از Manual Pass استفاده کن
از Manual Pass استفاده کن
کلا پاسکاریش ضعف داره. من خدای پاس و سانترم توو پیس، توو 11 چی می شد حالا چنتا پاسمو اشتب می دادم. کاملا دارم حس می کنم که پاس دادن بازیکنا چه توو دادن چه توو دریافت مشکل داره، مخصوصا توو دریافت پاس!
خیلی جاها توپ بقله بازیکنه اما توپو نمیگیره و کنارش آروم راه میره، یا مثلا تو پاستو کاملا دقیق میندازی اما طرف یه هو یه حالت لیز خوردن بهش دس میده و توپ از پشتش رد میشه!
بابا دیگه آماتور نیستیم که کسی بخواد بهمون چیزیو یاد بده!! بازی پر از باگ و ضعفه، ولی هرچی ضعف داشته باشه بازم میگم از فیفا سرتره!
به هر حال ترجیح میدم بازم باهاش کنار بیام جای غر زدن!![]()
چرا در مسترلیگ بازیکن ها تیم درست نیستن ( کل تیمها یک بازیکن دارند ) بعد از چند دست بازی درست میشه ؟
سلام دوباره به همه ی دوستاران PES ، از نظرات راحت می شه فهمید که اکثر دوستان ناراضین از بازی ، خوب حقم داریم چون اگه ناراضی نباشیم جای تعجب داره واقعا!!! ولی خوب با این حرفا بازی درست بشو نیست. البته بازی در یه حالت فوق العاده خوب و سرگرم کننده و بهتر از نسخه های قبله ، اونم 2 نفره بازی کردن ولی همیشه که نمی شه!! در صورتیم که 1 نفره بازی کنیم 99% بعد از 6 ماه باید به یه روان پزشک مراجعه کرد!!(به خصوص رو حالت سوپر استار) پس بهترین پیشنهاد اینه که در مواقع حضور رقیبی مادی 2012 و در غیر اینصورت 2011 را برگزینیم. پیشنهاد معقولیه!
یا علی
منظورت چیه؟ یعنی تو personal data اون کمک پاس رو کم کنم؟ الان رو1 هست
دوست من اینجور نظر دادن ها فقط جو رو خراب میکنه
من به شخصه عاشق کونامی و PES هستم ولی از وقتی فیفا 11 رو روی ایکس باکس بازی کردم تازه متوجه شدم که کونامی خیلی خیلی میتونه از اینی که هست بهتر باشه
فیفا 11 واقعا یه شبیه ساز بسیار بسیار لذت بخش هستش واسه کسایی که میخان سختی فوتبال رو بچشن ولی PES یه فوتبال ناب هستش واسه اونایی که میخان از بازی واسه چند ساعتی لذت ببرن و خستګیشون رو رفع کنن
هر دوتا فوتبال طرفدارهای خودشونو دارن و قابل احترام هستن
من به هیچ وجه نتونستم با توپګیری PES12 کنار بیام انګار هوش بازی خیلی خیلی هوای حریف ما رو داره و بهش حال میده
سلام
آقا من یه مشکل دارم که تصاویر توی بازی شفاف نیستند
توی خود ویندوز هم این مشکل بود که بعد از اینکه مانیتور رو روی 75 هرتز گذاشتم درست شد
این بازی چرا تنظیمات رفرش ریت نداره؟؟؟
چطور میتونم با 75 هرتز اون رو بازی کنم؟؟
---------- Post added at 08:00 AM ---------- Previous post was at 08:00 AM ----------
سلام
آقا من یه مشکل دارم که تصاویر توی بازی شفاف نیستند
توی خود ویندوز هم این مشکل بود که بعد از اینکه مانیتور رو روی 75 هرتز گذاشتم درست شد
این بازی چرا تنظیمات رفرش ریت نداره؟؟؟
چطور میتونم با 75 هرتز اون رو بازی کنم؟؟![]()
سلام به همه بچه های گل من عشقه pes هستم میخواستم بازی نصب کنم ولی قبلش با خوندن نظرات شما کلی گیج شدم نمیدونم یعنی این همه مشکل دارهخدا کنه درست شه من یه سری به تایپیگ فیفا هم زدم متاسفانه همه بچه های اونجا دارن از فیفا و خوبی هاش تعریف میکنند ولی تایپیک pes.... واقعا اگه اینجور باشه متاسفم که اینجور از فیفا عقب بمونه امیدوارم pes2012 درست شه
![]()
بايد تو قسمت Extra Cotent بري و آنلاکش بکني با 100 GP اونوقت میتونی با بازیکنای اصلی بازی کنی توی مسترلیگ
لطفا از فیفا صحبت نکن امسال بعد سالها رفتم خریدم و بازی کردی در حد یک نیمه الان مثل بوووووووووووقپشیمونم که چرا پولمو دور ریختم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)