تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 364 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام تلوزیون های اکتیو از اول فیلم تا اخرش محو شدگی دارد یا فقط در بعضی صحنه منظورم تو بلاسماست لطفا زود باسخ دهید
    چه ربطی به این تاپیک داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

1-راست میگه پینوکیو اگه با کابل اپتیکال وصل کنی درست میشه یادم بنود ولی اگه با hdmi وصل کرده باشی این مشکل درست میشه.
    2-این دوستمون میگه توی تموم افکت ها گذاشته کار نداده ولی من با این اسپیکر لول هم تا حدی تونستم درستش کان آخرش زیاد بیسش قویه
    البته فقط با کابل اپتیکال ممکنه مشکل حل نشه
    شاید آپدیت نکرده تلویزیونش رو
    آپدیتهای قدیمی تلویزیون این مشکل رو داشتند
    الان تو این دو سه آپدیت اخیر من دیگه این مشکل رو ندیدم
    .
    .
    .
    در مورد افکتها هم یه بار دیگه خوندم مشکلشو...ننوشته که افکتها رو امتحان کرده
    نوشته صدای لول ساب رو حداقل کرده
    مطمئنا رو افکت nature یا nature plus بیس خیلی کم میشه این چیزیه که من امتحان کردم
    البته شاید به کیفیت بلندگوها و سینما هم بستکی داشته باشه
    چون من تا حالا مشکل بیس نداشتم
    من خودم سینمای خوبی برداشتم.بر خلاف نظر فروشنده که میگفت یه چیز ارزون بردار پولشو بزن به جیب!!!
    فکر کنم کار خوبی کردم چون حتی تو افکت BASS با حداکثر لول ساب ووفر صدای آزار دهنده و لرزش ناجوری ازش در نمیاد.البته بعد یه مدت طولانی ممکنه گوش رو خسته کنه اما در کل بیس خیلی غنی و شفافی داره و از این موضوع خیلی راضیم

3. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[QUOTE=ئظا;6831221]موافقم
    البته تا مدتی قبل تلوزیونهای پسیو به دلیل وجود فیلتری که رو تصویرشون هست تو تصامیر 2D به خوبی اکتیوها نبودن
    ولی الان این مشکل هم برطرف شده و تصاویر 2D تو پسیو ها هم ( ال جی ) به خوبی برندهای دیگه هستن
    اما اینکه پسیو باشه و حتما فول ال ای دی لازم نیست چون مدلهای LW5700 و LW65100 هم با اینکه فول ال ای دی نیستن ولی کیفیت خیلی خوبی دارن
    البته Full LED مسلما بهتره ولی اونام خوبن[COLOR="Silver"]

ایا این مشکل در تلویزیونهای که تازه تولید شدن و به بازر میان درست شده یا در مدلهای قدیمی هم با آپدیت نرم افزار درست میشن ؟؟؟؟

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

موافقم
    البته تا مدتی قبل تلوزیونهای پسیو به دلیل وجود فیلتری که رو تصویرشون هست تو تصامیر 2D به خوبی اکتیوها نبودن
    ولی الان این مشکل هم برطرف شده و تصاویر 2D تو پسیو ها هم ( ال جی ) به خوبی برندهای دیگه هستن
    اما اینکه پسیو باشه و حتما فول ال ای دی لازم نیست چون مدلهای LW5700 و LW65100 هم با اینکه فول ال ای دی نیستن ولی کیفیت خیلی خوبی دارن
    البته Full LED مسلما بهتره ولی اونام خوبن

ایا این مشکل در تلویزیونهای که تازه تولید شدن و به بازر میان درست شده یا در مدلهای قدیمی هم با آپدیت نرم افزار درست میشن ؟؟؟؟
    منظورتون کدوم مشکل هست؟
      محتوای مخفی: sp 
    دوستان که سوالی تو ذهنشون هست کامل بیان کنن چون خودشون میدونن چه سوالی دارن دلیل نمیشه دیگران هم بتونن حدث بزنن و جواب بدن

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته فقط با کابل اپتیکال ممکنه مشکل حل نشه
    شاید آپدیت نکرده تلویزیونش رو
    آپدیتهای قدیمی تلویزیون این مشکل رو داشتند
    الان تو این دو سه آپدیت اخیر من دیگه این مشکل رو ندیدم
    .
    .
    .
    در مورد افکتها هم یه بار دیگه خوندم مشکلشو...ننوشته که افکتها رو امتحان کرده
    نوشته صدای لول ساب رو حداقل کرده
    مطمئنا رو افکت nature یا nature plus بیس خیلی کم میشه این چیزیه که من امتحان کردم
    البته شاید به کیفیت بلندگوها و سینما هم بستکی داشته باشه
    چون من تا حالا مشکل بیس نداشتم
    من خودم سینمای خوبی برداشتم.بر خلاف نظر فروشنده که میگفت یه چیز ارزون بردار پولشو بزن به جیب!!!
    فکر کنم کار خوبی کردم چون حتی تو افکت BASS با حداکثر لول ساب ووفر صدای آزار دهنده و لرزش ناجوری ازش در نمیاد.البته بعد یه مدت طولانی ممکنه گوش رو خسته کنه اما در کل بیس خیلی غنی و شفافی داره و از این موضوع خیلی راضیم

1-مورد اول من بازم میگم از tv نیست.کلا سینما خانگی شاید قابلیت هاهنگی صدا و تصویر نداشته باشه.توی خوده دفترچشم نوشته و باید به اون روش درسته بشه.
    2-من بیسم روی nat plus که میزارم و صدا رو چند کاناله می کنه اونموقع کمی از بیسش کم میشه

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

منظورتون کدوم مشکل هست؟
      محتوای مخفی: sp 
    دوستان که سوالی تو ذهنشون هست کامل بیان کنن چون خودشون میدونن چه سوالی دارن دلیل نمیشه دیگران هم بتونن حدث بزنن و جواب بدن
    من سوالی که تو ذهن شما بود مطرح کردم همون که گفتید مدل 57000 به خاطر وجود یک فیلتر تصاویر دو بعدی را به خوبی نمایش نمی دادن

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من سوالی که تو ذهن شما بود مطرح کردم همون که گفتید مدل 57000 به خاطر وجود یک فیلتر تصاویر دو بعدی را به خوبی نمایش نمی دادن
    یه بار دیگه پست من رو بخونید
    من اسمی از 57000 نیاوردم
    گفتم پنل های پسیو قدیمی
    57000 و 65100 که جدید محسوب میشن
    این فیلتر رو مثلا میتونید تو این مانیتور 3 بعدی ال جی به وضوح ببینید
    تو مدلهایی که فیلتر دیده بشه هیچ کاریش نمیشه کرد و نرم افزاری هم قابل بهبود نیست
    ایرادی که نرم افزاری برطرف شد مشکل فول HD نبودن سه بعدی بود که با اصلاح الگوریتم
    این مورد رو تا حد زیادی بهبود بخشیدن به شکلی که تو فواصل 1.5 یا دومتر به بالا از تلوزیون
    دقیقا تصویری رو میبینید که تو اکتیو ها دیده میشه با این تفاوت که ایرادها و ضررهای اکتیو رو نداره

در هر حال اگر این دو مدل رو میخواید خریداری کنید خیالتون راحت باشه که تصویرشون خوبه
    و تو 2D هم شفاف و عالی هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

1-مورد اول من بازم میگم از tv نیست.کلا سینما خانگی شاید قابلیت هاهنگی صدا و تصویر نداشته باشه.توی خوده دفترچشم نوشته و باید به اون روش درسته بشه.
    2-من بیسم روی nat plus که میزارم و صدا رو چند کاناله می کنه اونموقع کمی از بیسش کم میشه
    شما درست میگی عزیزم

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سوالات مربوط به آنتی ویروس را کجا باید بپرسیم؟ آیا قسمتی برای این موضوع در فروم وجود دارد؟
    پیدا کردنش فکر نکنم اینقدر سخت باشه
    از پیدا کردن این تاپیک 100% راحت تره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

1-اگه به دفترچه راهنمای سینما خانگی مراجعه کنی میتونه جوابت رو بده ولی من هم میگم: توی تنظیمات صدای سینما یه گزینه داره که میتونی بری و صدا رو هماهنگ کنی.هم میتونی کاری کنی که صدا زود تر پخش بشه هم دیر تر تایمشم بر اساس میلی ثانیه هست راحت میشه تنظیمش کرد یه ذره ور بری زود یاد میگیری من که مدل سینما خانگیمون پایین تر مدل 2.1 هست lh-738 هست با این تنظیمات درست شد.اون بیس رو هم میتونی با همون اسپیکر level کم کنی منم واسه آهنگا تا کمترین حدش گذاشتم ولی بازم خونه رو میلرزونه.
    بیسش زیادی قویه واقعا میگم رفقا من کابینتامون هم همزمان با آهنگ صدا میداد تازه این که پایین ترین مدل هست.البته همین پایین ترین مدل بیسش خیلی قوی تره بعضی مدل های بالاتر از خودشه

متشکرماز پاسخ شما ولی دوست عزیز همانطور که درتاپیک قبلی گفتم توی قسمت همگام سازی صدارو هم هماهنگ کردم ولی وقتی که تلوزیون را خاموش وبعد روشن کنیم دوباره صدا نا هماهنگ میشه
    Last edited by enayati193; 10-02-2012 at 13:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •