تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 396 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

یه توضیح در مورد نقل و انتقالات میدید که چقدر به واقعیت نزدیکه و چه راههایی داره؟مثلا میی تونی پیشنهاد بدی فلان بازیکن تیم رو با بازیکنت تیم خودت عوض کنی یا اینکه وقتی پیشنهاد میدی یا میگیری میشه متغیرهاشو تغییر بدی؟و در آخر اینکه احتمال خرید بازیکنان بزرگ با دیگر بازیکنان کمتر هست یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یه توضیح در مورد نقل و انتقالات میدید که چقدر به واقعیت نزدیکه و چه راههایی داره؟مثلا میی تونی پیشنهاد بدی فلان بازیکن تیم رو با بازیکنت تیم خودت عوض کنی یا اینکه وقتی پیشنهاد میدی یا میگیری میشه متغیرهاشو تغییر بدی؟و در آخر اینکه احتمال خرید بازیکنان بزرگ با دیگر بازیکنان کمتر هست یا نه؟
    نقل و انتقالات واقعی تر شده است و بازیکنان بزرگ به راحتی بین تیم ها ترنسفر نمیشوند...
    در مورد خرید ها هم چند مدل هست...
    مثلا خرید قطعی ، خرید قرضی و ...
    شما میتوانید هنگام دادن پیشنهاد برای خرید یک بازیکن مثلا یکی از بازیکنانت رو هم به عنوان اشانــتیون () به تیم طرف معامله یواشی قالب کنی!
    یه سری تیم ها هم هستند مثل من سیتی و پاریسن ژرمن خیلی راحت پیشنهاد های نجومی بازیکنان رو قبول می کنند و اون رو میخرند...

اقا شرمنده من دمو رو دیشب دانلود کردم به هزار زحمتم راهش انداختم حالا kick off رو میزنم از بازی میپره بیرون!!!!!!!! اون از مکس اینم از فیفا!

When you are about to press the play match button, after changing the team management and everything, press
    Alt+TAB, and when you're in the desk, enter again and it will not crash . Do the same thing after finishing a match when you wanna go to the menu

وقتی شما وارد بازی شدید بعد از انجام تغییرات و چیدن ترکیب تیم Alt+TAB را فشرده تا به محیط دسکتاب بیایید سپس دو باره Alt+TAB را بزنید تا وارد بازی شوید و ادامه ی بازی را دنبال کنید.
    همین کار را هنگام بازگشت از بازی به منوی بازی (پایان یک دست) انجام دهید تا دیگر بازی ارور ندهد.
    Last edited by CRIS Joon CR7; 03-10-2012 at 12:50.

3. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا شرمنده من دمو رو دیشب دانلود کردم به هزار زحمتم راهش انداختم حالا kick off رو میزنم از بازی میپره بیرون!!!!!!!! اون از مکس اینم از فیفا!

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

همونطور که دوستمون توضیح داد نقل و انتقالات خیلی بهتر شده... من تا الان هر چی نگاه کردم خیلی کم دیدم ستاره جابجا بشه مگر اینکه با مبلغ هنگفتی...
    یه چیز جالب هم اینه که وقتی پیشنهاد بدی واسه بازیکنی اگه قیمت پایین باشه ، باشگاه مقابل یه مبلغ مورد نظر میگه که فقط در اون صورت میزاره این بازیکن از تیم بره.

6. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل و انتقالات واقعی تر شده است و بازیکنان بزرگ به راحتی بین تیم ها ترنسفر نمیشوند...
    در مورد خرید ها هم چند مدل هست...
    مثلا خرید قطعی ، خرید قرضی و ...
    شما میتوانید هنگام دادن پیشنهاد برای خرید یک بازیکن مثلا یکی از بازیکنانت رو هم به عنوان اشانــتیون () به تیم طرف معامله یواشی قالب کنی!
    یه سری تیم ها هم هستند مثل من سیتی و پاریسن ژرمن خیلی راحت پیشنهاد های نجومی بازیکنان رو قبول می کنند و اون رو میخرند...

When you are about to press the play match button, after changing the team management and everything, press
    Alt+TAB, and when you're in the desk, enter again and it will not crash . Do the same thing after finishing a match when you wanna go to the menu

وقتی شما وارد بازی شدید بعد از انجام تغییرات و چیدن ترکیب تیم Alt+TAB را فشرده تا به محیط دسکتاب بیایید سپس دو باره Alt+TAB را بزنید تا وارد بازی شوید و ادامه ی بازی را دنبال کنید.
    همین کار را هنگام بازگشت از بازی به منوی بازی (پایان یک دست) انجام دهید تا دیگر بازی ارور ندهد.
    مرسی ولی اصلا به قسمت management نمیرسه تو همون توضیحات kick off میمونه!!!!!!!!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نقل و انتقالات که چه عرض کنم خیلی مسخرس ! همه بازیکنای بزرگ قبل از شروع فصل دارن جابجا میشن ! کم مونده مسی بره رئال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان تو فیفا مثله ساکر نمیشه صورت خودمونو طراحی کنیم ؟ منظورم با نرم افزار خود فیفا یا از طریق وارد کردن عکس ؟ طراحی تو فیفا سخته البته شاید برای من سخته اگر کسی اطلاعاتی داره در این باره بگه لطفا ؟؟؟ یه نرم افزاری من تو سایت ea فکر میکنم دیدم که که واسه طراحی صورت بود چه جوری میشه باهاش کار کرد ؟ اسمشم فکر کنم game face بود
    Last edited by yaghma77; 03-10-2012 at 15:36.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نقل و انتقالات که چه عرض کنم خیلی مسخرس ! همه بازیکنای بزرگ قبل از شروع فصل دارن جابجا میشن ! کم مونده مسی بره رئال
    قبل از شما یک سری از دوستان گفته بودن که نقل و انتقالات خوب شده و دیگه خبری از جابجایی های پیاپی بازیکنان بزرگ نیست !
    حالا ما نفهمیدیم نقل و انتقالات خوب و طبیعی شده یا این که مثل گذشته است ؟!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

قبل از شما یک سری از دوستان گفته بودن که نقل و انتقالات خوب شده و دیگه خبری از جابجایی های پیاپی بازیکنان بزرگ نیست !
    حالا ما نفهمیدیم نقل و انتقالات خوب و طبیعی شده یا این که مثل گذشته است ؟!
    ما که اومدیم یه فصل رو شروع کنیم ، هر چی بازیکن بزرگ هی اینور اونور میشدن . مانوئل نویر ، لویز سوارز ، سرخیو آگوئرو و ... فقط اینا رو یادم میاد که جابجا شدن !

12. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

ما که اومدیم یه فصل رو شروع کنیم ، هر چی بازیکن بزرگ هی اینور اونور میشدن . مانوئل نویر ، لویز سوارز ، سرخیو آگوئرو و ... فقط اینا رو یادم میاد که جابجا شدن !
    من هم این بازیکنا رو تو جابجایی دیدم .....درسته اینا بازیکنی خوبی هستند ولی به عنوان یه بازیکن با تعصب روشون حساب نمیشه .... مثلا لوییز سوارز با استیون جرارد یا فرانک لمپارد یا پویول یکیه ؟؟؟ یا مثلا اگه ابراهیموویچ جابجا بشه تو فیفا 13 چیز عجیبیه ؟؟؟ همونطور که تو واقعیت میبینیم ابراهیموویچ همه ی تیم ها رو رفته !!!!

14. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •