تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 280 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تبريک تولد فيفا به علي کريمي
    جادوگر فوتبال ايران 33 ساله شد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایت فیفا در گزارشی به مهم ترین تولدهای فوتبالی هفته جاری پرداخته است و شاخص ترین بازیکن متولد 8 نوامبر نیز کسی نیست جز علی کریمی.در گزارش سایت فیفا به بهانه سی و سومین سالروز تولد کاپیتان پرسپولیس آمده است: کریمی یکی از بااستعداد ترین بازیکنان فوتبال آسیاست که در جام ملت های 2000 لبنان و در اوج جوانی توانایی های شگفت انگیزش را به رخ فوتبال آسیا کشید. کریمی چهار سال بعد ستاره تیم ملی ایران در جام ملت های 2004 در کشور چین بود که به کسب عنوان سومی این مسابقات منجر شد.او در این مسابقات 5 گل به ثمر رساند و بطور مشترک آقای گل این تورنمنت شد. درخشش کریمی موجب شد تا کریمی در آن سال عنوان مرد سال آسیا را از آن خود کند و بعد از مدت کوتاهی راهی آلمان و تیم بایرن مونیخ شد و با این تیم قهرمانی بوندس لیگا و جام حذفی را جشن گرفت، جایی که سال گذشته دوباره به آن بازگشت و این بار با شالکه قهرمانی جام حذفی را تجربه کرد. علی کریمی با تیم ملی ایران در جام جهانی 2006 آلمان نیز حضور یافت.

این گزارش همچنین به حضور کریمی در الاهلی امارات و کسب دو جام حذفی با این تیم نیز اشاره کرده است. کریمی اکنون پیراهن تیم پرسپولیس را بر تن می کند، تیمی که درخشش خود را با آن آغاز کرد.

گفتنی است علی کریمی متولد 17 آبان 1357 است و روز سه شنبه 33 ساله می شود.
    Last edited by aluminum; 07-11-2011 at 13:43.

2. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبریک فیفا به علی کریمی؛ جادوگر فوتبال ایران 33 ساله شد

جادوگر فوتبال ایران روز سه شنبه 33 ساله می شود

سایت گل- سایت فیفا در گزارشی به مهم ترین تولدهای فوتبالی هفته جاری پرداخته است و شاخص ترین بازیکن متولد 8 نوامبر نیز کسی نیست جز علی کریمی.در گزارش سایت فیفا به بهانه سی و سومین سالروز تولد کاپیتان پرسپولیس آمده است: کریمی یکی از بااستعداد ترین بازیکنان فوتبال آسیاست که در جام ملت های 2000 لبنان و در اوج جوانی توانایی های شگفت انگیزش را به رخ فوتبال آسیا کشید. کریمی چهار سال بعد ستاره تیم ملی ایران در جام ملت های 2004 در کشور چین بود که به کسب عنوان سومی این مسابقات منجر شد.او در این مسابقات 5 گل به ثمر رساند و بطور مشترک آقای گل این تورنمنت شد. درخشش کریمی موجب شد تا کریمی در آن سال عنوان مرد سال آسیا را از آن خود کند و بعد از مدت کوتاهی راهی آلمان و تیم بایرن مونیخ شد و با این تیم قهرمانی بوندس لیگا و جام حذفی را جشن گرفت، جایی که سال گذشته دوباره به آن بازگشت و این بار با شالکه قهرمانی جام حذفی را تجربه کرد. علی کریمی با تیم ملی ایران در جام جهانی 2006 آلمان نیز حضور یافت.

این گزارش همچنین به حضور کریمی در الاهلی امارات و کسب دو جام حذفی با این تیم نیز اشاره کرده است. کریمی اکنون پیراهن تیم پرسپولیس را بر تن می کند، تیمی که درخشش خود را با آن آغاز کرد.

گفتنی است علی کریمی متولد 17 آبان 1357 است و روز سه شنبه 33 ساله می شود.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نامه عذرخواهی محمد نصرتی:شرمسارم، به خاطر سابقه ام مرا ببخشید

به اميد بزرگواري شما و به پاس سابقه بي‌حاشيه در اين سال‌هاي فعاليت ورزشي درخواست دارم اينجانب را مورد لطف و بخشش قرار دهيد

سایت گل- محمد نصرتي مدافع تيم فوتبال پرسپوليس همزمان با عيد قربان، با ارسال نامه‌اي از مردم و جامعه فوتبال تقاضا كرد كه او را مورد بخشش خود قرار دهند.متن اين نامه كه در اختيار سرويس ورزشي ايسنا قرار گرفته به اين شرح است:

به نام خداوند بخشنده مهربان

با سلام و تبريك عيد سعيد قربان به مردم شريف ايران

از اينكه مي‌بينم متعاقب يك دهه تلاش و فعاليت صادقانه در فوتبال كشور همراه ديگر اعضاي جامعه فوتبالي بر اثر يك اتفاق، كه هيچ گونه پيش‌زمينه و قصد قبلي در آن نبود و صرفا بر اثر حركت غير ارادي صورت پذيرفته است موجبات كدورت و ناراحتي شما را فراهم نمو‌ده‌ام از همه شما پوزش خواسته و به اميد بزرگواري شما و به پاس سابقه بي‌حاشيه در اين سال‌هاي فعاليت ورزشي درخواست دارم اينجانب را مورد لطف و بخشش قرار دهيد تا بتوانم همانند گذشته در كنارتان براي تعالي و شكوفايي فوتبال كشورم كوشش مضاعف نموده و سعي نمايم همچون گذشته همان گونه باشم كه از يك بازيكن ملي‌پوش انتظار مي‌رود.

خدايي كه بيناترين و شنواترين است مي‌داند رفتاري كه من مرتكب شدم آگاهانه و ارادي نبوده است. وضعيت 5 ماه اخير تيم ما را ببينيد و فشارهاي رواني حاكم بر ذهن‌مان را. در اين شرايط گل زدن و بردن براي ما فراتر از يك اتفاق معمولي است و موجب بي‌اختياري ذهني و رفتاري شده و شوك رواني را پديد آورده است. اما اين هم موجب نمي‌شود تا شرمساري خويش را از مديران باشگاه، پيشكسوتان، طرفداران فرهيخته پرسپوليس و جامعه فوتبال به خاطر وقوع اين حركت غير ارادي اعلام نكنم.

همچنين از اينكه ترويج دهندگان منكر صورت پذيرفته از اين اتفاق به عنوان حربه‌اي عليه فرهنگ كشورم يا فوتبال و بازيكنان آن سوء استفاده كردند، اظهار تاسف مي‌نمايم و در نهايت در روز عيد سعيد قربان از محضر خداوند بزرگ، طلب استمداد مي‌كنم.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظرم کاری که نصرتی وشیث کردن کاملا عادی وطبیعی بود!
    اکثر بچه های این جا یا دانشجو بودن یا سرباز یا هردو توی این محیط ها این جور کارها رو یا بهتر بگم شوخی ها فوق العاده عادی و به میزان لازم رو انجام دادن...تازه دوران دبیرستان رو هم من ذکر نکردم.
    حالا چی شده که با یه انگشت کردن این آقایون تمام دنیا سیاه و تیره وتار شده؟
    اون جنبه افکار عمومی رو که نباید این قبیل کارهارو جلوی دوربین انجام داد رو قبول دارم.اما به این شدت برخورد کردن یه جور بازی کثیفه وبس.
    راستی نتیجه حکم کمیته انضباطی در مورد این نگون بخت ها چی شد؟

توی اکیپ رفاقتی وقتی شما این کار رو می کنی ( که من هم مثل شما گاهی به شوخی از این قبیل کارها انجام می دم) پدر ، مادر و بچه 7-8 ساله نظاره گر کار شما نیستن...
    عمق فاجعه بیشتر از اونی بود که فکرش رو بکنید. اون هم دو تا آدم 30 ساله که ...
    خیلی سعی کردم راجع به این موضوع اصلا پست ندم.
    دروگبا سر بازی با بارسلونا به خاطر اینکه سر داور داد کشیده بود ( ومطمئنا خیلی ها بهش ه حق می دن) بعد بازی
    گفت از کودکانی که حرکت زشت من رو دیدند عذر خواهی می کنم.

یکی مثل علی کریمی وقتی تعویض هم می شه کنار زمین حرص و جوش می خوره 2 تا "..." تیم توی همچین وضعیتی همدیگر رو قلقلک می دن...

من خودم می گم هر آدمی ممکنه اشتباه کنه، نباید زیر شلاق برد اونا رو ولی حداقل قبول کنن و تاوانش رو بدن.
    نه اینکه ماست مالیش کنن و بگن قلقک دادم و می خواستم نگهش دارم نیفته و ...

یادمون نره این آقایون بی سوادی که معلوم نیست از کجا پاشدن اومدن تقی به توقی خورد و مطرح شدن دارن سالانه میلیونی پول می گیرن.
    مالیات هایی که پدر و مادر من و شما می دن می ره تو جیب این آقایونِ "..."

جالب اینجاست آقای شیث می گه من ریاضت کشیدم که به اینجا رسیدم... حالا من نمی دونم یه مدافع درحه 2-3 لیگ مضحک ایران چه ریاضتی کشیده؟؟!!

من باز هم می گم به خاطر اشتباه بزرگشون هم نباید انقدر ضجرشون داد... خودشون فهمیدن چه غلطی کردن
    مطمئنا درس عبرتی شد واسه همه.
    البته این لیگی که ما داریم هر روز یه نوع ناهنجاری جدید داره...
    دیروز زمین رو با دستشویی اشتباه گرفته بودن ، امروز همـــجنس بازی به شوخی ...فردا؟؟؟

+

من فقط سوالم اینه که مردم واقعا به چه امیدی می رن ورزشگاه؟؟
    اون از مدیرعامل!! اون از سرمربی که نقشه های 2-3 ساله اش واسه پرسپولیس این شد...این از بازیکنا...
    آقا خانه از پایبست ویران است...

6. 5 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب جام باشکوه ولایت رو بردیم تا کارنامه استیلی هم بدون جام نمونه

این روزها طرفدارای استقلالی از کوچیک تا بزرگشون معتقدن استقلال با تیم دئمش در این بازیها شرکت کرده
    من هم قبول دارم
    اما وقتی قبول کنیم تیمی سرشار از ستاره و بازیکن مثل استقلال که حمودی و الونگ رو روی نیمکت داره با غیبت بازیکنای اصلیش تیم دومش رو روونه این مسابقات کرده
    باید قوبل کنیم که پرسپولیس که دوست دشمن معتقدن بازیکن باکیفیت خیلی کم داره با غیبت بازیکنای اصلیش با تیم سومش تو این مسابقات شرکت کرده
    (من اعتراف میکنم نمیدونستم الونگ در تیم استقلاله به نظر من هنوز از خیلی از هافبک دفاعی ایران بهتره یه جورایی نمیشه اصلا توپ رو ازش گرفت
    واقعا عجیبه که استقلال این همه بازیکن خریده عجیب به این خاطر که احساس میشه به بعضیهاشون مثل همین الونگ و حمودی یا ولید نیازی نداشتن الونگ و حمودی که در غیاب بازیکنای اصلی استقلال ذخیره بودن اگر در پرسپولیس بودن در حضور بازیکنای اصلی هم صد در صد ثابت بازی میکردن
    با توجه به این نکات میشه فهمید واقعا حکایت استقلال و پرسپولیس حکایت دارا و نداره)

پرسپولیس کمی باهشوتر بود با دو سه گل اختلاف بازی رو میبرد
    استقلال روی یه کرنر و یه سانتر به گل رسید و در جریان بازی موقعیت جدی نتونست خلق کنه به غیر از موقعیت زندی در نیمه اول
    ولی پرسپولیس روی دو حرکت تیمی قشنگ به گل رسید و میتونست روی همین حرکات دو سه گل دیگه هم بزنه که واقعا به شکل عجیبی موقعیتها رو از دست دادن به ویژه هاشمیان

داور به نظر من در جریان بازی تاثیر گذار بود
    عزیززاده روی پنالت باید اخطار میگرفت اگر کمی جلوتر بود میشد اخراج هم کنه و روی خطای بعدی هم که محکم به ساق فشنگچی زد هم باید اخطار میگرفت
    شیرزاد یه خطا روی نوروزی کرد که فقط یه کارت قرمز داشت
    بعد خداییش فقط به صحنه هایی که محمد کارت زرد گرفت نگاه کنید اولیش که اصلا کارت نداشت

یادمه موقعی که پژمان منتظری مصدوم بود تمام استقلالیا اکثر گلای خوردشونو رو به خاطر نبود منتظری میدونستن
    حالا وقتی پرسپولیس حدود 70 درصد خط دفاعی اصلیش رو در اختیار نداره واقعا باید منتظر روزهای سختی در آینده باشیم
    بازی کردن بدون شیث و نصرتی که جدای از کار زشتشون به روزهای آمادگی برگشته بودن واقعا سخته باید ببینیم در آینده چیکار میکنیم

در کل یه دربی بود برای پر کردن اوقات فراغت

پی نوشت: دوستان استقلالی کمی از این مظلوم نمایی دست بردارن بد نیست
    کلا از نظر دوستان استقلالی تیمشون تنها تیمیه که خدا دوستش داره و از طرف خدا حمایت میشه

8. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

(من اعتراف میکنم نمیدونستم الونگ در تیم استقلاله به نظر من هنوز از خیلی از هافبک دفاعی ایران بهتره یه جورایی نمیشه اصلا توپ رو ازش گرفت
    علیرضا جدی من هم نمیدونستم الونگ توی استقلاله و وقتی شنیدم مزدک گفت الونگ و چهره اش هم به تصویر کشیده شد ، تا چند دقیقه بهت زده بودم / حتی دوستان استقلالی توی تاپیک استقلال هم نمیدونستند الونگ توی تیمشونه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این الونگ منو قافلگیر کرد.از کجا پیداش شد؟مثل اینکه باهاش به توافق رسیدن...خداییش خوب کار کرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این الونگ دیگه از کجا اوردن؟
    واقعا به نظرم استقلال بهترین خط هافبک ایران و چه بسا آسیا رو داره ، به خصوص در هافبک دفاعی و طراح /
    Last edited by Ezel; 07-11-2011 at 20:24.

10. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سروش جان خداییش من در فصل نقل و انتقالات اصلا خبری مبنی بر رفتن الونگ به استقلال نخوندم
    اینم از معجزات حاجیه فقط مونده دستشو بکنه تو کتش نورانی بیرونش بیاره
    خداییش میومد پرسپولیس الان ثابت بود
    از وقتی که اومد داخل پرسپولیس وسط رو از دست داد

12. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من همین هفته پیش یه جا (خبرآنلاین) خوندم الونگ رو کسی به خدمت نگرفته، خیلی دوست داره به پرسپولیس برگرده و واسه همین هم تو یکی از ورزشگاهای تهران (یادم نیست تختی بود، شیرودی بود یا ...) داره هر روز تمرین می‌کنه تا خودش رو آماده نگه داره ...

فتح‌الله‌زاده احتمالاً تا خبر رو خونده رفته ملاقاتش و بی‌سر و صدا خریدتش !!

14. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

با اینکه به عنوان یه استقلالی شرایط بازی رو نابرار و نا عادلانه دیدم اما به هر حال به دوستان عزیز پرسپولیسی تبریک میگم
    امیدوارم این نتایج شروعی دوباره باشه برای بازگشت پرسپولیس به دوران اقتدار
    چون تا زمانی که استقلال و پرسپولیس تیم نباشن فوتبال ما فوتبال نمیشه
    هرکی هم میگه غیر از اینه جام جهانی 98 رو به یاد بیاره

16. این کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نظرم من اين مساوي از پيش تعيين شده بود
    دوم اينكه واقعا دروازبانهاي پرسپوليس در حد ليگ يك هم نيستند چقدر بايد با اين اشتباهات تيم را داغون كنند
    ممد دوتال و مدافعان امسال مي خوان پرسپوليسي ها را سكته بدهند با طرز دفاع كردنشان
    به نظرم تازه داره خط هافبك تيم راه مي افته و همچنين هاشميان
    حميد استيلي هنوز خيلي راه براي تجربه دار شدن دارد و هنوزم نشون مي ده مربي كم تجربه اي هست ولي همين مربي مي تونه اينده پرسوليس را بسازد

18. این کاربر از alex110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •