حرف شما کاملا صحیح هست ....... من کلی گفتم.
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
حرف شما کاملا صحیح هست ....... من کلی گفتم.
سلام دوستان
من از نود32 استفاده می کردم ولی از وقتی که آپدیت افلاین ارائه نشد همین جوری گذاشتم بمونه !
من همه استفاده م از سیستم،اینترنته.الان یه هفته ای هست وقتی روشن می کنم سیستمو همون اول نود32 قرمز(!) هشدار میده که یه ویروس یا تروجان تو memory پیدا شده ! و نمی تونه clean منه...
treat find in memory
منظورش چیه ؟!
حالا نگران شدم
خواستم بپرسم الانم هست آنتی ویروسی که آپدیت آفلاین داشته باشه و مثل نود سابق نیازی نباشه سریال نامبرو ... بخرم ؟!
اگه نه چه آنتی وریروسی برای سیستم من خوبه(رم 2 گیگ،سی پی یو دو هسته ای 2.4 و ...)؟
می تونم سریال نامبر بخرمو خیالم از بابت این که آنتی ویروس اکسپایر نشه راحت باشه ؟ جای معتبر تو ایران هست؟ منظورم اینه که مثلا کسپر نمایندگی فروش تو ایران داره؟
شرمنده اگه سوال بدیهی می پرسم،چند وقتیه که سرم خیلی شلوغه و نمی تونم فروم ها رو بخونم،حالا هم هرکسی حوصله داره راهنماییم کنه خیلی خیلی لطف کرده...چون واقعا فرصت ندارم بحث های انجمن رو بخونم،الانم با هزار بدبختی تونستم بیام نت و این پستو بزنم !
ممنون میشم
Last edited by ehsan-inventor; 25-09-2012 at 15:23.
بنظر شما فایروال کسپر خوبه یا امسی سافت یا زون آلارم؟؟
کومودو![]()
خدایش این دیگه آخرشه
جدی کدومشون بهترینه؟ بهتر نه، بهترینه!
هیچ کدام از اونا که گفتی![]()
کومودو از همشون بهترینه![]()
برم ببینم این کومودو که میگی چقد ارزش داره در برابر کسپراسکای قدرتمند و پیروز و شاه شطرنج
به این میگن تعریف کردن آنتی ویروس
یه سوالی برام پیش اومده
الان ما با این کی ها فعال میکنیم کسپرو با بقیه که میخرن تفاوتش چیه ؟
Last edited by bababozorg; 26-09-2012 at 00:12.
هیچ فرقی نداره
فرق اینه که اونی که میخره تا یک سال خیالش راحت هست کار میکنه
خوشبحال اونایی که کلید اصلیشو میخرن!
ما فقر فقرا باید هی اینور اونور دنبال 100 تا کلید باشیم که از شانس بدمون یا پیدا نمیشه یا کار نمیکنن
خدایا به ما هم رحمت کلیدهای کسپر را ببار!
آمین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)