اطلاعات جامع در مورد این نوع اینتر فیس :
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
اطلاعات جامع در مورد این نوع اینتر فیس :
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی که ظاهرا قطع هستید، با آدرس IP می تونید هم رو پینگ کنید یا دسترسی به شیر فولدر ها داشته باشید ؟
به دو چیز (و خیلی چیزای دیگه که نمی شه گفت) مرتبطه.
- استاندارد ارتباطی شبکه بیسیم.
- فرکانس مورد استفاده در استاندارد.
به عنوان یک قاعده کلی، ضریب عبور امواج با فرکانس پایین تر از محیط های صلب بیشتره، اگر پارامترهای دیگه رو ثابت فرض کنیم.
در زمینه WiFi شما بهتره از فرکانس 2.4 گیگاهرتز روی استانداد 802.11b/g استفاده کنید.
عموما این استاندارد تا 30 متر ساپورت اتصال با نرخ قابل قبول خطا داره. البته سرعت و کیفیت اتصال کاملا به پروتکل های ارتباطی شبکه تون وابسته هستش.
موفق باشید.
یعنی خود مودم وایرلس تون پورت LAN نداره یا کامپیوتر تون پورت LAN (کارت شبکه LAN) نداره یا کابل شبکه ندارید؟
اگر هر سه تا رو دارید با کابل متصل اش کنید و کانفیگ اش کنید.
مدل مودم تون و مادر بورد تون چیه؟ آخه کمتر مادر بوردی پیدا بشه که LAN روی خودش نداشته باشه. مودمتون هم که اگه وایرلسه حتما داره.
می مونه کابل شبکه!!!!!
موفق باشید.
چه جوری می شه از شبکه کامپیوتر های دیگه رو بوت کرد؟
گزینه د wake on Lan رو از بایوس فعال کنید
از برنامهای مثل lan helper بعد از فعال سازی استفاده کنید![]()
ممنون
ولی اگه بیشتر توضیح بدی ممنون می شم.
Last edited by MrGee; 15-09-2009 at 21:24.
ممنون از راهنمایی ولی همون طور که عرض کردم مشکل من کوتاه بودن کابل نیست،من میخوام به صورت وایرلس و بدون کابل از مودم خودم استفاده کنم.
در جواب اون دوست دیگری که پیشنهاد روشن بودن یک کامپیوتر و نتبوک را دادند، این کار برایم امکان پذیر نیست.
خواهش می کنم.
البته تا جایی که من یادم میاد شما مشکلتون این بود:
من هم پاسخ این خواسته تون رو دادم.مشکل اینه که مودم خروجی لننداره و به اکسسپوینت وصل نمیشه. یه زمانی کابلهایی عرضه میشده که USB به LAN بوده و ظاهراً کار میکرده. میخوام بدونم کهخ این کابلها اصلاً گیر میاد؟
من با گوشی نوکیا که قابلیت وایرلس داره تو منطقه خودمون سرچ زدم چنتا اکانت وایرلس پیدا کرده که ولی رمز گذاری شده و موقعی که میخوای کانکت بشی پسورد میخواد
آیا برنامه ای هست که بشه باهاش پسورد این اکانت را به دست آورد به قول معروف هکش کرد ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)