دوستت دارم را با من بسیار بگو دوستم داری را از من بسیار بپرس دوستت دارم را نه به یک بار که ده بار و هزار بار بگو
دوستت دارم را با من بسیار بگو دوستم داری را از من بسیار بپرس دوستت دارم را نه به یک بار که ده بار و هزار بار بگو
از عشق پرسیدم نام دیگر تو چیست؟ زبانسرخش را در آورد و گفت: سر سبزی که بر باد می رود!!!
ویژگیهایی که سیاستمدارها لازم است داشته باشند:
توانایی پیش بینی آنچه فردا،هفته بعد،ماه بعد و سال بعد رخ خواهد داد و سپس داشتن توانایی ارائه توضیح در مورد اینکه چرا آن اتفاقها رخ نداد؛
------------------
وینسنت چرچیل
رمانتیک های واقعی فرانسوی ها هستند؛آنها تنها تفاوتی که میان یک آدم هفتاد ساله و یک آدم چهل ساله میبینند ،سی سال تجربه است !
----------------------------------
موریس شوالیه
كدام پل در كجاي جهان شكسته است كه هيچ كس به خانه اش نميرسد؟
نمى دانستم...بزرگترين توجيه انسانها. وهر روز تكرار اشتباهات ديروز!
نمى دانستم ها بزرگترين توجيه دنيا و اشتباه ها پشت سر هم هر روز تكرار مى شوند
راه من کجاست؟ پا برهنه هستم ، هيج ريگي در كفش ندارم نامم را پدرم انتخاب کرد نام خانوادگی ام را یکی از اجدادم دیگر بس است راهم را خودم انتخاب خواهم کرد
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟ دوره ارزانی ست چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان،و دروغ از همه چیز ارزان تر آبرو قیمت یک تکه ی نان و چه تخفیف بزرگی خورده ست،قیمت هر انسان
«اوشو»قرن هاست که آموزش داده می شود زمان دارای سه بخش ، گذشته و حال و آینده است در صورتی که کاملا اشتباه است...زیرا زمان فقط دارای دو بخش است « گذشته و آینده» .لحظه حال اصلا مربوط به زمان نمی شود .لحظه ی حال بخشی از جاودانگی است ، گذشته و آینده مربوط به زمین و زمینیان است ولی لحظه ی حال مربوط به آسمان است.آیا تا کنون فکر کرده اید با کلمه ی « خداوند » غیر از زمان حال ، هیچ زمانی نمی توان استفاده کرد! نمی توانیم بگوییم خدا بود ، نمی توانیم بگوییم خدا خواهد بود.فقط می توانیم بگوییم « خدا هست» ...خدا همیشه هست... در واقع خداوند به معنای بودن و بودن به معنای خداست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)