تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 720 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه aliitaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من میخوام درباره این چیزا ( ماه.وا.ره) بحث نکنم چون خلاف قوانینه اما انگار چاره ای نیست. باید وارد بحث شد.

آقا ببخشید مگه کانال سه بعدی هم اومده؟
    نظرتون درباره استارست 1000 HD چیه؟ این مدل بهتر از استرانگ نیست؟
    بله دوست عزیز کانال سه بعدی هم اومده. در مورد استار ست اطلاعاتی ندارم. ولی strong یه برند شناخته شده هست

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

بله کانال سه یعدی زیاد اومده . بیشترشون کارتی هستن . ولی اگر بخواین این شبکه هارو مشاهده کنین با گیرنده های HD معمولی نمیتونین . باید از گیرنده هایی که قابلیت شرینگ دارن استفاده کنین تا بتونن اون شبکه هارو باز کنن.
    دوست عزیز strong 4910 HD قابلیت شرینگ اینترنتی و CCCAM رو هم داره

2. 2 کاربر از aliitaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوست عزیز من این ----- رو 380000 خریدم حدود 20 روز پیش. اگر کسی قصد خرید این ----- رو داره بگم که این مدل تقلبی زیاد داره من خودم 180000 تومان هم قیمت داشتم ولی مدل اصلیش بین 350000 تا 380000 تومان هست و کانالهای 3d رو هم پخش می کنه
    ولی تو مشخصاتش چیزی درباره پخش سه بعدی نبود.
    فرمت سه بعدی با فرمت HD معمولی فرق داره. شما خودت سه بعدی را روش تست کردی.

داره خودمونی میشه aliitaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ولی تو مشخصاتش چیزی درباره پخش سه بعدی نبود.
    فرمت سه بعدی با فرمت HD معمولی فرق داره. شما خودت سه بعدی را روش تست کردی.
    من خودم تست نکردم و منم شنیدم که پخش میکنه شما خودت یه تحقیقی بکن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از aliitaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان بهتره توی پروفایلتون بحث رو ادامه بدین. صحبت در این موارد خلافه (برای همین چیزا سایت رو فیلتـر میکنن میره). یه وقت یکی میاد بهتون گر میده.

7. 4 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ظاهرا مدلهای آسیایی (به استثناء چندتا کشور محدود) قابلیت ضبط رو ندارن.

تفاوت V20 با U20 تو نگاه اول کاملا به چشم میاد ولی شاید به چشم خیلی افراد این تفاوت در بهترین حالت در حدود 20-30 درصد باشه ولی اگر چشم شما ورزیده باشه و یا مدت طولانی به تصویر V20 نگاه کنید بعد از اینکه چشم شما به V20 عادت کرد اختلافها بیشتر به چشم میاد.
    در مورد تفاوت C6xx سامسونگ با U20 به نظر من تفاوتشون تو کیفیت تصویر مجموعا کم هست.
    من اینطوری امتیاز میدم شما میتونید فاکتورهای مهمتر رو برای خودتون با ارزشتر در نظر بگیرین (ضریب بالاتر بدین) مثلا برای من همه فاکتورها ضریب 1 داره ولی شما میتونید براشون ضریب 0.5 یا 2 در نظر بگیرین یا اینکه یک فاکتور خاص رو به بقیه فاکتورها ترجیح بدین.

Black Level
    C695=5
    U20=7
    V20=9

Contrast
    C695=6
    U20=7
    V20=9

Brightness
    C695=9
    U20=5
    V20=7

Color Saturation
    C695=6
    U20=8
    V20=9

Color Accuracy **
    C695=6
    U20=N/A
    V20=8
    ** راجع به دقت رنگ U20 منبع معتبری پیدا نکردم که تست مستند کرده باشه برای همین کلا این فاکتور رو در جمع امتیازات در نظر نگرفتم.

Shadow Details
    C695=6
    U20=7
    V20=8

Sharpness
    C695=9
    U20=7
    V20=9

Response Time
    C695=5
    U20=8
    V20=9

Processor
    C695=8
    U20=5
    V20=8

Total
    C695=54
    U20=54
    V20=68
    جناب Alucard ضمن تشكر از پاسخهاي دقيقتون , براي من با مطالعه اين صفحات و ديگر سايتها يقين حاصل شده كه V20 از بهترينهاست , در شهرستان ما هم متاسفانه پاناسونيك نماينده فروش نداره و V20 رو جايي ندارن كه بشه ديد و مقايسه كرد . من هم روي همين يقيني كه حاصل كردم ميخوام سفارش بدم برام بيارن.
    يك سوال بر اساس اين سيستم امتياز دهي شما كه V20 با اون دو مدل 14 امتياز اختلاف داره چه مدلي هست كه همپاي V20 امتياز داشته باشه يا اينكه حتي امتياز بهتري گرفته باشه؟
    ممنون ميشم اگه حتي فقط يك ليست از اون تي ويهاي همرده و يا بالاتر رو بفرماييد , جزئيات امتباز لازم نيست براي روشن شدن ميخوام كه بدونم.
    متشكر

9. 2 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

چه مدلي هست كه همپاي V20 امتياز داشته باشه يا اينكه حتي امتياز بهتري گرفته باشه؟

پلاسما pioneer kuro ملقب به سلطان ! محصول سال 2007 !!!

در زمینه بازتولید رنگ مشکی , آپسکالر , دقت و صحت رنگ , هندل تصویر و چندین مورد دیگر از وی20 و سری وی تی سرتره اما وی 20 و سری وی تی در زمینه برایتنس و مصرف برق کمتر سرتر هستن .
    البته دیگه تولید نمیشه قیمتشم نزدیکای 7 تومنه تو ایران.
    چیپست قدرتمند آپسکالر این پنل سیگنال های SD با کیفیت 576i رو در حد سیگنال های اچ دی بالا می بره !!

در کل این تلویزیون اشرافی در خونه های اشرافی هم دیده میشه !

11. 5 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

13

دوستان لطفا بحث در مورد تجهیزات م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو ادامه ندن.

جناب Alucard ضمن تشكر از پاسخهاي دقيقتون , براي من با مطالعه اين صفحات و ديگر سايتها يقين حاصل شده كه V20 از بهترينهاست , در شهرستان ما هم متاسفانه پاناسونيك نماينده فروش نداره و V20 رو جايي ندارن كه بشه ديد و مقايسه كرد . من هم روي همين يقيني كه حاصل كردم ميخوام سفارش بدم برام بيارن.
    يك سوال بر اساس اين سيستم امتياز دهي شما كه V20 با اون دو مدل 14 امتياز اختلاف داره چه مدلي هست كه همپاي V20 امتياز داشته باشه يا اينكه حتي امتياز بهتري گرفته باشه؟
    ممنون ميشم اگه حتي فقط يك ليست از اون تي ويهاي همرده و يا بالاتر رو بفرماييد , جزئيات امتباز لازم نيست براي روشن شدن ميخوام كه بدونم.
    متشكر
    من توصیه میکنم شما این پنل رو قبل از خرید حتما از نزدیک ببینید و خودتون با سورسهای مختلف (HD/SD) تست کنید حتی اگر شده مجبور بشین به جایی سفر کنید چون سلیقه خریدار حرف آخرو میزنه خیلی از دوستان اینجا به توصیه دیگران پنلی رو میخرن ولی بعدا شکایت میکنن که پنل اون چیزی نبوده که فکر میکردن البته عمده مشکل این دوستان با سورسهای SD هست و توقع دارن که پنل همه سیگنالهارو مثل سورسهای HD نمایش بده و مشکل بعدی دوستان هم این هست که پنل رو درست ستاپ نمیکنن به هر حال از نظر من پسند خریدار حرف آخر هست به خصوص برای کسانیکه پلاسما میخرن چون از نظر خیلی از مردم برایتنس بالاتر = تصویر بهتر.
    پنلهایی که کم و بیش به V20 تشابه دارن یعنی در بعضی فاکتورها بهتر و در بعضی دیگه بدتر هستن ولی در مجموع توی این سطح دسته بندی میشن به نظر من LG LE8500 و پلاسماهای سامسونگ C8000 و C7000 و پلاسمای VT20 پاناسونیک هستن LE8500 از نظر برایتنس از V20 قویتر هست (البته فقط تا زمانیکه تو محدوده زاویه دید اون قرار داشته باشین) ولی از نظر کنتراست ( به استثناء محیطهای خیلی پر نور) و جزئیات و اشباء رنگ پشت سره V20 قرار میگیره پلاسماهای سامسونگ C8000 و C7000 برایتنس و کنتراست کمتری نسبت به V20 دارن ولی دقت رنگ بهتری ارائه میدن و البته 3D هم هستن پلاسمای VT20 هم که در مدلهای آسیایی به احتمال زیاد زیر نور زیاد کنتراست بهتری نسبت به V20 داره و 3D هم هست.

13. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان لطفا بحث در مورد تجهیزات م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو ادامه ندن.

من توصیه میکنم شما این پنل رو قبل از خرید حتما از نزدیک ببینید و خودتون با سورسهای مختلف (HD/SD) تست کنید حتی اگر شده مجبور بشین به جایی سفر کنید چون سلیقه خریدار حرف آخرو میزنه خیلی از دوستان اینجا به توصیه دیگران پنلی رو میخرن ولی بعدا شکایت میکنن که پنل اون چیزی نبوده که فکر میکردن البته عمده مشکل این دوستان با سورسهای SD هست و توقع دارن که پنل همه سیگنالهارو مثل سورسهای HD نمایش بده و مشکل بعدی دوستان هم این هست که پنل رو درست ستاپ نمیکنن به هر حال از نظر من پسند خریدار حرف آخر هست به خصوص برای کسانیکه پلاسما میخرن چون از نظر خیلی از مردم برایتنس بالاتر = تصویر بهتر.
    پنلهایی که کم و بیش به V20 تشابه دارن یعنی در بعضی فاکتورها بهتر و در بعضی دیگه بدتر هستن ولی در مجموع توی این سطح دسته بندی میشن به نظر من LG LE8500 و پلاسماهای سامسونگ C8000 و C7000 و پلاسمای VT20 پاناسونیک هستن LE8500 از نظر برایتنس از V20 قویتر هست (البته فقط تا زمانیکه تو محدوده زاویه دید اون قرار داشته باشین) ولی از نظر کنتراست ( به استثناء محیطهای خیلی پر نور) و جزئیات و اشباء رنگ پشت سره V20 قرار میگیره پلاسماهای سامسونگ C8000 و C7000 برایتنس و کنتراست کمتری نسبت به V20 دارن ولی دقت رنگ بهتری ارائه میدن و البته 3D هم هستن پلاسمای VT20 هم که در مدلهای آسیایی به احتمال زیاد زیر نور زیاد کنتراست بهتری نسبت به V20 داره و 3D هم هست.

جناب Alucard خيلي ممنونم , حرف شما كاملا درسته و سليقه هر شخصي در انتخاب اون بسيار موثره.
    اما تحقيق هم جاي خودش رو داره خيليها مثل من دوست دارن واضح از شخصي مثل شما بشنون كه فلان مدل عاليه كه انتخابشون بهشون بيشتر بچسبه , من كه اينطوريم غير از اينكه نظرات مختلف رو ميخونم وقتي يك آدم با تجربه بهم بگه اين انتخاب عاليه يا بهترينه كيف ميكنم.
    مثلا اون پست مقايسه اي كه انجام داديد واقعا به من چسبيد چون خيلي موارد رو نشون ميداد.
    براي خريد در كنار بحث هاي علمي احساسات و مسائل رواني خيلي اهميت داره شما كه واردتريد.

15. 2 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تو سایت پاناسونیک سنگاپور مدل 46 اینچ V20 رو دیدم. اما گویا تو بازار ما فقط 42 و 50 اینچ داره.
    به نظر من 42 کوچیکه و 50 خیلی بزرگه. اندازه 46 اندازه معقول و مناسبی برای خونه است.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته خیلی ها اول میگند 50 بزرگه اما بعدا پشیمون میشند ...

18. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •