تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 332 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

پاس تو عمق رو بصورت کاملا حرفه ای به بدترین جای ممکن می فرسته!!
    از Manual Pass استفاده کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا پاسکاریش ضعف داره. من خدای پاس و سانترم توو پیس، توو 11 چی می شد حالا چنتا پاسمو اشتب می دادم. کاملا دارم حس می کنم که پاس دادن بازیکنا چه توو دادن چه توو دریافت مشکل داره، مخصوصا توو دریافت پاس!

خیلی جاها توپ بقله بازیکنه اما توپو نمیگیره و کنارش آروم راه میره، یا مثلا تو پاستو کاملا دقیق میندازی اما طرف یه هو یه حالت لیز خوردن بهش دس میده و توپ از پشتش رد میشه!

بابا دیگه آماتور نیستیم که کسی بخواد بهمون چیزیو یاد بده!! بازی پر از باگ و ضعفه، ولی هرچی ضعف داشته باشه بازم میگم از فیفا سرتره!

به هر حال ترجیح میدم بازم باهاش کنار بیام جای غر زدن!

3. 2 کاربر از pishoolii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا در مسترلیگ بازیکن ها تیم درست نیستن ( کل تیمها یک بازیکن دارند ) بعد از چند دست بازی درست میشه ؟

داره خودمونی میشه PES 2012_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوباره به همه ی دوستاران PES ، از نظرات راحت می شه فهمید که اکثر دوستان ناراضین از بازی ، خوب حقم داریم چون اگه ناراضی نباشیم جای تعجب داره واقعا!!! ولی خوب با این حرفا بازی درست بشو نیست. البته بازی در یه حالت فوق العاده خوب و سرگرم کننده و بهتر از نسخه های قبله ، اونم 2 نفره بازی کردن ولی همیشه که نمی شه!! در صورتیم که 1 نفره بازی کنیم 99% بعد از 6 ماه باید به یه روان پزشک مراجعه کرد!!(به خصوص رو حالت سوپر استار) پس بهترین پیشنهاد اینه که در مواقع حضور رقیبی مادی 2012 و در غیر اینصورت 2011 را برگزینیم. پیشنهاد معقولیه!
    یا علی

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منظورت چیه؟ یعنی تو personal data اون کمک پاس رو کم کنم؟ الان رو1 هست

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کلا پاسکاریش ضعف داره. من خدای پاس و سانترم توو پیس، توو 11 چی می شد حالا چنتا پاسمو اشتب می دادم. کاملا دارم حس می کنم که پاس دادن بازیکنا چه توو دادن چه توو دریافت مشکل داره، مخصوصا توو دریافت پاس!

خیلی جاها توپ بقله بازیکنه اما توپو نمیگیره و کنارش آروم راه میره، یا مثلا تو پاستو کاملا دقیق میندازی اما طرف یه هو یه حالت لیز خوردن بهش دس میده و توپ از پشتش رد میشه!

بابا دیگه آماتور نیستیم که کسی بخواد بهمون چیزیو یاد بده!! بازی پر از باگ و ضعفه، ولی هرچی ضعف داشته باشه بازم میگم از فیفا سرتره!

به هر حال ترجیح میدم بازم باهاش کنار بیام جای غر زدن!
    دوست من اینجور نظر دادن ها فقط جو رو خراب میکنه
    من به شخصه عاشق کونامی و PES هستم ولی از وقتی فیفا 11 رو روی ایکس باکس بازی کردم تازه متوجه شدم که کونامی خیلی خیلی میتونه از اینی که هست بهتر باشه
    فیفا 11 واقعا یه شبیه ساز بسیار بسیار لذت بخش هستش واسه کسایی که میخان سختی فوتبال رو بچشن ولی PES یه فوتبال ناب هستش واسه اونایی که میخان از بازی واسه چند ساعتی لذت ببرن و خستګیشون رو رفع کنن
    هر دوتا فوتبال طرفدارهای خودشونو دارن و قابل احترام هستن
    من به هیچ وجه نتونستم با توپګیری PES12 کنار بیام انګار هوش بازی خیلی خیلی هوای حریف ما رو داره و بهش حال میده

8. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    آقا من یه مشکل دارم که تصاویر توی بازی شفاف نیستند
    توی خود ویندوز هم این مشکل بود که بعد از اینکه مانیتور رو روی 75 هرتز گذاشتم درست شد
    این بازی چرا تنظیمات رفرش ریت نداره؟؟؟
    چطور میتونم با 75 هرتز اون رو بازی کنم؟؟

---------- Post added at 08:00 AM ---------- Previous post was at 08:00 AM ----------

سلام
    آقا من یه مشکل دارم که تصاویر توی بازی شفاف نیستند
    توی خود ویندوز هم این مشکل بود که بعد از اینکه مانیتور رو روی 75 هرتز گذاشتم درست شد
    این بازی چرا تنظیمات رفرش ریت نداره؟؟؟
    چطور میتونم با 75 هرتز اون رو بازی کنم؟؟

داره خودمونی میشه shaahinnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل من عشقه pes هستم میخواستم بازی نصب کنم ولی قبلش با خوندن نظرات شما کلی گیج شدم نمیدونم یعنی این همه مشکل داره خدا کنه درست شه من یه سری به تایپیگ فیفا هم زدم متاسفانه همه بچه های اونجا دارن از فیفا و خوبی هاش تعریف میکنند ولی تایپیک pes.... واقعا اگه اینجور باشه متاسفم که اینجور از فیفا عقب بمونه امیدوارم pes2012 درست شه

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

چرا در مسترلیگ بازیکن ها تیم درست نیستن ( کل تیمها یک بازیکن دارند ) بعد از چند دست بازی درست میشه ؟
    بايد تو قسمت Extra Cotent بري و آنلاکش بکني با 100 GP اونوقت میتونی با بازیکنای اصلی بازی کنی توی مسترلیگ

12. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

FGi

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بروید فیفا بازی کنید تا به خلقت خداوند پی ببرید
    لطفا از فیفا صحبت نکن امسال بعد سالها رفتم خریدم و بازی کردی در حد یک نیمه الان مثل بوووووووووووق پشیمونم که چرا پولمو دور ریختم

14. 4 کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •