقتی که برای پاسخ گذاشتی دوست من
    پس نظر شما روی دوربین هست . من تماس گرفتم الان ایشون گفتند فقط بتونم ستاره ها و ماه رو بزرگ و با کیفیت ببینم و اگر بشه ازشون عکس بگیرم .. البته نشه عکس هم گرفت اشکال نداره براشون .
    میشه محبت کنید یه توضیح بدید آیا تلسکوپ ساده و بی دردسر برای آماتورها داریم ؟
    و اینکه هشتصد تومن هم اگر واقعا فرقش زیاده طرف مشکلی نداره و قبول کرده با این قیمت رو .
    از همین سایت که گذاشتید بخرم قیمتاش مناسبه ؟

2. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

خیلی ممنون از وقتی که برای پاسخ گذاشتی دوست من
    پس نظر شما روی دوربین هست . من تماس گرفتم الان ایشون گفتند فقط بتونم ستاره ها و ماه رو بزرگ و با کیفیت ببینم و اگر بشه ازشون عکس بگیرم .. البته نشه عکس هم گرفت اشکال نداره براشون .
    میشه محبت کنید یه توضیح بدید آیا تلسکوپ ساده و بی دردسر برای آماتورها داریم ؟
    و اینکه هشتصد تومن هم اگر واقعا فرقش زیاده طرف مشکلی نداره و قبول کرده با این قیمت رو .
    از همین سایت که گذاشتید بخرم قیمتاش مناسبه ؟
    خواهش میکنم وظیفست.....
    ستاره ها که نقطه هستند حتی با تلسکوپهای 50 میلیونی این از ستاره
    ماه رو با کیفیت ببینه؟ مورچه راه بره روی ماه میبینه
    عکس میتونن بگیرند و واسه ارضای ایشون کافی خواهد بود
    تلسکوپ اگه بخواهید فقط نوع گالیله ای
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دلیلش مشخصه چرا گالیله ای، آینه نداره که بعد 3 سال اندود بخواد و مکافات.....
    عکس هم میشه باهاش گرفت،

از همشون بهتر دو چشمی ها هستند، دوربین های دوچشمی...
    ایرادشون اینه که کسانی که میخوان تازه رصد رو آغاز کنند قبول نمیکنند که دوربین دوچشمی قوی بخرند بجای تلسکوپ معمولی، کلمه دوربین انگار ترمز هست و کلمه تلسکوپ انگار شتاب.....

بارشهای شهابی لدت بی وصفی با دوربینها داره...تلسکوپها ندارند...
    گره ستارگان، سحابی ها و.....

حتمآ اگر مشکلی واسشون نداره 200 افزایش بدن تا دوربین 20 در 80 بخرند، با 500 و خرده ای تومان و 200 و خرده ای برای سه پایه بزارند...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تفاوتش با 15 در 70 ها مثل تفاوت نسل هست...یه نسل بالاترند.....

همین سایت خیلی وقته توی این کاره، قیمتشم تا جایی که دیدم همه جا یه جوره...
    از دیجی کالا
    Last edited by shabe.saket; 25-04-2014 at 21:12.

4. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خواهش میکنم وظیفست.....
    ستاره ها که نقطه هستند حتی با تلسکوپهای 50 میلیونی این از ستاره
    ماه رو با کیفیت ببینه؟ مورچه راه بره روی ماه میبینه
    عکس میتونن بگیرند و واسه ارضای ایشون کافی خواهد بود
    تلسکوپ اگه بخواهید فقط نوع گالیله ای

دلیلش مشخصه چرا گالیله ای، آینه نداره که بعد 3 سال اندود بخواد و مکافات.....
    عکس هم میشه باهاش گرفت،

از همشون بهتر دو چشمی ها هستند، دوربین های دوچشمی...
    ایرادشون اینه که کسانی که میخوان تازه رصد رو آغاز کنند قبول نمیکنند که دوربین دوچشمی قوی بخرند بجای تلسکوپ معمولی، کلمه دوربین انگار ترمز هست و کلمه تلسکوپ انگار شتاب.....

بارشهای شهابی لدت بی وصفی با دوربینها داره...تلسکوپها ندارند...
    گره ستارگان، سحابی ها و.....

حتمآ اگر مشکلی واسشون نداره 200 افزایش بدن تا دوربین 20 در 80 بخرند، با 500 و خرده ای تومان و 200 و خرده ای برای سه پایه بزارند...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تفاوتش با 15 در 70 ها مثل تفاوت نسل هست...یه نسل بالاترند.....

همین سایت خیلی وقته توی این کاره، قیمتشم تا جایی که دیدم همه جا یه جوره...
    از دیجی کالا
    ممنون سرتون هم درد آوردم
    سه پایه برای دوربین کانون نیمه حرفی ایی خودم دارم بهش میدم .. همون سه پایه رو استفاده کنه مگه مشکلی داره ؟ ..

الان بودجه هشتصد تومن خالص در نظر بگیرید بدون سه پایه اگر چیزی سراغ دارید معرفی کنید اگر که نه همین 20 در 80 رو میگیرم ..
    راستی با دوربین کانون نیمه حرفه ای خودم عکسهای خوبی از سطح ماه گرفتم باهاش ... این دو چشمی ها قاعدتا خیلی حرفه ای تر برای دید هستند دیگه ؟راستی عکسبرداریشون در چه حده.؟
    بعدش اینکه در اصل اینها دوربینهای شکاری هستند درسته ؟

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ممنون سرتون هم درد آوردم
    سه پایه برای دوربین کانون نیمه حرفی ایی خودم دارم بهش میدم .. همون سه پایه رو استفاده کنه مگه مشکلی داره ؟ ..

الان بودجه هشتصد تومن خالص در نظر بگیرید بدون سه پایه اگر چیزی سراغ دارید معرفی کنید اگر که نه همین 20 در 80 رو میگیرم ..
    راستی با دوربین کانون نیمه حرفه ای خودم عکسهای خوبی از سطح ماه گرفتم باهاش ... این دو چشمی ها قاعدتا خیلی حرفه ای تر برای دید هستند دیگه ؟راستی عکسبرداریشون در چه حده.؟
    بعدش اینکه در اصل اینها دوربینهای شکاری هستند درسته ؟
    به به عالیه، سه پایه دارید...خیلی هم عالی...
    بودجه 800 خالص رو ولش، با 570 یا 530 همین 20 در 80 هایی که معرفی کردم و بگیرید و بالاتر نرید...من گفتم لابد سه پایه ندارید واسه همین گفتم بودجه رو ببرید بالا که سه پایه هم ساپورت بشه که نیازی نبوده...

عکسبرداریشون مطلوب هست

نه دوربینهای شکاری نیستند دوربینهای رصدی هستند، شکاریها 15 در 70 هستند ( قویترین نوع ) و پایین تر ها مثل 10 در 42 ها و...
    اینا رصدی هستند اصلآ نمیشه باهاشون استفاده شکاری کرد، دو دقیقه بگیری دستت، کتفت و از جا در میاره، سنگینن...
    استهلال ماه رمضان با همین دوربینها و 25 در 100 ها انجام میشه، ( استهلال ماه رمضان نیازمند دوربین بسیار قوی هست چون در روشنایی روز انجام میشه و هلال نو بسیار لاغره)
    البته ممکنه در طبیعت گردی هم کسی بحالت حرفه ای استفاده کنه که نیازمند سه پایه هست.....

چند تا عکس که با 20 در 80 دیده میشه: (حفره پایینی، حفره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست روی ماه)

Last edited by shabe.saket; 26-04-2014 at 01:07.

8. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا تایید شد پس .. یه دنیا ممنون
    عجب عکسی گرفته .. جالبه پس این دوربینهای دو چشمی قابلیت عکسبرداری مناسبی هم دارند با این حساب .
    پس با این حساب رو عکاسیشون هم میشه حساب باز کرد ؟
    Last edited by Gilopa; 26-04-2014 at 00:09.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بله ولی طرف باید اطلاعات عکاسی بالایی داشته باشه که بشه شکار کرد همچین عکسی رو...
    نحوه Iso دادن و میزانش و نوردهی و... که خودتون احتمالآ بهتر میدونید.....

11. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سایت خرید آنلاین برای دوربین 20 در 80 نداریم ؟ سایت بالا که معرفی شده صرفا جهت توضیحاته

داره خودمونی میشه slim_shady71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سایت خرید آنلاین برای دوربین 20 در 80 نداریم ؟ سایت بالا که معرفی شده صرفا جهت توضیحاته
    سلام دوست عزیز
    اگر نمایندگی اسمان شب در شهرتون است از نمایندگی بخرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر نیست به شماره نمایندگی تهران زنگ بزنید . برای خرید غیر حضوری راهنمایتون میکنه . فکر کنم اسمان شب بهترین شرکت برای خرید باشه

14. این کاربر از slim_shady71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام من قصد خرید یک تلسکوپ اماتوری را دارم
    نمیدونم کدوم مدلش بدرد من میخوره و در ضمن دوربین هم دارم پس لطفا پیشنهاد ندین
    تو سایت دیجی کالا ی سری موجود هس اما من واقعا گیج شدم
    تا رنج 1 تومن کدوم مدل برا من مناسب تره اگه زیر 500 باشه که عالیع
    لطفا راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از این پس تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مکملی بر این تاپیک خواهد بود و راهنمای کاربران عزیز و پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید ابزار نجومی را دارید از این تاپیک هم دیدن بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •