تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 171 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    یه سوال من خیلی از این تاپیک رو خوندم حتی بحث تکنو سیس رو هم دیدم اما متاسفانه عکس هایی که گذاشتن برای من باز نشدن تا متوجه بشم ! الان من در مورد servis tag میدنم که باید برم به این لینک و سرویس تگی که در بایوس و زیر دستگاه و جعبه نوشته شده است را اینجا وارد کنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب من servis tag بعضی دوستان رو که اینجا گذاشته بودن رو زدم اما بعدش صفحه ای که اومد نفهمیدم چیکار باید کنم. از کجا باید تاریخ ساخت لب تاپ رو چک کنم که ببینم بعد از 16/3/2011 هست یا نه؟ و اینکه چطوری بفهمیم قطعاتش ref شده هستن یا نه فقط میدونم جلوشون مینویسه mod اما این که این لیست کجاست رو از کجا بیارم بلد نیستم!
    ممنون میشم راهنمایی کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان وقتی توبعضی از سایتها میرم ازهارد دستگاه یه صدایی میاد - ولی در حالت عادی و حتی بازی مشکلی نداره
    روی سیستم دسکتاپم سال قبل برام اتفاق افتاد و بی توجهی کردم. نتیجش پائین آمدن ناگهانی سرعت هارد بود و هنگ کردن های پشت سر هم و از دست دادن هارد و اطلاعات روش بود که با یک مسیبت عجیبی تونستم نصفه و نیمه از هر جایی از هارد یک سری دیتا رو استخراج کنم. من نمیتونم قطعی نظر بدم که ممکنه این مشکل هم برای شما پیش بیاد اما پیشنهاد میکنم از اطلاعات هارد لپتاپ از این به بعد هر یک ماه یک بار backup تهیه کنید و مطمئن باشید که ضرری در این کار نیست. در ضمن در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید بهترین پاسخ برای مشکلتونو دریافت کنید.

سلام به دوستان گرامی!
    charged capacity ظرفیت شارژ شدن باطریم طبق ساپورت سنتر آمده پایین قبلا 48 بود حالا شده 43 چیکارکنم خوب شه و بدتر نشه؟
    خوب که نمیشه چون به هر حال اون تعداد سلول باتری اکسید شده و تنها میتونید از این به بعد با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت از بین رفتن باتری کاهش بدید و فراموش نکنید که باتری یک قطعه مصرفی هست. با گوگل کردن "استفاده بهینه از باتری لپتاپ" منابع بسیاری در اینترنت مطالب خوبی ارائه کردن که میتونید به رایگان ازشون بهره ببرید.

سلام
    من که دانشجوی عمرانم لب تاب 5110 با چه مشخصاتی برام کافیه؟(منظورم از نظر رم و سی پی یو و گرافیکه)
    نهایتا بازی کردنم pes2012 و call of duty
    کار کردن با اتوکد 2012
    شاید کارکردن با 3d max
    با توجه به اطلاعاتی که شرکت autodesk برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داده:
    گرافیک 1 GB کاملا مناسب هست. برای cpu اگر بتونید برای cpu چهار هسته ای هزینه کنید انتخاب شایسته تری انجام دادید. گرچه cpu corei5 جوابگو هست. همچنین رم 4 گیگابایت برای اجرای برنامه اتوکد مناسب هست اما چون این برنامه ها نیاز شدیدی به رم دارن اگر بتونید لپتاپ با 6 گیگ و یا 8 گیگ رم تهیه کنید مطمئنا مناسبتر هست.

بازی Call of Duty: Black Ops در رزولیشن بالا از 32 تا 45.9 فریم در ثانیه میتونید اجرا کنید:

بازی pes2012 اطلاعی ندارم اما به خاطر دارم دوستان در این تاپیک گفته بودند که این بازی به راحتی در این لپتاپ اجرا شده.

برای اجرای اتوکد 2012 نیز مشکلی براتون به وجود نمیآد حتی در cpu corei5 به همراه 4 گیگ رم.

سلام
    یه سوال من خیلی از این تاپیک رو خوندم حتی بحث تکنو سیس رو هم دیدم اما متاسفانه عکس هایی که گذاشتن برای من باز نشدن تا متوجه بشم ! الان من در مورد servis tag میدنم که باید برم به این لینک و سرویس تگی که در بایوس و زیر دستگاه و جعبه نوشته شده است را اینجا وارد کنم:

خوب من servis tag بعضی دوستان رو که اینجا گذاشته بودن رو زدم اما بعدش صفحه ای که اومد نفهمیدم چیکار باید کنم. از کجا باید تاریخ ساخت لب تاپ رو چک کنم که ببینم بعد از 16/3/2011 هست یا نه؟ و اینکه چطوری بفهمیم قطعاتش ref شده هستن یا نه فقط میدونم جلوشون مینویسه mod اما این که این لیست کجاست رو از کجا بیارم بلد نیستم!
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    بعد از وارد کردن سرویس تگ لپتاپ وارد این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید.

در این صفحه مطابق شکل در برگه warranty این اطلاعات وجود داره:
    Ship Date تاریخ ازسال لپتاپ یا همون تاریخ ساخت لپتاپ.
    Start Date تاریخ شروع گارانتی.
    End Date تاریخ پایان گارانتی.
    Days Remaining مدت زمان باقی مانده از گارانتی.
    Country منطقه و یا کشوری که لپتاپ مورد نظر به اونجا ارسال شده.

همچنین در برگه system configuration لیست مشخصات قطعات سخت افزاری لپتاپ درج شده که عبارت MOD در این قسمت درج میشه.

به کمک اطلاعات این دو برگه میتونید به ریفر بودن و یا نبودن لپتاپ پی ببرید که با عرض شرمندگی نمیتونم بیشتر از این کمکتون کنم چون باز تو تاپیک جنگ روانی راه میوفته سر بحث ریفر که وجدانا دیگه از حال و حوصله جر و بحث افتادم به خدا

مشکل B2 بودن چیپست مین بورد مربوط بود به همون سال پیش زمانی که به عنوان مثال خودم میخواستم لپتاپ تهیه کنم و سری cpu های 2630qm . 2410m . 2310m از تمامی لپتاپ های وارد شده به ایران میتونست مورد دار باشه و خرید بدون تست ریسک بود. البته شرکت های سازنده لپتاپ سریع مشکل برطرف کردن اما خوب لپتاپ های وارد شده به کشور ایران امکان برگشتشون به شرکت های آمریکایی برای فراخوان نبود ( و همین الانشم نیست! ) و بنابراین در بازار به خریداران تا حد ممکن انداخته شد.

البته اگر کسی هست که این مشکلو داره به نظرم میتونه با سفارش یک عدد مین بورد جدید B3 این لپتاپ مشکلشو کاملا حل کنه، چون چیپست معیوب بر روی مین بورد سوار شده و مین بورد جدید که چیپست اصلاح شده B3 داره، بدون مشکل هست.

الان سری 2670qm اومده برای corei7 ها (برای corei5 و corei3 اطلاعی ندارم که چه مدل cpu جدیدی از سری سندی بریدج در ایران ارائه شده) که قطعا وقتی شما از سری جدید cpu های سندی بریدج استفاده کنید دیگر مشکل چیپست مین بورد ندارید و نیازی هم نیست که تحقیق کنید در مورد تاریخ ارسال و ساخت لپتاپ.
    تحقیق در این مورد تنها برای افرادی که تمایل به خرید این لپتاپ با cpu های 2630qm . 2410m . 2310m دارند لازم هست.

در ضمن خسته نباشید میگم خدمتتون که این همه صفحه مطالعه کردید.کار خسته کننده ای هست اما فکر کنم حالا با ریزترین جزئیات این لپتاپ آشنا شده باشید.

3. 5 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خیلی ممنون ازت ولی با اینکه وقعا 2 روز صبح تا نصف شب تحقیق کردم ولی متاسفانه از این مورد باید صرف نظر کنم ! 2 تا علل مهم داره :
    1- این سیستم با اینکه کانفیگش فوق العادس مشکل اساسی و بزرگی داره که من در فروم خود dell خوندم ، دمای واقعا بیش از حد این سییستم هست که حتی بعضی از یوزر ها زنگ زده بودن شرکت دل و اونجا گفته بودن که این سیستم برای گیم نیست ! تاپیک جالبی بود و صحبت ها و نظرات جالبی داده شده بود! ولی خوب هیچ کدوم کارآمد برای رفع این مسئله نبود! من گیمر نیستم و الان خیلی وقت هستش که با سیستم خانگی هم بازی نکردم. اما من میخوام سیستمی بگیرم که 2 3 سال دیگه نیام 1 تومن خرج کنم! بالاخره یه موقعی دل آدم میخواد که بازی هم بکنه اون موقع است که دیگه این سیستم ....!!

2- باید قبول کرد dell از نظر کیفیت ساخت واقعا ضعیف است و بعد از مدتی تیکه پاره میشه مثلا خواهرم 2 3 سال پیش 1545 گرفت الان در لبتاپ منفجر شده !! چرا؟ چون موقع باز کردن به این لولاها و گوشه های پاین صفحه lcd فشار میاد و بعد از مدتی باز بسته شدن از هم باز میشه! خوب پس حتی اگه مسئله داغ شدن رو هم بخوام بیخیال بشم چه فایده که بعد از 2 3 سال لبتاپ دیگه از هم بپاچه.

رفتم سراغ مدل hp :
    4530s-j

مشخصات کلی:
    لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.36 کیلوگرم
    پردازنده:
    Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:
    4 GB DDR3
    هارد دیسک:
    640 GB 5400 RPM
    کارت گرافیک:
    ATI Radeon HD 6490M 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:
    15.6" LED
    امکانات:
    DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:
    باتری 6 سلولی - DOS

با گارانتبی دیجیکالا 1580

======================

یه سوال دیگه برای لبتاپ های Hp هم این داستان ref بودن و یا b2 بودن صدق میکنه؟ و راه متفاوتی برای تشخصی ref بودن این لب ها هست یا همین مراحل در Hp هم امکان پذیر هست؟
    ممنون
    Last edited by m03tafa; 11-07-2012 at 11:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با توجه به اطلاعاتی که شرکت autodesk برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داده:
    گرافیک 1 GB کاملا مناسب هست. برای cpu اگر بتونید برای cpu چهار هسته ای هزینه کنید انتخاب شایسته تری انجام دادید. گرچه cpu corei5 جوابگو هست. همچنین رم 4 گیگابایت برای اجرای برنامه اتوکد مناسب هست اما چون این برنامه ها نیاز شدیدی به رم دارن اگر بتونید لپتاپ با 6 گیگ و یا 8 گیگ رم تهیه کنید مطمئنا مناسبتر هست.

بازی Call of Duty: Black Ops در رزولیشن بالا از 32 تا 45.9 فریم در ثانیه میتونید اجرا کنید:

بازی pes2012 اطلاعی ندارم اما به خاطر دارم دوستان در این تاپیک گفته بودند که این بازی به راحتی در این لپتاپ اجرا شده.

برای اجرای اتوکد 2012 نیز مشکلی براتون به وجود نمیآد حتی در cpu corei5 به همراه 4 گیگ رم.
    اینو بگیرم جوابگوی نیاز من هستش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تا حالا کسی از دیجیکالا خرید کرده؟
    شرکت مطمئنیه؟

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

تا حالا کسی از دیجیکالا خرید کرده؟
    شرکت مطمئنیه؟
    بله دوست گرامی سایت معتبر هست و جوابگوی گارانتیاش. من ازش زیاد خریداری کردم.2 -3 لبتاب
    بچهای زیادی هستند تو فروم که از دیجی کالا خرید میکنند

8. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان میخواستم ویندوز لپتاپ عوض کنم - تا حالا ویندوز 7 نصب نکردم فقط XP نصب کردم اونم روی PC- حالا خودم انجام بدم یا بدم بیرون واسم انجام بدن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی ممنون ازت ولی با اینکه وقعا 2 روز صبح تا نصف شب تحقیق کردم ولی متاسفانه از این مورد باید صرف نظر کنم ! 2 تا علل مهم داره :
    1- این سیستم با اینکه کانفیگش فوق العادس مشکل اساسی و بزرگی داره که من در فروم خود dell خوندم ، دمای واقعا بیش از حد این سییستم هست که حتی بعضی از یوزر ها زنگ زده بودن شرکت دل و اونجا گفته بودن که این سیستم برای گیم نیست ! تاپیک جالبی بود و صحبت ها و نظرات جالبی داده شده بود! ولی خوب هیچ کدوم کارآمد برای رفع این مسئله نبود! من گیمر نیستم و الان خیلی وقت هستش که با سیستم خانگی هم بازی نکردم. اما من میخوام سیستمی بگیرم که 2 3 سال دیگه نیام 1 تومن خرج کنم! بالاخره یه موقعی دل آدم میخواد که بازی هم بکنه اون موقع است که دیگه این سیستم ....!!
    بله بحث های زیادی در dell community در مورد این لپتاپ وجود داره که از طرف شرکت دل جواب درست به کاربران داده نشده وقتی که گیم اجرا میکنن و سیستم به دمای بالایی میرسه. علت این هست که سری inspiron برای بازی طراحی نشده. خوب مشخصه که این سیستم در هنگام بازی هایی که جزئیات گرافیکیشون بالا هست گرم میشه. من فکر میکنم که شکایتشون بی مورد هست چون که با این محصول دارن سلیقه ای برخورد میکنن. سازنده میگه این جوری استفاده نکنید اما مصرف کننده به دلبخواهش استفاده میکنه از اون طرف هم میآد شکایت میکنه که این چیه به من فروختی در صورتی که شرکت دل برای بازی لپتاپ های جداگانه مخصوص بازی طراحی کرده. ایجا بحث ایراد نیست بحث درست استفاده نکردنه.
    این لپتاپ برای کارهای روزانه و بازی کردن در مدت زمان کم با جزئیات گرافیکی معمولی و به پائین بسیار خوب جواب داده.

2- باید قبول کرد dell از نظر کیفیت ساخت واقعا ضعیف است و بعد از مدتی تیکه پاره میشه مثلا خواهرم 2 3 سال پیش 1545 گرفت الان در لبتاپ منفجر شده !! چرا؟ چون موقع باز کردن به این لولاها و گوشه های پاین صفحه lcd فشار میاد و بعد از مدتی باز بسته شدن از هم باز میشه! خوب پس حتی اگه مسئله داغ شدن رو هم بخوام بیخیال بشم چه فایده که بعد از 2 3 سال لبتاپ دیگه از هم بپاچه.
    شما میگید باید قبول کرد اما من نمیتونم زوری چیزیو قبول کنم. شکستن لولای لپتاپ دلیل بد بودن لپتاپ نیست و برای هر کسی میتونه به صورت رندوم پیش بیاد. با ورود هر لپتاپ دل به کشور یک جفت لولا واد نمیشه. میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک مطالعه کنید (پست شماره دو) و ببینید برای محصولات گل سرسبد دیگر شرکت های سازنده این مسئله اتفاق افتاده. البته ایشون بعد از یک سال لولاش شکست نه بعد از دو و یا سه سال.

رفتم سراغ مدل hp :
    4530s-j

مشخصات کلی:
    لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.36 کیلوگرم
    پردازنده:
    Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:
    4 GB DDR3
    هارد دیسک:
    640 GB 5400 RPM
    کارت گرافیک:
    ATI Radeon HD 6490M 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:
    15.6" LED
    امکانات:
    DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:
    باتری 6 سلولی - DOS

با گارانتبی دیجیکالا 1580

======================
    یه سوال دیگه برای لبتاپ های Hp هم این داستان ref بودن و یا b2 بودن صدق میکنه؟
    ممنون
    تمام برند های لپتاپ مدل ریفر دارند و B2 برای hp هم مشکل به وجود آورده بود.

راه متفاوتی برای تشخصی ref بودن این لب ها هست یا همین مراحل در Hp هم امکان پذیر هست؟
    اطلاعی ندارم.

اگر منظورتون (digi kala . com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-5110-M&Type=Specifications#Tab) هست بله سخت افزار این لپتاپ جوابگوی شما هست و خیالتون از این بابت راحت باشه.

دوستان میخواستم ویندوز لپتاپ عوض کنم - تا حالا ویندوز 7 نصب نکردم فقط XP نصب کردم اونم روی PC- حالا خودم انجام بدم یا بدم بیرون واسم انجام بدن؟
    کار راحتی هست. از نصب ویندوز xp خیلی ساده تر هست و فرقی بین نصب ویندوز 7 در لپتاپ و دسکتاپ وجود نداره. اما اگر فکر میکنید ممکنه به اشتباه محتویات درایوی را در هنگام نصب پاک کنید به فرد دیگری بسپارید.
    Last edited by mansia; 13-07-2012 at 20:42.

11. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

مشکل من همین درایورهاست که به جز گرافیک و usb3 هیچکدوم ندارم - میگن ویندوز 7 همه درایورهارو داره درسته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مشکل من همین درایورهاست که به جز گرافیک و usb3 هیچکدوم ندارم - میگن ویندوز 7 همه درایورهارو داره درسته؟
    منظور من drive بود یعنی drive :c یا drive :d . چون در هنگام نصب ویندوز 7 یک مرحله هست که به کاربر اختیار فرمت و یا دلیت و یا ساختن drive های هارد دیسکو میده و اگر دراین مرحله اشتباه عمل کنید محتویات درایو هارد پاک میشه.

برای driver هم درسته که ویندوز 7 تقریبا تمام درایورهارو داره و بدون مشکل شما میتونید با لپتاپ کار کنید اما نصب درایورهای مخصوص قطعات لپتاپ باعث افزایش کیفیت و کارائی و راندمان بالاتر لپتاپ میشه که حجم خیلی زیادی هم ندارن و میتونید با اینترنت شبانه رایگان اگر داشته باشید دانلود کنید و یا هر روز یکی از درایور هارو دانلود کنید، اگر مشکل اینترنت حجمی دارید و یا به کافی نت مراجعه کنید.

14. 3 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •