آیا روی سیستم دیگری تست کردید؟
آبا مسیر کاغذ رو از تنظیکات پرینت درست انتخاب کردید؟
آیا چیزی یا اشغالی داخل پرینتر گیر نکرده؟
آیا روی سیستم دیگری تست کردید؟
آبا مسیر کاغذ رو از تنظیکات پرینت درست انتخاب کردید؟
آیا چیزی یا اشغالی داخل پرینتر گیر نکرده؟
سلام دوستان عزیز...خسته نباشید...من کاتریج قابل شارژ 178 گرفتم و خوشبختانه عالی کار میکنه...
فقط یه دو گانگی برام ایجاد شده...
***تو فیلمایی که واسه این کاتریج تو یوتیوب دانلود کردم طرف جوهر رو اونقد میریزه که هم نمد رنگی میشه هم اضافه جوهر تو قسمت خالی کاتریج پر میشه..
***من با زنگ زدن به جایی که خریدم اونا گفتن باید جوهر فقط نمد رو رنگی کنه و وارد قسمت حالی نشه....اینطوری باید زود به زود جوهر تزریق کرد چون رنگ نمد زیاد نیست...
شما دوستان میتونین کمکم کنین که کدوم روش درست هست؟
ممنون
نه سیستم دیگری در اختیار ندارم
مسیر درست هست
نه پرینتر رو نگاه کردم تمیز بود
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده...امروز اومدم پرینت بگیرم دیدم همه رنگ ها تقریبا آبی شدن....رفتم کاتریج ها رو دیدم زرد و قرمز توشون یه لکه آبی ایجاد شده!!
علتش چیه و چیکار میشه کرد؟
ممنون
آیا کارتریج ها نشتی ندارن؟ داخل دستگاه نشتی جوهر دیده نمیشه؟
از زیر کاتریج ها جوهری بیرون نمیاد....نمیدونم چطوری یه لکه آبی بزرگ تو کاتریج ها به وجود اومده....نشتی هم دیده نمیشه و همه چی تمیزه....آیا کارتریج ها نشتی ندارن؟ داخل دستگاه نشتی جوهر دیده نمیشه؟
الان باید چیکار کنم؟
با سلام
دوستان پرینتر من از نوع اپسون پی 50 هست یه مشکل دارم من هد کلین میکنم نازل تست میگیرم همه چی عالیه بعد. سه چهار ساعت خود به خود نازل ها گرفته می شه و دوباره هد کلین میکنم درست می شه جوهرام نصف شد اونقدر هد کلین گرفتم
مخزن نصب کردم کامل هم هواگیری شده قبلا خیلی عالی کار می کرد الان 1 ماهه اینجوریه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز
طبق این آموزش هواگیری کنید:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن بشید که کارتریج ها به درستی و محکمی سرجاشون قرار گرفتن.
برای انکه هم هدکلین کنید و هم جوهر کمتر مصرف بشه، دکمه قطره رو بزنید،کارتریج ها که به محل تعویض رفتن دکمه ریست روی کارتریج ها رو چندثانیه نگه دارید و مجدد دکمه قطره رو بزنید.
این یه نوع هدکلین هست که بعد از تعویض کارتریج انجام میشه و جوهر کمتری مصرف می کنه.
موفق باشید
یک جوری جوهر آبی رفته تو کارتریج، باید دلیل اون رو کشف کنید.
برای شستن کارتریج من پیشنهاد می کنم آب مقطر اونقدر بهش وارد کنید تا تمام جوهر ها و باقیمانده اونها از سمت دیگه خارج بشه. (راه دیگه ای به ذهنم نمی رسه که عملی باشه!)
موفق باشید
الان یه مشکل دیگه که دارم اینه که با دستمال میزنم به اون سوراخی که مثلا واسه رنگ زرد هست(روی خود پرینتر) رنگش به زرد متمایل به آبی تغییر کرده...یک جوری جوهر آبی رفته تو کارتریج، باید دلیل اون رو کشف کنید.
برای شستن کارتریج من پیشنهاد می کنم آب مقطر اونقدر بهش وارد کنید تا تمام جوهر ها و باقیمانده اونها از سمت دیگه خارج بشه. (راه دیگه ای به ذهنم نمی رسه که عملی باشه!)
موفق باشید
الان اگه دوباره کاتریجی بزارم رنگ آبی میره داخلش...چیکار باید کنم اون رنگش درست بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)