سلام به همه.من یک سوال داشتم نمیدونستم کجا نبرسم گفتم شاید چون لینوکسم زوزس اینجا بهتر باشه من office 2007 رو تو لینوکسم با crossover ریختم خوب کار میکنه فقط نمیتونم فارسی باهاش کار کنم فارسی تایب میکنم به هم ریخته نشون مدده راهی هست برا درست کردنش؟
سلام به همه.من یک سوال داشتم نمیدونستم کجا نبرسم گفتم شاید چون لینوکسم زوزس اینجا بهتر باشه من office 2007 رو تو لینوکسم با crossover ریختم خوب کار میکنه فقط نمیتونم فارسی باهاش کار کنم فارسی تایب میکنم به هم ریخته نشون مدده راهی هست برا درست کردنش؟
چرا از open office استفاده نمیکنی؟
یا k office
من منتظره koffice2 هستم اما خوب من با فایلای word زیاد سرو کار دارم و openoffice هم نمیتونه خوب بازشون کنه بنا بر این متاسفانه مجبور به ریخن office2007 شدم من از خدامه koffice2 بتونه خلا آفیس رو بر طرف کنه.
WineTricks رو نصب کنید , ببینید درست میشه یا نه:
پیشنهاد می کنم برنامه ی IBM Lotus Symphony رو هم امتحان کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من نیاز به یادگیری نصب لینوکس اپن سوزه ورژن 11 دارم.میخوام تو لینوکس مفاهیم شبکرو کار کنم.مثلا ببینم دادن ip در لینوکس چطوریه؟
OpenSUSE Weekly News/68
Welcome to issue # 68 of openSUSE Weekly News
Call for Participations: openSUSE Summit 2009
openSUSE at LinuxFest Northwest
People of openSUSE: Jean-Daniel Dodin
Google Summer of Code Status Update
Bryen Yunashko: Accessible Appreciation: The Sequel
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اساتيد فروم
من دي وي دي سوسه 11.1 را گرفتم ولي وقتي كه اون رو ميذارم براي نصب صفحه خوش آمد گوي مياد بالا اما وقتي كه نصب رو ميزنم يه صفحه سياه مياد و ديگه هيچي.
من حتي به كامپيوتر 10 ساعت هم دست نزدم اما باز اتفاقي نيفتاد
مشخصات سيستم من
1.مادربرد M2nxplus
2- cpu 5800 dual core
3- رم دوگيگ
اينكه سيستم من AMD هست مشكلي در نصبش ايجاد ميكنه يا نه؟
ممنون ميشم اگه بگيد مشكل از كجاست
اينم اضافه كنم مطمئنم مشكل از دي وي دي نيست چون اون رو روي چند تا سيستم ديگه بدون مشكل نصب كردم
سلام.
توی لینوکس از کجا باید iis رو نصب کنم؟
یا بهتر بگم wwwroot لینوکس کجاست؟
![]()
IIS رو توی لینوکس نصب کنی؟؟؟؟؟؟
خدای من. مگه میشه؟؟؟؟؟
من بالاخره لینوکس رو نصب کردم اما از دیشب درگیرم باهاش! خیلی مشکل بزرگی ندارم فقط...
مهمترین مشکلی که دارم با amarok هستش که هیچ صدایی تولید نمی کنه. چند جا سرچ کردم و مثل اینکه مشکل از انجینشه. تنها انجینی که داره در تنظیماتش این هست: Gstreamer and YAUAP. ولی کافئین صدا داره.
مشکل دیگه اینکه mp3 اجرا نمی کنه، نه این نه کافئین. ogg اجرا می کنن هر دوشون اما من نمی دونم چطور باید 2-3 برنامه ی کانورتری که گرفتم رو نصب کنم که تبدیل به ogg کنم mp3 هام.حتما می خوام از لینوکس این کارو انجام بدم چون حوصله ندارم هی بین اون و ویندوز سوییچ کنم.
سعی کردم خونسرد باشم و مقاله های مختلفی هم- چه فارسی چه انگلیسی- خوندم، اما فایده نداره! مثلا یه نرم افزار کانورتر که گرفتم مجبور شدم همراش 2-3 تا بسته ی دیگه هم دانلود کنم که codec بودن یعنی باید برای یه کانورتر ساده حداقل 4 تا بسته ی دیگه هم باهاش نصب کنم اونم چه نصبی! معلوم نیست باید کامپایل کنم یا اجرا کنم...اصلا چطور باید کامپایل کنم یا اینکه چطوری از rpm ها استفاده کنم!! البته از همین تاپیک مقالات لینوکس چند تا مقاله دانلود کردم در این مورد و دارم می خونم. ببینم می فهمم چطوریه یا نه!
در ضمن لطف کنید بگید چطور میشه کامپایلر جاوا رو از ترمینال اجرا کرد؟ ادیت- این مورد حل شد.
و اینکه منی که فعلا نمی تونم به اینترنت کانکت بشم چون مودمم winmodem هست، باید عذاب بکشم تا اینکه یه مودم سریال پیاده بشم تا بتونم مشکلات لینوکس رو رفع کنم؟ چون برای یک سرچ کوچیک یا دانلود نرم افزارها و هزار کوفت دیگش باید هی ریستارت کنم و بیام تو ویندوز.
راستی نمیشه یکم خوشگل تر کرد محیطش رو؟ زیاد اصراری ندارم ولی آخه از خیلی ها شنیدم لینوکس اله بله خوشگله. الیته منظورم تنظیمات 3 بعدیش نیست خود تم هاش چنگی به دل نمی زنه.
با تشکر
Last edited by MM-Aquarius; 15-05-2009 at 20:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)