تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 176 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مادربردتان چهار پورت SATAII داره و مشکلی با نصب هارد دیسکهای SATAIII هم نخواهید داشت .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

مادربردتان چهار پورت SATAII داره و مشکلی با نصب هارد دیسکهای SATAIII هم نخواهید داشت .

اقا ممنون
    پس چون ساتا دو هست با ساتا سه مشکلی نداره یعنی؟

الان میتونم دوتا هاردو همزمان ازشون استفاده کنم؟! یعنی 1 ترا بخرم کنارش همین هاردمم باشه!

بعد پارتیشناش چجوریه هاردی ک میخرم؟ پارتیشن بندیش با خودمه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

استاد عطا نظرتون درباره این 2 مدل اینترنال چیه می‌خوام یکی از این دو تا رو بگیرم.

1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه ترابایت.

2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه ترابایت.

تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرهای بدی در مورد مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 خوندم و دیدم این کمپانی خرابی‌های زیادی با این مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 داشته یعنی 26 درصد خرابی سالانه و با مدل 3ترابایتی Toshiba DT01ACA300 حدود 5 درصد خرابی سالانه داشته.

آیا میشه به این مقاله‌ها و مطالعات اطمینان کرد؟
    Last edited by zelda64; 07-07-2015 at 01:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس چون ساتا دو هست با ساتا سه مشکلی نداره یعنی؟
    شما ميتونيد هارد ديسك SATAIII رو به مادربرد SATAII متصل كني و مشكلي نداره . برعكس هم همينطور يعني هارد ديسك SATAII رو هم ميتوني به مادربرد SATAIII متصل كني .

الان میتونم دوتا هاردو همزمان ازشون استفاده کنم؟! یعنی 1 ترا بخرم کنارش همین هاردمم باشه!
    بله ميتونيد .

بعد پارتیشناش چجوریه هاردی ک میخرم؟ پارتیشن بندیش با خودمه؟!
    خودتون بايد پارتيشن بندي كنيد براي اينكار ميتونيد از Disk management ويندوزي كه روي هارد ديسك اول نصب هست اقدام كنيد .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام قصد تهيه هارد 3 ترابايت اكسترنال دسكتاپي (آداپتوري) دارم از بين وسترن و سيگيت كدوم از لحاظ سرعت و امنيت پيشهاد ميشه جايي خوندم در مدل دسكتاپي وسترن از هار مدل گرين استفاده شده كه به نسبت كند هست
    يه هارد اينترنال دارم كه چند تا بد سكتور داره اگر اطلاعات رو دوباره روش كپي كنم چيزي از اطلاعات رو اون بد سكتور ها كپي ميشه كه از دست بره يا اينكه در كپي مجدد اطلاعات چيزي رو اون بد سكتور ها كپي نميشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام قصد تهيه هارد 3 ترابايت اكسترنال دسكتاپي (آداپتوري) دارم از بين وسترن و سيگيت كدوم از لحاظ سرعت و امنيت پيشهاد ميشه جايي خوندم در مدل دسكتاپي وسترن از هار مدل گرين استفاده شده كه به نسبت كند هست
    يه هارد اينترنال دارم كه چند تا بد سكتور داره اگر اطلاعات رو دوباره روش كپي كنم چيزي از اطلاعات رو اون بد سكتور ها كپي ميشه كه از دست بره يا اينكه در كپي مجدد اطلاعات چيزي رو اون بد سكتور ها كپي نميشه ؟
    سلام .

از نظر سرعت ، همانطوریکه خودتان هم گفتید در مدلهای my book از هارد دیسکهای WD Green استفاده شده که در مقایسه با سیگیت کندتر هستند و اگر سرعت برای شما مهم هست سیگیت رو باید انتخاب کنید . به هر حال هارددیسکهای اکسترنال بیشتر برای آرشیو دیتا استفاده میشن و سرعت پارامتر خیلی مهمی در انتخاب بین مدلهای اکسترنال نیست . باید ببینید چه امکاناتی دارند و قیمت و گارانتیها چطوری هستند .

در مورد سوال آخر ، اگر بدسکتوریها قبلاً remap شده باشند پس چیزی روی اینها کپی نمیشن . اگر هم بصورت Current Pending Sector باشه و اگر روی اینها قابل کپی شدن باشه که نه تنها مقدارشون در SMART هارد دیسک کمتر یا کلاً برطرف و فیکس میشه بلکه بعداً هم مشکلی با خوندن این اطلاعات و کپی از روی آنها نخواهید داشت . اگر امکانش هست یه عکس از قسمت Health برانامه HD Tune اینجا بذارید.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سلام
    یه هارد یه ترا اینترنال میخوام بخرم.
    سرعت خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
    توشیبا چطوره؟
    در کل در مورد خرید راهنمایی کنید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از لحاظ قيمت هاردهاي وسترن حداقل 20 تومن و حتي بيشتر از سيگيت گرونترند با اينكه سرعتشون كمتره كه نميدونم دليلش چي ميتونه باشه سرعت هم عامل مهمي به قول شما در اين نوع هاردها نيست ولي نميشه از سرعت ريد و رايت بيشتر هم كاملا چشمپوشي كرد در مورد امكانات هم اگه ميشه يه توضيحي بديد ولي فكر كنم وسترن ها امكانات نرم افزاري بيشتري بايد داشته باشه
    تصوير اول هم مربوط به همون هارد اينترنال وسترن گرين هست كه صحبتش شد كه Current Pending Sectorنداره ولي تصوير بعدي كه مربوط به هارد سيگيت ديگه من هست كه اين مورد رو داره

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه هارد یه ترا اینترنال میخوام بخرم.
    سرعت خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
    توشیبا چطوره؟
    در کل در مورد خرید راهنمایی کنید ممنون
    میتونید سیگیت (مدل نامبر ST1000DM003) و یا WD Blue با مدل نامبر (WD10EZEX) رو با توجه به قیمت ، گارانتی و موجود بودن در بازار انتخاب کنید .

از لحاظ قيمت هاردهاي وسترن حداقل 20 تومن و حتي بيشتر از سيگيت گرونترند با اينكه سرعتشون كمتره كه نميدونم دليلش چي ميتونه باشه سرعت هم عامل مهمي به قول شما در اين نوع هاردها نيست ولي نميشه از سرعت ريد و رايت بيشتر هم كاملا چشمپوشي كرد در مورد امكانات هم اگه ميشه يه توضيحي بديد ولي فكر كنم وسترن ها امكانات نرم افزاري بيشتري بايد داشته باشه
    تصوير اول هم مربوط به همون هارد اينترنال وسترن گرين هست كه صحبتش شد كه Current Pending Sectorنداره ولي تصوير بعدي كه مربوط به هارد سيگيت ديگه من هست كه اين مورد رو داره

ولي نميشه از سرعت ريد و رايت بيشتر هم كاملا چشمپوشي كرد
    در اینصورت حتماً باید سیگیت رو انتخاب کنید چون مدلهای دسکتاپی سیگیت از این نظر سرعت خیلی بهتری در مقایسه یا wd my book دارند .

در مورد امكانات هم اگه ميشه يه توضيحي بديد ولي فكر كنم وسترن ها امكانات نرم افزاري بيشتري بايد داشته باشه
    رمزگذاری سخت افزاری و lock کردن هارد دیسک یکی از امکانات هارددیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال هست . با نرم افزارهای متفرقه هم میشه اطلاعات رو رمزگذاری کرد ولی اون چیزی که در مدلهای وسترن دیجیتال وجود داره کاملاً متفاوت از روشهای نرم افزاری رایج هست .

هارد اکسترنال سیگیت بنظر من مسئله خاصی نداره . یه چک دیسک انجام بدید (دستور chkdsk /f /r) یا اینکه از برنامه HDD regenerator استفاده کنید احتمالاً این warning برطرف بشه . فقط اگر اطلاعات مهمی دارید یه کپی ازشون بگیرید و در جای دیگه ای ذخیره کنید (محض اطمینان) . ضمناً دمای هارد رو هم اگر میتونید با استفاده از فن کمتر کنید ، الان 47 درجه هست ولی اگر به مدت طولانی زیر رایت قرار بگیره خیلی بیشتر هم میشه .

هارد دیسک وسترن (عکس اول) پیشنهاد میکنم فقط برای ذخیره اطلاعات غیر ضروری استفاده کنید مخصوصاً اگر مقدار reallocated sector count در حال زیاد شدن باشه .

13. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dexter9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

با سلام منم سیستمم قدیمیه و یه هارد 80 بیخودی گذاشتم روش کارمو را بندازه.الان میخوام یه یک ترا یا 2 ترا بخرم اما نمیدونم چی به سیتمم میخوره.فقط یه چیزی باشه سرعتش خوب باشه.الکی م نسوزه.از سال 86 تا حالا 2 تا هارد اینترنال سوخته داده پی سی م

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •