تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 339 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

ضمن تشکر از این ترکیب باید یه سری یاداوری ها رو هم اضافه کنم.
    زندی اگه به این بازی برسه دقیقا هم پست کرار جاسم هستش.البته کرار یه خط جلوتر هم میتونه بزنه.ولید علی که اصولا بازیکن تهاجمیه کمتر به عنوان هافبک چپ میشه ازش کار گرفت نتیجه اش میشه افت شدید و بازده پایینش. اما سایر جاهای این ترکیب بی نقصه

2. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی یه همچین چیزی میزاره؟

رحمتی

حنیف---------پژمان----------حمودی

آندو----------رحمتی

جباری-------کرار------خسرو

فرهاد------میداوودی

یا

رحمتی

حنیف---------پژمان----------حمودی

آندو-------رحمتی

ولید علی------جباری-------کرار------خسرو

فرهاد

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منتظری: به دربی میرسم /دوست دارم یک پرسپولیس قدرتمند را شکست دهیم

پژمان منتظری مدافع با تجربه و خوزستانی استقلال این روزها دوره های درمانی اش را سپری می کند و همچنان از تمرینات تیم آبی پوش پایتخت دور است.این بازیکن وضعیت خود را روبه بهبودی اعلام و از حضور خود در دربی و انگیزه هایش برای این دیدار صحبت می کند
    .
    • از وضعیتت برایمان بگو.
    - خوشبختانه رو به بهبودی هستم. این هم از خوش شانسی من بود که وقفه ای ۲ هفته ای در لیگ ایجاد شد تا فرصت کافی برای سپری کردن دوره های درمانی داشته باشم. طی امروز یا فردا دوره های آب درمانی و فیزیوتراپی ام به اتمام می رسد و نرم دویدن را آغاز می کنم.
    • ازچه زمانی می توانی در تمرینات گروهی شرکت کنی؟
    - چند روز است به صورت اختصاصی تمرین می کنم و پس ازآن می توان در تمرینات گروهی شرکت کنم.
    • پس با این اوصاف به دربی می رسی؟
    - طی این مدت یکی از دغدغه هایم این بود که به دربی برسم و اصلاً دوست نداشتم فرصت حضور در این بازی را از دست بدهم. تمام سعی ام را می کنم تا در مدتی که به صورت انفرادی تمرین می کنم خودم را به لحاظ بدنی به بهترین شرایط ممکن برسانم چرا که دوست دارم در دیدار با پرسپولیس خودم را به عنوان یکی از بهترین بازیکن زمین معرفی کنم.
    • پیش بینی ات از این بازی چیست؟
    - فعلاً زود است که راجع به این دیدار صحبت کنیم اما امیدوارم پرسپولیس تا روز بازی به یک شرایط بسیار خوب برسد چون همه ما دوست داریم این تیم در وضعیت خوبی به مصاف ما بیاید. در حال حاضر استقلال بازی با تراکتورسازی را درپیش دارد و حواس تمامی بازیکنانمان به این دیدار معطوف است.
    • این بازی را چطور می بینی؟
    - تراکتورسازی تا کنون بازی های خوبی از خود به نمایش گذاشته است. نتایج این تیم و جایگاهش در جدول بیانگر این است که تراکتوری ها برای فصل جاری دنبال رسیدن به یک هدف بزرگ هستند. بازی سختی در پیش داریم. این دیدار برای هر دو تیم جدا از جنبه حیثیتی که دارد یک بازی ۶ امتیازی محسوب می شود و از این رو هر دو تیم با تمام قوا به میدان می آیند با این حال شانس استقلال برای رسیدن به پیروزی بیشتر از تراکتور است چون در حضور هزاران هوادار خود به مصاف این تیم خواهد رفت.
    • آندرانیک تیموریان برای تماشای این بازی به ورزشگاه خواهد رفت. آیا تو هم به ورزشگاه می روی؟
    - اهمیت و حساسیت این بازی برای ما کمتر از دربی نیست و به همین دلیل نمی توانم به ورزشگاه نروم و بازی را تماشا نکنم.قطعاً آن روز دلم با تیم خواهد بود و به ورزشگاه می روم تا کمتر حسرت از دست دادن این بازی را بخورم. قرار است من و آندو روز بازی با تراکتور بازیکن بودنمان را فراموش و مثل دو هوادار تیممان را تشویق کنیم.
    • عملکرد میثم حسینی، بازیکنی که طی این مدت جایگزین تو شده است را چطور دیدی؟
    - میثم حسینی طی این مدت به بهترین شکل ممکن کار کرد و نشان داد در آینده ای نزدیک می تواند یکی از بهترین های لیگ شود. شاید باورتان نشود اما به خاطر حسینی از مصدومیتم خوشحال و راضی ام.
    • منظورت را واضح بیان می کنی؟
    - مصدومیت من باعث شد تا بازیکنی مثل حسینی بتواند خودنمایی کند و از این بابت واقعاً خوشحال هستم.
    • این مصدومیت به موقع باعث شد تا بازی با اندونزی و قطر را هم از دست بدهی. از این بابت افسوس نمی خوری؟
    - قطعاً بابت از دست دادن این دو بازی حسرت می خورم اما با حسرت خوردن چیزی درست نمی شود تمام تلاشم را می کنم تا با قدرت به میادین بازگردم و دوباره ملی پوش شوم.

مظلومی:چرا وقتی میبردیم کسی تعریف نمیکرد ؟

سرمربی تیم استقلال از انتقادهای بعضی از پیشکسوتان این تیم ناراضی است و معتقد است که برخی از این انتقادها منصفانه نیست. او هم‌چنین اطمینان می‌دهد که تیمش هفته آینده مقابل پرسپولیس به پیروزی می‌رسد.
    پرویز مظلومی در مورد بازی با تراکتورسازی و انتقادهایی که پس از آن انجام شد، اظهار کرد: متاسفانه بعضی از پیشکسوتان استقلال در حالی که باید کمک کنند تا حاشیه ایجاد نشود انتقاد می‌کنند. در باشگاه استقلال به روی همه پیشکسوتان باز است و ما ازنظرات آن‌ها استفاده می‌کنیم. من برای آن‌ها احترام زیادی قائل هستم اما پس از این‌که چهار گل به فولاد زدیم، ندیدم که کسی از تیم ما تعریف کند.
    وی افزود: در حالی که بعضی از آن‌ها بازی مقابل تراکتور را ندیدند صحبتهایی را در مورد این بازی انجام می‌دهند. انتظار من این است در حالی که داربی نزدیک است از استقلال حمایت کنند. من هم سعی می‌کنم صحبتهای آن‌ها را با جان و دل بپذیرم.
    مظلومی درباره بازی با تراکتورسازی بیان کرد: در بازی برابر تراکتورسازی حق ما باخت نبود. به دلیل این ‌که مجموعه تیم‌مان را به طور کامل در اختیار نداشتیم فرصت زیادی برای کار کردن نداشتیم. متاسفانه بعضی از افراد در رادیو که حقوق بگیر تیم ملی هم هستند، می‌گویند پرویز مظلومی حرفه‌ای صحبت نمی‌کند. به من بگویند که کجای صحبت من حرفه‌ای نبود. آن‌ها می‌گویند مظلومی وقتی می‌دانسته بازیکنانی که جذب می‌کند ملی پوش هستند، چرا آن‌ها را به استقلال می‌آورد. هیچ جای دنیا مشاهده نمی‌شود که بازیکنان را دو هفته به اردوی تیم ملی ببرند و یک روز قبل بازی آن‌ها را به تیم بدهند. این‌ها اعتقاد من است.
    مظلومی ادامه داد: اگر ما به تراکتور سازی باختیم به دلیل این است که نتوانستیم کارهای تاکتیکی که مد نظرمان بود را انجام دهیم. فوتبال کار تاکتیکی است و باید روی آن‌ها تمرین کرد.
    سرمربی تیم استقلال در ادامه بیان کرد: بعضی‌ها انتقاد می‌کنند که چرا مظلومی بعد از این‌که تیم‌اش جلو می‌افتد روی نیمکت می‌نشیند. آن‌ها نمی‌دانند که همیشه نیمه دوم را روی نیمکت می نشینم. آن هم به دلیل دردی است که از ناحیه زانو دارم و با تجویز دکتر باید نیمه‌های دوم را روی نیمکت بنشینم و زمانی که بهتاش فریبا نبود، آتیلا حجازی کنار زمین می‌ایستاد، حالا هم خود او می‌ایستد.
    وی ادامه داد: متاسفانه برخی از افراد وقتی که ما شکست می‌خوریم پیدایشان می‌شود و می‌گویند که دلسوز استقلال هستیم، در حالی که به دنبال مسائل دیگر هستند.
    وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه استقلال همیشه در تیم ملی بازیکنان زیادی خواهد داشت برای حل این موضوع چه کار باید کرد گفت: ما مخلص آن‌ها هستیم ولی باید با این موضوع بسازیم. تیم ملی مهم است اما این طور نمی‌شود. با این وضعیت تیم ما لطمه می‌خورد. باید جوابگوی چندین میلیون از هواداران باشیم. وقتی با این وضعیت تیم ما شکست می‌خورد چه کسی باید پاسخ‌گو باشد.
    وی افزود: علاوه بر بازیکنان ملی پوش خودمان یک بازیکن هم در تیم ملی کویت داشتیم که هنوز نیامده است. جاسم کرار هم وقتی که به تیم ما آمد مریض بود و مجبور بودیم که مقابل تراکتور به عنوان هافبک از او استفاده کنیم. باز هم به تیم ملی بازیکن می‌دهیم اما باید طوری برای این مسئله برنامه‌ریزی شود که تیم ما هم لطمه نخورد.
    پرویز مظلومی با بیان این‌که همیشه با صداقت کار کرده است بیان کرد: من همیشه دنبال صداقت بودم و هیچ وقت دنبال حواشی و سوء استفاده نبودم. همیشه توکلم به خداست و به هیچ‌کس کاری ندارم. البته خوشحال هستم که مردم هم مرا می‌شناسند. آن‌ها پس از باخت وقتی مرا می بینند دلداری‌ام می‌دهند. دنبال حاشیه‌ها نیستم و به هر صورت قبل از بازی حواشی زیادی را در طول هفته احساس کردم اما در مورد آن‌ها هیچ صحبتی نکردم و حتی هیچ مصاحبه‌ای هم انجام ندادم. متاسفانه عده‌ای دوست دارند که این حواشی‌ها به داربی کشیده شود.
    سرمربی استقلال با بیان این‌که مسئولیت سنگینی در این تیم دارد اظهار کرد: من در استقلال مسئولیت سنگینی دارم و حتی این مسئولیت از سال گذشته نیز سنگین‌تر شده است. ما تیم خوبی را تشکیل داده‌ایم اما گاهی اوقات دستمان بسته است. آندرانیک تیموریان، پژمان منتظری و ولید علی را در اختیار نداشتیم و رحمتی را هم در حالی که با مصدومیت مواجه بود به بازی فرستادیم. ما چهار برد پشت سر هم بدست آورده بودیم و تیم ما می‌رفت که هفته به هفته کامل‌تر شود.
    مظلومی در ادامه گفت: در یک هفته بازیکنان ما که در تیم ملی حضور داشتند سه بازی سنگین را انجام داده بودند. وقتی که ما به تیم ملی کمک می‌کنیم انتظار داریم که حداقل به ما فرصت بدهند و بازیهای‌مان را سه، چهار روز بعد از آن برگزار کنند. نه این‌که آن‌ها را خسته به ما تحویل بدهند. همیشه مخلص تیم ملی هستیم اما از طرفی آن‌ها هم باید به ما کمک کنند.
    وی با اشاره به این‌که در حالی که بازیکنان اصلی خود را در اختیار نداشت مقابل تراکتورسازی نمی‌توانست کار خاصی انجام دهد اظهار کرد: ما قبل از بازی با تراکتورسازی فقط توانستیم با بازیکنانمان صحبت کنیم. با صحبت کردن مشکلی حل نمی‌شود. می‌دانستیم که مقابل تراکتورسازی چگونه به گل برسیم و روش بازی آن‌ها را هم پیش بینی کرده بودیم اما فرصت نداشتیم که روی آن‌ها کار کنیم. نبود بازیکنان سرزنی مثل تیموریان و منتظری در بازی با تراکتور روی عملکرد ما بی تاثیر نبود.
    وی ادامه داد: آن‌ها روی ضربه‌های ایستگاهی کار کرده بودند و از نقاط ضعف ما استفاده کردند و کاملاً تیم ما را آنالیز کرده بودند. ما به بازیکنان گفته بودیم که یارگیری من تو من و نقطه به نقطه انجام دهند اما آن‌ها غفلت کردند.
    مظلومی ادامه داد: بعضی از دوستان گفتند که تراکتورسازی غیر از ضربه‌های ایستگاهی که بدست آورد و از روی آن‌ها به گل رسید موقعیت‌های دیگری هم داشت اما نمی‌دانم که آن‌ها کدام بازی را دیدند و این حرفها را گفتند.
    وی در پاسخ به این سئوال که آیا معتقد هستید که تیم استقلال پس از کسب پیروزی در ادامه بازی عقب می‌کشد گفت: خیر، ما عقب نکشیدیم اما تیمی که گلی را به ثمر می‌رساند فرصت دارد از حمله‌های حریف استفاده کند و از روی ضد حمله به گل برسد ولی این‌که بازیکنان عقب می‌کشند چیزی طبیعی است. من مرتب اشاره می‌کردم بازیکنان رو به جلو بازی کنند. این یک مسئله روانی است که بازیکنان عقب می‌کشند. در چنین مواقعی باید تلاش کنیم که با ضد حمله به گل دوم برسیم.
    وی در مورد حضور استیلی در بازی استقلال و تراکتورسازی گفت: طبیعی است که مربی حریف بیاید و بازی استقلال را ببیند. ما هم تیم آن‌ها را آنالیز کردیم و اطلاعات آن‌ها را در اختیار داریم. این‌ که استیلی به ورزشگاه بیاید و بازی ما را زیر نظر بگیرد طبیعی است.
    وی در مورد نتیجه گیری استقلال در بازی داربی گفت: مطمئن هستم که یک بازی خوبی را انجام خواهیم داد و نتیجه لازم را خواهیم گرفت و در این بازی قطعا به پیروزی خواهیم رسید.
    وی در مورد مدافع خارجی این تیم که قرار است در تمرینات شرکت کند گفت: او به تهران آمده است، چون خسته بود به او استراحت دادیم. امروز تمرین نداریم و جلسه آنالیز در باشگاه برگزار می‌شود. اما از فردا او در تمرین شرکت می‌کند.
    وی افزود: فیلم بازی او را دیده‌ام اما باید بیاید و بازی او را ببینم. او در لیگ اسکاتلند بازی کرده و بازیکن خوبی است اما باید در تمرین‌ها کار او را ببینم تا تاییدش کنم.

bordobakht

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اصلا من نمی دونم این شریفات رو برا چی بازی می ده؟میلاد 50 برابر اونه آرشم خیلی بهتر از اونه.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اصلا من نمی دونم این شریفات رو برا چی بازی می ده؟میلاد 50 برابر اونه آرشم خیلی بهتر از اونه.
    اصولا شریفات ضریب غافلگیرکردنش بالاست.یه بار یه گل های عجیب و غریبی میزنه یه بارم با یه بچه بازی میاد اخراج میشه و دودمان تیم رو به باد میده.کلا یه بار به نعل میزنه یه بار به میخ.
    آرش هم تقریبا همین خاصیت رو داره با این تفاوت تجربه اش بیشتره.

7. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن تشکر از این ترکیب باید یه سری یاداوری ها رو هم اضافه کنم.
    زندی اگه به این بازی برسه دقیقا هم پست کرار جاسم هستش.البته کرار یه خط جلوتر هم میتونه بزنه.ولید علی که اصولا بازیکن تهاجمیه کمتر به عنوان هافبک چپ میشه ازش کار گرفت نتیجه اش میشه افت شدید و بازده پایینش. اما سایر جاهای این ترکیب بی نقصه
    این عکسه برای نشون دادنه ستاره ها بود ترکیب نیست
    تیترشم زده بود طلایی ترین استقلاله تاریخ
    .................................................. ......................
    ناصر اصلا رو 3 تا مدافع حساب نکن.مظلومی هیچوقت از 3 تا مدافع استفاده نمیکنه مخصوصا تویه دربی
    حتی بعید میدونم میلاد فیکس باشهبه احتماله زیاد ولیدم رو نیمکته
    فقط امیدوارم اشتباهاتی که بازیه پیش تو خط میانی کرد تکرار نکنه
    این ترکیب بازی پیش بود

------------------------------رحمتی------------------------------

امیرآبادی-----------حسینی---------عمران زاده----------حمودی

------------------------------کیانوش------------------------------

------------کرار---------------جباری-----------------------حیدری

-----------------------شریفات------مجیدی-----------------------

خودمون اون وسطو تقدیم تراکتور کردیم.اون اخر که خسرو هم اومد عقبترو دفاع راست بازی کرد.نباید بازی با پرسپولیس این اشتباهو تکرار کنیم وسط زمین خیلی مهمه تو دربی ما ابزارشم داریم نباید اون قسمتو از دست بدیم

اصلا من نمی دونم این شریفات رو برا چی بازی می ده؟
    شریفات برایه این فیکس بازی میکنه که دفاع حریفو خسته کنه و بعدش میلادو بیاره تو تا کارو تموم کنه
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 11-09-2011 at 17:33.

9. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

یه خبر :پزشک تیم پرسپولیس از بهبود مهرداد اولادی خبر داد و گفت این بازیکن برای بازی در دربی مشکلی ندارد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شریفات تو بازی با تراکتور جو گیر شد وگرنه بهتر از این بازی میکرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

13. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولین حاشیه دربی 71 / اعتراض استقلال به روزنامه پرسپولیس : متاسفیم !

سایت گل - در آستانه دربی 71 باشگاه استقلال در سایت رسمی خود برای روزنامه باشگاه پرسپولیس اظهار تاسف کرد . گویا روزنامه قرمزهای پایتخت امروز خبری را درباره اعتصاب بازیکنان استقلال نسبت به شرایط مالی این باشگاه منتشر کردند . چاپ این مطلب منجر به اطلاعیه گلایه آمیزی در سایت رسمی باشگاه استقلال شد :

نظر به اهتمام و کوشش شایسته و بایسته ای که در فوتبال ایران و به تبع آن در اسکلت سازنده این فوتبال یعنی بدنه های استقلال و پرسپولیس باید باشد،باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال گلایه شدیدی از رقیب و رفیق سنتی خود دارد که در روزنامه ارگان این باشگاه اقدام به چاپ اخبار کذب کرده است.
    نشر شایعه اعتصاب بازیکنان استقلال چند روز پیش از دربی در روزنامه پرسپولیس آنهم در حالیکه برخلاف این باشگاه تمرینات باشگاه استقلال تا روز سه شنبه باز است و خیلی زود حقیقت دیده خواهد شد مایه تاسف است.
    این همه در حالی رخ داد ه که در روزها و هفته های گذشته که باشگاه رقیب دچار بحران مقطعی بود،تار و پود باشگاه استقلال از مدیریت تا لایه های پایینی جملگی نگران شرایط رقیب بودند و مدام به همه فوتبال ایران نوید خروج آن باشگاه از آن شرایط را می دادند و از بزرگی رقیب می گفتند تا در فرهنگ و در جوانمردی فیرپلی را حتی بیرون از زمین هم رعایت کرده باشند.
    بابت این نشر اکاذیب در آن روزنامه ابراز تاسف می کنیم و از باشگاه پرسپولیس توقع د اریم در عرصه رسانه و بیرون از زمین چمن رعایت انصاف و صداقت را داشته باشند و پیش از دیدار رودر رو نظرها را نسبت به خود برنگردانند.
    برد و باخت در فوتبال همیشه هست اما آنچه که به یادگار می ماند رعایت انصاف و صداقت است و جوانمردی.
    و این نشر اکاذیب نه صداقت دارد و نه جوانمردی.لازم به ذکر است که روزنامه پرسپولیس در شماره امروز خود به اعتصاب بازیکنان استقلال و مواردی دیگر استناد کرده که از این بابت متاسفیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش
    بچه ها برید سایت سید بهش پنالتی بزنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 11-09-2011 at 21:07.

15. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •