چه جوری هم گفتن
امیدوارم پنج شنبه نباشه
اگر شانس اوردم و رسیدم پنج شنبه میام .
و یک خبر دیگر
A.V.A International Championship رو قراره تو اروپا و امریکا انجام بدن ولی یک تیم کلا میره ( چه بد )
چه جوری هم گفتن
امیدوارم پنج شنبه نباشه
اگر شانس اوردم و رسیدم پنج شنبه میام .
و یک خبر دیگر
A.V.A International Championship رو قراره تو اروپا و امریکا انجام بدن ولی یک تیم کلا میره ( چه بد )
ظاهرا تو توکیو هست
اپدیت هم طبیعتا چهارشنبه یا پنج شنبس احتمالا
حجم آپدیت تقریبا 400 مگ هست
و بیشتر پلیر ها ازش ناراضین
به خاطر نوع اسلحه ها و نوع خریدشون که مثل همیشه نیست!!!
سلام . به همگی این آپدیت جدیده که اومد من به یه مشکل عجیب برخوردمتا دیروز بدون هیچ مشکلی من کانکت می شدم
ولی الان فقط میره توی صفحه لانچر aeria و بعد اون وقتی می خوام A.V.A پلی کنم اصلا نمی ره یا پیام نات کانکشن رو می نویسه
لطفا یه کمکی به من کنید این شبه پنج شنبه ای دعاتون می کنم
ممنونم
![]()
یه اسکرین بذار تا کمکت کنیم
بچه ها اگه سرعت آپدیت لانچر کمه
می تونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرین تا با بیشترین میزان پهنا دانلود کنه
راهنمایی خواستید بگید
سلام . اینترنت اکسپلورر رو پاک کردم دوباره نصب کردم درست شد .
راستی من از نرم افزار pingzapper استفاده می کنم برای کاهش پینگ در بازی wow جواب گرفتم حداقل تو سایت مولتن که خوب بوده می خواستم بدونم برای این بازی چنین نرم افزاری وجود داره که پینگ و کم کنه . ممنونم
سلام . درست شد اینترنت اکسپلورر رو پاک کردم دوباره از نو دانلودش کردم درست شد. فقط یه سوال دیگه من از نرم افزارpingzapper برای کاهش پینگ تو بازی wow استفاده می کنم حداقل تو سایت مولتن خوب جواب داده آیا چنین نرم افزاری برای این بازی هم است که پینگ و کم کنه. ممنونم
ندیدم نرم افزاری تو این زمینه
ولی اگه چیزی در پینگ بازی ای تاثیر داشته باشه برای بازی های دیگه هم تا حدودی موثره
پینگ البته خیلی پایین نمیاد و نرم افزار هم فوقش 10 تا کم کنه
نه برای من حد اقل 200 -100 تا کم کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)