این درایو هام هست که یکی دوتاشم علاوه بر اون که خودکار مونت شده بود دباره مونت کردم ولی این یکی نمیشه نمیدونم چرا!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این درایو هام هست که یکی دوتاشم علاوه بر اون که خودکار مونت شده بود دباره مونت کردم ولی این یکی نمیشه نمیدونم چرا!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خروجی دستور خودت رو که تو صفحه قبل هم نوشتی بده...
حالا از تو فدرا اومدم بیرون ولی موقع بوتش توجه کردم که یک ارور میده که مربوط به sda8 هست و چند بار هم ارور رو تکرار میکنه
یه مشکل دیگه هم پیش اومد
من دفه قبل kernel-devel رو بعد از اپدیت yum نصب کردم ولی اینبار kernel-devel بجای اینکه ۲.۶.۲۵ باشه ۲.۶.۲۷ هست!!![]()
متاسفانه ظاهرا این درایومو فدرا یه بلایی سرش اورده
یه پارسیکس دارم که وقتی رفتم توش دیگه نتونستم از درایو استفاده کنم
توی پارسیکس sda5 هست
این درایو خیلی برام مهمه لطفا کمکم کنید برش گردونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام درسته که توی لینوکس fargmentation وجود نداره من توی فدورا برنامه ای برای defrag ندیدم؟؟!!
اگه از الگورتمش اطلاعاتی دارید بگید
خروجی دستور زیر رو اینجا بگذار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به طور علمی توضیح داده که چرا fragmentation در سیستم فایل لینوکس وجود نداره.
حسین جان من زدم درایو رو خراب کردم و این باعث شد به این فکر بیفتم پارتیشن هام رو ext3 کنم البته یک بار کردم ولی نتونستم توش بنویسم حالا اگه اطلاعات هاردم رو بک آپ بگیرم و ext3 کنم این مشکل در فدرا حل میشه؟
دوم اینکه اگه ext3 کردم میخوام اجازه خواندن و نوشتن در یوزر رو راحت داشته باشم اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون
فکر میکنم شما اصلا دستور ntfs -3g رو اشتباه وارد میکنید...
به این ترتیبی که من میگم عمل کنید :
برای پارتیشن اول مثلا :
برای پارتیشن اول مثلا در تیمنال بزن »»
سپس »»کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تنها یه مثال برای پارتیشن اول بود... امتحان کن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
احمد جان همونطور که گفتم درایوه رو زدمولی حالا تصمیم گرفتم برم طرف ext3 البته اگه فدرا راحت باش راه بیاد و بتونم در یوزر معمولی راخت بخونم و بنویسم که اگه یادم بدی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)