چه ربطی به این تاپیک داره؟
چه ربطی به این تاپیک داره؟
البته فقط با کابل اپتیکال ممکنه مشکل حل نشه
شاید آپدیت نکرده تلویزیونش رو
آپدیتهای قدیمی تلویزیون این مشکل رو داشتند
الان تو این دو سه آپدیت اخیر من دیگه این مشکل رو ندیدم
.
.
.
در مورد افکتها هم یه بار دیگه خوندم مشکلشو...ننوشته که افکتها رو امتحان کرده
نوشته صدای لول ساب رو حداقل کرده
مطمئنا رو افکت nature یا nature plus بیس خیلی کم میشه این چیزیه که من امتحان کردم
البته شاید به کیفیت بلندگوها و سینما هم بستکی داشته باشه
چون من تا حالا مشکل بیس نداشتم
من خودم سینمای خوبی برداشتم.بر خلاف نظر فروشنده که میگفت یه چیز ارزون بردار پولشو بزن به جیب!!!
فکر کنم کار خوبی کردم چون حتی تو افکت BASS با حداکثر لول ساب ووفر صدای آزار دهنده و لرزش ناجوری ازش در نمیاد.البته بعد یه مدت طولانی ممکنه گوش رو خسته کنه اما در کل بیس خیلی غنی و شفافی داره و از این موضوع خیلی راضیم
[QUOTE=ئظا;6831221]موافقم
البته تا مدتی قبل تلوزیونهای پسیو به دلیل وجود فیلتری که رو تصویرشون هست تو تصامیر 2D به خوبی اکتیوها نبودن
ولی الان این مشکل هم برطرف شده و تصاویر 2D تو پسیو ها هم ( ال جی ) به خوبی برندهای دیگه هستن
اما اینکه پسیو باشه و حتما فول ال ای دی لازم نیست چون مدلهای LW5700 و LW65100 هم با اینکه فول ال ای دی نیستن ولی کیفیت خیلی خوبی دارن
البته Full LED مسلما بهتره ولی اونام خوبن[COLOR="Silver"]
ایا این مشکل در تلویزیونهای که تازه تولید شدن و به بازر میان درست شده یا در مدلهای قدیمی هم با آپدیت نرم افزار درست میشن ؟؟؟؟
منظورتون کدوم مشکل هست؟
محتوای مخفی: sp
1-مورد اول من بازم میگم از tv نیست.کلا سینما خانگی شاید قابلیت هاهنگی صدا و تصویر نداشته باشه.توی خوده دفترچشم نوشته و باید به اون روش درسته بشه.
2-من بیسم روی nat plus که میزارم و صدا رو چند کاناله می کنه اونموقع کمی از بیسش کم میشه
من سوالی که تو ذهن شما بود مطرح کردم همون که گفتید مدل 57000 به خاطر وجود یک فیلتر تصاویر دو بعدی را به خوبی نمایش نمی دادن
یه بار دیگه پست من رو بخونید
من اسمی از 57000 نیاوردم
گفتم پنل های پسیو قدیمی
57000 و 65100 که جدید محسوب میشن
این فیلتر رو مثلا میتونید تو این مانیتور 3 بعدی ال جی به وضوح ببینید
تو مدلهایی که فیلتر دیده بشه هیچ کاریش نمیشه کرد و نرم افزاری هم قابل بهبود نیست
ایرادی که نرم افزاری برطرف شد مشکل فول HD نبودن سه بعدی بود که با اصلاح الگوریتم
این مورد رو تا حد زیادی بهبود بخشیدن به شکلی که تو فواصل 1.5 یا دومتر به بالا از تلوزیون
دقیقا تصویری رو میبینید که تو اکتیو ها دیده میشه با این تفاوت که ایرادها و ضررهای اکتیو رو نداره
در هر حال اگر این دو مدل رو میخواید خریداری کنید خیالتون راحت باشه که تصویرشون خوبه
و تو 2D هم شفاف و عالی هستن
شما درست میگی عزیزم
پیدا کردنش فکر نکنم اینقدر سخت باشه
از پیدا کردن این تاپیک 100% راحت تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرماز پاسخ شما ولی دوست عزیز همانطور که درتاپیک قبلی گفتم توی قسمت همگام سازی صدارو هم هماهنگ کردم ولی وقتی که تلوزیون را خاموش وبعد روشن کنیم دوباره صدا نا هماهنگ میشه
Last edited by enayati193; 10-02-2012 at 13:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)