قیمت 545 تومن .....
یعنی چی بهتر شده میشه موسیقی گوش کنیم یامثل اکس10 صدا نداره
شما درست میگی و کتابها اشتباه نوشتن(لطفاً مثل ساسمونگیها سوتی ندین و بگین کتاب چیه؟؟؟؟ این یه تیکس). اگه گلکسی دو خیلی خوبه برو تو کلوپش و هزار تا پست بده که گلکسی 2 بهترینه . ما که آرک رو دوست داریم . همین CPU 1 گیگش هم واسه اون کاری که ما میکنیم زیادیه و اگه بخواهیم کاره بیشتری انجام بدیم ، میریم سراغ PC یا لپ تاپمون که 7 هسته ای هست
(محض اطلاع صفحه نمایش گلکسی 2 سوپر پلاس هست نه سوپر)
Years عزیز لطفاً تا تاپیک گند تر از این نشده که هر کی دو روزه رفته گوشی خریده فکر میکنه قول بازاره ، قیمت شیرازو اعلام کنید
با تشکر
Last edited by Nice Devil; 01-08-2011 at 10:59.
دوست عزیز آرک نمونه کامل شده X10 هست و ایرادهایی مثل کیفیت پایین صدا ، عدم بکارگیریه 16 میلیون رنگ ، نبود مالتی تاچ و ... که در x10 بود در آرک کاملاً رفع شده
(چرا پست های من بیخودی پاک میشن؟؟؟)
ها توتون فهمیدم!
قیمت جهانی :
آرک : 465$
پلی : 410$
نئو : 375$ (مفته ب قرعان)
ایکس10 : 360$
قیمت این گوشی تو کرمان : 545 تومن
نئو هم 505 تومن
بالاخره قیمتش شکسته شدحالا وقت خریدنشه...
اگه پولم به گلکسی2 نرسه حتما اینومیگیرم واقعا خوشگله...
کسی قیمت تهرانونداره این 545 واسه کجاست؟
دوستدار شما یاشار
دوست عزیز چندین وقته که قیمتش شکسته شده . خودم چند روز پیش(کرمانشاه) بدون گارنتی 480 تومن و با گارنتی 515 تومن دیدم. اما دیروز رفتم اون مغازه که 480 میداد تموم کرده بود و همه جا با گارنتی کامتل که کمترین قیمت 515 بود، میدادن
با تشکر
عزیز درست بخون ، متوجه میشی واسه کجاست !کسی قیمت تهرانونداره این 545 واسه کجاست؟
ایول یادش بخیر چه دورانی بود![]()
صدای کا750 رو زیاد می کردیم بعد بچه ها میرفتم کل میزاشتن با صدای ان 73بعد ضایع میشدیم
![]()
چه دورانی بودیادش بخیر توحید
هم بود که کلوپ سونی اریکسونو ترکونده بود
راستی قیمت این گوشی تا پاییز به نظرتون چقدر افت می کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)