ما از نسخه ۵ تا ۶.۱ ، نصب داشتم رو ویندوزم هیچ مشکلی نداشته و ب نظرم سریعترین ورژن همین ۶.۱ بوده ....
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
ما از نسخه ۵ تا ۶.۱ ، نصب داشتم رو ویندوزم هیچ مشکلی نداشته و ب نظرم سریعترین ورژن همین ۶.۱ بوده ....
پس یا من خیلی بد شانسم یا آنتی خوشگل به ما نیومدهو بایدبا اینترفیس 5.12 کار کنیم
در هر صورت اگه چیزی به ذهنت میرسه بگو CIS 6.1 چند روزی بیشتر مهمون من نیست
البته ویندوزم ۶۴ ، بیتیه به نظرم نرم افزار ها رو این ویندوز استیبل تر هستن و لاقل چیزیه که خودم تست کردم مثلا تو ورژن ۶ من حتی یبارم لود ناقص یا عمل نکردن کیوسک رو ندیدم همه چیز روون و خوب.
من که هر کاری کردم نتوستم نمره بیشتر از 230 رو تو CLT بگیرم ،تازه تنظیمات روی پرواکتیو بود، حالا نمیدونم علی آقا چجوری با تنظیمات پیش فرض تونستن نمره 300 رو بگیرن،اگه کسی بلده چجوری امتیاز بالاتری کسب کنم لطفا راهنمایی کنه
اینم نتیجه من (برای اینکه کل تست تو عکس جا بشه، عکس رو کوچیک کردم)
![]()
من کومودو رو از نسخه 6به 6.1 اپدیت کردم الان هر وقت سیستم رو روشن میکنم قبل بالا امدن تو همون صفحه سیاه گیر میکنه و لود نمیشه مگر اینکه چند بار بار ریستارت کنم تا درست بشه و ویندوز لود بشه برای همین تا امدن اپدیت جدید کمودو رو حذف کردم و رفتم سراغ outpost
من از ویندوز ایکس پی سرویس پک3 استفاده میکنم
آنتی ویروسم به فایل CLT گیر میده
این تست فایروال هست باید انتی غیر فعال باشه
شما آنتی ویروستون AVG هست، آنتی کومودو خیلی وقته اصلا کاری باهاش نداره.
بعضی ها اصلا تست نکرده گفتن آنتی ویروس کومودو اونو ویروس میشناسه!
این مردک (یوجین) خیلی چیزا میگه به حرفاش توجه نکنید...
این آقای دیسنا و دورانتاش توی یه تاپیک همسایه هی مغلطه کرد منم گفتم بیا یه مخرب رو تو با
انتیهایی که حداقل یک گیگ حجم از هارد اشغال میکنن تست کن(یعنی ویروسو ران کنه )
منم با پریویت فایرول که کلا 3 مگ هست و روی هارد بعد ازنصب 9 مگ حجم میگیره یا با کومودو یا آنلاین آرمور...(توجه کنید اون با بقول خودش غولهای ارژینال و اونهام اینترنت سکوریتی ولی من بدون انتی و فقط با فایروال همین مخرب رو ران میکنم....گفتم جرات داری بسم الله...گفت نه من همچین کاری نمیکنم و اینجور مخربها هارد آدمو گاهی فرمت میکنن...خلاصه 5-6 صفحه وقت مارو گرفت آخرشم میگه من تست اینجوری نمیکم و نسایت ماتوسک و ای وی تست و ای وی کامپریتیو روهم قبول ندارم...)
پس نقل این خبر از مبلغ سابق کسپز و مبلغ فعلی بولگارد و وب روت و ترند هیچ عجیب نیست....![]()
Last edited by aylar6888; 20-04-2013 at 16:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)