تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 263 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه farzadddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    MoteqayyeR...TEHRAN-Zahedan-Birjand-Mashhad

پيش فرض

Z500/I7/6/1TB/2G Gt740M
    hp 4540/I7/8/750Gb/2G 7650M
    اچ پی کلا همه چی تمومه ولی گرافیکش...
    میترسم پشیمونم کنه از خرید.کاربردمم کار با نرم افزارای عمران و کارای روزمره و گاهی اوقاتم بازی در حد pes , call of duty.
    دوست عزیزم شما کاملا CALL OF DUTY و PES رو میتونی اجرا کنی چون آنچنان گرافیکی نیاز ندارن اما اگه میخوای فقط واسه گیم خب z500 رو بردار اما با شرایطی که گفتی صد در صد 4540 رو انتخاب کن
    من که دارمش یه 10 روزی گرفتمش عالیه . ببین من BATTLE FIELD 3 رو روش نصب کردم و با بالاترین گرافیک ممکن اجراش کردم گیر نکرد . فقط یه کم با تاخیر حرکت میکرد . روی ULTRA گذاشته بودم . بعد روی HIGH که گذاشتم مثل ماست یعنی روون اجرا کرد . من خودم عینا مثل شمام یعنی گاهی یه گیمی هم میزنم بر بدن به نظرم جواب اینقدرها رو راحت میده . حالا PES که گرافیکی نداره که نخواد اجرا کنه . برای اطمینان بیشتر خودم ( چون وقت نکرده بودم خیلی تست کنمش و تقریبا 10 روزه گرفتمش ) یه CRYSIS 3 هم الان نصب میکنم ببینم چطور اجرا میشه . خبرشو میدم . ولی به نظرم تمامی بازیها رو اجرا میکنه نهایتش باید یه کم بیاری تنظیمات بازی رو پایین
    فعلا BATTLEFIELD 3 امتحان شد روی HIGH مثل آب خوردن اجرا شد

2. 2 کاربر از farzadddddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیزم شما کاملا CALL OF DUTY و PES رو میتونی اجرا کنی چون آنچنان گرافیکی نیاز ندارن اما اگه میخوای فقط واسه گیم خب z500 رو بردار اما با شرایطی که گفتی صد در صد 4540 رو انتخاب کن
    من که دارمش یه 10 روزی گرفتمش عالیه . ببین من BATTLE FIELD 3 رو روش نصب کردم و با بالاترین گرافیک ممکن اجراش کردم گیر نکرد . فقط یه کم با تاخیر حرکت میکرد . روی ULTRA گذاشته بودم . بعد روی HIGH که گذاشتم مثل ماست یعنی روون اجرا کرد . من خودم عینا مثل شمام یعنی گاهی یه گیمی هم میزنم بر بدن به نظرم جواب اینقدرها رو راحت میده . حالا PES که گرافیکی نداره که نخواد اجرا کنه . برای اطمینان بیشتر خودم ( چون وقت نکرده بودم خیلی تست کنمش و تقریبا 10 روزه گرفتمش ) یه CRYSIS 3 هم الان نصب میکنم ببینم چطور اجرا میشه . خبرشو میدم . ولی به نظرم تمامی بازیها رو اجرا میکنه نهایتش باید یه کم بیاری تنظیمات بازی رو پایین
    فعلا BATTLEFIELD 3 امتحان شد روی HIGH مثل آب خوردن اجرا شد
    خیلی آقایی داداش.منتظرما

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی آقایی داداش.منتظرما
    همینجا باش DVD2 الان داخل دستگاهه به زودی خبر میدم . ضمنا CRYSIS3 فکر کنم دیگه خیلی گرافیکش بالاست . اجراش کنه حله به نظرم
    دوستان عزیز اگه میشه برامون بگن چه بازیایی رو و به چه صورت انجام دادن با این لپ تاپ ممنون میشیم

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

خیلی ممنون از ج دادنتون.خب شاید گاهی اوقات یه گیمی هم زدیم به بدن ولی دلیل اصلی خرید لپ تاپ کارای دانشجویی و اجرای نرم افزارای عمرانه.
    خیلی جالبه که هرچی مهندسه عمرانه درگیر خرید یکی از این دو مدله

بنده خودم مهندس عمران هستم ! و این یه هفته دو تا از همکارامم فصد خرید لب تاپ داشتن و دقیقا بین این دو مدل مردد بودن که من با متذکر شدن عیوب ناچیز HP ، با تاکید بهشون انتخاب HP رو پیشنهاد کردم ..

از لحاظ مقاومت بدنه در مقابل ضربه ، در مقابل نفوذ غبار HP خیلی خوبه و واسه مهندسین عمران هیچ گونه تگرانی کار با لب تاپ تو محیط کار ، سر پروژه و ... نیست !

پس اگر اولویت اصلی شما نرم اقزارهای مهندسیه همون HP رو انتخاب کنید ...

( این نکته هم در نظر داشته باشید که Z500 هم واسه همچین کارایی مناسبه اما ظاهر و مقاومتش متفاوته )

شما با هر دو لب تاپ خیلی راحت CAD ، SAP ، ETABS ، 3D Maz و ... رو میتونین اجرا کنین پس جای نگرانی نیست .

---- به نظر من شما ظاهر هر دو رو نگاه کن و با توجه به ظاهرش انتخاب کن

6. 3 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا قوانین تاپیک رو بخونید و رعایت کنید ...
    پست اسپم نزنین

بعد نوشت : واسه تشکر هم ، زدن دکمه تشکر کفایت میکنه ... پستی مبنی بر تشکر نزنین لطفا

8. 3 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی آقایی داداش.منتظرما
    سلام نصب شد . باید صبر کنی به صورت کامل تست کنمش . میخوام آمار کاملی بدم بهت

10. این کاربر از farzadddddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی آقایی داداش.منتظرما
    سلام
    این بازی واقعا گرافیکش بالاس . روی VERY HIGH خیلی گیر داره . روی HIGH انجام میشه اما با تاخیر ( نمیشه بازی کرد )
    روی MEDIUM خوبه در حدی که بشه بازی کرد اما اگه بخوای روون شه مث روغن کرچک باید تنظیمات رو بین LOW و MEDIUM بذاری . CPU رو هم 60 الی 80 در صد میگیره
    البته این بازی واقعا سنگینه . روی PC با گرافیک DDR5 1GB هم حتی روی VERY HiGH یه کم گیر داشت ... فک کن چقدر سنگینه
    اینم از تست CRYSIS 3 روی 4540

12. 2 کاربر از farzadddddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

Z500/I7/6/1TB/2G Gt740M
    hp 4540/I7/8/750Gb/2G 7650M
    اچ پی کلا همه چی تمومه ولی گرافیکش...
    میترسم پشیمونم کنه از خرید.کاربردمم کار با نرم افزارای عمران و کارای روزمره و گاهی اوقاتم بازی در حد pes , call of duty.
    سلام داداش.
    نگاه کن عزیز این مشخصات کامل گرافیک با تست هایی که رو بازی ها زدنه. که در اون بازی ها هر چه فریم هاش بیشتر باشه بهتره یعنی کات گرافیکت براش خوبه تقریبا بالای 25 فریم خوبه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم لینک مشخصاتو همه چی این لپتاپ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجوری بهتر راهنمایی میشی.

14. 2 کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

سلام
    این بازی واقعا گرافیکش بالاس . روی VERY HIGH خیلی گیر داره . روی HIGH انجام میشه اما با تاخیر ( نمیشه بازی کرد )
    روی MEDIUM خوبه در حدی که بشه بازی کرد اما اگه بخوای روون شه مث روغن کرچک باید تنظیمات رو بین LOW و MEDIUM بذاری . CPU رو هم 60 الی 80 در صد میگیره
    البته این بازی واقعا سنگینه . روی PC با گرافیک DDR5 1GB هم حتی روی VERY HiGH یه کم گیر داشت ... فک کن چقدر سنگینه
    اینم از تست CRYSIS 3 روی 4540
    همینم که اجرا میکنه خدا رو شکر کن. تازه رو گرافیکه 680 رو ته ته گرافیگش رو 36 فریم لود میشه گرافیکه 7650 که چیزی نیست در مقابلش.
    اینم لینک 680 خودت ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

همینم که اجرا میکنه خدا رو شکر کن. تازه رو گرافیکه 680 رو ته ته گرافیگش رو 36 فریم لود میشه گرافیکه 7650 که چیزی نیست در مقابلش.
    اینم لینک 680 خودت ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نمیدونم اینجا زده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2011)
    low:
    31.7 35.6 39.7 39.8 ~ 37 fps Compare
    med.:
    23.6 23.8 24 26 ~ 24 fps Compare
    high:
    17.8 18.4 19.3 20.5 ~ 19 fps Compare
    ultra:
    6.4 6.8 ~ 7 fps Compare

اما من BATTLEFIELD 3 رو الان دارم HIGH بازی میکنم کوچیکترین گیری نداره اما اینجا حتی MEDIUM رو هم زیر 25 زده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •