تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 468 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من با برنامه اپدیتر کسپر 2013 رو اپدیت کردم ازش یه کپی هم بهم داد ولی ورژن آپدیت کسپر منو از 7.200و خورده ای اوردش کرد 6.9000 خورده ای .. این یعنی چی ؟

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان کسی اطلاع داره که در پیور 3 قابلیت سیو کردن آپدیتها در خود نرم افزار وجود داره یا نه

آخه کار با این نرم افزار کاسپر یه خرده تو حال آدم میزنه و گاهی هم آپدیت نمیکنه

3. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام
    کسپرسکی 2013 روی ویندوز 8 خیلی بدقلق نصب می شه ولی اجرا نمی شه
    چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با درود
    چند سوال داشتم که ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی بفرمایند :
    1- چرا در هنگام نصب kis2013 محل نصب نرم افزار از کاربر پرسیده نمیشه ؟

2-لطفا کاربرد گزینه مشخص شده در شکل زیر توضیح بدید :

3-با توجه به عمل جعل "امضای دیجیتال" توسط برخی مخربها آیا توصیه میکنید تیک یا علامت گزینه "trust applications with digital signature" برداشته شود یا خیر ؟

4-فایلهای آلوده به بدافزار که توسط کسپرسکی پاک شده تا چه مدت بعد قابل Restore و بازیابی هستند ؟
    5- در زبانه های file aniti virus و web anti virus و mail anti virus (در ناحیه protection center) اگر هوش مصنوعی را روی حالت deep scan تنظیم کنیم آیا منجر به ایجاد هشدارهای کاذب نمیشود ؟ و یا اصولا چنین حالتی را توصیه میکنید و مفید فایده خواهد بود یا صرفا موجب اتلاف منابع سیستمی خواهد شد ؟
    6- تنظیمات پیشفرض کسپرسکی (به ویژه در زمینه تهدیدات اینترنتی) تا چه حد کاراست ؟
    7-قبل از کوچ به kis2013 ماه‏ها بود که با استفاده از یک کلید "یک ساله" از kis2012 استفاده میکردم آیا احیانا برای خلاصی از دردسر جایگزین کردن کلیدها در هر ماه چنین کلیدی برای 2013 در دسترس هست ؟

باسپاس
    تو این تاپیک ظاهرا همه فقط سوال میکنن
    حداقل یه جوونمردی هم پیدا شه که جواب بده

6. 2 کاربر از zigma94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه یه چند ساعت دیگه صبر کنید من جواب میدم سرم شلوغه

8. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

تو این تاپیک ظاهرا همه فقط سوال میکنن
    حداقل یه جوونمردی هم پیدا شه که جواب بده

آخه خیلی از سوالات تکراریه یا جوابی براشون نیست مثلا وقتی کسپر با ویندوز 8 سازگار نیست دیگه کاری از دست کاربران این فروم برنمیاد
    جواب:
    1-کار خوبی میکنه خیلی از چیزها رو نباید از کاربر بپرسی
    2-نمیدونم
    3-این مورد خیلی کم پیش میاد خیلی کم, ولی میتونید این کار رو انجام بدین مشکلی پیش نمیاد
    4-ماکزیمم 30 روز
    5-مثبت کاذب در این حالت بیشتر میشه و سرعت سیستم هم بیشتر گرفته میشه در حالت پیشفرض خودش بهترین کارایی رو داره
    6-بالای 90 درصد , اون 10 درصد هم به خود کاربر بستگی داره در کل تنظیمات بالا لزوماً ایمنی بالا نمیاره
    7-کلید موجوده و به شانس شما بستگی داره که چه مدتی دوام بیاره, اگر بلاک شد میتونید از کلید دیگری استفاده کنید

10. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من kis 2013 رو نصب کردم.فعلا که 30 روزه هست.ولی آپدیتش خیلی کم سرعته و با سرعت 7-8 کیلوبایت دانلود میکنه وسطش هم قطع میشه.در حالیکه سرعت دانلودم 120 هست.راهی هست این با نهایت سرعت آپدیت بشه؟
    با v.p.n هم وضعیت همین بود.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    کسپرسکی 2013 روی ویندوز 8 خیلی بدقلق نصب می شه ولی اجرا نمی شه
    چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟

دوست عزیز از آخرین ورژن کسپر استفاده کن.الان هاتفیکس c هم واسه کسپر اومده.بعد ویندوزت هم فاینال باشه بهتره
    قبل از نصب آخرین ورژن کسپر،ورژن قبلی رو که نصب کردی با برنامه Kav Remover پاک کن بعد سیستم رو ریست کن بعد ورژن جدید رو نصب کن

13. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

من kis 2013 رو نصب کردم.فعلا که 30 روزه هست.ولی آپدیتش خیلی کم سرعته و با سرعت 7-8 کیلوبایت دانلود میکنه وسطش هم قطع میشه.در حالیکه سرعت دانلودم 120 هست.راهی هست این با نهایت سرعت آپدیت بشه؟
    با v.p.n هم وضعیت همین بود.
    از برنامه kasper updater استفاده کنین تا بتونبن آپدیتهاتون رو جای دیگه ذخیره کنین که اگه ویندوز رو عوض کردین دیگه نیاز نباشه دوباره از اول آپ کنین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با سلام ببخشید اگر سوال هام زیاد هستش :

من نسخه 2012 رو دارم آپ هم هستش سوالم اینه که چرا بار اول که میخواستم آپ کنم تقریبا چند ساعتی طول کشید ولی بعد از بار اول هر بار تو 15 مین آپ میشه ؟

2012 با نسخه 2013 خیلی فرق داره از نظر شناسایی ویروس و ... ؟

چطوری به آنتی ویروس بگیم که به بعضی از برنامه ها گیر نده و پاکشون نکنه (یه آموزش کامل واسه این ویروس یاب نیستش) ؟

این ویروس win32.sality.gen چه نوع ویروسی هستش و کارش چیه که هر جا میریم اینم هستش (چه صدمه ای به سیستم میزنه ) ؟

چرا وارد بعضی از سایت های دانلود برنامه که میخوام بشم که مثلا سایت معروفی هم هستش ارور میده و نمیزاره وارد اون سایت بشم ؟ مثلا الان همین تاپیک که تو فروم خودمون هستش رو ویروس یاب محترم نمیزاره که باز بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجم Kaspersky Lab\AVP12 به 5.24 GB رسیده جریانش چیه اگر همین جوری ادامه پیدا کنه که کل درایو c پر میشه ؟

از کل این حجم(4.33 GB) مربوط میشه به پوشه QB و بقیه در حدود 1 گیگ هستش مگه فایل های آپ تو این پوشه هستش ؟ پس پوشه Update distribution مگه برای آپ نیستش که حجمش هم فقط 136 مگ هستش ؟

این فیلم آموزشی که کاربر گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داده لینکش کار نمیکنه !! ؟ میشه این آپ هایی که شده تا الان رو به نسخه 2013 هم انتقال داد ؟ و چه طوری ؟

با تشکر
    Last edited by Mr_100_dolari; 01-12-2012 at 03:38.

17. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •