سلام
آقا یه سوال
Alduin رو که بکشیم کوئست های اصلی بازی تموم میشه؟ بعدش باید چیکار کرد؟
سلام
آقا یه سوال
Alduin رو که بکشیم کوئست های اصلی بازی تموم میشه؟ بعدش باید چیکار کرد؟
سایر کوئست ها![]()
در حالات معمولی 1-2 ثانیه طول میکشه تا بزنه ولی وقتی 2 تا One-hand داشته باشین 3 تا ضربه ی سرعتی میزنه که اندازه ی همونه!
از دوستان کسی تا حالا Krosis رو کشته یا باهاش مبارزه کرده؟![]()
این چیت زنده کردن مرده ها رو یکی بگه. یارو رو قبلا کشته بودهم الان برا کویست لازمش دارم :( .
یه نفر هست تو companion همش صحبت میکنه با ادم : دی اصلا خفه نمیشه همش هم میاد دنبالت صحیت میکنه فکر کنم باگه![]()
کسی تا حالا یه Archmage رو توی LvL پایین مثلا وقتی 3 هست اول بازی زده؟من خواستم 3 تاشونو بزنم ب اولین Firebolt که یکیشون زد چسبیدم به دیوار !![]()
اینو یه امتحان بکن:
Resurrect
resurrect
روش کلیک کن بعد چیت رو بزن
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
اره زیاد سخت نیستواسه من باگ پیدا کرد توی دیوار یر کرد منم ریلکس زدمش
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
اقا من از کجا daedra heart پیدا کنم؟؟؟؟ تازه سنگ ebony خم کم پیدا میشه
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
اون چیته کمه مد کیبورد رو بزن بعد رو مرده کلیک کن و resurrect رو بزن![]()
شما فک کنم از بازی خوشت نیاد نه؟ درکل میگم عزیز , اگه بازی یه همچین حسی به آدم میده , یعنی که تاثیر خودشو گذاشته و حس واقعی بودن رو داشته , یعنی شاهکار , بعدشم عزیز , من یه کوست داشتم باید یکی رو قربانی میکردم , یکی از دوستای campion رو بردم نزدیکه محل قربانی کردن , بعد بهش گفتم به این دست بزن , دست که زد گیر افتاد بعد کشتمش! خیلی واقعی بود! واقعا خیلی بازی خوبی هست , کوست های جانبی هیچی از اصلی کم ندارن .
ممنون کار کردresurrect
روش کلیک کن بعد چیت رو بزن![]()
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
راستی , من یه گردنبند ازدواج داشتم , یکی از تو کوست های mara گیرم اومد , با اولی یه زن گرفتم , بعد الان با اینکه زن دارم میتونم بازم بگیرم , جریان چیه؟صیغه ای کنم هر شهر 1 زن؟
![]()
واسه من باگ نشد اونقد با Shield زدمش که از رو صخره افتاد پایین بعد از بالا با کمان زدم که مرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)