مال منم کار نمیکنه درایوش ببر نمایندگی عوض کنن.حضوری بری بهتره.
مال منم کار نمیکنه درایوش ببر نمایندگی عوض کنن.حضوری بری بهتره.
آقا اين درايو dvd ما هم مشكل داره به زور ميخونه گارانتي راحت عوض ميكنه؟چه درايوي ميزاره؟
سلام
دوستانی که میگن بازی ها کارت گرافیک NVIDIA رو نمیشناسه........
در قسمت GLOBAL SETTING تنظیمات کارت گرافیک می تونید تمامی کارها رو به NVIDIA به دید. در ضمن در تب دوم همون تنظیمات حتی میتونید به صورت دستی بازیها و یا برنامه هایی رو که می خواهید با NVIDIA اجرا بشن رو انتخاب کنید.البته یکسری بچه ها با انجام این کارا هم نتونسن NVIDIA رو فعال کنن.ولی من که مشکلی نداشتم خدارو شکر.
حالا به نظر شما بهتره GLOBAL SETTING رو بزاریم رو NVIDIA یا فقط بازیها و برنامه های گرافیکی رو بزاریم؟ رو شارژ تاثیر داره؟![]()
من هم همین مشکل رو دارم.
وقتی تو win7 64 وصل میکنم کابل hdmi رو، تا قتی که 2 تا خروجی فعاله مشکلی نیست، اما رزولوشن tv هم روی همون مال لپتاپ تنظیمه ...اما به محض این که Fn+F5 رو میزنم و فقط خروجی tv رو انتخاب میکنم...میره رو BSOD صفحه آبی و بعد هم ریست
مشکل البته با نصب کردن آخرین درایور nvidia بدتر هم شد، چون دیگه وقتی hdmi وصله به محض بالا اومدن و رسیدن به صفحه login ویندوز، BSOD میاد و ریست
البته مشکل با استفاده از linux live حل میشه اما خوب این فقط برا فیلم جواب میده و اگر بخوای بازی کنی همچنان مشکل خواهی داشت.
نمیدونم شما بالاخره راه حلی جستید یا نه ؟!
من همه این کارها رو اسفند ماه کرده بودم ولی هیچ فایدهایی نداشت چندین بار از اون موقع تکرار کردم ولی باز فایده نداشت.
واسه منم اینجوریه هنوز تو کف این بازی موندم اه!
من کرمانشاهم باید بفرستمش تهران.دوستانی که فرستادن چند روزه تحویل میدن؟![]()
دقیقا ! دی وی دی رایترش ضعیفه
nero 10 رو نصب کن و موقع رایت speed رو بزارش روی safe
دوستان وقتی بازی ای با Add کردن تو بخش گرافیک NVIDIA نتونست درایور NVIDIA رو بشناسه و ازش استفاده کنه، کلاً گرافیک سیستم رو موقتاً روی NVIDIA® تنظیم کنید و بعد از بازی به حالت اتوماتیک برگردونید.
من برای چند تا بازی که با Add کردن بازی و انتخاب NVIDIA نتونستم مشکلشون رو حل کنم با این روش حل کردم.
نه دوست عزیز هنوز مشکل پابرجاست
حتی من فکر کردم مشکل از کابل که با صبحت شما خاطر جمع شدم مشکل از کابل ننست
لطفا دوستان هم تست و امتحان کنند تا بتونم مشکل رفیع کنیم
حداقل از مشکل اساسی بود یک ایمیل به ایسر و یکی به انودیا میزینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)