دوستان این طرحهای 10 11 12 رو چطوری باید شارژ کنیم؟ باید حضوری بریم؟
دوستان این طرحهای 10 11 12 رو چطوری باید شارژ کنیم؟ باید حضوری بریم؟
تا دیروز که قیمت هر گیگ شارژه اضافی رو به حالت پلکانی می زده مثلا تا 5 گیگ هر گیگی 4 تومن مازاد 5 گیگ هر گیگی 3 تومن ،اما امروز اون حالت پلکانی رو برداشتن مثلا اگر 11 گیگ شارژ کنی میشه 23 تومن گیگی 2 تومن تقریبا و اگر 10 گیگ شارژ کنی میشه 31 تومن .
برای ما که شارژ شد...
دوستان مخابرات سرعت 256 نامحدود 3 و 6 ماهه داره؟ قیمت؟
پرسیدم . مثل اینکه همون 6 ماهه فقط شبانه رایگان داره . طرح برنزی سه ماه گرفتم . دقیقا مثل همون بعثته سرعتش . اون متصدی احمقشون که ثبت نام میکرد اینقدر نفهم بود که خودش نمیدونست اینا کدومشون شبانه داره وقتی هم پرسید گفت گفتن همشون شبانه داره .
یعنی خاک بر اون سر مخابرات با اون پشتیبانیش و طرحهاش . اخه کدوم احمقی هندوانه در بسته رو 6 ماهه میگیره . اومدیم سرعت ...یده بود شبا . فردا برم قال کنم همین سه ماهم رو بکنن 6 ماه .
یارو پشت 2020 اومده میگه نمیشه همچین کاری بکنی ، باید صبر کنی و سرویست تموم بشه بعد شش ماهه بگیری و شبانه داشته باشی . منم پیش خودم گفتم چشم حتما ، پس من تا اون موقع با عمه شما کمی اختلاط میکنم و سه ماه دیگه اگه خدا بخواد برمیگردم .
دوست گرامی ان شا ا... که درست میکنن ...
ولی من یه بار دقیقا همچین مشکلی واسم پیش اومد کلی این در و اون در زدم دست آخرم نشد ...
اگه از امور مشترکین اقدام کردی برو مخابرات شاید درست شد !
اره . فکر کنم درست بشه . بعد از پست اخرم یه خانومه زنگ زد که ببینه ADSL وصل شده یا نه گفتم وصل شده منتهی من شبانه میخواستم که حالا میبینم سه ماهه شبانه نداره . هیچی دیگه گفت فردا برو امور مشترکین پول میدی طرحتو عوض میکنن و 6 ماهه میشه . بدون هزینه اضافی . باس فردا دوباره برم .
الان 10 گیگ بخری میشه 31500 بعد اگه 15 گیگ بخری باز هم میشه 31500!!!!!!
ای بابا.
دوستان این تست این طرح های جدید رو میشه بذازید ببینم چجوریاست.
مخصوصا طرح طلایی.
اون طرح شماره ۱۳ جی ؟اون سرعتش چجوریست ؟
آقا سرعت خیلی .... هست. بابا یه نگاهی به دور و برتون بندازین!!سرعت فیکس 30!!(البته تا 4 صبح)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)