آموزش کامل نصب Max Payne 3
سلام دوستان.از انجایی که بازی Max Payne 3 بازی پر مشکلی است و عده ی زیادی با این بازی مشکل دارند در این پست قصد داریم راههایی برای حل مشکلات این بازی را برای شما شرح دهیم.امیدوارم مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرد.
راه حل کرک کردن بازی
بیشتر مشکلات در این بازی مربوط به کرک کردن است.کرک کردن در این بازی بسیار مهم میباشد و اگر شما بر طبق این دستورات بازی را کرک کنید بیشتر مشکلات بازی حل میشود.
کرک های زیادی برای این بازی عرضه شده اند, ولی من به شما توصیه میکنم از کرک Reloaded استفاده کنید و فقط در شرایط خاصی(گفته میشود) از کرک های دیگر مانند Theta و... استفاده شود.
در حین نصب و پس از نصب حتما باید از اینترنت قطع باشید و انتی ویروستان هم غیر فعال باشد.شما پس از نصب باید از DVD اخر یا کرک دانلود شده به فولدری به نام Updates رفته و به ترتیب ابتدا فایل 1مگابایتی سپس اپدیت 170 مگابایتی(توصیه میشود از اپدیت 1.0.0.17 به جای 1.0.0.22 استفاده شود)نصب کنید و در اخر هم کرک را کپی کنید.پس از کرک کردن بازی باید برنامه ی Soical Club را نصب کنید.پس از نصب کردن اپدیت Social Club سیستم را یک بار ریستارت کرده تا کار های انجام شده موثر واقع شوند.پس از بالا امدن ویندوز باید پوشه ی Profiles را در مسیر C:\Users\Your Username\Documents or My Documents\Rockstar Games\Soical Club کپی کنید.اگر هم همچین مسیری وجود نداشت خودتان باید چنین فولدری را بسازید.
مشکلات رایج در بازی
مشکل گیر کردن در Loading بازی
اگر بازی در Loading گیر کرد و منوی اصلی اجرا نشد شما باید کارت گرافیک خود را اپدیت کنید(فایل اپدیت را از شرکت مربوط به مدل گرافیک دانلود کنید)وبازی را به ترتیب گفته شده کرک کنید.ویندوز شما هم باید Seven SP1 یا XP SP3 باشد.
مشکل Blue Screen
اگر با مشکل Blue Screen یا ابی شدن صفحه مواجه شدید باید از کرک Theta استفاده کنید.
مشکل Close Program
اگر با ارور زیر مواجه شدید حتما باید ویندوز خود را اپدیت کنید.
مشکل No Connection
برای حل این مشکل باید پوشه ی Profiles را در مسیر گفته شده کپی کنید و بازی را حتما به ترتیب کرک کنید.
ارور مربوط به DLL
اگر با اروری مانند زیر مواجه شدید باید بدانید که انتی ویروستان در هنگام نصب یا اجرای بازی فعال بوده است و از انجا که انتی ویروس ها 99درصد کرک ها را ویروس میشناسند DLL ان را پاک کرده است.برای این کار میتوانید انتی ویروس خودرا غیر فعال کنید یا انرا اعتماد سازی کنید.
اپدیت خودکار بازی
اگر در هنگام اجرای بازی مشاهده کردید که بازی به صورت خودکار اپدیت میشود از اپدیت کردن ان بپرهیزید زیرا در صوریت قطع نکردن اپدیت بازی ارکار خواهد افتاد و مجبور میشوید بازی را دوباره نصب کنید.
این مشکل در صورتی اتفاق می افتد که شما به اینترنت وصل باشید و برای حل این مشکل یا باید اینترنت را قطع کنید با باید بازی را در فایروال ویندوز قرار دهید تا از دسترسی ان به اینترنت جلوگیری کند.
روش قرار دادن بازی در فایروال ویندوز
شما برای قرار دادن بازی در فایروال باید به مسیر Control Panel\System and Security بروید و در قسمت فایروال روی گزینه ی Allow a program though Windows Firewall کلیک کنید.سپس در پنجره ی بازی شده اگر بازی Max Payne وجود داشت تیک کنار ان را بر دارید.سپس به صفحه ی قبل برگردید و روی گزینه ی Windows Firewall کلیک کنید.سپس بر روی گزینه ی Advanced Settings در کنار صفحه کلیک کنید.در پنجره ی باز شده روی گزینه ی Inbound Rules کلیک کنید.سپس بر روی یکی از فایل های Max Payne راست کلیک کرده(تعداد مهم نیست)و بر روی گزینه ی Properties کلیک کنید.سپس تیک گزینه ی Block Connection را بزنید و در اخر روی فایل های دیگر بازی کلیک راست کرده و بر روی گزینه ی Disable Rule کلیک کنید.
در ضمن من خودم هم از ین راه نصب کردم و بدون هیچ اروری بازی رو تموم کردم.سوالی داشتین در خدمتیم.