طبق تحقیقات من واسه کپی خور کردن باس ورژن فریمور دستگاه 3.56 باشه که فریمور الان 4.5 هستش
اگه بدم اینجا کپی خورش کنن 400 تا 450 میگیرن که پول خوده دستگاه هستش و نمی صرفه ...![]()
طبق تحقیقات من واسه کپی خور کردن باس ورژن فریمور دستگاه 3.56 باشه که فریمور الان 4.5 هستش
اگه بدم اینجا کپی خورش کنن 400 تا 450 میگیرن که پول خوده دستگاه هستش و نمی صرفه ...![]()
Last edited by irlahijan3; 18-12-2013 at 20:32.
450 هزار تا برای کپی خور کردن !!!!!!!
چه خبره ؟![]()
چفدره پس ؟!
از این دانگل ها می شه استفاده کرد ؟! اینها دائمی هستند ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من خیلی وقته ایران نیسم نمیدونم! زمان ما با این قیمت میشد یه 360 و چند تا بازی و یه دسته اضافی خرید دوستان رو هم شیرینی کنسول نو دعوت کرد چلوکبابی چیزیفکر کنم تهش هم باز یه چیزی میموند
راستش در مورد این دانگلها چیز زیادی نمیدونم فقط میدونم که امکان داونگرید کردن کنسول هست فقط باید آدمش رو پیدا کنید.
لطفا آدرس سایت قرار ندید،ممنون./
Hey bachz! Ino taxe gereftam, pishnahadatetuno bedid, cravk konam ya nakonam? Asan crack mishe? Age crack nakonam, bazio ke ru hard rikhtam mitunam baz RAHAT befrusham be yeki dg? Ya dango fang dare? Mer c![]()
سلام گرامی منظورت اینه میخوای کپی خورش کنی >؟
اره میشه اما با کیت کبرا ولی از قیافه می افته این حیفه کپی بشه خوراک آنلاین زدنه
سلام
دوستان ببخشید اینجا سوالمو میپرسم.
ریجن های مختلف دستگاه از لحاظ سخت افزاری چه فرقی دارن؟ توی اجرای بازی ها تاثیری میذاره؟ البته دستگاه کپی خور هست. اگر من یه بازی رو روی دستگاهی با ریجن ۳ یا ریجن ۲ اجرا کنم، تفاوتی هم میکنه؟
اصن تفاوت پلی ۳ ریجن ۳ با ریجن ۲ چیه؟ منظورم دستگاهه نه بازی.
Sent from my ST15i using Tapatalk
سلام
آقایون خانوما کمک لطفا
یکی از آشناهای ما تو خارج از کشور یه دستگاه PS3 خریده جدیدا مدل CECH-4201A که نسخه نرم افزاریش هم 4.55 هست.
با توجه به اینکه اونجا دانگل و اینجور چیزا یکم (شایدم خیلی) سخت پیدا میشه، لطف میکنید مراحل ه-ک(کپی خور شدن) این دستگاه رو به صورت ساده برام توضیح بدید.
فکر کنم منظور از کپی خور شدن اینه که بازی های کپی شده (که از اینترنت دانلود شده) رو بتونه اجرا کنه
Last edited by ehbas; 02-03-2014 at 21:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)