تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 328 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فدراسيون آمار و تاريخ رنکينگ بهترين‌ مربيان تمام ادوار جهان را اعلام کرد. بر همين اساس منصور ابراهيم‌زاده، مربي فصل گذشته ذوب آهن و فصل جاري نفت تهران با 5 امتياز در رده 222 جاي گرفت.

به گزارش فارس، مربياني همچون برتران مارچن و کلود پوئل (هر دو فرانسه)، ديگو ويسنته آگيره (اروگوئه)، گوستاو بنيتس (پاراگوئه)، ژمه دولاپاوا (کلمبيا)، خوزه لوئيس ترخو (مکزيک)، استفان کشي (نيجريه)‌، اونال امري (اسپانيا) و تائو يونگ شين(کره جنوبي) امتيازي مشابه با مربي ايراني کسب کردند.

در اين رده‌بندي همچنين آلکس فرگوسن از اسکاتلند بهترين مربي شد. مربي منچستريونايتد انگليس براي اين منظور 254 امتياز کسب کرد.

پس از او «آرسن ونگر» با 195 امتياز دوم شد. همچنين رتبه سوم به ژوزه مورينيو، مربي پرتغالي رئال مادريد با 174 امتياز رسيد.

فابيو کاپلو (ايتاليا،‌147 امتياز)، مارچلو ليپي (ايتاليا‌،146 امتياز)، ويسنته دل‌بوسکه (اسپانيا،ل 142 امتياز)، گاس هيدينک (هلند، 141 امتياز)، اوتمار هيتسفلد (آلمان، 140 امتياز)، مارچلو بيلسا (آرژانتين، 139 امتياز) و لوئيس فليپه اسکولاري (برزيل، 133امتياز) ‌در رده چهارم تا دهم جاي گرفتند.

خوب مورینیو هم سوم شد فک کنم خوبه چون دیگه فک کنم یه 10 سال یا بیشتر مربی حرفه ای شده ولی فرگوسن که اوله 25 ساله مربی حرفه ای بوده و تجربش خیلی زیاده

2. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب چند خبر کوتاه از اینور اونور: گویا هیگواین جلو بارسا فیکس بازی میکنه، نه فقط بخاطر اینکه تو بازی قبلی گل زد، بلکه گویا تو تمرینات هم خیلی با انرژی ظاهر شده. ضمن اینکه کاکا هم انگار رقابت رو شروع کرده و ممکنه بجای دی ماریا به زمین بره! اصولاً بازی همزمان کاکا و اوزیل جواب نداده، حالا باید دید چی میشه...

4. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

فدراسيون آمار و تاريخ رنکينگ بهترين‌ مربيان تمام ادوار جهان را اعلام کرد. بر همين اساس منصور ابراهيم‌زاده، مربي فصل گذشته ذوب آهن و فصل جاري نفت تهران با 5 امتياز در رده 222 جاي گرفت.

به گزارش فارس، مربياني همچون برتران مارچن و کلود پوئل (هر دو فرانسه)، ديگو ويسنته آگيره (اروگوئه)، گوستاو بنيتس (پاراگوئه)، ژمه دولاپاوا (کلمبيا)، خوزه لوئيس ترخو (مکزيک)، استفان کشي (نيجريه)‌، اونال امري (اسپانيا) و تائو يونگ شين(کره جنوبي) امتيازي مشابه با مربي ايراني کسب کردند.

در اين رده‌بندي همچنين آلکس فرگوسن از اسکاتلند بهترين مربي شد. مربي منچستريونايتد انگليس براي اين منظور 254 امتياز کسب کرد.

پس از او «آرسن ونگر» با 195 امتياز دوم شد. همچنين رتبه سوم به ژوزه مورينيو، مربي پرتغالي رئال مادريد با 174 امتياز رسيد.

فابيو کاپلو (ايتاليا،‌147 امتياز)، مارچلو ليپي (ايتاليا‌،146 امتياز)، ويسنته دل‌بوسکه (اسپانيا،ل 142 امتياز)، گاس هيدينک (هلند، 141 امتياز)، اوتمار هيتسفلد (آلمان، 140 امتياز)، مارچلو بيلسا (آرژانتين، 139 امتياز) و لوئيس فليپه اسکولاري (برزيل، 133امتياز) ‌در رده چهارم تا دهم جاي گرفتند.

خوب مورینیو هم سوم شد فک کنم خوبه چون دیگه فک کنم یه 10 سال یا بیشتر مربی حرفه ای شده ولی فرگوسن که اوله 25 ساله مربی حرفه ای بوده و تجربش خیلی زیاده

حق مورینیو رتبه ی 1 هست نه کمتر از اون!!!
    مورینیو تنها مربی است که هر جا میره رکوردشکنی میکنه و اون تیم رو به قدرت اول فوتبال اروپا تبدیل میکنه!!!
    و اینکه تنها مربی است که حتی یک فصل هم نشده جام نگیره!!
    یعنی هر سال بالاخره جام میبره!!

فقط واسه ی سابقه ی چندین برابر ونگر و مورینیو به مورینیو نرسیده!
    تصور کنید مورینیو اندازه ی ونگر و فرگوسن مربی کرده بوده باشه!اون موقع باز هم کسی هست که بخواد با آقا خاص مقایسه بشه؟(هر چند همین الان هم نمیشه!)

زنده باد مورینوی کبیر...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

این دو نفر

تا حالا

ورزشگاههای زیادی رو

این طوری به آتیش کشیدن

منچستریا

و

بارساییا

منتظر باشین

موشک CR7

با هدایت آقای خاص تو راهه

جدی برای خودشون شانسی هم قائل هستن حریفان ؟؟؟!!!
    Last edited by S0R3N4; 25-02-2013 at 17:46.

7. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دایی پرنده تر است یا رونالدو شما نظر دهید؟
    از علي دايي يك پرواز بلند هم در بازي‌هاي آسيايي1994 در هيروشيما به خاطر مي‌آوريم كه البته پايان خوشي نداشت

9. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

پایان کنفرانس خبری مورینیو :

من دوست دارم در فضای ورزشی مادرید باقی بمانم... اما نه با فشار ، با این داوری های و با این توهین ها ..

برای بازی با بارسلونا هنوز در رابطه با 11 بازیکنی که فیکس خواهند بود تصمیمی نگرفته ام ، بنزما دیروز با ما تمرین کرد و به نظر می رسه برای بازی آماده باشه .. ژابی آلونسو هم به نظرم آماده است و من روش حساب می کنم .

حالا همه دوست دارن در این هفته بازی کنند ، من این نوع از انگیزه برای بازی را دوست دارم .

بزرگترین درسی که از بازی با بارسلونا گرفتیم این است که اگر چه آنها قابلیت بالایی دارند اما مابه قابلیت های آن ها فکر نمی کنیم .

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصاحبه مورینیو:
    ترجیح میدهم بازهایمان مثل این بازی سخت باشد
    * آمادگی برای این بازی: این بازی از آن دسته بازیهایی است که دوست داریم در آن ها به میدان برویم و من هم شرایط کاملا مشابهی با بازیکنانم دارم. ترجیح می دهم که بازی های تیمم همیشه در این ابعاد و به این سختی باشند. می خواهیم که هر چه سریعتر این بازی ها از راه برسند: بازی مان در جام حذفی، در لالیگا و در لیگ قهرمانان اروپا
    *زمانی ایده آل برای رویارویی با بارسا: زمان رویارویی با بارسا برای ما فرق خاصی نمی کند. چون حریف ما در حد واندازه های بزرگی است. ما در تابستان مقابل آنها بازی کرده ایم و در ماه های اخیر هم مقابل آنها به میدان رفتیم. الان هم در میانه فصل هستیم و این بازی اهمیت برجسته و خاصی ندارد
    *ترکیب اصلی تیم؛ کاکا درترکیب اصلی است؟: نمی دانم. بحث این نیست که نخواهم به شما بگویم؛ راستش را بخواهید خودم هم نمی دانم؛ هنوز به این موضوع فکر نکرده ام. طبیعتا در حالت عادی از ترکیب تیمم مطلعم و به شما نمی گویم ولی این بار حتی خودم هم نمی دانم که چه بازیکنانی را به میدان خواهم فرستاد.
    --------------------------------------------
    درسهایی زیاد برای یاد گرفتن از بارسا داریم
    *رورا و صحبت هایش در مورد اوندیانو (داور ال کلاسیکو): من ترجیح می دهم تا با همان درس هایی که پیش از این از بارسا گرفته ایم مشغول بمانم. درسهای ورزشی، درسهایی دراین باره که چطور باید در زمین فوتبال حضور یافت، درمورد صحبت نکردن راجع به داوران، محاصره نکردن آنها، به دنبال دادن کارت به بازیکنان حریف نبودن... و البته درسهایی مبنی بر اینکه چطور فوتبال بازی کنیم، چیزی که بارسایی ها در آن خیلی خوب هستند. باید کاملا فروتنانه سعی کنیم که به حرکت در این مسیر ادامه بدهیم.
    *بارسا در بهترین روزهایش نیست؟: زمانی که بازیهایی میان تیم های بزرگ و در بین بهترین ها در جریان است، به نظر من بحث لحظه و شرایط بی معناست . لحظات هیچ معنا و مفهوم خاصی ندارند
    *ژابی آلونسو: فکر می کنم که شرایط بازی کردن را داشته باشد
    *نتایج مطلوب در نوکمپ در بازی های اخیر: این بازی یک بازی مستقل است. هیچ ربطی به بازیهای پیشین ندارد. به علاوه فاصله زمانی این بازی با بازی های قبلی خیلی زیاد است. آخرین باری که اینجا بازی کردیم، چندین ماه پیش بود.باید تلاش کرد تا بهترین بازی ممکن را به نمایش گذاشته و بهترین نتیجه ممکن را به دست آورد
    *گواردیولا افرادی را مامور تعقیب پیکه کرده بود. شما هیچ وقت چنین کاری کرده اید؟: من سرمربی فوتبال هستم . همین و بس
    *قهرمانی در جام حذفی تیمتان را دررقابت های این فصل نجات خواهد داد؟: در پایان فصل درباره اش صحبت می کنیم
    *بنزما: بنزما دیروز و امروز با بازیکنان تیم تمرین کرد و به نظرم آمد که در شرایط فیزیکی ایده آلی برای بازی کردن است
    *میلان از چه نظر توانست در بازی با بارسا به تیم کاتالان آسیب بزند:هیچ نظری ندارم
    * حاضرید که تیمتان به دور بعدی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا راه بیاید ولی فردا از جام حذفی، کنار بروید: چنین توافق هایی در دنیای فوتبال وجود ندارد. باید در هر دو بازی به میدان رفت. ممکن است در هر دو بازی به دور بعد برسیم؛ یا در یکی از این دو تورنمنت به مرحله بعد برویم و یا اصلا در هر دوتورنمنت حذف شویم

12. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خبر بازنشستگی ایتورالده گونزالس ، یکی از اخبار خوش فصل گذشته بود ، داوری که کینه دیرینه او با رئال زبانزد خاص و عام بود

او در مصاحبه با مارکا گفت : یادم است که اولین الکلاسیکویم بازی مشکلی بود . روبرتو کارلوس را در دقیقه 8 اخراج کردم که بارسلونا 3-0 برد ، آن روز کاسیاس به من گفت : از نظر شخصیتی با تو مشکلی نداریم اما خواهشان دیگر برای ما سوت نزن !

ایتورالده البته خودش ضد رئالی بودنش را تکذیب می کند و می گوید : مردم مرا ضد رئالی می دانند اما باید اعلام کنم که این صحت ندارد . حتی برخی مرا بارسایی می خوانند اما من فقط هوادار اتلتیک بوده و هستم

14. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی از دوستان نمیدونم کی بود یه درخواست داده بود و کلیپ که توپ رو توپ جمع کن دیر میده به رونالدو رو میخواست من همین امروز دیدم ببخشید یکم دیر شد بفرمایید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئال مادرید - بارسلونا

سه شنبه ، هشتم اسفند ماه
    بازی برگشت مرحله نیمه نهایی کوپا
    نیو کمپ
    23:30

شبکه های پخش کننده :

Al Jazeera Sport +2
    Al Jazeera Sport +3
    Al Jazeera Sport +5
    Al Jazeera Sport +7
    Al Jazeera Sport HD2
    Arena Sport 3 (serbia)
    Arena Sport 3 HD (cro)
    beIN Sport 1 / HD
    C More Fotball (nor) / HD
    Canal 9 (den) / HD
    Canal+ 1 (esp) / HD
    Digi Sport (cze/svk)
    Digi Sport 1 (hun) / HD
    Digi Sport 1 (rom)
    Film+ HD (bulgaria)
    Idman TV
    NTV Plus Futbol / HD
    OTE Sport 1 / HD
    Setanta Africa
    Setanta Sports Eurasia / HD
    Sky Sports 1 (uk) / 1HD
    Sport 1 (israel) / HD
    Sport 1 Select HD (ned)
    Sport TV1 / HD
    SuperSport 1 (alb) / HD
    SuperSport 10 (africa)
    SuperSport 3 (za)
    SuperSport 4HD (za)
    Trans TV (indonesia)
    TRK Futbol+ / HD
    TRT 3 Spor

TRT HD

چند نکته:

*شبکه های قرمز رنگ با کد و شبکه های مشکی با کارت قابل دسترس هستند.

16. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دایی پرنده تر است یا رونالدو شما نظر دهید؟
    از علي دايي يك پرواز بلند هم در بازي‌هاي آسيايي1994 در هيروشيما به خاطر مي‌آوريم كه البته پايان خوشي نداشت
    در مورد دایی
    فکر میکنم واقعا در زدن سر بین سه تای اول دنیا قرار بگیره
    هنرش در استفاده از سرش واقعا بینظیر بود من یه روز فیلم گلهایی که با سر زده رو میدیدم واقعا برای حدود 10 دقیقه با حیرت اون گلها رو میدیدم

در مورد این صحنه که بدون خطا روی دروازبان باهاش میپرید
    با برومند یه مصاحبه کردن بهش گفتن خشنترین بازیکن ایران کیه گفت دایی وقتی شونه به شونه باهات میپره تمام شب رو باید از درد کمرت بیخوابی بکشی
    یه صحنه ای یادم میاد از بازی بیله فلد کریم باقری لب خط اوت توپ رو گرفت از همنجا سانتر کرد دایی و مدافع حریف که خیلی هم هیکلی بود پریدن و دایی با سر اون توپو گل کرد
    لابلای صحنه شادی بازیکنای بیله فلد دوربین همون مدافع که شونه به شونه دایی پریده بود بالا رو نشون داد که دست به کمر داشت میرفت بیرون
    یعنی هر کی با دایی میپرید دچار رماتیسم ناگهانی میشد

ما ایرانیا هم که طبق معمول باید یکی رو از دست بدیم تا قدرشو بدونیم

پی نوشت: برای اطلاع سایر دوستان باید بگم اینجا تاپیک رئاله و من بابت این پارازیت عذر میخوام

18. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •