تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 456 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گل اول رئال، اون صحنه ای که توپُ فرستادن واسه بنزما آفساید بود
    من هم ميخواستم اينو بگم گفتم بيخيالش بشم چون از زاويه درستي نشون نداد
    ولي يه بار كه از بالا نشون دادن هر چند بازم زاويه خوبي نبود ولي احساس كردم بنزما جلوتر بود

از آبیدال این بازی بعید بود...
    علي جان من به عنوان فن بوي آبيدال از همه عذرخواهي ميكنم
    تكرار نميشه

شانس اوردیم آدبایور نبود!!!
    گفتي واقعا
    فعلا خدا رو شكر بنزما آمادس به آدبايور فكر نميكنن

در مورد ترکیب و اینکه چندتا از بازیکنای اصلی رو نداشتیم حرفی نمیزنم چون تمام بازیکنای بارسا بازیکن اصلی هستند.
    كاملا موافقم
    هرچند توي اين بازي در شروع كمي از نظر روحي باعث شد رئاليها بهتر از ما باشن ولي واقعا كسي كه جزء ليست بارسلوناست يه بازيكن معمولي نيست

واقعا متاسفم برای پپه ..
    کاملاًمشخصه هدف این بابا تو زمین چیز دیگه ای هست
    با احترام به رئاليهاي عزيز ولي فكر ميكنم دو نفر در رئال واقعا به چيزي غير از فوتبال فكر ميكنن آربلوا و په په
    به راحتي ميشه هر حركت په په رو با كارت جريمه كرد
    خشونت دشمن درجه يك فوتباله اينكه داور با اشتباهاتش جلوي خشونت رو نگيره خيلي بدتر از پنالتي نگرفتن و ... اين جور چيزاست

ویا تو یه بازی دوستانه بین اسپانیا و ایتالیا یه سوپرگل (یعنی واقعا سوپرگل) به بوفون زده
    خب پس داره براي بچه هاش گالري خاطرات درست ميكنه
    واقعا هم چه كلكسيوني بشه

حالا جداي از اين حرفا
    دوستان دقت كردين بنزما چقدر پاك فوتبال بازي ميكنه فقط به فوتبال فكر ميكنه
    روي بازيكن حريف بيشترين پرس رو مياره و امونشو ميگيره اما تا جايي كه ميتونه خطا نميكنه حركت غير ورزش كه تقريبا محاله از بنزما ببينيم من كه نديدم
    به عنوان يه تماشاگر فوتبال واقعا بايد براش احترام قائل شد

2. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

من اصلآ نفهمیدم والدز چرا اون کار احمقانه رو کرد!!!با اون کارش نشون داد هنوز والدزه!!!
    اگه خطا نمیکرد هیچی نمیشد و موقعیت جدی هم پیش نمیومد چون اصلآ پشت به دروازه بود بازیکن رئال!!!
    ولی صحنه ای که مارسلو پدرو رو زد 100% گل بود و باید پنالتی اخراج میگرفت داور...
    من نمیدونم چرا ولی از اول از این ادریانو و کیتا بدم میاد و اینا رو بازیکنایی در حد و اندازه ی بارسا نمیدونم!!!
    به نظر من اگه فونتاس تو دفاع میانی بازی میکردو ابیدال میرفت چپ وضع دفاع بهتر از این بود(این ادریانو نباید بازی میکرد)....
    حتی میرفت به خاطر قد کوتاه ادریانو گلو بخوریم که والدز نجات داد دروازه رو...
    به نظرم این ادریانو و ماکسول رو باید بفروشیم و یه دفاع خوب بخریم خیلی عالی میشه...
    نبود بوسکتس هم برای من بیشتر از سایرین احساس شد!(به جز کاپیتان که جای خودشو داره)
    در مورد خشونت رئالیها هم که من قبل از بازی یه پستی دادم که به لطف و صلاح دید مدیران حذف شد
    موفق باشید...

4. 8 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا:این تساوی، یک شاهکار بود

مربی اسپانیایی از تساوی کسب شده در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به شدت راضی است

سایت گل- پپ گواردیولا یکشنبه شب شاهد تساوی 2-2 تیمش در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا بود . این دیدار در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شد و دیدار برگشت روز چهارشنبه در نوکمپ برگزار خواهد شد
    در پایان این مسابقه گواردیولا از عملکرد شاگردانش به شدت راضی بود و اعتقاد داشت که تساوی مهمی را کسب کرده اند.
    او به خبرنگاران گفت:« ما بازی خوبی داشتیم و با خستگی مان به خوبی کنار آمدیم.این نتیجه خوبی برای ما بود. برای روز چهارشنبه هم بدون تاخیر آماده سازی مان را ادامه می دهیم تا بتوانیم مقابل رئال به رقابت بپردازیم و امیدواریم که هواداران به ما کمک کنند تا بتوانیم به نتیجه ای که قادر به کسب آن نبودیم، برسیم.»
    سسک فابرگاس روز دوشنبه تستهای پزشکی در بارسلونا را پشت سیمی گذارد و گواردیولا احتمال حضور او در دیدار برگشت را رد نکرد:« روز دوشنبه سسک فابرگاس معارفه می شود و بعد باید ببینیم که آیا روز چهارشنبه بازی خواهد کرد یا خیر.»
    گواردیولا در ادامه صحبتهایش گفت:« ما تمریناتمان را با تاخیر شروع کردیم؛ پس کسب چنین نتیجه ای برای ما یک شاهکار بود. بازی رئال مرا به شدت تحت تاثیر قرار داد و آنها بازی ای مثل بازی برگشت فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا به نمایش گذاشتند. قرار گرفتن در جریان بازی و به گردش در آوردن توپ برای ما خیلی سخت بود .توقعات زیادی از ما می رفت و ما با وجود تاخیر در شروع، همان تیمی هستیم که قبلا بودیم.»
    این تساوی 2-2، در صد و هشتاد و چهارمین دیداری که گواردیولا روی نیمکت بارسا می نشست رقم خورد.
    گواردیولا در پایان صحبتهایش به سوال مایکل نصرالله، خبرنگرا گل دات کام در کنفراس خبری هم پاسخ داد و گفت:« تا زمانی که مربی بارسلونا هستم، تیم ما به همین سبک بازی خواهد کرد. قطعا رئال هم می تواند مقابل ما به پیروزی برسد ولی این پیروزی روز یکشنبه از راه نرسید.»

6. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

پویول به بازی برگشت میرسه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض صحنه های بحث برانگیز ال کلاسیکوی یکشنبه شب

سایت گل- دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا یکشنبه شب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شد و دو تیم رئال مادرید و بارسلونابه تساوی 2-2 دست یافتند . در این بازی صحنه های متعددی رخ داد که بحث های فراوانی را با خود به همراه داشت. در اینجا می توانید تصاویر لحظات جنجالی این بازی را تماشا کنید:

خطای والدس روی رونالدو: این یکی از جنجالی ترین صحنه های بازی بود. برخوردی که در محوطه جریمه میان رونالدو و ویکتور والدس به وجود آمد. ستاره پرتغالی سعی داشت توپ را مبدل به گل کند و والدس از دستش استفاده کرد تا مانع از حرکت کریس شود . تیسیه را داور مسابقه بعد از این صحنه اعتراضات ستاره پرتغالی و مورینیو را نادیده گرفت

اگر والدس در محوطه جریمه بارسلونا با دست راستش کریس رونالدو را در حالی که توپ جلوی پایش نبود متوقف کرد و داور خطایی نگرفت، در سوی دیگر میدان هم داور مسابقه پنالتی دیگری را به خاطر خطای مارسلو برروی پدرو نادیده گرفت. آن هم در حالی که پدرو آماده شوت توپ بود.

جو حساس بازی در زمین مسابقه ، خدیرا را یکی از ستاره های کلیدی رئال نموده بود. این بازیکن آلمانی در برخی از دقایق بازی با شدت و شاید خشونت بازی می کرد. یکی از این لحظات زمانی بود که او به هوا پرید و با ضربه ای که بیشتر شبیه ضربه کاراته بود به سر ابیدال کوبید. ستاره فرانسوی روی زمین افتاد و برای درمان دقایقی به خارج از میدان رفت ولی در نهایت به جریان بازی بازگشت

وقتی آلوس و په په از شرمندگی هم درآمدند: در بازی دو تیم رئال و بارسا در فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا، درگیری په په و آلوس را به یاد دارید؟ این درگیری منجر به اخراج ستاره پرتغالی از زمین مسابقه شد و این درگیری در دیدار یکشنبه شب سوپرکاپ اسپانیا هم رخ داد .

9. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

سایت گل- دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا یکشنبه شب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شد و دو تیم رئال مادرید و بارسلونابه تساوی 2-2 دست یافتند . در این بازی صحنه های متعددی رخ داد که بحث های فراوانی را با خود به همراه داشت. در اینجا می توانید تصاویر لحظات جنجالی این بازی را تماشا کنید:

تو رو خدا ببینید توپ کجا بود که والدز این خطا رو کرد!!!
    خیلی ازش بعید بود و اگه این خطا رو نمیکرد داور پنالتی پدرو رو میگرفت ولی به خاطراین صحنه خواست جوری تلافی کرده باشه...
    البته چون فشار بازی خیلی زیاد بود نمیشه زیاد به والدز خورده ای گرفت.....

11. 5 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض رونالدو:پنالتی بود،هیچ شکی نیست/ والدس:رونالدو به بازوی من خورد

ستاره پرتغالی از عملکرد داور مسابقه به شدت ناراحت بود

سایت گل- برخوردی که میان ویکتور والدس و کریستیانو رونالدو درمحوطه جریمه بارسلونا رخ داد، شک و شبهات زیادی را به همراه داشت و به نظر می رسید که در این صحنه داور می بایست یک خطای پنالتی به نفع رئال اعلام می کرد که این طور نبود.
    دست کم هواداران رئال چنین نظری دارند و خود کریستیانو رونالدو که در این برخورد حضور داشت چنین اعتقادی داشت.
    ستاره پرتغالی با عصبانیت از عملکرد تیم داوری برنابئو را ترک کرد و در پایان دیدار یکشنبه شب برنابئو به خبرنگاران گفت:« پنالتی بود.»و بعد ابراز امیدواری که تیمش در دیدار برگشت سوپرکاپ که چهارشنبه در نوکمپ برگزار می شود، تیمش به جریان بازی برگشته و جام قهرمانی را مال خود کند:« مطمئنم که می توانیم در بارسلونا به جریان بازی برگردیم و بازی تهاجمی ای را ارائه دهیم.»
    طبق خبر منتشره در روزنامه مارکا،در سوی دیگر، ویکتور والدس، دیگر بازیکنی که در آن صحنه بحث برانگیز بود، برخوردی که با رونالدو داشت را پنالتی نمی داند:« چیز خاصی نبود. فقط رونالدو به بازوی من برخورد کرد و اصلا پنالتی نبود.»

13. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_pro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فابرگاس رسما به بارسلونا پيوست

مهاجم کاتالونيايي آرسنال پس از دو سال و سه ماه مذاکره بين دو طرف اسپانيايي و انگليسي سرانجام به خانه قديمي خود بازگشت.

به نقل از مارکا اسپانيا، سسک فابرگاس بازيکن مورد علاقه باشگاه بارسلونا سرانجام به تيم اول اسپانيا ملحق شد.
    پيش از اين نيز مشخص بود که فابرگاس به خانه خود بازگشته، اما خبر رسمي اين انتقال بزرگ به تاييد دو طرف نرسيده بود.
    آرسن ونگر روز گذشته با حضور در نشست خبري در استاديوم امارات به خبرنگاران گفت: ديگر فابرگاس را در اختيار نداريم و او به بارسلونا ملحق شده است.
    فابرگاس ساعتي پس از پايان جدال دو تيم رئال مادريد و بارسلونا همراه با اردوي بارسا به پايتخت کاتالونيا سفر کرد و به پيشنهاد الساندرو روسل بلافاصله براي امضاي قرارداد به دفتر نقل و انتقالات بازيکنان بارسلونا رفت.
    سايت رسمي باشگاه بارسلونا اعلام کرده که تست پزشکي فابرگاس امروز برگزار مي‌شود و مراسم معارفه باشکوهي براي اين بازيکن بزرگ در نظر گرفته شده است.

15. 11 کاربر از mehdi_pro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چيزي براي گفتن نميمونه

دوستان رئالي ناراحت نشن از اين پست اما اگر ما بارساييها نگران آسيب ديدن بازيكنامون نباشيم پس ديگه نبايد اصولا طرفدار اين تيم باشيم
    اين فقط نگراني ماست كه در ميون ميزاريم

جالبه كه مورينيو به خاطر اعتراض به داوري مصاحبه نميكنه
    من فكر ميكنم براي اينكه از دست اين فرافكني و خشونت كنترل نشده مورينيو و بازيكناي رئال رها بشيم بايد حتما يكي دو باخت پشت سر هم به رئاليها بديم
    خدا شاهده اگر باخت به رئال باعث بشه جو اين بازي كمي طبيعيتر بشه و رئاليها اينگونه قهر آميز و دشمن گونه با بازيكناي بارسا برخورد نكنن من اصلا از باخت ناراحت نميشم
    ديشب اواخر بازي كيتا برگشت دستشو كشيد و به په په اعتراض كرد كه چرا آرومتر بازي نميكنه اما په په چنان نزديكش شد و روي سينه اش زد و دستشو كنار زد كه كيتا واقعا فقط موند نگاش كرد
    وقتي اين مسئله تغييري نميكنه و هر بار هم بدتر ميشه مشخصه كه از طرف مديريت و كادر فني براي چنين خشونتي چراغ سبز به بازيكنا داده شده وگرنه مگه ميشه مربي وقتي در تمرينات فيلمها بازيبيني ميشن خشونت بازيكن رو ببينه و چيزي نگه
    رفتار مورينيو و استراتژيش كاملا لو رفته از اين سمت توصيه به خشونت و از اون سمت فشار بر بروي داورها براي اخراج نكردن كه البته داره جواب ميده
    توي اكثر تيما بازيكني رو كه قرمز ميگيره جريمه ميكنن اما با اين بي پروايي بازيكناي رئال من بعيد ميدونم در رئال چنين باشه
    نميشه كه راسل و گوارديولا ساكت بشينن
    بايد منتظر بشينيم تا جناب په په بزرگترين ضربه به پيكر فوتبال رو مثلا با شكستن پاي اينيستا ژاوي يا مسي بزنه تا بعد شروع كنيم به اعتراض
    اين تواضع در مصاحبه ها در مقابل كسي جواب ميده كه همين رفتار رو داشته باشه نه كسي كه رفتاري اينچنين داره
    من اصلا درك نميكردم حرف اون داور رو كه گفت مورينيو دشمن فوتباله اما اگر اين خشونت كنترل نشده بازيكناي رئال كه مشخصا از سمت كادر فني با تذكر رو به رو نشده باعث مصدوميت طولاني مدت مثلا مسي بشه حقيقتا اين جمله معني پيدا ميكنه
    به خدا مني كه طرفدار ليورپولم و با منچستريها كري دارم وقتي فصل پيش كاراگر اون طور روي پاي ناني رفت اصلا يه لحظه از فوتبال حالم به هم خورد و از اون برد اصلا لذت نبردم
    اينكه خطاهاي رئاليها در اين بازي مثل په په يا خديرا آسيبي به بارساييها نرسوند واقعا معجزه بود
    توي يه صحنه لگد كاملا تعمدي و آگاهانه په په داشت دقيقا به پهلوي پدرو ميخورد كه محل آپانديز و كليه ها و نازكترين دنده هاست
    فقط خدا رحم كرد كه پدرو يه لحظه خودشو جمع كرد وگرنه شك نكنيد آسيب جدي ميديد
    بازي قبلي هم در برنابئو مارسلو اون بلا رو سر زانوش آورد و فرستادش بيرون
    متاسفانه اين فضا خشونت آميزي كه بعضي بازيكناي رئال دارن داره در تيمشون شايع ميشه
    مثلا من اصلا از اوزيل انتظار نداشتم بياد بالا سر آلوز و بهش اعتراض كنه كه چرا روي زمين افتادي براي من سواله كه اين بازيكنا وقتي فيلم بازي رو ميبينن واقعا درون خودشون كمي تأمل نميكنن؟
    به نظر من كمترين كاري كه ميتونه راسل انجام بده اينه كه يه اعتراض رسمي به فدراسيون اسپانيا بكنه چون اين خشونت متوقف نشده و ادامه داره
    و متاسفانه داورا هم دارن باهاش كنار ميان
    توي انگليس تكل يا حركت خشن جريمه و محروميت داره نميدونم آيا در اسپانيا همچين قانوني هست يا نه اما اگر هست حركت خديرا و په په توي اين بازي ميتونه براشون محروميت داشته باشه
    مگه حتما بازيكن بايد بره بيمارستان

خداييش توي الكلاسيكوهاي اخير اصلا از فوتبال لذت نبردم و فقط نگران مصدوميت بازيكنا بود
    اينكه چه كسي يا چه روشي داره لذت رو از فوتبال ميگيره بماند

17. 17 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

تبریک بخاطر خیلی چیزا
    چه شروعی برای ویا و مسی
    ویکی در حد اسطوره
    سانچز Wow

به نظر من ژاوی که اومد تو زمین کلاس دو تیم دوباره فاصله گرفت.

مگه فقط خستگی و بی انگیزه گی این بارسا رو از پا در بیاره.

ویرایش: سس هم رسید!

تا حالا در کل نقل و انتقالات جالبی نبود اما دم آخری چسبید. واقعا چقدر فابرگاس احترام آرسنال رو هم نگه داشت. بعد از این همه مدت نهایت حرفش این بود که از پاداشم میگذرم. تا تست پزشکی.

Fabregas arrives in Barcelona

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    August 15, 2011
    Last edited by nw_nk; 15-08-2011 at 14:56.

19. 14 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •