دوستان چه آپدیت هایی رو نباید اینستال کرد که کرک ویندوز و نابود نکنه؟
دوستان چه آپدیت هایی رو نباید اینستال کرد که کرک ویندوز و نابود نکنه؟
بمب که نیست نابود کنه.![]()
ولی این آپدیت کرک رو از کار میندازه: KB971033
![]()
مرسی
همین یکیه فقط؟ فکر کنم بازم باشه هااا!!
فقط همین یکیه! من همه آپدیت هارو نصب کردم ولی مشکلی پیش نیومده!
برای کرک کردن هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید!
Last edited by Beta; 23-01-2013 at 19:31.
خسته نباشید
کرک ویندوزم پریده و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست و هر چی بوت لودر نصب میکنم قانونی نمیشه .......
از پست یک استفاده کردم جواب نداد ...... چند تا بوت لودر خودم امتحان کردم بازم نشد ....
دلیل خاصی داره ؟
میشه راهنمایی بفرمایید .![]()
سلام
ویندوزم مدتی آپدیت نمی کرد و پیغام اکتیو کردن میداد.قبلش آپدیت kb971033 رو حذف کرده بودم.الان با MBR Regenerator کرک قبلی رو پاک کردم و ویندوز به حالت تریال 30 روزه برگشت.ولی بازم با لودر نمی تونم کرکش کنم.آخرین ورژن رو تست کردم که این پیفام میومد.ورژن ویندوز هم که در عکس مشخصه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا کرکی که قبلا ازش استفاده میکردم و مشکل دار شد، Windows 7 Enterprise 32 & 64bit Activator بود با HAL7600 هم کرک نشد.
از چه کرکی استفاده کنم که هم کرک بشه و هم آپدیتها رو بگیره؟
شما هم با این با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست کنید !خسته نباشید
کرک ویندوزم پریده و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست و هر چی بوت لودر نصب میکنم قانونی نمیشه .......
از پست یک استفاده کردم جواب نداد ...... چند تا بوت لودر خودم امتحان کردم بازم نشد ....
دلیل خاصی داره ؟
میشه راهنمایی بفرمایید .![]()
Last edited by Beta; 25-01-2013 at 20:26.
اگر که ویندوز شما سری Enterprise باید از کرک مخصوص این ویندوز استفاده کنید اون windows loader که عکسش قراردادین مربوط به ویندوز 7 سری ultimate با pro میشه شما این کرک پایین باید استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)