تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 137 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

آموزش کامل نصب Max Payne 3

سلام دوستان.از انجایی که بازی
    Max Payne 3 بازی پر مشکلی است و عده ی زیادی با این بازی مشکل دارند در این پست قصد داریم راههایی برای حل مشکلات این بازی را برای شما شرح دهیم.امیدوارم مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرد.

راه حل کرک کردن بازی
    بیشتر مشکلات در این بازی مربوط به کرک کردن است.کرک کردن در این بازی بسیار مهم میباشد و اگر شما بر طبق این دستورات بازی را کرک کنید بیشتر مشکلات بازی حل میشود.
    کرک های زیادی برای این بازی عرضه شده اند, ولی من به شما توصیه میکنم از کرک Reloaded استفاده کنید و فقط در شرایط خاصی(گفته میشود) از کرک های دیگر مانند Theta و... استفاده شود.
    در حین نصب و پس از نصب حتما باید از اینترنت قطع باشید و انتی ویروستان هم غیر فعال باشد.شما پس از نصب باید از DVD اخر یا کرک دانلود شده به فولدری به نام Updates رفته و به ترتیب ابتدا فایل 1مگابایتی سپس اپدیت 170 مگابایتی(توصیه میشود از اپدیت 1.0.0.17 به جای 1.0.0.22 استفاده شود)نصب کنید و در اخر هم کرک را کپی کنید.پس از کرک کردن بازی باید برنامه ی Soical Club را نصب کنید.پس از نصب کردن اپدیت Social Club سیستم را یک بار ریستارت کرده تا کار های انجام شده موثر واقع شوند.پس از بالا امدن ویندوز باید پوشه ی Profiles را در مسیر C:\Users\Your Username\Documents or My Documents\Rockstar Games\Soical Club کپی کنید.اگر هم همچین مسیری وجود نداشت خودتان باید چنین فولدری را بسازید.
    مشکلات رایج در بازی

مشکل گیر کردن در Loading بازی
    اگر بازی در Loading گیر کرد و منوی اصلی اجرا نشد شما باید کارت گرافیک خود را اپدیت کنید(فایل اپدیت را از شرکت مربوط به مدل گرافیک دانلود کنید)وبازی را به ترتیب گفته شده کرک کنید.ویندوز شما هم باید Seven SP1 یا XP SP3 باشد.
    مشکل Blue Screen
    اگر با مشکل Blue Screen یا ابی شدن صفحه مواجه شدید باید از کرک Theta استفاده کنید.
    مشکل Close Program
    اگر با ارور زیر مواجه شدید حتما باید ویندوز خود را اپدیت کنید.

مشکل No Connection
    برای حل این مشکل باید پوشه ی Profiles را در مسیر گفته شده کپی کنید و بازی را حتما به ترتیب کرک کنید.
    ارور مربوط به DLL
    اگر با اروری مانند زیر مواجه شدید باید بدانید که انتی ویروستان در هنگام نصب یا اجرای بازی فعال بوده است و از انجا که انتی ویروس ها 99درصد کرک ها را ویروس میشناسند DLL ان را پاک کرده است.برای این کار میتوانید انتی ویروس خودرا غیر فعال کنید یا انرا اعتماد سازی کنید.

اپدیت خودکار بازی
    اگر در هنگام اجرای بازی مشاهده کردید که بازی به صورت خودکار اپدیت میشود از اپدیت کردن ان بپرهیزید زیرا در صوریت قطع نکردن اپدیت بازی ارکار خواهد افتاد و مجبور میشوید بازی را دوباره نصب کنید.
    این مشکل در صورتی اتفاق می افتد که شما به اینترنت وصل باشید و برای حل این مشکل یا باید اینترنت را قطع کنید با باید بازی را در فایروال ویندوز قرار دهید تا از دسترسی ان به اینترنت جلوگیری کند.
    روش قرار دادن بازی در فایروال ویندوز
    شما برای قرار دادن بازی در فایروال باید به مسیر Control Panel\System and Security بروید و در قسمت فایروال روی گزینه ی Allow a program though Windows Firewall کلیک کنید.سپس در پنجره ی بازی شده اگر بازی Max Payne وجود داشت تیک کنار ان را بر دارید.سپس به صفحه ی قبل برگردید و روی گزینه ی Windows Firewall کلیک کنید.سپس بر روی گزینه ی Advanced Settings در کنار صفحه کلیک کنید.در پنجره ی باز شده روی گزینه ی Inbound Rules کلیک کنید.سپس بر روی یکی از فایل های Max Payne راست کلیک کرده(تعداد مهم نیست)و بر روی گزینه ی Properties کلیک کنید.سپس تیک گزینه ی Block Connection را بزنید و در اخر روی فایل های دیگر بازی کلیک راست کرده و بر روی گزینه ی Disable Rule کلیک کنید.
    در ضمن من خودم هم از ین راه نصب کردم و بدون هیچ اروری بازی رو تموم کردم.سوالی داشتین در خدمتیم.
    Last edited by sh79; 10-08-2013 at 00:46.

2. این کاربر از sh79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Alirezaa_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز . من چند سوال داشتم . من موارد بالا رو خوندم که اینترنت باید قطع باشه اما من نمیدونستم و ایترنت وصل بود و 6 تا دی وی دی که تهیه کرده بودم رو نصب کردم. بعد از اون ازم خواست که چندتا آپدیت انجام بده که داد اما بعد اجرا و کانکت شدن ارور licence داد . چیکار باید بکنم ؟آیا میشه همینجوری درست شه یا نه ؟ اگر دوباره باید نصبش کنم بعد از نصبم چه آپدیتهایی رو به ترتیب باید نصب کنم ؟ و چه کرک هایی رو ؟ خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رو ویندوز8 کسی تونسته بازیو اجرا کنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

سلام دوست عزیز . من چند سوال داشتم . من موارد بالا رو خوندم که اینترنت باید قطع باشه اما من نمیدونستم و ایترنت وصل بود و 6 تا دی وی دی که تهیه کرده بودم رو نصب کردم. بعد از اون ازم خواست که چندتا آپدیت انجام بده که داد اما بعد اجرا و کانکت شدن ارور licence داد . چیکار باید بکنم ؟آیا میشه همینجوری درست شه یا نه ؟ اگر دوباره باید نصبش کنم بعد از نصبم چه آپدیتهایی رو به ترتیب باید نصب کنم ؟ و چه کرک هایی رو ؟ خیلی ممنون
    سلام.بازی رو دوباره نصب کنین و تمام موارد بالا رو هم رعایت کنین.اینترنت قطع باشه و آنتی ویروس هم غیرفعال باشه.بعد اتمام نصب به پوشه Game Updates رفته و ابتدا فایل 1 مگابایتی و بعد فایل 170 مگابایتی رو نصب کنید.تو دی وی دی آخر بازی من 3 تا کرک وجود داشت که ابتدا کرک اسکیدرو بعد تتا و در آخر هم ریلودد رو کپی کردم.بعد برنامه Social club رو نصب کرده وبعد کامپیوترت رو ریست کن.بعد از ریست کردن دوباره به پوشه Game Updates برو و پوشه Profiles رو در مسیر روبرو کپی و جایگزین کن:C:\Users\Your Username\Documents\ My Documents\Rockstar Games\Soical Club
    بعد هم از طریق Luncher یعنی آیکونی که عکس عدد 3 رو داره و اسمش Play Max Payne3 هست بازی رو اجرا کن.
    امیدوارم موفق باشی...

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بله.
    شما باید آپدیت های آخر رو نصب کنید برای اجرا روی ویندوز 8.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بله.
    شما باید آپدیت های آخر رو نصب کنید برای اجرا روی ویندوز 8.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من این بازی رو طبق روش شما نصب و کرک کردم

چند ساعتی هم بازی کردم . این دفه اخر توی مرحله ای که با قایق میرن جایی که زنه رو نگه داشتن exit کردم ولی قبل از این که main menu بیاد ارور application stopped working رو داد،منم force close کردم.الان که میخوام برم تو بازی قبل از این منو بیاد همون ارور رو میده.

Problem signature:
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: MaxPayne3.exe
    Application Version: 1.0.0.17
    Application Timestamp: 4fc81bbe
    Fault Module Name: atidxx32.dll
    Fault Module Version: 8.17.10.519
    Fault Module Timestamp: 52212a54
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 0007265b
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Locale ID: 1065
    Additional Information 1: 0a9e
    Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Additional Information 3: 0a9e
    Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

فک کنم به directx گیر میده ولی قبل از نصب بازی ویندوز و کارت گرافیکو دایرکت ایکس رو اپدیت کردم.وینوزم هفته.
    کمک

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    دوستان من یک کرک خوب برای این بازی میخوام
    خواهشا یکی که تست شده و مطمئن هست بدید
    راه پست اول برای من جواب نداده

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان,

وارد بازی که میشه یه دفعه don't send رو میده؟ چه کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •