من با برنامه اپدیتر کسپر 2013 رو اپدیت کردم ازش یه کپی هم بهم داد ولی ورژن آپدیت کسپر منو از 7.200و خورده ای اوردش کرد 6.9000 خورده ای .. این یعنی چی ؟
من با برنامه اپدیتر کسپر 2013 رو اپدیت کردم ازش یه کپی هم بهم داد ولی ورژن آپدیت کسپر منو از 7.200و خورده ای اوردش کرد 6.9000 خورده ای .. این یعنی چی ؟
سلام
دوستان کسی اطلاع داره که در پیور 3 قابلیت سیو کردن آپدیتها در خود نرم افزار وجود داره یا نه
آخه کار با این نرم افزار کاسپر یه خرده تو حال آدم میزنه و گاهی هم آپدیت نمیکنه
سلام
کسپرسکی 2013 روی ویندوز 8 خیلی بدقلق نصب می شه ولی اجرا نمی شه
چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟
تو این تاپیک ظاهرا همه فقط سوال میکنن
حداقل یه جوونمردی هم پیدا شه که جواب بده
آخه خیلی از سوالات تکراریه یا جوابی براشون نیست مثلا وقتی کسپر با ویندوز 8 سازگار نیست دیگه کاری از دست کاربران این فروم برنمیاد
جواب:
1-کار خوبی میکنه خیلی از چیزها رو نباید از کاربر بپرسی![]()
2-نمیدونم
3-این مورد خیلی کم پیش میاد خیلی کم, ولی میتونید این کار رو انجام بدین مشکلی پیش نمیاد
4-ماکزیمم 30 روز
5-مثبت کاذب در این حالت بیشتر میشه و سرعت سیستم هم بیشتر گرفته میشه در حالت پیشفرض خودش بهترین کارایی رو داره
6-بالای 90 درصد , اون 10 درصد هم به خود کاربر بستگی داره در کل تنظیمات بالا لزوماً ایمنی بالا نمیاره
7-کلید موجوده و به شانس شما بستگی داره که چه مدتی دوام بیاره, اگر بلاک شد میتونید از کلید دیگری استفاده کنید
من kis 2013 رو نصب کردم.فعلا که 30 روزه هست.ولی آپدیتش خیلی کم سرعته و با سرعت 7-8 کیلوبایت دانلود میکنه وسطش هم قطع میشه.در حالیکه سرعت دانلودم 120 هست.راهی هست این با نهایت سرعت آپدیت بشه؟
با v.p.n هم وضعیت همین بود.
دوست عزیز از آخرین ورژن کسپر استفاده کن.الان هاتفیکس c هم واسه کسپر اومده.بعد ویندوزت هم فاینال باشه بهتره
قبل از نصب آخرین ورژن کسپر،ورژن قبلی رو که نصب کردی با برنامه Kav Remover پاک کن بعد سیستم رو ریست کن بعد ورژن جدید رو نصب کن
از برنامه kasper updater استفاده کنین تا بتونبن آپدیتهاتون رو جای دیگه ذخیره کنین که اگه ویندوز رو عوض کردین دیگه نیاز نباشه دوباره از اول آپ کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ببخشید اگر سوال هام زیاد هستش :
من نسخه 2012 رو دارم آپ هم هستش سوالم اینه که چرا بار اول که میخواستم آپ کنم تقریبا چند ساعتی طول کشید ولی بعد از بار اول هر بار تو 15 مین آپ میشه ؟
2012 با نسخه 2013 خیلی فرق داره از نظر شناسایی ویروس و ... ؟
چطوری به آنتی ویروس بگیم که به بعضی از برنامه ها گیر نده و پاکشون نکنه (یه آموزش کامل واسه این ویروس یاب نیستش) ؟
این ویروس win32.sality.gen چه نوع ویروسی هستش و کارش چیه که هر جا میریم اینم هستش (چه صدمه ای به سیستم میزنه ) ؟
چرا وارد بعضی از سایت های دانلود برنامه که میخوام بشم که مثلا سایت معروفی هم هستش ارور میده و نمیزاره وارد اون سایت بشم ؟ مثلا الان همین تاپیک که تو فروم خودمون هستش رو ویروس یاب محترم نمیزاره که باز بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم Kaspersky Lab\AVP12 به 5.24 GB رسیده جریانش چیه اگر همین جوری ادامه پیدا کنه که کل درایو c پر میشه ؟
از کل این حجم(4.33 GB) مربوط میشه به پوشه QB و بقیه در حدود 1 گیگ هستش مگه فایل های آپ تو این پوشه هستش ؟ پس پوشه Update distribution مگه برای آپ نیستش که حجمش هم فقط 136 مگ هستش ؟
این فیلم آموزشی که کاربر گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داده لینکش کار نمیکنه !! ؟ میشه این آپ هایی که شده تا الان رو به نسخه 2013 هم انتقال داد ؟ و چه طوری ؟
با تشکر
Last edited by Mr_100_dolari; 01-12-2012 at 03:38.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)